Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • pontijonny
    Neked megvan pl a Fóka a DCS ben?
    Mennyire egyszerű vele a felszállás szerinted? vagy ugyan olyan mint a tudjukki játékban sim módban?
    Vagy a Póni? az is olyan mint a tudjukkiben?
    Ugyan úgy viselkednek a levegőben? Ugyan úgy tudsz velük harcolni?
    Melyik szimulációja hitelesebb szerinted?

Már a régi IL2 is egy elavult valami ,bár mindig is a szívem csücske lesz. Eljárt felette az idő.A tudjukki meg ha megengedő is vagyok max azt tudja.

Amúgy én csak azt tudom,hogy amikor összeakadtam tudjukki játékosokkal a CLOD ban akkor mindmeghaltakdeqrvagyorsan.
    Ezt onnan tudom ,hogy írták,hogy csaló vagyok mert ők mittudom én milyen neves klán tagjai. (KLÁN!! érteitek:)) és ők tudják a tutit ,így nem lehet repülni meg harcolni.
    Mondjuk többet nem is láttam őket.pont 4 en voltak csapatban. kb 1.5 perc volt a négy muki.