Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
MM. A belikelt képen pontosan 600 bejegyzés van, amiben a hajtóműves részek 8x vannak benne, géppuskák is, a többi viszont egyedi. Hogy jön ki neked az a 30?? Ezért mondtam, hogy kb 300 fajta. De lehet, hogy 200. Qrvamindegy. Még így is többszöröse, mint amit a WT mindenestül tud. Az alkatrészeknek meg nem kell a hitboxokkal darabra megegyezni, sok olyan rész van, ami külön áll, de kollektíve kap hitboxot. Azt hittem te annyira képben vagy a 3D-vel, hogy ilyeneken ne akadj meg. Ez a szám egy átlagos vadászgépnél (egy hajtóművel) kb 700 bejegyzés (3D, hitbox-ok, hook-ok). És nem legendázok, tagja vagyok a TF-nek, a clod új patcheinek 3D-s munkáit én koordinálom, nagyrészt csinálom is, pontosan tudom, hogy miből áll az FM, a DM, és hova mennyi alkatrész kell. Ezzel én csak azt tudom párhuzamba állítani, amit a WT segédlet ír. Ha ez neked nem tetszik, mert épp kihúzza a talajt az eddigi hülyeségek alól amivel promózod itt a WT-t, akkor reklamálj náluk.
irobot. A DCS fájljaiba nem látunk bele, de az FM az ugyanolyan elvek alapján épül föl, mint a CloDnál és a BoSnál (ráadásul elég nagy a fejlesztők ide-oda áramlása köztük, lévén mindegyik stúdió Moszkvában van). Tekintve, hogy a kabinbelsők kidolgozása még a clodnál is részletesebb, több feature van benne, én csodálkoznék azon, ha egyszerűbb lenne akár az FM, akár a DM.
Molni. A 777 új játéka, az Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingrad a BoS. Rise of Flight motorra épül (digital nature engine), de a régi Il-2 nevét használja (megvették).
ps. Szombat estig nem leszek net közelben.