37054
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Azt hittem csak az én német nyelvvizsgám (sosem lesz már meg :) ) ment rá a szimulátorozásra :)

A DID EF2000 volt az abszolút ever best of, még ma is borsózik a hátam ha meghallom ahogy az AWACS a jellegzetes hülye hangján dadogja a célinformációkat, vagy azt az elbaszott sziréna hangot, ami akkor szólalt meg, ha lehetett indítani a raksit. Nem tudjátok, nem lehet esetleg valahonnan beszerezni még valami emulátoros verziót vagy dosbox alá? Fizetnék is érte, hogy újra rámehessek a quick combat 3. pályáján a 3 Mrijára vagy CRV-7-el a duzzasztó gátra. :)

Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.03.04. 00:04:01
  • VO101Tom
  • pontijonny
    Azért nekem szerencsém volt ,hál istennek Tom "elmebeteg" és mindig naprakész ,így ts en adott egy gyorstalpaló átképzést és csak 2x zúztam össze a vasat felszállásnál.A landolás az ment úgy ahogy már elsőre is azzal nem volt gondom.
    De ha Tom nem mond el dolgokat akkor azért vergődtem volna pár órát vele az biztos.
    Mondjuk pár ezer óra szimezés után olyan nagy csodák már nincsenek, de mindig érhetik az embert meglepetések:)
  • pontijonny
    Onnan is lehet tudni,hogy ki a tudjukki játékos ,hogy általában ilyen reakciókat váltott ki belőlük ha megdorgálta őket az ember.
  • Fürtös
    Szerinted ha lenne neki bármi DCS modulja írna ilyeneket?
    3 hónapomba telt mire a ribanc dórikát beneveltem annyira,hogy mostmár akkor és oda szállok le ahová és amikor én akarok
    Mondjuk a felszállás is volt pár hét:D
  • pontijonny
    Neked megvan pl a Fóka a DCS ben?
    Mennyire egyszerű vele a felszállás szerinted? vagy ugyan olyan mint a tudjukki játékban sim módban?
    Vagy a Póni? az is olyan mint a tudjukkiben?
    Ugyan úgy viselkednek a levegőben? Ugyan úgy tudsz velük harcolni?
    Melyik szimulációja hitelesebb szerinted?

Már a régi IL2 is egy elavult valami ,bár mindig is a szívem csücske lesz. Eljárt felette az idő.A tudjukki meg ha megengedő is vagyok max azt tudja.

Amúgy én csak azt tudom,hogy amikor összeakadtam tudjukki játékosokkal a CLOD ban akkor mindmeghaltakdeqrvagyorsan.
    Ezt onnan tudom ,hogy írták,hogy csaló vagyok mert ők mittudom én milyen neves klán tagjai. (KLÁN!! érteitek:)) és ők tudják a tutit ,így nem lehet repülni meg harcolni.
    Mondjuk többet nem is láttam őket.pont 4 en voltak csapatban. kb 1.5 perc volt a négy muki.
  • Fürtös
    Leon, nem lehetne bannerba írni, hogy a war thunder topic nem itt van?
    Továbbá aki war thunderezik ebben a topicban azt valahogy letiltani bannolni?

• VO101Tom
    Ha neked ennyi jött le ebből az egészből, akkor ehhez csak gratulálni tudok.
  • sakkay
    Had kérdezzek már valamit. Melyik modult is repülöd a dcs-ben?
  • Ludowik
    Szerintem hagyjuk aki tudja az érti akinek csak az első játékmód ismert az ennyit ír le és ez újra és újra el fogja mondani.De ez lényegtelen. És a dcs akkor is egy játék amiben modulokat lehet venni pénzért. Na az Eurofighter Typhoon szimulátorkabin az szimulátor.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.03. 22:45:01
  • Ludowik
    Tudom benne van de na, nem igazán van kiforrva ebbe a játékba még minden.Annak ellenére hogy nem mai darab. Látod te is csak belenyúlsz a hszbe és máris kész a baj mi volt a következő mondat?
  • molnibalage83
    Ugyanakkor a DCS-ből hiányzik valami nekem, de nagyon. A kombinált hadviselés.
    Ezt csak viccnek szánhattad. Az egész CA modul erről szól. A játék gyakorlatilag egy RTS és repszim ötvözete már, ahol van logisztika is.
  • Rue East
    A probléma szerintem az, hogy a WT-ben három játékmód van és azért nem mindegy melyikről beszélünk. Van olyan is, amit te mondasz, de van olyan is, ami a régi Il-2-re hajaz, bár annál valamivel egyszerűbb.
  • molnibalage83
    Az EF2000 inkább szimulátor volt, mint arcade.
  • Ludowik
    Vágom már megint hamarabb írtam mint gondolkodtam.
  • JoeDestroy
    Pont arra való :)
  • JoeDestroy
    Wings os Prey
  • Ludowik
    Az mi az a WoP:) az minek bakker:)
  • Gundark 1 1
    Nincs itt semmi gond. Szereted a WoP-ot. Okés. Én szeretem az STO-t. De nem megyek a másik topicba mondjuk az EVE onlineba hogy az mennyivel jobb. Örülünk hogy szereted a szimulátorokat. Használd bátran a WoP-ot, meg az Il2-őt. Aztán ha van kedved akkor gyere DCS-zni. A szimulátor és az arcade között az a különbség hogy a szimulátorban részletesen modelleznek (igyekeznek) sok dolgot. Az arcade rep játékban meg nem. Ott bátran dacolhatsz a fizikával :)
  • Ludowik
    Ugyanakkor a DCS-ből hiányzik valami nekem, de nagyon. A kombinált hadviselés. Van benne földi tudom, de az a része is nagyon kiforratlan. Évek óta várnak az EDGE 2 motorra, hogy végre a fákon ne lehessen szellemként átsuhanni. Múltkor majdnem vettem egy Huey-t oda, de rájöttem, hogy a helikopter még nem a legjobb oda. Szóval hiába vérszim, de van amiben jobb a WT még akkor is, ha a jelenlegi nem igazán kiforrott mixed csatákra tekintünk. Amikről írtam. Én lennék a legboldogabb hogy egy kiforrott dcs elvű sb csata lehetne a wt ben:)
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.03. 20:39:07
  • Reaper
    Senki nem hülyézett le és nem zavar itt senkit, hogy szereted a WT-t és jókat játszol vele. Annyit próbált a társaság az értésedre adni, amikor jöttél a mi szimulátor szöveggel, hogy amivel te játszol az nem szimulátor, hanem egy arcade játék. Ennyi, nem kell többet belegondolni, mint ami elhangzott...
  • Ludowik
    Értem köszönöm! Minden bizonnyal ez napjaink legjobb legjobban kifejlesztett harci szimulátora. Ami minden kívánni való nélkül teljes méretékben kiszolgál minden igényt.
    Értettem én minden szót de valahogy az enyém nem jött át mert rossz helyre fordultam. Nem kellett volna. Igen így jutottam ide más irányból, nem volt pilóta senkim , minden repülési tapasztalat nélkül.De látom hogy kevés vagyok mint maci sajtban a brummogás. Ezért elszaladtam oda ahol már tudok segédeszközök nélkül ,markerek nélkül nyilván egyszerűbb rendszerekkel repülni. Ide is be néztem eddig soha nem ugrottam bele ebbe a meddő vitába. Megláttam és egy olyan huzavonába kerültem bele amit nem tudtam elkerülni. Ezek szerint én tényleg annyira hülye vagyok hogy amoda élből minden segédeszköz nélkül könyveken videókon keresztül tanulva a repültem csak . Ja kérem de itt komoly pénzt kérnek egy történelmi gépért! Arra meg most nincsen energiám hogy megtanuljak annyi plusz kezelőszervet hogy kilőjek egy rakétát. Troll lettem nem akartam az lenni bocsánat.
  • JoeDestroy
    Eltűnt egy hozzászólása.
  • LeonSilver
    Én nem töröltem semmit!
  • JoeDestroy
    Leon te meg törölted mire befejeztem a bejegyzést.
    Nembaj hátha gondolkodón olvassa végig.
  • Gundark 1 1
    Az első "igazi" az F19 volt. Szétjátszottam magam vele :D A falcon széria a 3.ig nem jött be annyira.Közben nyomtan az akkoriban még élő tengószimeket is, Sub Battle, gato. Aztán jött a Red Baron. Ajjaj. Mennyi túlórát fizettek nekem akkor a számítóközpontban amikor "véletlenül" ott maradtam és "dolgoztam" keményen:)
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.03.03. 19:55:01
  • JoeDestroy
    Nem áll szándékomban.
    Akár az egyszerűbb kezelhetőségű játékokon keresztül is kedvet kaphatsz még a szimulátorok világához. Ha visszanézed a kis nosztalgiázást ami lement, akkor láthatod hogy a kedvet a repülés szeretet, és az egykori egyszerűbb programok adják.
    Itt már ahhoz szoktak az emberek, hogy repülés közben a gép irányításán kívül, a rendszerek kezelését, a légi helyzet átlátását, az adott küldetésben repülő egyéb kötelékek feladatainak a sikerességén is alapuló szituációkat sikeresen megoldjon.
    A "műrepülés tudása" nem érdem, csak szórakozás. :)
    Mindezt a lehető legjobban megoldott fizikai és avionikai tulajdonságokkal leprogramozott szoftvereken (ki miket szeret: DCS Falcon, CLod, ROF.)
    Ezek nem oldhatóak meg ismeretek és gyakorlás nélkül.
    Én így gondolom a szimulátor, és a szimulátoron történő harci repülés fogalmát napjainkban, mert van hozzá eszköz, és van hozzá szoftver, és vannak hozzá szimulátoros felhasználók.

Nos mégis áldoztam bele néhány karaktert.
  • TG Gida
    Én meg azt hittem kiadtak valami új modult, azért a sok hozzászólás:)
  • JoeDestroy
    Az "Az" hozzászólásommal tulajdonképp pont ezt akartam leírni, csak nem pazaroltam ennyi leütést erre. :)
    Bár a nevelés sosem lehet későn...
  • i robot
    UUU az álom. 2 hajtómű, 2 függőleges vezérsík, változtatható szárnyállás. Kíváncsian várom mi lesz belőle, bár a fejlesztőgárda más is lehetne!
    Egy cikket amit még a TOP GUN-ban olvastam soha nem felejtem el: Kara s. Hultgreen, női F-14 pilóta lezuhant és életét vesztette. Állítólag leállt a bal oldali hajtómű, és a gép vészesen bedőlt illetve átfordult...
    Ja és tesztek szerint lehet repülni asszimetrikus szárnyállással is.
  • Ludowik
    Okés !
  • VO101Tom
    Néhol egy kicsit belekavarodtam abba amit írtál, remélem úgy értelmeztem mindent, ahogy írni akartad :) Akkor viszont te nem úgy használod ezt a szót, mint mi. Az "árkád" kifejezés egy játék stílus. NEM azt jelenti, hogy valami rossz lenne. Csak másra fókuszál a játék közben. És pont attól lesz árkád egy játék, amit te is írsz. Annyira le van butítva a gépek irányíthatósága, hogy bárki nulla tapasztalattal, nulla gyakorlással fel tud szállni, repülni tud, és még gépet is tud lőni. Ehhez ráadásul kap ikonokat, különleges kamera nézeteket, automatizált segítségeket, hogy véletlenül se legyen gondja azzal, ami a bot ráncigálástól elvonja a figyelmét. És igen, attól, hogy van feladat, amit meg kell oldani (ami adott esetben lehet nehéz is), vagy ha a program képes arra, hogy két kliens gépét egy időben egymáshoz közel mozgassa (kötelékeztek), attól a játék még árkád marad.

Nekem egyébként az a bajom ezzel a WT vs DCS vitával, hogy a legtöbb WT-s játékosnak annyira semmi tudása nincs a repülésről, repülőgépekről, katonai repülésről, hogy egyáltalán azt sem értik meg, hogy miért beszélnek hülyeséget (hogy a PC-s részét, programozást, játékok belvilágát már ne is említsük). Viszont vannak annyira arrogánsak, hogy azt gondolják, hogy amit ők nem tudnak, az nem is lényeges. És így lesz egy repülős lövöldözős játékból vérprofi szimulátor, amit csak a legnagyobbakkal lehet egy lapon említeni "hiszen ugyanúgy néznek ki benne a gépek". Röhej...
  • Ludowik
    Ámen!
  • Papa01 #13916
    Chuck Yeager's Air Combat

Imádtam. :)
  • repvez
    Hát a 29es meg az f16-os még beférne a sorba? :P
  • LeonSilver
    Megkérlek, hogy a WT-vel a megfelelő topikban foglalkozz ne itt. Egyszer kérem csak, többször nem.
    THX
  • LeonSilver
    Szintén A.C.E. meg a Fighter Pilot :)
    Sőt! ZX Spectrumon a Delta Wing :)
  • sakkay
    Én nem akarok beállni a falkába akik éppen tépik az áldozatot (mert ha az ember nem figyeli a hozzászólások lényegét még akár ilyen olvasata is lehetne) de halkan kérdeznék. Te tényleg nem érted miről beszélünk, vagy csak simán trollkodsz. Már csak azért mernék ilyet feltételezni, mert pont az il-2 topicot is addig idegesítette egy játékod-troll, hogy sikerült kibaxattnia 1 ember(megoldotta), meg kiosztatni egy csomó pontot. Mindezt egy olyan helyen, ahol alapvetően béke van és nyugalom.Na most te pont hasonlóan ténykedsz. Nem lehetne, hogy mindenki akit nem érdekel a DCS, ellenben szereti A wartündért, átmegy oda a xxxxxxx idegesíteni másokat? Előre is köszi.
  • Borisz80
    A TFX-et pont tegnap este toltam a munkahelyen.... őm izé...akarom mondani..., minden idegszálammal a telephely őrzésére koncentráltam!
    Engem a TFX nyűgözött le igazán akkor a vektoros grafikájával. Valahogy jobb atmoszférát tudott teremteni mint elődei. Ó a gömbökből álló vektorfelhőkről ne is beszéljünk.

A Fleet Defenderben meg a bermudáknál lehetett UFO-val találkozni :D Vagy az ott eltűnt 2.vh-s repülőalakulattal. :D

Kíváncsi leszek hogy a DCS-s F-14 mennyire lesz fordulékony. Ahogy olvastam az Aranysasban, az A verziót a gyenge hajtóműve miatt a 21-es lefordulta. Azért egy dolog jó abban ha kivonnak egy típust, minden anyag nyílvánossá válik. Tudom utáljuk a LN-t, de én azért drukkolok, hogy jól sikerüljön a Tomcat. Engem 2 gép érdekelt mindig is, magyar létemre a 21-es és a Top Gun miatt az F-14-es. Ha ezek megvannak több modult én már nem is veszek dcs-hez. :D
  • Reaper
    Látom továbbra sem érted, hogy mi egy szimulátor...