37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Frenky
    3G0! Miért írod ezt, itt is hoztad a szokásos stílusod és ennyi. Pár fórumozónak szintén bántó lehetett, amiket írtál, bár én nem olvastam, lehet jobb is. Végszónak, hogy máskor ne gyere itt a csoport dolgaival, főleg, hogy már jóideje nem vagy tag és bocs, de leírom, a nagy többség döntése alapján nem is várunk vissza - csak magadnak köszönheted. Kérlek, hogy ne írj, ne keress és főleg NE fikázd a dolgainkat! Megértésed köszönöm a HUNAF tagjai nevében is :D
  • Frenky
    Szia! Nem értem, hogy neked mi a gondod velem, miért zavar, hogy van a csoport és egyre többen csatlakoznak. Miért írsz többes számban. Az, hogy speciel neked nem vagyok szimpatikus, nem ide illő fórumtéma, de hát ez van, az írásod alapján, ahogy idézlek tényleg "bunkó paraszt vagyok" találó :-) mivel nem tudhatod, hogy jelenleg kik vannak a csoportban és kiket is fikázol itt le! Nem tudsz semmit a csoportban zajló dolgokról, így nem is mondhatsz véleményt, azt sem tudod, hogy az illető nem is tagja a csoportnak. Gondolom valamilyen oknál fogva kiléptél valamikor a csoportból és most itt próbálod lejáratni, nem kellene. Mindenki olyan névvel játszik a játékba, ami számára szimpatikus, semmi közöd hozzá! Egyébként miért zavar téged ez a dolog, ki vagy te, hogy megállapítsd, hogy senki nem kíváncsi a csoportra?! Egy fontos dolog! A facebook HUNAF csoportot azért hoztam létre, mert nem volt hasonló DCS oldal, csoport! Más ember is megcsinálhatta volna, de nem tették. Azt sem értem, miért gondolod, hogy valami vezetői késztetésem van, állandóan ezt írod, nincs alapja. Milyen tények, miről beszélsz, mi alapján írod ezt? A csoportban minden tag véleményt nyilvánít, akinek mondanivalója van, megírja. Milyen homokozóról beszélsz ember, mit foglalkozol ezzel, téged valaki nagyon megbántott és itt akarod kisírni magad, szerintem rossz embert tatáltál meg, Megkérlek, hogy legyen ez a téma felejtős, hagyd békén a HUNAF csoport tagjait és foglalkozz mással - kösz_I :D Én semmit nem nyomtam az orrod alá, nincs szándékomban. Részemről a téma lezárva, nem vagyok kíváncsi semmiféle válaszodra, kérlek legyen is ez így! bye HUNter HUN = Magyar :-) <- a nick_M ezért ez :D
  • killbull
    Látod HUNter! Ennyi, 1 évem ment el rá.

Bocsánat Leonsilver, ennyit írtam csak a témával kapcsolatban, engedd meg nekem ezt az egy sort. Köszönöm ha megtisztelsz vele.
  • Fürtös
    Én viszont itt válaszolok, mert úgy érzem közérdekű.
    Mint mondtam ne kezdjünk vitát mert nem érdekel.
    Vegyétek észre magatokat végre.
    Én vagyok akkora gyökér, hogy leírjam amit mindenki gondol és tart a ti kis szinjátékotokról.
    Mert azért van itt komunikáció meg közös repülés csak ti kimaradtok belőlle (nem véletlenül).
    Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de nincs igény a közösségépítő "munkátokra" nem véletlenül nem érdeklődik senki innen a csoportjaitok felől. Megvan mindenkinek a saját baráti társasága akiket ismer és akikkel szívesen repül/lövöldözik/pasziánszozik.
    Nem akartam "csúnya" dolgokat írni róllad egész egyszerűen nem mindenki szimpatikus mindenkinek.
    A ti kommunikációs stílusotok és az "arcbamászós gyererepüljvelünk mert mi marha nagy császárok vagyunk a magyar szimulátoros életben" toborzási módszereitek pedig hát mondjuk ki : irritáló.
    Ráadásul messziről ordít a dologról, hogy arra próbáljátok szervezni, hogy majd ti álltok a középpontban és akkor mekkora királyok lesztek.
    Aztán most 2 ilyen beállítottságú ember összetalálkozott a homokozóban és most dobáljátok egymásra a sarat. Ami nem baj mert szívetek joga csak a homok maradjon a homokozóban és ne az én nyakamban landoljon.
    Mégegyszer: nem akarok senkit megbántani, de ha esetleg még nem esett volna le: senki nem kiváncsi a csoportjaitokra, meg a szimulátoros dolgaitokra, tartsátok azt a zárt facebook csoportotokon belül.
    Hibáztathatsz nyugodtan engem meg mindenkit aki nem érdeklődik kellően a magyar szimulátoros közösség építése iránt vagy elgondolkozhatsz azon, hogy valamit nem jól csinálsz és ezért nem özönlenek a komolyabban repülő tagok a csoportodba.
    Ismétlem nem sértegetésnek/bántásnak szánom, ezek a tények. Csak az emberek nem írják le mert nem akarnak megbántani, én viszont egy bunkó paraszt vagyok és leírom, hogy tanultok-e belőlle rajtatok áll.
    De nem bánnám ,ha emelt fővel fogadnátok a kritikát és ezt itt lezárhatnánk.
    Nem kell privátot irogatni, mert nem vagyok rá kíváncsi, törlöm olvasás nélkül.

Nincs senkivel semilyen személyes problémám, de ha az orom alá nyomjátok a dolgaitokat akkor úgy érzem jogom van véleményt formálni rólla.

Köszönöm,

Fürti.
  • LeonSilver
    Hogy szerinted mit kellett volna és mit nem, már meg ne haragudj, de nem érdekel.
    Ha úgy gondolod, hogy visszaéltem a házigarázda jogommal, akkor ITT tehetsz panaszt.
  • Papa01 #18532
    Basszus, ezeknek érzékük van ahhoz, hogy az ember maradék kedvét is elvegyék a repüléstől... :)

Köszi a linket! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.17. 19:12:14
  • TG Gida
    Ja. Nincs kontrasztja a céloknak. Már ED fórumon is szóvá tették.
    http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2610156&postcount=31
    Utoljára szerkesztette: TG Gida, 2016.01.17. 19:01:13
  • killbull
    Nem kellett volna törölni, DCS közösség is szerintem a DCS hez tartozik.
  • Frenky
    Hi! Írtam PÜ-t, mert nem akarok vitázni senkivel, bár pár hozzászólást nem olvastam, lehet törölve lett - most értem haza...
  • VO101Tom
    Most értem haza, 37 olvasatlan üzenet, törlés hegyek. Miről maradtam le? :)
  • gsg16
    klasszikus
  • gsg16
  • Papa01 #18525
    Urak, szerintetek létezhet, hogy az 1.5.2-ben az MFD-éken sokkal nehezebb észre venni a járműveket? A RES. OF COCKPIT DISPLAY 1024 every frame-re van állítva...
    Köszi a válaszokat! :)
  • LeonSilver
    Ha már kedvencről van szó. Nekem ez az egyik non plus ultra! Nem is tudom, talán egymilliószor láttam, de mindig könnyesre röhögöm magam... fergeteges a szinkron!!

• LeonSilver
    Igazából oylasmi, ami nem ide való. A személyes dolgokat inkább egymás között kell megvitatni és nem ideborítani.

Aki régóta ide jár az tudja, hogy nagyon-nagyon ritkán szólok valamiért és még ritkábban törlök hozzászólásokat.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.01.17. 17:14:03
  • Hecker007
    Én is ismerem :D meg kb minden korombeli vagy kicsit fiatalabb ismerősöm is :D de lehet ritka kivételek vagyunk :P
  • sakkay
    Gondoltam, hogy pár öregebbnek egyből rémlik majd valami. Elmondanám az új korosztálynak fingja nincsen mi ez. Pedig kötelező darab, én is mindig újranézemha nem is az egészet, mert rohadtul fárasztó. Legalábbis ha már sokszor láttad.
  • Fürtös
    Mondtam,hogy ismerős a duma :D
    Az ,hogy nem emlékeztem rá pusztán annyit jelent ideje újra megnézni
  • GaBika6
    Kötelező darab pedig...

• Fürtös
    Ez a duma nagyon ismerős valahonnan de nem jut eszembe miben volt
  • Solt
    Jáááááj, a tyúk csípje meg... miről maradtam le??? :))
  • Hecker007
    Multira milyen küldit ajánlanátok?
    Snowfox küldetései fent vannak, de azon kívül is jó lenne 1-2 olyan küldi amivel futhat a szerver 0-24-ben.
  • sakkay
    Engem például gyíkká változtattak..de már elmúlt
  • sakkay
    Hát akkor erről lemaradtam. Volt valami érdekes
  • Fürtös
    Velem nem kell egyetérteni.
    De ha tanácsolhatom:
    Válts nevet, repülj többet, írj/beszélj kevesebbet ,főleg pedig a véleményedet másokról és mások játékáról tartsd meg magadnak, végezetül: ne erőltesd a barátkozást.
    Aztán egyszer csak azt veszed észre majd, hogy jókat repülsz jófej emberekkel. (nem, nem velem ,ne is próbálkozz!).

Megkérném a továbbá a tisztelt közösséget, hogy mielőtt valaki ilyen szép napos vasárnapon ránk boritaná a lelki szemetesvödrét gondolkodjon el rajta, hogy érdekel-e valakit itt és, hogy valóban érdemes-e időt áldozni arra ,hogy ide beírja.
  • Papa01 #18512
    "Mondjuk engem már a sírva röhögés kerülget amikor telekurtok minden forumot a szemetetekkel..."
    Engem (és más fórum lakókat is) inkább bosszant. A RoF fórumba is 2 havonta bekerül ez a"toborzó" spam... egyébként meg semmi aktivitása nincs a ott az illetőnek...
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.17. 12:37:09
  • killbull
    És ne haragudjatok hogy felhoztam ezt a témát.

Szép délutánt!
  • Fürtös
    Ez csak egy Addon pack, elég sok serveren futtatják ,vannak mindenféle játéktípusok vele. Én általában TacBF et játszok esténként (squad alapu PvP) de tegnap játszottunk valami számomra ismeretlen küldetést Tom-ékkal ami nekem nagyon bejött
    Abban a harc mindig egy területre koncentrálódott egy adott pontot kellet mindkét oldalnak elfoglalnia, volt néphirig rendesen
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.01.17. 12:25:54
  • LeonSilver
  • Fürtös
    2 dolgot fűznék hozzá:
    1.: Közösséget nem azért építünk ,hogy ott majd mi leszünk a fővezérek. Alulról kell építkezni, és a vezéregyéníségeket majd kitermeli a közösség. Te és Hunter az én meglátásom szerint beosztottakat próbáltok megatok alá berángatni akik majd a ti szájízetek szerint repkednek.
    Mondjuk engem már a sírva röhögés kerülget amikor telekurtok minden forumot a szemetetekkel...
    2.: Random szuperhero név alatt játszó emberkékkel nem kezdünk semmibe! Aki még nevet sem tud normálisan választani attól milyen hozzáállást várhatunk? Ugye, Gyilkosbika és VADász stb? Szerinted?
    A plusszok pedig: ne erőltesd, csak azzal repülj akivel jólérzed magad. Amit te érdekesnek és profi videonak tartasz az nem biztos ,hogy másnak is az, ezért ne sértődj meg ha nem szólnak hozzá.
    Ez csak az én véleményem, vagy elfogadjátok, vagy nem vitába ne kezdjetek ezen mert nem érdekel.
    Peace
  • Hecker007
    ArmA3-ban szerintem senkinek nem jön be szinte ez a future soldier vonal :D Mi konkrétan vissza modoltuk ArmA2-re az egészet persze a jó dolgokat megtartva a 3-ból.
  • beci43
    A Ruszki mod engem is érdekelne,már olyan összevisszaság van Arma 3 terén,hogy nem tudok kiigazodni rajta.A future alapjáték nekem se tetszik.Az ArmA 2-őt imádom,de arra már semmilyen fejlesztés nem jön.
  • GaBika6
    Tudom, hogy az arma nem dcs, de a missiont nagyon jól összerakták szerintem. Van mondanivalója és ahogy néztem odaképzeltem a dcs a-10c-t a történések miatt. Hangulatos kis mission és van is dcs-ben hasonló!
    Én hang mod-okat javaslok még az arma3 játék feldobásához és a "future" vonal nekem sem jön be!

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2016.01.16. 20:24:26
  • Fürtös
    A CTI-hez nem ahhoz elég az RHS
    Ment privát!

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.01.16. 19:30:54
  • VO101Tom
    Engem érdekelne. Az RHS-en kívül más Mod kell ehhez?
  • Fürtös
    Arma 3 kizárólag RHS moddal:
    RHS1
    RHS2
    A megjelenés pillanatában vettem ARMA 3-at majd 10 perc játék után léptem ki annyira nem jön be ez a future concept....
    Míg ki nem jött az RHS USSR és RHS USAF nem is foglalkoztam vele.
    Mióta kijött le se szállok a TacBF serverről.
    Akit érdekel holnap összehozhatunk egy jó kis CTI-t az RHS moddal. De előre szólok a tüzérséget én kommandírozom!
    RHS Grad21
  • Borisz80
    Ismét feltenném a kérdést. Az L-39 modulban mennyire működik multiban a pilóta / oktató dolog?
  • Solt
    ArmA.hu fórumot nem követtem, de az én időmben azok akik oda írtak, jórészt itt az sg-n voltak aktívak... amire tudtuk a választ, arra válaszoltunk mindenkinek. Fura amit írsz, mert kifejezetten segítőkész és aktív volt a közösség.
  • Death Rattle
    Félreértés ne essék, én kizárólag az ArmA.hu közösségre gondolok. Volt pár meghatározó személy az ArmA.hu tagok között akik nem voltak túl segítőkészek, a fórumban hetek múltával sem válaszoltak egy-egy kérdésre. Ezzel alapból nem lenne baj, csak ilyen emberek ne csináljanak PC játék rajongói oldalt...
    Neveket nem is írok, nem akarok senkit megsérteni.
    ;)
  • Solt
    A2-vel kiváló közösség volt, nem tudom mire gondolsz... :) Minden este játszottunk valahol, alapból 6-8 ember volt rendszeresen TS-n. :)