Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    Tervező vagyok, kézügyességem tart a zéróhoz. 2008 táján vettem utoljára alkatrészenként új gépet. Amit össze szenvedtem azzal, hogy összerakjam. Azóta sem káromkodtam annyit. Azóta van az, hogy másra hagyom ezt az "élvezetet"... Félelmetesen szar megoldásokat tudtak akkor alkalmazni, azóta nem tudtam rávenni magam arra, hogy én szereljek vasat. Olyan bűvészmutatvány volt felrakni az akkori batár hűtőt, hogy majdnem kivágtam az ablakon mérgemben... Az, hogy a milyen kábelhosszak és egyes csatlakozókat milyen reménytelenül szű helyen kellett bedugin, az is megért volna egy misét...

@Caterpillar
    Mit jelent a 4. generációs i5?

A levett ház miért rontja a hűtést? Ezt sokan próbálták nekem elmagyarázni, csak éppen áramlástechnikai és részben hőtechnikai képzésemi miatt ezen mindig csak mosolyogtam. Ha lezárod a házat, akkor a ház belső hőmérséklete még egy hűvös szobában is alsóhangon 10-15 fokot megy fel. Hiába vakerálnak egyesek arról, hogy "áramlási folyosót" csinál a házon elöl és hátul levő venti - zajt meg csinálnak szépen - akkor sem fognak jobban hűteni. Hiába melegszik fel a ház oldala és ad le az is hőt, ennek ellenére van az, hogy a belső venti melegebb levegővel dolgozik... (Konkrétan a kettővel ezelőtti gépemen, ha nyáron nem vettük le a ház oldalát, akkor játék futtatása esetén szinte azonnal elszállt...) Akkor igazolná a felrakott házzal jobb a hűtés állítást bármi is, ha a ház belső hőmérséklete alcsonyabb lenne. Erősen bordázott ház esetén vagy teljes felületű ventisnél ez igaz lehet, csak a venti meg zajt csinál ugyebár...

Az mostani és eggyel korábbi gépemen is megnéztem a hőmérsékleteket feltett és leszedett gépház oldallal is. Bőven 10 fok feletti volt az eltérés úgy, hogy nem nyáron csináltam. Mióta nincs fent a ház oldala azóta az egyik házventit is ki is húztam, mert 0 hatása volt. (A ház oldalán nagy forgó venti van, de az sem zajtalan, de mindig min. fordulatszámon ment.) Szerintem a másikat is ki lehetne, csak még nem próbáltam ki.

Szóval a szomorú valóság az, hogy a mindenféle ventikkel telepakolt csodaház ellenére is a legjobb ház az lenne, ami minden irányban nyitott és úgy áll az asztalon, hogy a lehető legnagyobb szabad légtér van körülötte. És ez a legcsendesebbis.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.12. 15:16:13