37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #15074 Uraim!
Használ valaki 27"-s monitort 1080p-s felbontással? Ha igen, akkor mi a véleménye róla? -
Nem gondolnám, hogy ez a "rendkívül fontos" hiba (egy ezer éves modellen) határozná meg a DCS vonal jövőjét..:) A Szu-17 meg majd akkor kap új skint, amikor jön az új modell. Szépen lassan minden gép kap új modellt, szóval nem gondolnám, hogy pont az maradna ki. Gyanítom ezért nem foglalkoznak az F-16 bugjával sem... -
Nem tudom, de a CA-val JTAC-ot kipróbálnám multiban! -
Lehet, hogy buta kérdés, de a helik vagy repcsik képesek csapatokat szállítani a DCS World-ben vagy a CA-val? -
Ez egész addig igaz amíg nem használsz TFAR-t, AGM-et és hasonló finomságokat, a jobb controll+balwin kombót elég nehéz "vakon" elérni, vagy az alt+p, ctrl+p és még sorolhatnám a különböző kombókat. -
Némi keresés után. Ez egy 1+ éves bug és azóta sincs javítva, mikor még a lua fájlokat is feltöltötte valaki. Ilyenkor rendül meg a hitem abban, hogy hova tart a széria... -
Solt #15068 Basszus, ne írjatok ilyeneket, mert mindjárt berendelek egyet... :D -
Másnál is ezt csinálja az F-16C?
A Szu-17/22 skinjét nem újították meg? Elég kopottas mai szemmel a minősége.
-
sakkay #15066 Pénzért nem veszek direkt erre progit, lévén csak pár napokra kérem el. De így is annyi embert felhívok amennyit csak tudok, és majd szétröhögöm az agyamat a reakciókon. 2 nap alatt 6 ember volt itt teszternek
. Én nem vagyok szédülős, és pl. állva csinálom a hullámvasút tesztet. Tegnap volt egy srác, a két perces körből az utolsó egy percig végig fogni kellett. De nem kicsit. Majdnem beleugrott a monitorba, meg egy izom hátast is elnyomott. Csak azt sajnálom, hogy nem videóztam. Ezekbe a reakciókban-ami ennyire durva-kicsit kételkedtem
de igaz.
-
OFF
Arma 3 menürendszerű. Egérrel mindent elérsz. A WASD + pozíció váltás billentyűit meg szerintem bármelyik nem kezdő FPS játékos csukott szemmel is eléri.
Már ha lenne oculus támogatása az arma 3 -nak. -
OFF
Oculus: Alien Isolation-ban a Nostromo küldetésnél kemény klausztrofóbiát kaptam mikor Dallas-al mentem a szellőzőrendszerben, és csak a lángszóró lángjával lehetett világítani, az idegen meg ott mászkált, Lambert meg a pánikkeltő hangjával informált hogy merre kell menni a rendszerben, meg hogy hol van az idegen. Nagyon kemény!!! Az is hogy ha elbújsz valami mögé akkor a legkisebb résen is ki tudsz kukucskálni, hála az oculusnak.
Bár vannak az A:I-ben olyan dolgok amik nem lettek oculusra optimalizálva. pl szkafanderben a nézet... -
Én egy arma3-ra lennék kíváncsi, hogy az milyen ezzel a búvárszemüveggel. Illetve hogy ott hogy oldja majd meg a játékos a billentyűk nyomkodását. -
Amnesia? Alien Isolation?
-
sakkay #15061 Ezt most próbáltam meg. Kurva jó volt, mondjuk nem szartam be úgy mint ezek a nyomik-bár lehet előny , hogy imádom a horrort-de a szőr az állt a karomon 3 perc után maaarha jó !
-
Tuti, hogy alapfelszereltség lesz a hardcore szimeseknek pár éven belül, olyan mint a trackIR (és társai) vagy egy jó HOTAS.
-
sakkay #15059 Én nem tudom hova írtam előbb
, de akkor csak röviden. Itt van nálam egy dk 2. Repültem vele a dcs-t immár másodszor. Akkora élmény mint az állat! Simán lekövettem egy teherautót helivel , oldalról egy méter magasságban épp rotortávban! Percekig!Csak néha előre néztem nem e jön valaki szembe
. Alig kell műszereket nézni annyira érzi az ember. Ha kijavítják a felbontást, mindenki ilyet fog itt használni-még Laca is...és ez tuti!
-
Solt #15058 @Caterpillar: Cseten láttam délután, hogy linkeltetek GTA V tesztet... EZ hitelesebb forrás. ;) -
-
Hát nem... még hamarabb előjött, mint máskor
-
Nnnnnah, új NVidia Geforce driver. Kíváncsi vagyok, javul-e a mem leak helyzet. Bár nem tudom, a rendszer vagy a VGA memória adja-e be a kulcsot, de 16 giga system RAM-mal rendelkezők is panaszkodtak rá (lehet, nekik is "csak" 2 gigás VGA-juk volt). -
Sidewinder #15054 Aviadarts 2014 nemzetközi gyakorlat
-
Hétvégén nem leszek még az országban sem, csak a következő hétvégén. Azért nem mennék fel, mert egyetlen géppel sem tudok repülni. -
SnowFox79 #15052 Üdv.
Nem vagyok Guru csak érdekel és szeretek tartós dolgokat alkotni benne.
Nekem a hétvége a jó. Hétközben kiszámíthatatlan a beosztásom.
Üdv.
SnowFox -
SnowFox79 #15051 Üdv All.
Mission Editorral kapcs. kérdésekre hétvégén érek rá nagyobb lélegzetvétellel válaszolni.
A lényeg. Aki türelmes és van fix elképzelése az olyan csatát rak össze a DCS ben amilyet csak akar.
Nekem a legnagyobb küldetésem, 3 hétig készült kb de az dinamikus.
A következő elképesztő lesz, csak győzzétek kivárni mert tele vagyok munkával így kevés az időm rá.
Molni! Egyszer, csak egyszer gyere fel egy "dinamikus" küldetésemre. Wittman örömmel fellövi Neked sz.tem.
Hidd el érnének meglepetések főleg ha közben hallanád, hogy a többi pilóta mivel szembesül.
Üdv.
SnowFox -
Semmi sem látszik. -
Off
Érdekes a repülés valóban ebben az aerofly fs progiban, de ha a DCS így nézne ki fix 60fps-el, akkor nem panaszkodnék egy jó darabig!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
77pxdumbo #15048 Ezekkel a kérdésekkel SnowFoxot bombázd, Ő a guru ebben az ügyben. Már összekalapált több szuper küldit, de ha jól emlékszem, a változásokat kézzel kellett utánaigazítania a log file-ok alapján. -
Igeen? Azt meg hogy? :D -
Azt jól látom, hogy most már van előre és vissza tekerhető replay is? -
A szkript kezelés, írás alkalmazás nekem eléggé homályos. Azért kérdeztem, hogy miként tudom megoldani a egység re-spawnolást, trigger feltételekkel. Szerintem a re-spawn a lelke mindennek hogy ne kelljen sok egységet felvinni térképre aztán késleltetve aktíválni.
Én úgy tudom hogy automatikusan tankolnak levegőben, de ha egyszer leszáll akkor ott is marad a betonon mint aktív egység, amit vagy deaktivalunk vagy megoljuk másképp szkriptel a rearmot/fuelt/startot.(ez az elméletem de javitson ki valaki ha tévedek)
Földi egységeknél kb ugyan ez van, vagyis mondjuk hogy hova miként menjenek és addig mennek mig ki nem lövik őket.
Aztán ellencsapást meg szintén meg kell nekik adni akcióba.
Ezért is olyan macera mert ki kell gondolni az editornak minden apró részletet.
Az egységek töltöttségét kb sehonnan csak ha beleülök. Ezért kell a mozgó egységek mellé egy Ural meg egy Fuel kocsi, vagy megoldani szintén a re-spawnolást vagy vissza egy depothoz. -
Okas.
Más. Hogyan kezeli a DCS Wrold az MI által mozgatott egységeket? Ha a szkrip kezelővel átfedő területeket adok meg triggernek (egyiknek CAP a másiknak mondjuk keresés és csapásmérés), akkor az MI által irányított gépek is a végtelenségig repülhetnek? Tehát megjavítják őket, tankolnak és CAP/csapásmétés mehet, amíg a trigger feltétel él?
A földi egységeknél szintén ez van? Tehát meg lehet adni célokat és azokat megpróbálják elérni, vagy támadás esetén ellentámadnak, stb.
Ha ez így van, akkor szinte Falcon minőségű, de kisebb léptékű dinamikus hadjárat építhető. Ez igaz? Jól látom?
A logisztika hogyan működik? A CA taktikai képnél honnan látom, hogy mikor mit csinálnak az egységek vagy azt, hogy mennyi lőszer van vagy a logsztikai egységek mekkora töltéssel vannak, stb. Az ilyen és ehhez hasonló dolgokról lenne egy rakás kérdésem. -
GeriDoc #15043 Rendszer meghajtón a felhasználók/neved/mentett játékok/DCS/screenshots mappába. -
Úgy tudom C: meghajtóra doksikba valahova. -
A DCS a print screen lenyomásakor hova menti el a screenshotokat? -
Caterpillar #15040 Na nem mintha a kettő bármilyen szinten is összehasonlítható lenne funkcióját illetően...
-
sakkay #15039
-
sirpalee #15038 Vagy azt, hogy mennyire bena a CA.
En is megvettem, hogy jajj de jo lesz, strategia meg minden... De borzaszto a kezelese. Akkor mar Wargame, lehet nem teljesen realis (bar szerintem CA sem), de legalabb fun. :) -
Egyelőre még nem látom a bugjait.
-
sakkay #15036 Mert általában hibaorientált vagy a DCS-vel illetően.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.04.12. 23:16:51 -
Miért?