Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Na akkor írom a megoldást. Megjegyzem két merőben más hardverkörnyezetben is működött tökéletesen!

Nem kell semmilyen kompatibilitás beállítás, elég csak a rendszergazdaként futtassátok. Nekem így már volt hang és egyszer nem lépet ki repülés közben. Mindkét gépen win8.1Pro 64bit-es operációs rendszer van!

Nyomtam is egy kis instant bevetést 2 vs 2, meg csapásmérés utána. Még mindig állat ez a program, csak kapna egy modern grafikus motort, biztos nagy multis hadjáratokat lehetne vívni. De hát ilyen nem lesz. Ja nem volt fagyás, kilépés stb. Mission-ból kilépés után sem fagy le és dob ki asztalra, hanem visszatér Instant Action menübe. Vicces, de win98-as kompatibilitással kilép, stb.

Én egyenlőre az nGlide legutóbbi változatát használtam, de itt hiába állítom, hogy ne full HD legyen(nagyon széthúzza), hanem csak 4:3-as felbontás(1280x960) nem csinálja, de meglehet ezt nem is tudja. A régi glide wrapperek tudtak ablakban is futtatni 3dfx játékot, de ez a legújabb változatban még nem találtam meg, hogy hol.

Windows 7-es gépen most nem tudom tesztelni, de próbáljátok meg ti kompatibilitás nélkül, de legyen bepipálva az F15.exe tulajdonságaiban, hogy mindig rendszergazdaként fusson!

Először megoldom, hogy ablakban fusson 1280x960-as felbontásban, aztán tesztelem a kampányt.