Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
pontijonny #13993 Ha akarod kölcsön adom a dórámat.Úgyse használom most :)) És csak magadtól szállj fel vele. Ha rögtön sikerül akkor én megemelem a kalapom oszt egy szót se szólok többet.
Vagy kérd meg Tomot (ők szoktak többen hadakozni) ,hogy menjen ellened egy 1vs1 et.
Ha alkalmazni tudod a nemmondjukki ban tanultakat és csak megszorongatod akkor is megemelem a kalapom.
De ha (és én bízom a tisztességes értékítéletedben) úgy érzed ,hogy azért ez mégse UGYAN az ,akkor kérlek jelezd.
Azért bátorkodom ezt így felajánlani,mert bár azér pár ezer órát elszöszmötőltem II.VH s szimekkel,és pl a nemmondjuk kkit is kipróbáltam,de pl a DCS az szerintem a legközelebbi élményt nyújtja a repülés ,a gép viselkedése,fizikája,nyomán. Itt már egész más még a prop os géppel is harcászkodni,és összetettebb is. Bár a Dóra ugye nagyfokú automatizálást élvez ,és gyakorlatilag tényleg csak a repülésre kell figyelni vele,de azt nem is lehet egy lapon,mit lapon,egy könyvben sem említeni a tudjukkivel.
Uff beszéltem.