Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Fürtös
    Frenky rövid leszek mert telorol írok.
    Semmi bajom nincs veled személyesen, nem vagyok és soha nem is voltam tag a csoportodban.

Amivel bajom van az az ,hogy egyszerűen nem veszed észre, hogy SOK amit csinálsz.
    Közösséget akarsz építeni párhuzamosan a meglevovel és nyomulsz mindenhol. Van SG.n olyan fórum ahol nem toborzól?
    Én értékelem az erőfeszítést amit csinálsz a közösségért komolyan, csak néha a mennyiség a minőség rovására megy. Boldog boldogtalan beszervezel aki már egyszer elinditotta a DCS-t aztán meg jönnek az ilyen ovis háborúk.
    És jellemzően azok az emberek vadulnak be akik a te csoportokban vannak.

Az ilyen emberek kihullananak maguktól de te beszervezed őket csak hogy nőjön a magyar közösség. (Mindezt egy zart csoportban)
    Mivel te ezt nyilvánosan felvallaltad ne sértődj meg ha kritikát kapsz. Személy szerint veled semmi bajom jó fej lelkes ember vagy csak egyszerűen túl sok amít művelsz.
    A közösséget nem kell építeni, épül magától.

Sajnálom, ha ezt a személyed elleni tamadasnak veszed,(többször is írtam, hogy nem bantaskent irom) ez csak és kizárólag annak szól amít csinálsz. És mivel kéretlenül spammelsz mindent hát én is elmondom a véleményem kéretlenül.
    Amivel elég sokan egyetertenek.