37055
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Ludowik
    Ne nevess! Én sem sírok:)
  • Ludowik
    Nem ment ,de van hasonlatosság a felszállásbeli viselkedésben pont mint amikor kezdtem ugyan úgy ment el balra és dőlt be mikor elemeltem. Leszállás már ment eléggé mélyre tettem le:).Határozottan jobb repülni és tájékozódni is könnyebb vele legalább is nekem mint a sugarasokkal. Visszatérek rá ha lesz elverni való pénzem. A haci mént még nem próbáltam meg a k-4 egy sem de ha a póni olyan mint a fegyvertelen változat akkor az amoda élvezetesebb mert genyább a gép. Ezek szerint elbakják direkt.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 21:27:25
  • gsg16
    van ennek nem teljesen tiszta,letölthető változata?
  • beci43
    Hihihihi....
  • pontijonny

Kicsit bővebben azt a dóra kipróbálást ha kérhetném.
    Elsőre ment a felszállás?
  • Fürtös
    Ezt szeretem, ha valaki bevállalja, hogy előzőleg hülyeséget beszélt.
    Respect!
  • L Viper #14024
    Nálam is fut rendesen NGlide-al. Win7-re esetleg ezt próbáld meg (az NGlide mellé még kell ez is).

Itt ezt írják:
    "Yes, you need Aqrit's ddwrapper and in the aqrit.cfg file set ForceDirectDrawEmulation = 1
    That fixed all the menu issues for me on Win 7. In addition, I use nGlide to get better graphics."

továbbá:
    "Thank you Stefan, the agrits ddwrapper is what I was forgetting to add on, now it looks GREAT with Nglide 1.02 + agrits ddwrapper on Windows 7!! Although still the menus aren't working, they still kind flash so they kind of work!!

A Ddwrapper file-jait be kell másolni a játék mappájába és ott szerkeszteni az említett fájlt.

Egy próbát megér.

Utoljára szerkesztette: L Viper, 2015.03.05. 18:24:37
  • molnibalage83
    Ennél tovább én sem jutottam. Az aero meg soha nem volt bekapcsolva, a Win7 is 98-as felülettel fut nálam...
  • sakkay
    A dcs dórát? És milyen volt?
  • repvez
    Én nem próbáltam,de más programnál (3dsmax) is volt ilyen tünet, hogy eltüntek a menük, és az javitotta meg ha kikapcsoltam az aero stilust a winben, lehet itt is segithet .
  • Ludowik
    Két nap okosodás után, megkövetek mindenkit! Az a bizonyos game tényleg messze van a valóságtól! A legkomplexebb repmodellek is csak köszönnek ennek a szintnek. A szerint hogy melyik gépbe akarnak befeccölni Sas szerzés címén, úgy változtatnak! Négy javítással vágták tönkre az általam repült gépek több mint felét! Vége az csak a szórakoztatás miatt van pont mint a kocsisoknál a rRace room játékai, a népnek vannak! Tőlem több suggestiont nem kapnak az tuti! Én barom Havernál kipróbáltam a dórit hát....

Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 16:55:01
  • Borisz80
    Tehát:
    A videó után ezt látom:

Látom a kurzort is, mozgatom, ráviszem menükre akkor ugyebár ki kellene hogy világosodjon, az optionsnál meg elkezdene forogni az ADI. De nálunk nem mennek ezek az animok se. Ha rányomok a menüre akkor azt érzékeli hogy rányomtam, be is lép abba de a képernyőn még mindig a fő menüt látjuk. Ha nyomkodunk össze vissza a képernyőn és véletlenül eltalálunk egy gombot ami a nem látható meüben van az is működik. Szóval a főmenü képe egyből befagy a monitorra.

Nem akart semmilyen direct play-t telepíteni.

Ezt a manübefagyást valahogy a steam-el ki kerültük anno, de már nem emlékszem hogyan. Most hiába vettem fel és indítottam steamen, akkor is ugyan ilyen maradt.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.05. 16:43:07
  • wittman
    A főmenü pontokat sem látjátok? Instant-ra rányomtok és semmi?

Várjatok az első indításnál kérte nekem a windows, hogy telepíteni kell a direct playt, amit a win8.1 szépen meg is csinált. Nektek ilyen volt window 7-en?

Meglehet itt lesz a hiba nálatok.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.05. 12:38:49
  • molnibalage83
    Dettó.

Megadjam azért a MF tárhely elérhetőségét?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.05. 12:38:08
  • Borisz80
    hát... ez szerintem hardware-s dolog lehet, hogy nálunk nem megy. Minden úgy van ahogy írtad, azzal a patch-el, és ngliderrel.
    Progi indít, videó klasszul megy, de a menü mégse működik. A főmenüt látom, tudom nyomkodni (az animációk persze nem mennek rajta), de nem jön elő a többi menü. Akár hogy tartom nyomva az egeret, úgy se.
  • wittman
    Ezt a patch-et kell használni csak: F-15E 1.17Patch
    Telepíteni egyszerű, elindítod a patchet és a többit végzi magától.
    Utána jöhet egyenlőre az nGlide 1.04.
    Játék parancsikonjában beállítani, hogy mindig rendszergazdaként legyen futtatva.
    Játék indítása, majd beállítások, grafika, 3dfx glide kiválasztása, apply.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.05. 12:14:41
  • wittman
    Teszteltem a kampányt is, meg a training részt. Igen nekem is hibázik a menü, illetve fel-fel villan. Arra a kampányban már rájöttem, hogy nyomva kell tartani az egér bal klikkjét és akkor látszik, én így kezdtem az iraki kampányt, azon belül több század választható, saját bevetéseivel. itt is a briefing hol látszik, hol nem, de fegyverzés, pilóta választás, célpont információk, taktikai térképen, szóval használható. A kampánynál is nyomva kell tartani az egeret és akkor látható, hogy az a század története, stb. Briefing szintén így olvasható.

Most tesztelek egy régebbi Glide wrappert, melyet régen is használtam még Windows XP-n és ezzel még szebb a talaj, de persze egy pár beállítást is el kell végezni. Ablak módban még mindig sajnos nem megy.
  • wittman
    Ilyen nekem nincs F15inspt.exe, ilyet nem használtam.
  • molnibalage83
    Én is anno pontosan ezt tudtam elérni, semmi többet.
  • Borisz80
    nálam a menü fixálódik, tudom nyomkodni, de nincs változás, nem látom a következő menüt.
    hülye kérdés, de a patch-ot hogyan kell felrakni?
    Felül kell írni az eredeti file-okat?
    Vagy csak simán kirakom valahova és elindítom az F15inspt.exe-t?

Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.05. 11:34:29
  • wittman
    Én a gyári telepítőt használtam, ami 1.02-es, majd 1.17patch, nGlide 1.04-es verzió. Gyári telepítő iso-ban fent több helyen, de ha kell akkor feltöltöm neked a tárhelyedre. Rendelkezem tárhellyel, de nekem céges van, oda nem teszek ilyet..

Sajnos ablak módban egyenlőre nem tudom futtatni, csak teljes képernyőn FullHD-ban. Próbáltam régebbi Glide wrappert, de nem jártam sikerrel.
  • Borisz80
    De szép is lett volna ha nem törik össze.
  • molnibalage83
    Feltöltenéd magát a játékot és amit használtál valaholva, hogy biztos azonossal próbálkozzunk? Ha nincs tárhelyed, akkor meghadhatom a sajátom loginját.
  • GaBika6
  • wittman
    Na akkor írom a megoldást. Megjegyzem két merőben más hardverkörnyezetben is működött tökéletesen!

Nem kell semmilyen kompatibilitás beállítás, elég csak a rendszergazdaként futtassátok. Nekem így már volt hang és egyszer nem lépet ki repülés közben. Mindkét gépen win8.1Pro 64bit-es operációs rendszer van!

Nyomtam is egy kis instant bevetést 2 vs 2, meg csapásmérés utána. Még mindig állat ez a program, csak kapna egy modern grafikus motort, biztos nagy multis hadjáratokat lehetne vívni. De hát ilyen nem lesz. Ja nem volt fagyás, kilépés stb. Mission-ból kilépés után sem fagy le és dob ki asztalra, hanem visszatér Instant Action menübe. Vicces, de win98-as kompatibilitással kilép, stb.

Én egyenlőre az nGlide legutóbbi változatát használtam, de itt hiába állítom, hogy ne full HD legyen(nagyon széthúzza), hanem csak 4:3-as felbontás(1280x960) nem csinálja, de meglehet ezt nem is tudja. A régi glide wrapperek tudtak ablakban is futtatni 3dfx játékot, de ez a legújabb változatban még nem találtam meg, hogy hol.

Windows 7-es gépen most nem tudom tesztelni, de próbáljátok meg ti kompatibilitás nélkül, de legyen bepipálva az F15.exe tulajdonságaiban, hogy mindig rendszergazdaként fusson!

Először megoldom, hogy ablakban fusson 1280x960-as felbontásban, aztán tesztelem a kampányt.
  • TG Gida
    De szép!
  • Borisz80
    Vagy fél éve Molni is talált valami megoldást (steam-es mahinálás), ami kezdetben úgy tűnt hogy működik, de amikor nekiugrottam hogy akkor repüljünk komolyan akkor meg sajnos azt kellett hogy tapasztaljam, hogy egy idő után kifagy. A kampány küldetéseit nem lehetett végigrepülni így.

Ha működik a te verziód akkor.... ehh... ;)
  • hrundibaksi
  • GaBika6
    Sabre-ból valaki profi? Kéne egy közös reppenés! Konkrétan a fegyverrendszer érdekelne.
  • krisztian005
    Kösz a skineket, neked is hogy feltetted, és mindenkinek aki dolgozott rajta.
  • hrundibaksi
    Lassan indul az offensive-a?
  • hrundibaksi
    Visszatérve az A-10C -re

Úgy látszik megállja a helyét a "weathered livery" megjelenítés!

• hooah
    Az normális hogy a 23mm es gunpodal lövészetkor elfújja a nem túl nagyra beállított szél a lövedékeket?
    De a beépített 30ast nem.
  • PhantomAss
  • molnibalage83
    Fel tudod tölteni a cuccokat, amiket használsz? Anno fél napot szenvedte vele és semmit sem értem el.
  • wittman
    Joy nélkül repülni a munkahelyemen nem tudok. AMD HD6850-el 4xAA és 16xAF-el már egész szép, nincsenek fűrészfogak.

Kampány és Instant action indítottam, kampányban mindig földről indulsz, instantban levegőben. Na majd otthonról többet, ott már Nvidia vga van.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 16:01:56
  • molnibalage83
    Repülni is repültél vele? Mert ideáig nekem is ment. A gond akor van, amikor elkezdtem ugrálni a menük között vagy repülni akartam. Milyen VGA-d van? Mert sanszosan az is számít. Nekem ATI van....
  • pontijonny
    Ha akarod kölcsön adom a dórámat.Úgyse használom most :)) És csak magadtól szállj fel vele. Ha rögtön sikerül akkor én megemelem a kalapom oszt egy szót se szólok többet.
    Vagy kérd meg Tomot (ők szoktak többen hadakozni) ,hogy menjen ellened egy 1vs1 et.
    Ha alkalmazni tudod a nemmondjukki ban tanultakat és csak megszorongatod akkor is megemelem a kalapom.
    De ha (és én bízom a tisztességes értékítéletedben) úgy érzed ,hogy azért ez mégse UGYAN az ,akkor kérlek jelezd.
    Azért bátorkodom ezt így felajánlani,mert bár azér pár ezer órát elszöszmötőltem II.VH s szimekkel,és pl a nemmondjuk kkit is kipróbáltam,de pl a DCS az szerintem a legközelebbi élményt nyújtja a repülés ,a gép viselkedése,fizikája,nyomán. Itt már egész más még a prop os géppel is harcászkodni,és összetettebb is. Bár a Dóra ugye nagyfokú automatizálást élvez ,és gyakorlatilag tényleg csak a repülésre kell figyelni vele,de azt nem is lehet egy lapon,mit lapon,egy könyvben sem említeni a tudjukkivel.
    Uff beszéltem.
  • wittman
    Na emberek működik a Jane's F-15Eagle win8.1Pro 64bit alatt is!

Megoldás: Telepítés után patch(1.17), majd nGlide feltelepítése: nGlide

A telepítés után az F-15.exe tulajdonságaiban, kompatibilitás win98/Me és pipáljátok be, hogy mindig rendszergazdaként fusson.

Egyenlőre csak a munkagépemen teszteltem, itt csak annyi volt a bibi, hogy nem volt hang(integrált Realtek HD).

Otthon majd tesztelem megint TrakIR-el, meg Hotas Cougar-al.

1. Fontos, hogy nGlide telepítése után be kell azt is állítani, hogy milyen felbontáson legyen, akár FullHD is lehet.
    2. Az F-15 indítása után, option-ban a grafikus résznél 3dfx glide-ot kell kiválasztani és accept!
    3. Örül :) még 3dfx logo is bejön...mikor indul a mission, azok szép woodoo 1-es és 2-es évek....
  • molnibalage83
    Ha már történelem, ma linkelték.