37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #18578 szerintem vetessük el mindenkitől a dcs-t,és a vásárolt moduljait,mert nincsenek online akkor,és éppen azon a szerveren,ahol,és amikor Te fent vagy.csak letöltötték,és megvették,de nem repülnek Veled.ez felháborító,és szankcionálni kell mindenképpen!!!igazad van,így tényleg nem érdemes új gépre költeni,én is maradok a jó öreg C64-emnél... -
killbull #18577 10 - 14 óra között láttalak tegnap, Irinyi néven voltam. De jah kb senki nem játszik és pont ezen agyalok megéri e minimum 300 000 ft ot rákölteni egy új gépre hogy multiban 2 es meg 3 as géppárok ellen induljak esélytelenül mert annyi magyar van a szervereken hogy azt se tudom kivel játszak.
Utoljára szerkesztette: killbull, 2016.01.19. 20:04:37 -
Lysandus #18576 Egyértelmű: függőleges fel/leszállás. :-) -
Mióta van saját szerver én ott szoktam repülni :D
De felnézek akkor a 104-esre is legközelebb. -
minden nap fent vagyok a 104-esen, TAW, vagy RAFde innen senkit sem latok soha -
Mitől olyan különleges a Harrier? :) -
sakkay #18572 HELIKOPTERT!!!

(ha lehet harcit)
-
beci43 #18571 Ott a pont! -
Akármilyen drága lesz, én simán megveszem. Várom, mint a messiást.. :D -
Itt vagyok, azért olvasok ám...
-
A Razbam Sims készíti az AV-8B Harrier II-t: (gondolom ez is legalább olyan drága lesz mint az M-2000C... :D)
-
Mi ez a pörgés? Kijött a 3.0? :-D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy gondolom, részemről normális hangnemben lett szólva. Mindamellett, arra HSZ-ére, amire én válaszoltam, na abból hiányzik a korrekt hangnem... A másik meg az, hogy egy 4x, vagy 5x éves ember miért nem képes (nem akarja) belátni magától azt, hogy amit csinál,azt nem kéne? -
Inkább jönne mindenki repülni :) -
sakkay #18564 Hú gyerekek. A gondok nem kicsik
Ekkora szájkaratét már rég láttam!!!!
-
Akkor ugy kerdezem, hogy lett neki emberi modon szolva, hogy tobbet ne hirdessen, vagy elbol le lett ugatva a feje? Mert a 2 kozott oriasi a kulombseg.... es nekem csak ezzel van problemam, ami sokkal fontosabb egy ember eleteben, mint egy jelentektelen forumban egy spam hirdetes..... emberileg mi a korrekt es a prioritas? -
Köszi, akkor marad az spi átküldés és markpoint készítés hozzá. -
gsg16 #18561 lehet,hogy ez mögött is valamiféle összeesküvés van,és Frenky megtiltotta mindenkinek,hogy szóba álljanak Veled?vagy azért nem válaszolnak,mert nem akarnak Veled beszélni?ki tudja?(szerintem az első lehetőség,az esélyesebb!!!!
) amúgy ez az egész ügy,csak fingdarálás.ezekben a zárt fiúközösségekben időről időre meg szoktak jelenni,az ilyen emberek,mint 3GO kolléga.
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.01.18. 18:22:14 -
killbull #18560 1 éve ezen ügyködök hogy fejlődjön, volt 100 tagú is de fele csoport ki lett rúgva. (ez nem kritika)
szerk: és egyébként akárkinek írok a csoportból facebookon nem válaszol senki, 5 embernek írtam. Egyszerűen ha ez történik hogy ne írjak rosszat?
Utoljára szerkesztette: killbull, 2016.01.18. 17:58:23 -
Ebbe nem szeretnék beleszólni és szerintem nem is ide való...ez a Ti dolgotok... Lehet félreérhető voltam, ez esetben elnézést kérek.
Csupán nekem is fura az, ahogyan megnyilvánulsz arról a csoportról, amelyet építeni igyekszel... -
killbull #18558 Pont ezt próbálom leírni hogy az mehet oda aki HUNternek szimpatikus. Amikor senkit nem bántottam csoportban pont én vittem a csoportot hogy legyen valami mert egyébként pangott, akkor volt benne mozgás ha valaki kérdezett valamit de nem több. 2 napig nem írtam már jött a privát üzenet hogy mi van miért nem repülünk? Akkor írtam nem nekem kell gyakorolnom. Másik alkalom mikor 7 napig nem szólaltam meg már ment is egyből a felmérés mit kéne megváltoztatni csoporton belül és ez most így lesz. Ki volt kérve a közösség véleménye ott volt 60 tag kb 4 ember ha megszólalt és 2 hét volt rá hogy írjon mindenki.
Nem magam sztárolom de én ott oszlopos aktív tag voltam csak mondom ez a hibám hogy néha kilépek amit egy egyszerű mondattal hogy szeretnék visszamenni aztán küldene egy meghívót helyette 300 sort kell legépelnem hogy fejtsem ki minek.
Fürtös írja le nagyon jól ami a helyzet nekem már úgy se hisznek, privát üzenetet se olvassák hiába írok bárkinek is. -
De egyenlő. Abban a topikban, ahol én vagyok a házigazda is jelezték a fórumozók, hogy zavarja őket.. és pont annak a tiszteltnek a hiányát látom az ilyen viselkedésben, amelyre Te hivatkozol. Mert 0 aktivitás mellett csak azért spammelni egy nem DCS topikban (vagy akár itt is), hogy n+1 tagja legyen a közösségnek, szerintem tiszteletlenség a topik lakókkal szemben.
A #18551 HSZ, pedig szerintem nagyon jól leírja annak a közösségnek a "minőségét" (tisztelet a kivételnek, ha vannak)...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.18. 17:45:28 -
Fürtös #18556 Frenky rövid leszek mert telorol írok.
Semmi bajom nincs veled személyesen, nem vagyok és soha nem is voltam tag a csoportodban.
Amivel bajom van az az ,hogy egyszerűen nem veszed észre, hogy SOK amit csinálsz.
Közösséget akarsz építeni párhuzamosan a meglevovel és nyomulsz mindenhol. Van SG.n olyan fórum ahol nem toborzól?
Én értékelem az erőfeszítést amit csinálsz a közösségért komolyan, csak néha a mennyiség a minőség rovására megy. Boldog boldogtalan beszervezel aki már egyszer elinditotta a DCS-t aztán meg jönnek az ilyen ovis háborúk.
És jellemzően azok az emberek vadulnak be akik a te csoportokban vannak.
Az ilyen emberek kihullananak maguktól de te beszervezed őket csak hogy nőjön a magyar közösség. (Mindezt egy zart csoportban)
Mivel te ezt nyilvánosan felvallaltad ne sértődj meg ha kritikát kapsz. Személy szerint veled semmi bajom jó fej lelkes ember vagy csak egyszerűen túl sok amít művelsz.
A közösséget nem kell építeni, épül magától.
Sajnálom, ha ezt a személyed elleni tamadasnak veszed,(többször is írtam, hogy nem bantaskent irom) ez csak és kizárólag annak szól amít csinálsz. És mivel kéretlenül spammelsz mindent hát én is elmondom a véleményem kéretlenül.
Amivel elég sokan egyetertenek.
-
Fürtös #18555 Aki pedig Snowfoxot ekézi azt személyesen verem agyon, több munka van egy küldetésében mint sok kis vérpistike egész életművében. -
killbull #18553 Egyébként miután kedves admin szó nélkül banolt előtte pár percel beszélgettünk TS en személyesen. -
killbull #18552 Nem embereket támadtam csak azt hogy ha egy kezdő oda belép akkor sokszor rosszat vagy eleve nem fog megtanulni mindent, ezért inaktív az egész. Ismétlem nem emberek ellen írtam de ha valaki játszik akkor máshogy nem lehet szólítani. Alapvetően a többség ami nem az ő hibájuk nyögve megy minden, és mint magam említsem nekem a puszta repkedésen meg az hogy lépjük be valami szerverre lődözni már kevés.
Többet nem írok. Látom mindenki kardal meg lándzsával vár ha megszólalok mert máshogy nem lehet így nem tudok senkihez se szólni mert azon túl nem láttok hogy 3G0 mindenkinek beszól. -
priluki #18551 nem értem.. most ocsárolod a csoportot de azzal kezdödött az egész ,hogy vegyenek vissza!! És te ,igen te kezdted itt ezt az egészet a fórumon.. tudod egyáltalán valójában mit akarsz?! áhh ne is válaszolj tök fölösleges :D -
Hagyjátok Srácok. Nem ér az ilyen még betűt sem.. :$ -
Még szerencse, hogy te a szerénységeddel és visszafogottságoddal példát mutattál mindenkinek... ööö... vagy mégsem? -
Solt #18548 Én is rövid leszek. Szerintem mindenki azt látja, amit látni akar. -
Rovid leszek, nem csak itt latom, ismeroseim koreben,a mediaban, amig otthon voltam..... a beka segge alatt van a moral! ez van, ilyen jelenleg a magyar. -
SnowFox79 #18546 Nem szoktam beleszólni a dolgokba akik ismernek tudják. De...
Az, hogy ki milyen csoportban van jelen és ott mit tesz vagy nem tesz az max az adott személy és a csoport saját, belső dolga.
Lehet, hogy nincsenek repülő ászok az említett csoportban, lehet, hogy csak időnkén veszik elő a dcs-t és alkotnak benne valamit de ez nem más gondja, vagy dolga.
Lehet, hogy más nem akar vagy tud tanítani dolgokat az embereknek, vagy nem akar repülni de ez nehogy már meghatározza az adott ember értékét... Lehet, hogy nem tud elkészíteni egy videót arról ahogy repülget (szándékosan a kisebbítő jelző) de attól még nem kell lenézni és leszólni. Ahogy az előttem író is említette nem tudod ki van a csoportban és kit szólsz le. Tisztázzuk.
Nem készítek videót, nem repülök sokat. Deee.... Kb egy hét alatt 100 órányi videót rögzíthettem volna abból amit sokan sokfelé repültek az ÉN küldetésemen...Teszem hozzá TÉGED nem láttalak egyik szerveren sem... Ja biztos akkor vetted fel a repülős videódat...
Ezek után halkan jegyzem meg én tettem valamit a magyar szimulátoros közösség érdekében és nem kértem ki magamnak ha nem repülték a küldetéseimet vagy nem dicsérték az egekig.a tudásomat...
Tudod mi bizonyítja a legjobban, hogy megbecsülnek minden hiányosságom, kevés repülésem és bizonyos időközönkénti inaktivitásom ellenére?
Megsúgom. Megkeresnek emberek, hogy nem értenek valamit segítsek, hogy elhívnak olyan rendezvényekre amikről Neked fogalmad sincs, vagy hogy barátként kezelnek. Na ez bizonyítja...Ha pedig valaki magától keres meg segítek neki és nem írom tele a fórumot, hogy nézd a hülye nem tudja, hanem azért segítek mert én is kezdtem egy szinten. Ahogy Te is..... Nekem sokan sokat segítettek az évek folyamán. VMH59 tagjaitól kezdve az itt jelenlévő fórumozókon át az általad ócsárolt csoport tagjaival bezárólag. Ezúton is köszönöm a támogatásukat. Te is köszönhetnél sok mindent az embereknek, de nem teszed. Pedig befogadtak nem csak a csoport, repültek veled... Hogy hol qrtad el az a TE dolgod. Nem a miénk...
Egy jó tanács. Ha elismerésre vágysz akkor tégy olyat amiért elismernek. A szájkarate ehhez kevés.
Ha valaki nem ért egyet velem megteheti. Szíve joga. Ha valaki esetleg párbeszédet is folytatna erről akkor azt viszont privátba kérem. Ne offoljon senki csak azért ide mert neki más a véleménye.
SnowFox Out. -
killbull #18545 Momentán annyi hogy pl ezek miatt nem vettem MIG 21 et mert senki nem tudna ott max repkedésen kívül mást tanítani. Mikor 100 fő felett volt a csoport 100 emberből egy se tudta megmondani hogy az F15 MFD jén bal oldalt a két kis pontocska fokot vagy lábot jelent. Nekem kellett kiderítenem, vagy említsem azt hogy az ott lévők közül fél évet nem vadászott az egyik illető utána olyan nagy arccal közlekedett csoportba hogy alig tudtál vele beszélni, fél évvel azelőtt meg azt se tudta mit csináljon ha rálőnek egy rakétával. Másik emberke meg a futót nem tudta kinyitni meg becsukni F15 ben olyan kezdő volt és ő lázított ott ellenem mindenkit, engem aki ott még annak is esélyt adott akiről láttam hogy az életbe nem fog rendesen repülni mert pl billentyűzettel irányít egy gépet... -
Solt #18544 Mennyire kell frusztráltnak lenni ahhoz, hogy egy cirka 30 fős mintából az egész társadalomra tekintve vonj le végkövetkeztetést? Mire jutnál mondjuk egy WoT, vagy egy ETS2 topikban? Ez a máshol minden jobb, mindenki tisztelettudó és művelt világkép meglehetősen rózsaszín elgondolás... persze, ha így neked jó. Azért javaslom próbaképpen költözz ki egy kicsit valahova... -
Lysandus #18543 Hagyjuk már ezt a más országban minden jobb dumát. Németországban is épp a harmónia bontakozik ki mostanság, nem? Nem is beszélve az USÁ-ról, ahol virágokkal vívják a választási kampányt. -
Azert ez nem egyenlo a torkon lenyomassal, ha akarod elolvasod, ha akarod nem... szerintem nem a regi forumozoknak szol az invitalas, hanem azoknak, akik csak 20 bejegyzest olvastak az oldalakon, frissek. Kicsit fel lett fujva ez a dolog, azert csak koze van a dolognak a kozossegi repuleshez, aki akar csatlakozik, csak errol szol az egesz, es ha 2 havonta latod azt a bejegyzest akkor mi van? Meselje el nekem valaki, mi ezzel a problema. Ez nem egy uzleti haszonszerzes celjabol letrejott kozosseg. Nem tudom ki veszi eszre, de ez a vita, konfliktus a mai magyar tarsadalom tukorkepe, es ez elegge lesujto. Mas orszagokban nem igy elnek az emberek, tisztelik a masikat, nem parasztbunkoznak csak azert, mert azt gondolja magarol, hogy igaza van, es o a faszagyerek, hogy lemeri irni. Nem is ertem az egeszet, mire jo ez a viselkedes. Ott szurtok oda a masiknak ahol lehet, es semmi ertelme!
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2016.01.18. 13:29:28 -
Hali!
Szerintem az osszes markpointot nem tudod egyszerre atkuldeni, mindig az aktiv targetet all mododban tovabbitani. A SPI is csak az altalad lockolt celt mutatja. Ha a targetekrol keszitesz markpointokat, akkor azokat egyesevel at tudod kuldozgetni. -
Urak!
Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok megjelölt célokat megosztani másik géppel?
SPI-t sikerül átküldeni, de az csak 1 célpont, viszont jó lenne ha minden felderített dolgot meg tudnánk osztani egymással, így kicsit egyszerűbb lenne a felderítés és a célok felosztása.
ui:A10C-vel repülünk, manualban keresetem, de nem sikerült megtalálnom benne ezt a dolgot, SPI továbbítást is külföldi fórumon találtam meg. -
Frenky #18539 Rendben. -
Te pedig lészíves ne árazd el 2 havonta a szimulátoros fórumokat (bár legutóbb már a Steam fórumon is olvastam.... ) a FB csoportoddal, mert sokakat zavar. Miért kell lenyomni állandóan az emberek torkán a dolgaidat, ha kérik, ha nem? Ha valaki szeretne csatlakozni ír neked egy PM-et és ennyi.
Köszönöm!
Papa
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.18. 06:32:25