Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Fürtös
    Én viszont itt válaszolok, mert úgy érzem közérdekű.
    Mint mondtam ne kezdjünk vitát mert nem érdekel.
    Vegyétek észre magatokat végre.
    Én vagyok akkora gyökér, hogy leírjam amit mindenki gondol és tart a ti kis szinjátékotokról.
    Mert azért van itt komunikáció meg közös repülés csak ti kimaradtok belőlle (nem véletlenül).
    Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de nincs igény a közösségépítő "munkátokra" nem véletlenül nem érdeklődik senki innen a csoportjaitok felől. Megvan mindenkinek a saját baráti társasága akiket ismer és akikkel szívesen repül/lövöldözik/pasziánszozik.
    Nem akartam "csúnya" dolgokat írni róllad egész egyszerűen nem mindenki szimpatikus mindenkinek.
    A ti kommunikációs stílusotok és az "arcbamászós gyererepüljvelünk mert mi marha nagy császárok vagyunk a magyar szimulátoros életben" toborzási módszereitek pedig hát mondjuk ki : irritáló.
    Ráadásul messziről ordít a dologról, hogy arra próbáljátok szervezni, hogy majd ti álltok a középpontban és akkor mekkora királyok lesztek.
    Aztán most 2 ilyen beállítottságú ember összetalálkozott a homokozóban és most dobáljátok egymásra a sarat. Ami nem baj mert szívetek joga csak a homok maradjon a homokozóban és ne az én nyakamban landoljon.
    Mégegyszer: nem akarok senkit megbántani, de ha esetleg még nem esett volna le: senki nem kiváncsi a csoportjaitokra, meg a szimulátoros dolgaitokra, tartsátok azt a zárt facebook csoportotokon belül.
    Hibáztathatsz nyugodtan engem meg mindenkit aki nem érdeklődik kellően a magyar szimulátoros közösség építése iránt vagy elgondolkozhatsz azon, hogy valamit nem jól csinálsz és ezért nem özönlenek a komolyabban repülő tagok a csoportodba.
    Ismétlem nem sértegetésnek/bántásnak szánom, ezek a tények. Csak az emberek nem írják le mert nem akarnak megbántani, én viszont egy bunkó paraszt vagyok és leírom, hogy tanultok-e belőlle rajtatok áll.
    De nem bánnám ,ha emelt fővel fogadnátok a kritikát és ezt itt lezárhatnánk.
    Nem kell privátot irogatni, mert nem vagyok rá kíváncsi, törlöm olvasás nélkül.

Nincs senkivel semilyen személyes problémám, de ha az orom alá nyomjátok a dolgaitokat akkor úgy érzem jogom van véleményt formálni rólla.

Köszönöm,

Fürti.