Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #18546 Nem szoktam beleszólni a dolgokba akik ismernek tudják. De...
Az, hogy ki milyen csoportban van jelen és ott mit tesz vagy nem tesz az max az adott személy és a csoport saját, belső dolga.
Lehet, hogy nincsenek repülő ászok az említett csoportban, lehet, hogy csak időnkén veszik elő a dcs-t és alkotnak benne valamit de ez nem más gondja, vagy dolga.
Lehet, hogy más nem akar vagy tud tanítani dolgokat az embereknek, vagy nem akar repülni de ez nehogy már meghatározza az adott ember értékét... Lehet, hogy nem tud elkészíteni egy videót arról ahogy repülget (szándékosan a kisebbítő jelző) de attól még nem kell lenézni és leszólni. Ahogy az előttem író is említette nem tudod ki van a csoportban és kit szólsz le. Tisztázzuk.
Nem készítek videót, nem repülök sokat. Deee.... Kb egy hét alatt 100 órányi videót rögzíthettem volna abból amit sokan sokfelé repültek az ÉN küldetésemen...Teszem hozzá TÉGED nem láttalak egyik szerveren sem... Ja biztos akkor vetted fel a repülős videódat...
Ezek után halkan jegyzem meg én tettem valamit a magyar szimulátoros közösség érdekében és nem kértem ki magamnak ha nem repülték a küldetéseimet vagy nem dicsérték az egekig.a tudásomat...
Tudod mi bizonyítja a legjobban, hogy megbecsülnek minden hiányosságom, kevés repülésem és bizonyos időközönkénti inaktivitásom ellenére?
Megsúgom. Megkeresnek emberek, hogy nem értenek valamit segítsek, hogy elhívnak olyan rendezvényekre amikről Neked fogalmad sincs, vagy hogy barátként kezelnek. Na ez bizonyítja...Ha pedig valaki magától keres meg segítek neki és nem írom tele a fórumot, hogy nézd a hülye nem tudja, hanem azért segítek mert én is kezdtem egy szinten. Ahogy Te is..... Nekem sokan sokat segítettek az évek folyamán. VMH59 tagjaitól kezdve az itt jelenlévő fórumozókon át az általad ócsárolt csoport tagjaival bezárólag. Ezúton is köszönöm a támogatásukat. Te is köszönhetnél sok mindent az embereknek, de nem teszed. Pedig befogadtak nem csak a csoport, repültek veled... Hogy hol qrtad el az a TE dolgod. Nem a miénk...
Egy jó tanács. Ha elismerésre vágysz akkor tégy olyat amiért elismernek. A szájkarate ehhez kevés.
Ha valaki nem ért egyet velem megteheti. Szíve joga. Ha valaki esetleg párbeszédet is folytatna erről akkor azt viszont privátba kérem. Ne offoljon senki csak azért ide mert neki más a véleménye.
SnowFox Out.