Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ludowik #13928 Értem köszönöm! Minden bizonnyal ez napjaink legjobb legjobban kifejlesztett harci szimulátora. Ami minden kívánni való nélkül teljes méretékben kiszolgál minden igényt.
Értettem én minden szót de valahogy az enyém nem jött át mert rossz helyre fordultam. Nem kellett volna. Igen így jutottam ide más irányból, nem volt pilóta senkim , minden repülési tapasztalat nélkül.De látom hogy kevés vagyok mint maci sajtban a brummogás. Ezért elszaladtam oda ahol már tudok segédeszközök nélkül ,markerek nélkül nyilván egyszerűbb rendszerekkel repülni. Ide is be néztem eddig soha nem ugrottam bele ebbe a meddő vitába. Megláttam és egy olyan huzavonába kerültem bele amit nem tudtam elkerülni. Ezek szerint én tényleg annyira hülye vagyok hogy amoda élből minden segédeszköz nélkül könyveken videókon keresztül tanulva a repültem csak . Ja kérem de itt komoly pénzt kérnek egy történelmi gépért! Arra meg most nincsen energiám hogy megtanuljak annyi plusz kezelőszervet hogy kilőjek egy rakétát. Troll lettem nem akartam az lenni bocsánat.