37047
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Mivel az intel stratégiája olyan hogy 2 évente cseréli a foglalatokat igy nem nagyon tudsz időtálló konfigot kiépiteni belőle, tehát vagy 2 évente cserélgeted a lapot +CPU-t, hogy naprakész legyél vagy egy idő után nagyon le leszel szakadva a kor követelményeitől.
    Többek között ezért is favorizálom az AMD vonalat .
    Amellett hogy olcsób sokkal tovább tudom olcsobban fejleszteni is. Például az én lapomba ami már 4-5 éves még mindig tudok venni tavaly szeptemberben megjelent procit .
    Most lehet , hogy bizonyos játékok és tesztek azt hozzák ki hogy az intel a jobb,de az a pár FPS amit a játék alatt elszenvedek az nekem még mindig jobb kompromisszum, hogy olcsobban kihozom a hasonló teljesitményű gépet és töredék áro n fejleszthetek amivel vigan 6-7 évig el lehet lenni ugyan abban a lapban
  • Molnibalage
    Mondom, aboszlút nem értek már a hardverekhez. Gőzöm sincs, hogy ebből melyik rendelkezik valóban több teljesíménnyel és melyiknek jó az ár érték aránya... Megyek kérdezősködni. :)
  • Solt
    A honlapon ott van minden infó...
  • Molnibalage
    Asrock B75 Pro alaplapom van. Akkor ezek szerint sikerült olyan hülyén alaplapot választani anno az ürgének, hogy sem i5-3xxx sem i5-4xxx nem megy ebbe bele? Van ehhez az alaplaphoz értelme egyáltalán jobb procit vennem?
  • wittman
    Na ezt meg én írtam el: "fékszárny 40 fokban van kitérítve, ezért is nevezik fékszárnynak"

Helyesen: az ívelőlap 40 fokban van kitérítve, ezért is nevezik fékszárnynak, a hivatalos terminológia szerint, a 23°-nál jobban kitéríthető ívelőlapot már fékszárnynak nevezzük...
  • wittman
    Szia Tom!
    "Hány fokra van lenyitva a 25-ös ívelője leszálláskor? Ívelő leszálló fokozattal soha ne szállj fel, mert az a légellenállást drasztikusan megnöveli, miközben a felhajtóerő csak alig növekedik. Ha elemeled, utána nehezebben gyorsul, ráadásul ha visszacsukod, akkor az állásszög jelentősen esni fog ami nyilván a felhajtóerőt is hirtelen lecsökkenti. Ha felszálló fokozattal -ami ugye felszállásra való- nem lehet felszállni, akkor ott vagy az FM szar, vagy a pálya nem elég hosszú az üzemeltetéshez."

Na most tudtam gép elé ülni.

Na szóval, leszállásnál az fékszárny 40 fokban van kitérítve, ezért is nevezik fékszárnynak, egyszóval amit leírtál pont így van és így is van szimulálva a DCS-ben. Viszont sok orosz Su-25-ös videót megnézve, tapasztaltuk, hogy fegyverzet nélkül is fékszárnnyal szállnak fel. Így már évekkel korábban mi is bevezettük ezt az eljárást. Az ívelőlapok egyes fokozatban való kitérítés 20 fokban áll meg, ezt úgynevezett combat flaps-nek hívják, azt neked nem kell mondanom, hogy ez mire való.

A lényeg az, hogy sokkal stabilabb viselkedik felszállásnál, főleg a Su-25T, ami nem könnyű gép. Felszállás után, 350km/h-nál vissza is húzzuk a fékszárnyat combat flaps állásba, mert már fékező hatást fejt ki erősen és mikor visszahúzzuk, figyelni is kell, mert az történik ami a valóságban, mint ahogy írtad. Ezt tényleg jól megcsinálták a DCS-ben. Természetesen fel lehet szállni csak 20 fokban kitérített ívelőkkel, főleg Su-25A-val, de ha meg van pakolva, akkor jó hatással van a 40 fokos kitérítés. Az oroszok és más Su-25-öst üzemeltető légierő le-és felszállásnál, szintén így járnak el.

Van egy pár videó, de itt egy jó minőségű 2:33-kor felszállás: Su-25UB felszállás
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.01.12. 18:54:27
  • beci43
    Remélem az RGB gond is előbb-utóbb megoldódik!
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.12. 17:35:35
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én nem is kételkedem benne, hogy neked ez a tapasztalatod, és eszem ágában sincs azt javasolni, hogy térj át, csupán jeleztem, hogy az enyém más, és erre alapozva szerintem túlzó a kijelentésed! :)

A fórumokon történő sírásra már régóta nem adok, mert a java része júzer error. Egy driver telepítést nem tudnak megcsinálni, de nyakig turkálnak a CCC-ben, aztán csodálkoznak rajta, ha valami gáz van. Természetesen akadnak gondok, de olyan hibával én nem találkoztam ami idővel nem oldódott meg, ( kivéve a CloD ), pedig van vagy 50 játék a steam fiókomon... :)

A DX12-vel letisztulnak majd a dolgok... ott nem lehet majd a VGA gyártókra mutogatni, mert a fejlesztő kezében lesz szinte minden! :))
  • Solt
    Így van, ahhoz kell VGA-t venni, ami a kedvencünk, hogy abban amivel a legtöbbet játszunk, minél kevesebb nyűgünk legyen. Utoljára még a 7970-m volt, azzal nekem az égvilágon semmi gondom nem volt a DCS alatt... :)

Driver hiba mindkettőnél van... az AMD-nek anno fél évig nem volt a 6970-hez normális openGL drivere, emiatt szívtam, most meg az NV szívatott meg azzal, hogy mint kiderült, idáig nem volt alapértelmezett a teljes sRGB színtér a driverben... cseszhetem a több ezer forintos monitor kalibrálásom... :) Ilyen ez a popszakma... :))
  • PhantomAss
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet hogy túlzó, de ez az én tapasztalatom, és nem tudom elképzelni hogy áttérjek ati-ra.
    nem tudom te mivel szoktál játszani, én néha nyomok fps-t, meg egyéb játékokat, és kb az összes fórumban mindig megy a sírás amikor kijön egy játék hogy mikor jelenik meg hozzá az ati driver, mert addig bugos és nem játszható, ha meg kijön az új driver akkor valami régebbi játék nem megy.
    És ezt én is meg tudom erősíteni, ebből lett elegem évekkel ezelőtt. De ahogy látom még most is ugyanez megy, szóval engem abszolút nem érdekel az ati. Aki akar szívjon vele, nvidiávan még sosem volt gondom. nekem többet ér a nyugalom mint a +2 fps :)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.12. 16:17:32
  • beci43
    Én is évekig használtam AMD VGA-kat,csak a DCS miatt tértem át a zöld oldalra.Teljesen igaz,mindkét gyártó nagyon kiegyensúlyozott GPU-kat gyárt,nagyon minimális az eltérés hol az egyik,hol a másik javára.Az meg az AMD hibája,hogy nem javít a driverein.A DCS-t használó közösség annyira kicsi a többi nagy nevű game felhasználóival szemben,hogy szerintem leszarják az optimalizálást.Mit tehet ilyenkor a felhasználó?Még jó hogy van alternatíva.
  • Caterpillar
    A 3. és 4. generáció egyáltalán nem kompatibilis, hiszen a 3. után volt tokozás váltás, szóval, ha csak procit akarsz cserélni a jelenlegi gépedben meg kell nézni, hogy az alaplap viszi e, de sanszos, hogy nem.

Csak hogy tiszta legyen:

2. generáció - LGA1155
    3. generáció - FCLGA1155
    4. generáció - FCLGA1150

Egyébként igen, jól látod, a kettő között tulajdonképpen nincs különbség. Nyilván ez azért van, hogy minél többen vegyenek 4. gen-t és hozzá lapot is.
  • Hecker007
    Amit linkelt Caterpillar az a hivatalos Intel adatbázis, ott biztos hogy jól van kiírva a foglalat.
    Az iponon vannak elírások én onnan nem tájékozódnék semmilyen technikai adatról.

A vízhűtést felejtsd el, ha kívülre akarod rakni ahhoz darabonként kell összerakni az egészet és hogy maximális legyen a hatásfok, nem árt rendesen megtervezni a rendszert.
    Kompakt rendszerek vannak H80, H100 amiket a házon belül egyszerűen fel lehet szerelni.
    Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2015.01.12. 16:08:30
  • beci43
    1150-es a foglalata,mint ahogy az összes Hasswell alapú procinak.A folyadékra visszatérve,csak akkor tudod a házon kívülre tenni,ha magad szerelsz össze ilyen hűtő rendszert.A készen kaphatók közül a radiátort a ház belsejébe tudod csak beszerelni.
  • Solt
    "Ha játszani akarsz akkor szerintem csakis intel+nvidia, és nincs szívás. És ez kb. minden játékra igaz, nem csak a DCS-re"

Ez azért egy meglehetősen túlzó kijelentés! :) Én évek óta ingázom a két gyártó között, és a CloD kivételével sehol nem szenvedtem hátrányt akkor sem, ha AMD kártyám volt. Teljesítményben hol ez, hol az a jobb, a driverekkel meg ugyanúgy megvannak a kisebb hibák mindkét oldalon.

CPU esetén Intel, ezzel majdnem 100%-ban egyetértek. :)
  • Molnibalage
    Akkor a 4. generációs i5 szériát kvázi buktam és csak 3. generációs megy? A linked azért fura, mert itt a 4670-es CPU 1155-ös foglaltú. Most akkor valaki téved? Nem lenne jó, ha vennék egy CPU-t aztán kiderülne, hogy nem megy bele az alaplapba.

Azért valahol vicces, hogy a i5-4670K ás az i5-3570K között 2-3 ezer HUF eltérés van, pedig akkor a sorszám szerint egy generáció a difi?
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.12. 15:57:38
  • Caterpillar
    Hát, ha a mostani i5-2400s -ről van szó akkor tuti nem...

i5-2400s
    i5-4670k

Az új 1155-ös tokozás már nem kompatibilis, az új 1150-el.... Annyit azért nem változott a piac, hogy ne lenne minden legalább második generációnak új tokozása.
  • Seaweed
    Azert nem olyan ordongosseg az hogy kerdezoskodni kelljen, pontos tipus, gyarto weblapja supported cpu lista..es ha benne van akkor megy benne ha nincs akkor nem.
  • Solt
    Nem beleteszik, hanem szponzortól függően több figyelmet szentelnek az optimalizálásra... ez bőven elég arra, hogy eltérések, hibák legyenek. :) Persze van amikor igencsak kilóg a lóláb! Ennyit a hitről! :) A fejlesztők "támogatása" meg nyílt titok, ezen vitázni is kár! :)

Az, hogy XY játék eltérően fut a két gyártó termékein, az normális dolog, mivel a játék motoroknak és a videókátyáknak is eltérő a felépítése. Az egyik eljárás ennek kedvez, a másik annak. Ebből adódóan kiadáskor, nagyobb változtatásoknál lehetnek hibák, amit a driver oldaláról kell javítani, ezzel semmi gond, mert ezek meg is történnek... ezért jönnek a driver frissítések.

A probléma az olyan grafikai hibáknál kezdődik, amiket driver oldalról nem lehet javítani. Erre a CloD jó példa, hiszen volt olyan frissítése a játéknak, ami után nem voltak gondok, aztán a következő frissítésnél megint lettek. Egyébként a mai napig a CloD az egyetlen olyan játék amivel játszottam, aminek a végleges verziójában gyártó specifikus grafikai hibák vannak.

Tudom, hogy neked a CloD a szívügyed, pont emiatt nem akarom veled ezt én sem túlragozni, de azt hiszem elég árulkodó az a tény, hogy még az NV logós játékokban ( Maffia 2, Far Cry2 ) sincsenek grafikai hibák AMD-n. Kicsivel szarabbul futnak, mivel a partnerprogramnak köszönhetően NV kártyákra lett optimalizálva, de ennyi. A CloD esetében szimplán elbasztak valamit ( nem állítom, hogy direkt ), és egyszerűbb az AMD-re mutogatni. Mondjuk ismert az AMD és az 1C rossz viszonya... rengeteg plusz munkát adnak a bughalmaz játékaik... :)
  • Molnibalage
    Ok köszi. Akkor majd azt iránt kérdezősködök hardveres fórumon, hogy az alaplapomhoz jó lesz -e.
  • Caterpillar
    A 4. generációs i5 procikat onnan ismered meg hogy kb így néz ki a neve: i5-4xxx
    Itt egy PH cikk a 3. és 4. generációról:

PH Cikk
    Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.01.12. 15:40:54
  • PhantomAss
    én 3 éve vettem egy i5 2500k-t, attól kezdve 4ghz-n megy gyári hűtővel, és semmi bajom vele. Mellé van még 8gb ram és egy gtx 560, mondjuk azt hamarosan cserélnem kell majd, de megint nvidia lesz, valszeg egy gtx 760.
    Ha játszani akarsz akkor szerintem csakis intel+nvidia, és nincs szívás. És ez kb. minden játékra igaz, nem csak a DCS-re

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.12. 15:37:38
  • Marci_
    De szeretnék 30-60 közötti FPS-t. Már kérdezősködtem/panaszkodtam (de ha ilyen sokan összegyűltünk akkor mégegyszer):
    FX8350 HD 7970 GHz Vapor X Med-low beálításokkal a MiG 21 Free Flightba 45 FPS nél többet nem láttam (F10 nézetet nem néztem nyilván ott több), ha lövöldözök a GSh 23 al akkor beesik 20 alá...

Kövi gép nálam is Intel/Nvidia lesz.
  • Molnibalage
    Van olyan hosszú csővezetékkel bíró vízhűtő, ami lehetővé teszi, hogy ne a házba tegyen a radiátort és a ventit rajta?
  • beci43
    Nem kell itt hallgatni senkire sem.Nézz vidókat az YT-n,olvass teszteket,annak alapján el tudod dönteni mire van szükséged.De egy tény,a DCS Intel-Nvidia párossal a leggyorsabb.
  • beci43
    Ne félj tőle,már kinőtte a gyermekbetegségeit.Arról nem beszélve,hogy egy folyadékhűtő méretben és súlyban is jóval kisebb-kevesebb mint egy batár léghűtő.Két éve használok folyadékhűtőt,semmi gondom vele.És már 15-20 ezer környékén elég jókat lehet kapni.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.12. 15:26:24
  • Seaweed
    "csak a venti meg zajt csinál ugyebár..."

Ez mar egy ideje nem teljesen igaz! Vannaok olyan ventilator gyartok akik igencsak komoly munkat fektettek tervezesben, nagyobb per pec levegoszallitassal joval kisebb decibel erteket produkalva mint az atlag ventik...van nekem is 8 ezer forintos noctua ventim (igen csak ventilator kerult ennyibe) ami olyan halk masokhoz kepest hogy szinte hangtalannak tunik a bekapcsolt gepben! (jellemzoen VGA venti a hangos..azt cserelik az emberek legritkabban komolabb hutesre, halkabb megoldasra) De Scythe hutesei is kimagasloan halk tulajdonsagokkal rendelkeznek....es meg nem is horror aruak mint a Noctua.
  • Seaweed
    "Tervező vagyok, kézügyességem tart a zéróhoz. 2008 táján vettem utoljára alkatrészenként új gépet. Amit össze szenvedtem azzal, hogy összerakjam. Azóta sem káromkodtam annyit. Azóta van az, hogy másra hagyom ezt az "élvezetet"... Félelmetesen szar megoldásokat tudtak akkor alkalmazni, azóta nem tudtam rávenni magam arra, hogy én szereljek vasat. Olyan bűvészmutatvány volt felrakni az akkori batár hűtőt, hogy majdnem kivágtam az ablakon mérgemben... Az, hogy a milyen kábelhosszak és egyes csatlakozókat milyen reménytelenül szű helyen kellett bedugin, az is megért volna egy misé"

Oooo hat en ezt ismerem sok sok evig ebbol eltem..szerencsere mara mar csak uzemeltetek. Csak neha neha ismerosnek rakok ossze gepet (meg magamnak, meg csaladon belul)...de ebben igazad van....sok mindent megold helyszuke kerdesben egy jo haz..de az meg nem occo'....min 20K-tol indulnak valamire valo hazak tap nelkul..tap meg 1x annyi min....sok torvenyszeruseg nincs, parat ha ismer az ember azert nem olyan veszes ez.
  • Seaweed
    AMD-s vonalhoz kis tapasztalat:

-Kb minden ugy van ahogy irjak a tobbiek, sajat tapasztalat: FX-6300 (4GHz-en)+7850 1GB full hd-ben: majdnem maxon: altalaban 30-60 FPS, kiveve ha pl uj modellek vannak a levegoben mint pl. a Su-27 es meg naplemente is..nah akkor diavetites :D
    De ez hogy intel+nvidia kell DCS-nek ez eleg reg ota igy van....szerintem marad is meg sokaig.
  • Molnibalage
    Na tessék, kellett nekem felhozni a témát. :)
  • Molnibalage
    Tervező vagyok, kézügyességem tart a zéróhoz. 2008 táján vettem utoljára alkatrészenként új gépet. Amit össze szenvedtem azzal, hogy összerakjam. Azóta sem káromkodtam annyit. Azóta van az, hogy másra hagyom ezt az "élvezetet"... Félelmetesen szar megoldásokat tudtak akkor alkalmazni, azóta nem tudtam rávenni magam arra, hogy én szereljek vasat. Olyan bűvészmutatvány volt felrakni az akkori batár hűtőt, hogy majdnem kivágtam az ablakon mérgemben... Az, hogy a milyen kábelhosszak és egyes csatlakozókat milyen reménytelenül szű helyen kellett bedugin, az is megért volna egy misét...

@Caterpillar
    Mit jelent a 4. generációs i5?

A levett ház miért rontja a hűtést? Ezt sokan próbálták nekem elmagyarázni, csak éppen áramlástechnikai és részben hőtechnikai képzésemi miatt ezen mindig csak mosolyogtam. Ha lezárod a házat, akkor a ház belső hőmérséklete még egy hűvös szobában is alsóhangon 10-15 fokot megy fel. Hiába vakerálnak egyesek arról, hogy "áramlási folyosót" csinál a házon elöl és hátul levő venti - zajt meg csinálnak szépen - akkor sem fognak jobban hűteni. Hiába melegszik fel a ház oldala és ad le az is hőt, ennek ellenére van az, hogy a belső venti melegebb levegővel dolgozik... (Konkrétan a kettővel ezelőtti gépemen, ha nyáron nem vettük le a ház oldalát, akkor játék futtatása esetén szinte azonnal elszállt...) Akkor igazolná a felrakott házzal jobb a hűtés állítást bármi is, ha a ház belső hőmérséklete alcsonyabb lenne. Erősen bordázott ház esetén vagy teljes felületű ventisnél ez igaz lehet, csak a venti meg zajt csinál ugyebár...

Az mostani és eggyel korábbi gépemen is megnéztem a hőmérsékleteket feltett és leszedett gépház oldallal is. Bőven 10 fok feletti volt az eltérés úgy, hogy nem nyáron csináltam. Mióta nincs fent a ház oldala azóta az egyik házventit is ki is húztam, mert 0 hatása volt. (A ház oldalán nagy forgó venti van, de az sem zajtalan, de mindig min. fordulatszámon ment.) Szerintem a másikat is ki lehetne, csak még nem próbáltam ki.

Szóval a szomorú valóság az, hogy a mindenféle ventikkel telepakolt csodaház ellenére is a legjobb ház az lenne, ami minden irányban nyitott és úgy áll az asztalon, hogy a lehető legnagyobb szabad légtér van körülötte. És ez a legcsendesebbis.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.12. 15:16:13
  • VO101Tom
    Amióta te arról győzködtél engem, hogy minden az nvidia hibája, mert ők fizetik le a fejlesztőket, hogy Ati-n szarul fussanak a játékok, azóta eldöntöttem, hogy erről veled soha többet nem beszélek. :) Ha mai napig azt hiszed, hogy ezt a fejlesztők teszik bele, akkor hidd azt.
  • GaBika6
    Nekem i72600k, 2x4gb ram, ssd, 660ti és 45-50 fps szinte akadás nélkül élvezhető, teljesen elégedett vagyok...
  • Indi69
    Tegnap egyszer sikerült leszállnom a pónival, 20 percig ugráltam örömömben pedig nem vagyok 10 éves. Még sosem repültem igazi gépen de szerintem ez qva jó
  • Caterpillar
    Nem mellesleg, inkább egy 4. generációs i5-ben gondolkodj... Árban dettó de jobb a hőközeg a sapka és a mag között -> jobb a hűtése is. És ugyan nem mindenkit érdekel, de a fogyasztása is észrevehetően kevesebb.
    Arra egy jó Noctua hűtő, egy jó ház (nem levett oldallal, mert az rontja a hűtés hatékonyságát) 8GB -ram és ha még mindig van pénz akkor egy GTX 970 4GB VRAM, ha annyi nincs akkor GTX 760.

Nekem az ezer éves i7 920 (2,7GHz - nincs húzva mert minek) + 6GB ram + GTX760 gyönyörűen viszi a DCS -t... Kéne egy SSD és akkor a betöltési idő is sokat javulna.
  • Seaweed
    Nem kell sokat tanulni hozza magadnak megcsinald. Ha jo ltudom mernok vagy! Mennie kell..nem raketatudomany. Doksikat el kell olvasni, helyesen kell minden osszerakni, meg kell nezni mi mivel kompatibilis...ma mar egy 8 eves gyerek is vagja ezeket. Vizhutes meg manapsag gyarilag osszerakva, feltoltve, szivargasmenetesen szallitjak dobozban..csak felteszed az alaplapra, radiatort felcsavarozod valahova ahol elfer..es ennyi...
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.01.12. 15:00:26
  • Solt
    Mivel nem K-s széria, ezért max a turbó órajelen megy 3.3 GHz-n, viszont tudtommal ez az órajel csak 1 magra érvényes.

Win7 64 már okés... azt hittem még mindig a 64 bites XP-vel szenvedsz.

3570K tudtommal alapfeszen tudja a 4 GHz-t, ergo elég lehet hozzá a gyári hűtő is, de ha esetleg mégsem, 5-6 forintért már van olyan hűtő, ami mellett feszt is emelhetsz... PH-n a topikjában utána tudsz járni... ha nem javasolják a gyári hűtőt hozzá, akkor már eleve olyan verziót vegyél, amihez nincs csomagolva gyári hűtő.

AMD vs NV kérdésben pedig jelenleg ott tartunk, hogy gyakorlatilag ahhoz kell VGA-t választani, amivel a legtöbbet játszunk. 99%-ban a fejlesztőn múlik, hogy mi merre hány méter. Ennél jobban ebbe kár belemenni, mert napokat lehetne erről vitázni.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.12. 14:58:51
  • Molnibalage
    Mondom, ezt a gépet sem én raktam össze, aki összerakta azt a kérésemet teljesítette is hibátlanul, hogy legyen csendes. Továbbra is ez a cél. A gépház típusát nem tudom, de mivel nem akarom lezárni ennek fényében az sem szempont, hogy kilóg a hűtő a gépből. Vízhűtéssel még az életben nem próbáékoztam, kicsit félek tőle.
  • Seaweed
    Hozzateszem bennem is felemrult a gep fejlesztesenek 5lete. De varok Edge megjeleneseig. (Celirany valahol itt van: i7 4790K+GTX-970 (16GB RAM megvan most is))
  • GaBika6
    Az alap hűtő jó, de hangos lesz. Komolyabb hűtő sosem árt. Az intel nem szokott melegedni kivéve ha húúúzigálva van, de akkor van is teljesítménykülönbség rendesen. Azt nem kell elfelejteni, hogy dcs mindig is szerette az erős configot. Molni nincs bajom veled, de csöndben megbújva olvastam sok hozzászólásod. A dcs-nek volt, van és lesz is hibája, de fikázni nem szép dolog és utána nagy reményeket vársz tőle, majd tudom megint el akarod venni pár ember kedvét a fikázásoddal. Ne tedd!!! Ez a játék olyan amilyennek szeretnéd sose lesz, de ettől még nekem rohadt sok örömet okoz főleg az a-10c, mivel az elég komolyra sikeredett. De a propelleres gépek is tudnak olyat mutatni neked, amitől másképp gondolsz a repülőkre. Pl egy felszállástól kicsit visszább vennél arcodból. (Ez a na ki a szimulátorosabb énednek szólt!) És ha beleásnád magad nem csak 1,5 órát használod, akkor végre kinyílna a világ előtted és kibújnál a falcon szobából. A falcont nem szólom le nehogy félre értsd csak hát létezik más is a világon és ezt el kell fogadnod előbb utóbb! BÉKE!