37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Egy magyar kiskereskedőre az EU-s és a magyar törvények és szabályozások vonatkoznak.
  • Solt
    Nem kötelesek, de a viszonteladói szerződésben valószínűleg benne van, hogy az XY gyártó által szabott feltételekkel árulhatják csak a terméket. (Persze csak akkor, ha az kedvezőbb a vevőre nézve mint a törvényi szabályozás.) Szürke import természetesen kivétel ez alól. (lásd iPon "saját garanciás" cuccai)
  • Colos1357
    Ismétlem: a gyártó pixelhibára vonatkozó garanciális feltételei a termék részét képzik! Akárki adja el, ezek hozzátartoznak a termékhez! Ha pl. Samsung monitorhoz nem adja az 1 pixel hibát, akkor nem Samsung monitort adott el. Ez esetben pedig te nem azt kaptad, amit kértél. Már csak ezért is vissza kell cserélnie.

Esetleg úgy hagyhatja ezt el, hogy jelzi a vevőnek, és a listaárnál alacsonyabb áron értékesíti.

Szerintem te kevered a garanciális idővel. Annál igazad van, ha gyártó 3 évet ad, azt nem kötelező a boltnak is megadni. De ez más tészta, itt arról van szó, hogy milyen hibákat cserélnek garanciálisan. Ne keverd össze, teljesen más tészta. :)
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.06.23. 17:54:36
  • LeonSilver
    Ejjj baszki! Ha kicsit előbb írsz ide....
  • LeonSilver
    Semmit nem kötelesek figyelembe venni, ami a fogyasztóvédelmi és egyéb törvények vagy rendeleteken kívül van.
    Ha ebben a törvényben az szerepel, hogy 5 pixelhiba esetén vagy köteles kicserélni a készüléket, akkor a gyártó ha 1 pixelre vállal garanciát azt te, mint kiskereskedő nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod. Mert mégis mi kötelezne rá? A szamszung vagy az elgé? mert azok kik?

Az egy más kérdés, hogy a kiskereskedőnek semmiféle érdeke nem fűződik ahhoz, hogy ne vegye figyelembe a gyártói gart. Saját magával baszna ki, de nem kötelező.
    Többet adhat - kevesebbet nem. Ennyi.
  • Colos1357
    Attól, hogy nem áll kapcsolatban a gyártóval, még kötelessége figyelembe venni, mert ez a termékhez tartozó szolgáltatás. És ő nem csak a monitort adja, hanem pl. a Samsung 1 pixeles garanciáját is. Ezt amúgy a Samsung ügyfélszolgálatosa anno elmondta az én esetemben érintett boltosnak is. Ha egy gyártó valamilyen feltétellel vállalja a garanciát, akkor azt a terméket - ha gyári új - akár egy utcai bazárosnak is azokkal a feltételekkel kell eladnia.

Csak sajnos sok esetben a boltosoknak erről fingjuk sincs, hogy bizonyos gyártók eltérnek a szabványtól, meg sokszor a vásárlónak sem...
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.06.23. 17:38:42
  • Paladin
    1. Semmi. Viszont úgy tűnik, hogy megfelel az eljárás a korábban leírt szabályoknak. Az, hogy te ezeket előre nem tudtad, az már nem az ő hibájuk (no offense, én sem voltam pontosan tisztában a pixelhibára vonatkozó dolgokkal amíg itt nem olvastam).
    2. Pontosan erre van kitalálva a 14 napos elállási jog
    3. Sajnos te garanciát próbáltál érvényesíteni ott, ahol ez nem jár. Nem az elállási jogoddal akartál élni. (Azt online vásárlás esetén akkor is megtehetnéd, ha hibátlan a cucc.) Ha már túl vagy a két héten, akkor sajnos már késő ezzel próbálkozni.
    (Ha rosszindulatú vagyok, akkor azért nem mondták a szemedbe rögtön, hogy nincs garancia, nehogy akkor elállj a vásárlástól; hanem húzták az időt két hétig...)
  • molnibalage83
    Rgr.
  • Borisz80
    A szar warthog nem tőlük volt. Tőlük a Couger MFD-ket vettem. Nem is volt vele probléma, meg elég sokan ajánlották ezt a boltot.
  • molnibalage83
    Miért vásároltál náluk kétszer, ha már volt velük gond? Soha nem vásároltam ott kétszer, ahol egyszer is gondom volt. Semmiből. Soha. Még a sarki zöldségesnél sem.

A mai világban meg sajnos fel kell jelentgetni. Bár már 9 éve volt, de a köcsögszar netszolgáltatómtól is csak úgy tudtam megszabadulni. Közöltem velük, hogy 2 hónap után vagy 1 órán belül lesz norműlis net vagy hívom a fogyasztóvédőktől kezdve mindenkit és feljelentem őket a picsába. Hogyhogynem egyből elvitték a szarjukat és hűség ellenére bontottunk ingyen a szerződést.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.23. 16:19:19
  • Borisz80
    Merlin Hardware online bolttól vettem (beszarok ha olvassa onnét valaki eme sorokat). Ők a beszéltek a német? beszállítójukkal, nincs a monitorra garancia (iiyama 24") csak 3 pixelhiba esetén. Beszéltek a monitor gyártójával is, ők is ugyan azt mondták.
    Amúgy egy pixel vörösen világít a sötét színekben, a fehérben fehér, a zöldben meg sárga.
    Lehet nem nagy szám de amikor kb fél méterre van tölem a monitor igen is rohadtul zavar, mindig megakad rajta a szemem. De nem baj, majd vörös asztali háttérszínt használok...

Na most én több dolgot nem értek.
    1. Mi közöm van nekem bármilyen külföldi céghez? Én a Merlin Hardware-től vettem online.
    2. Nem volt lehetőségem kipróbálni a terméket, természetesen nem vettem volna meg ha tudom hogy hibás 1 pixel. A hibát 3 napon belül jeleztem, erre ők elkezdték húzni az időt hogy küldjek fotót (???), beszélnek ezzel beszélnek azzal, még mindig a válaszlevelükre várunk stb...
    3. A 14 napon túl vagyok már, de az nem úgy van hogy én ténylegesen 14 napon belül jeleztem hogy "szar" az egyik monitor. Akkor még is megtehetném... vagy mi?

A rossz hal szenzoros warthog hotassal is vagy egy hónapot kínlódtam, de mivel a második nap történt a bejelentés így visszaadták a pénzemet.
  • molnibalage83
    Az összképet nézve igazad van. A lényeg a videón láttot dinamikusság. És mindenz úgy, hogy egy dolgot kell csinálni, a start campaign gombot lenyomni.
  • LeonSilver
    Most beszéltem egy NFH-s pasival telefonon.
    Ahogy lentebb idéztem:
    - nem mindegy, hogy hol az a pixelhiba
    - nem mindegy milyen típusú és mennyi az a hiba

A jogászuk telefonszámát is megkaptam, vele is beszélni fogok (most éppen nincs bent).
  • LeonSilver
    :D
    Egy kisker nem áll semmiféle kapcsolatban a gyártóval. Mondhat a gyártó bármit, a kiskereskedőt semmi sem kötelezi annak a betartására. Csupán a fogyasztóvédelmi törvényére.
  • Colos1357
    Amikor egy üzlet felveszi kínálatra az adott monitort, el KELL fogadnia a gyártó pixelhiba feltételeit. Ezt már csak azért is célszerű, mert neki is ki fogja cserélni a hibásakat. A pixelhibákra vonatkozó szabvány csak abban az esetben lép érvénybe, ha a gyártó nem határoz meg szigorúbbat. Szóval, ha a gyártó azt nyilatkozza, hogy 1 pixel esetén is cserél, de a bolt nem akarja, akkor fogyasztóvédelem, és a bolt legközelebb 3x átgondolja, hogy legközelebb mit tesz, mert a monitor árának többszörösét fogja büntetésként fizetni. Bár előtte a fogyasztóvédelem 2 felszólítást kiküld. Miközben a hibás monitort meg neki is kicserélték volna.

Az, hogy a bolt nyilatkozik, hogy eltér a gyártó pixelgaranciájától, kb. annyit ér, mintha azt nyilatkozná, hogy náluk nincsen a vásárlástól elálláshoz jogod. Eleve nincsen joga ilyet nyilatkozni.

Megjegyzem, ez a fenti csak akkor igaz, ha a monitor gyári új. Használt, vagy pixelhibásként árusított monitor esetében természetesen eltérhet tőle.

És hogy teljes legyen, az általam linkelt dokumentum alját is linkelni kell. Megjegyzem, azóta változhatott, szóval mielőtt valaki ez alapján nekimenne egy boltnak hívja fel a gyártó ügyfélszolgálatát :)

"ACER PIXELHIBA TOLERANCIA
    Az Acer pixelhiba esetén akkor cseréli az Ön monitorát, ha az adott LCD-TFT kijelzőn
    egymillió képjelenként négy (4) hibás képjelnél több, illetve, ha a kijelzőpanel kilenc (9)
    egyenlőnégyszögletes területre osztva, a kijelzőközépsőrészén legfeljebb egyetlen hibás
    képpont található.

ASUS PIXELHIBA TOLERANCIA
    Az ASUS LCD-TFT monitorok esetében 1 év világító pixelhiba garanciáról (főpxiel és
    subpixel egyaránt) beszélhetünk, az 1 év letelte után az ISO 13406-2 Class II szabványt
    kell alkalmazni.

A BELINEA PIXELHIBA TOLERANCIA
    A Belinea LCD-TFT monitorok teljes mértékben megfelelnek az ISO 13402-2 Class II
    nemzetközi szabvány követelményeinek, pixelhiba garancia kérdésében a szabvány
    értékei számítanak kötelezőérvényűnek.

BENQ PIXELHIBA TOLERANCIA
    A BenQ LCD-TFT monitorok teljes mértékben megfelelnek az ISO 13402-2 Class II
    értékei számítanak kötelezőérvényűnek.

LG PIXELHIBA TOLERANCIA
    Az LG - hasonlóan versenytársaihoz - nem enged meg főpixel-hibát, teljes pixelhibánál
    (ami három alpixelből áll) a monitor cserére jogosult. 1 teljes pixel, (főpixel) hibája egy
    nagy, 0,2mm nagyságú hibás képpontot hoz létre a képernyőn. Nagyító alatt ilyenkor
    látszik, hogy mindhárom alképpont működésképtelen. Ilyen esetben az LG monitorok
    cserére jogosultak. Mivel a főpixel-hibás monitorok rendkívül ritkák és cserére
    jogosultak, az LG hibás pixelre vonatkozó leírásai alpixelekben megfogalmazottak.

SAMSUNG PIXELHIBA TOLERANCIA
    A Samsungnál jelenleg egyetlen pixelhiba (alpixel is) cserére jogosít 3 napon belül.

SONY PIXELHIBA TOLERANCIA
    A Sony LCD-TFT monitorok teljes mértékben megfelelnek az ISO 13402-2 Class II
    értékei számítanak kötelezőérvényűnek."
  • wolfhgb
    Termeszetesen elhiszem, nem is vitatkozom, a 3 napos add vissza a penzem dologgal es a pixel hibanak nevezett, valoban bosszanto, de megsem hiba dologgal tisztaban vagyok, multik ilyen szempontbol rugalmasabbak, ok szinte barmilyen indok miatt visszaadjak a vetelarat is akar 72 oran belul, de ez nem lenne kotelesseguk, emiatt gondoljak sajnos sokan felre a torvenyt, de sajnos ezt a fogyasztovedelemnel sem fogja tudni ervenyesiteni a vasarlo. Persze ezeket mind a bolti vasarlasra vetitve.
  • LeonSilver
    Pedig ilyesmikkel jó tisztában lenni :)
    A kereskedő szereti elsíbolni azokat, amik nem kötelezőek vagy amiről nem tudsz :) Higgy nekem, számtekkk üzletben dolgoztam ;)
  • wolfhgb
    Akkor ezek szerint a netes vasarlasi reszet rosszul tudtam, egesz idaig! :)
  • LeonSilver
    Az, hogy a gyártó vállal garanciát a pixelhibára semmire nem kötelezi az üzletet még akkor sem, ha a gyártó vállal pixelgaranciát.
    A bolt üzletpolitikáján múlik, hogy kicseréli vagy nem. EU-s szabvány szerint egyébként 1 millió pixelenként 5 rossz még nem számít hibának.
    Elkezdtem írni, de közben megtaláltam, amit idézni akartam. Szóval nem pötyögöm - bemásolom, mint skiccpali:

"A modern TFT monitoroknál, notebook kijelzőknél elég gyakori ez a hiba ahhoz, hogy a javítása ne legyen gazdaságos, ezért a legtöbb gyártó nem vállal pixelhibákra teljes körű garanciát, hanem az ISO 13406-2 szabvány második osztályának kritériumait követi. A szabvány a pixelhibák három csoportját különbözteti meg:

1-es típus: mindig fehér képpont
    2-es típus: mindig sötét (fekete) képpont
    3-as típus (szubpixelhiba): az RGB-komponensekből (vörös, zöld, kék) csak az egyik hibás

Klaszterhibának nevezi a szabvány, ha egy 5x5-ös pixelrácsban egynél több hiba van. A megengedett hibák számára (amelynél még nem kell garanciálisan cserélni a kijelzőt) a szabvány a következőket határozza meg:
    A megengedett maximális hibaszám millió pixelenként:

1-es típus: 2 db
    2-es típus: 2 db
    3-as típus: 5 db
    1-es és 2-es típus klaszterhiba: 0 db
    3-as típus klaszterhiba: 2 db

Például egy XGA (1024 x 768) felbontású kijelzőn (786.432 pixel) a következő még elfogadhatónak tekinthető pixelhibák lehetnek:

1-es típusú (mindig fehér) pixelek száma = 2 x 786.432 / 1.000.000 = 1,57
    2-es típusú (mindig sötét, fekete) pixelek száma = 2 x 786.432 / 1.000.000 = 1,57
    3-as típusú (vörös, zöld, kék) pixelek száma = 5 x 786.432 / 1.000.000 = 3,93

Tehát 2 mindig fehér pixelt már nem enged meg a szabvány XGA (1024 x 768) felbontású kijelzőn. A maximum engedélyezett hibák száma XGA (1024 x 768) felbontású kijelzőn (1-es, 2-es, 3-as típusú): 5 képpont hiba, melyből maximum egy lehet fehér, egy sötét (fekete) és három vörös, zöld vagy kék.

Ezen kívül a klaszterhiba szabály kimondja, hogy nem lehet több mint kettő hibás fehér vagy sötét (fekete) pixel egy 5 képpont sugarú területen. Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5 x 5 képpontos területen 2 vagy több vörös, zöld vagy kék pixel fordul elő."

A lényeg pedig az, hogy mielőtt monitort vásárolunk MINDIG nézzük meg, hogy az üzlet vállal e pixelgaranciát illetve megadja e a gyártó által biztosítottakat.
  • Colos1357
    Nem a garanciaidőről beszéltem, hanem a garanciális feltételekről. Pl. régebben - lehet most is - a Samsung 1 hibás pixel esetén már cserélte a monitort. De van olyan gyártó, aki pl. osztályozza a hibákat attól függően, hogy mennyire zavaróak, és ez alapján határozza meg, hogy mennyi, milyen, hol elhelyezkedő - minitor közepén, esetleg a szélén - pixelhiba esetén cserél. Azért tudom ilyen jól, mert az öcsém amikor pár éve vette a Samsung monitort, volt rajta 1 pixelhiba. A bolt nem akarta cserélni. Tesóm felhívta a Samsung ügyfélszolgálatot, ahol biztosították arról, hogy igenis jár a csere 1 pixelhiba esetén, akármit is mond a boltos. A boltos is felhívta a Samsungot, és sűrű elnézések közepette lecserélték neki a monitort.

Ez elég régi, nem tudom aktuális-e még: http://dunacomp.hu/arlista/pixelh.pdf
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.06.23. 06:26:08
  • LeonSilver
    Nem tartalmazhat semmi ilyesmit sem szerződés sem más és az EU egész területére érvényes ;) Sőt!
    De mondom, tessék elolvasni a lenti linken lévőket, mert akár meg is hosszabbodhat ez a 14 nap.
  • gsg16
    én nemrég vásároltam az emagon alaplapot,ami nem volt jó.ez kb két hét után derült ki,mert akkor értem rá összerakni a gépet.azt nem tudom,hogy máshol hogy megy,de ott 30 napon belül vissza lehet küldeni a csomagot,igazából indokolni is csak úgy kell,hogy az oldal felkínál pár lehetőséget,amiből választani lehet,és ha nincs náluk hasonló termék,akkor visszautalják a pénzt.én egyébként úgy tudom,hogy 3 napon belül,ha visszaviszed,akkor be kell hogy cseréljék.már ha boltban vetted.pénzt nem kell hogy vissza adjanak,de le lehet vásárolni.
  • Solt
    Semmilyen üzleti szabályzat nem írja felül a törvényt tudtommal... :)
  • wolfhgb
    Netes vásárlásnál helytálló a meglátásod, hacsak nem tartalmaz mást az üzleti szabályzatuk, amit esetleg el is fogadtatnak a vevővel egy pipálással, amit kevesen olvasnak el a megrendeléskor!
  • LeonSilver
    Ha interneten vásárolta és még benne van a 14 napban, akkor törvényesen elállhat a vásárlástól, indoklás nélkül.
  • wolfhgb
    Sajnos a törvény szerint nem tehetsz semmit. A pixelhiba igazából sajnos egy pixelnél nem hiba, így nem kötelesek kicserélni, hiába vitted 3 napon belül vissza. kis helyen több pixel hibálya esetén számít hibának. Két dolgot tehetsz, de egyik sem publikus. :)
  • LeonSilver
    Ha a neten vásároltad, akkor EZT nézd át!
  • LeonSilver
    A bolt részére nem kötelező. Attól, hogy egy gyártó mondjuk 3 év garanciát ad a termékére, a boltnak nem kötelessége ezt megadni. A törvényben 1 év van, ennél nem lehet kevesebb.

Ha neten lett vásárolva a cucc és még időben van, akkor indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól (elállási jog) 14 naptári napig.
    Ha ez letelt, akkor fel kell venni a kapcsolatot a termék gyártójával.

Fogyasztóvédelemhez is lehet fordulni, de ha a bolt (ezért kérdezem, hogy melyik bolt volt) nem vállal pixelgaranciát, akkor nem lehet mit tenni. Egy próbát megér talán.
  • Colos1357
    A gyártó határozza meg, hogy minimum mennyi hibás pixel esetén cseréli a monitort, és ez a boltok részére kötelező. Tehát első körben azt kell megtudnod, hogy a gyártó milyen és mennyi hibára vállal garanciát.
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.06.22. 20:12:35
  • LeonSilver
    És melyik bolt? Ez fontos!
  • LeonSilver
    Mikor vetted?? Neten?
  • VO101Tom
    Tökmindegy. Iron Fortress még Korea KTO-ban is nagy szívás, nem hogy Strong DPRK-ban. Ott van Su-27, Su-30 meg azok kínai változatai is és a gépeken lehet R-77 is. De ezek nélkül is annyival több ellenfél van, hogy ez sehol nem lenne sétagalopp. A briefingben olvashatod, hogy ebben a küldiben az F-15-ösök be sem avatkozhattak, mert a repterüket korábban lebombázták. Szóval volt összesen 10 NATO vadász a levegőben, és vagy 30 vörös (ok, azok nem mind vadász) az első vonalban. Szerintem nagyon színvonalas küldi volt, package szinten is század szinten is jó csapatmunkával. Most azon rugózni, hogy a vörösnek pontosan milyen fegyverzetük volt, mintha az levonna ebből bármit, az tök fölösleges.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.06.22. 18:29:35
  • Borisz80
    OFF
    Nemrég rendeltem egy xxx nevű magyar bolttól 3 db iiyama 24"-os monitort kiterjesztett nézethez. Az egyik pixelhibás. 1 db pixel vörösen világít. A hibát 3 munkanapon belül jeleztem, cserét kértem. Az xxxx bolt viszont eladó bolt. Azt mondja az xxx bolt, hogy a beszállítója csak 3 pixelhibára vállal garanciát, úgyhogy így jártam. Kérdezném itt az okosabbakat, hogy mit lehetne tenni?
    Fogyasztóvédelem?
  • molnibalage83
    Na jó, csak abból sem mindegy, hogy melyik... Az SARH változat nagyságrendileg gyengébb, mint az R-77-et. Az SAR rakéta elég jól hazavágható a Falconban (is). Az ARH meg immúnis mindene, csak kinematikailag lehet lenyomni.
  • VO101Tom
    A vörösöknek sok Su-27 és Mig-29 van, ez szerintem Strong DPRK.
  • molnibalage83
    Az ATO egész jól dolgozik, csak sok esélye nincs az ellennek, ha ez nem DPRK strong.

(A saját modomban csinált olyan az ATO, hogy J-5,J-6 gépekkel tömegesen (min 8 db gép) támadott meg egy cél, amit kísért Szu-25 ARM-mal és MiG-23/29. Ehhez persze átszabtam ezt-azt.)
  • VO101Tom
    A leírás szerint nem. Volt 3 db 2 gépes package meg egy 4 gépes, de mind NATO oldalon (század gyakorló küldiken nem is jellemző a pvp). Video leírásban van link a briefing pdf-hez. Komolyan csinálják :)
  • molnibalage83
    Ez multis volt mindkét oldalról? Mert nekem úgy tűnt.
  • LeonSilver

• VO101Tom
    Nekem a BMS a "harci repülőgép" szimulátor, a DCS meg a "repülőnap" szimulátor :) Nem tudom jobban megfogalmazni, DCS-ben annyira statikus és beállított minden, mintha egy repnapon repülnél bemutatót. És ha a repülőket már megtanultad, ha már rutinból megy a gyakrep, akkor kevés újdonságot tud adni (amíg nem veszed meg a következő modult, és kezded tanulni az új gépet ). Az 1v1 még jó, de ahhoz nem is kell különösebb körítés. Pár hónapja linkeltem puma fórumra egy videót, hogy a BMS hadjárata milyen összetettségű bevetéseket ad, mindezt jóformán emberi beavatkozás nélkül. max annyit tehetsz, hogy a stratégiai célokat súlyozod, hogy mire koncentráljon a gép, illetve néhány bevetést manuálisan küldhetsz ide-oda, de alapvetően az AI számol és irányít mindent. A multi role bevetések miatti változatosság, dinamika is qrvajó. Érdemes megnézni a videóban is 5:15-nél, lelőnek egy bombázót, ,majd átváltanak levegő föld-re, két harm-ot küldenek a radarokra, majd hazafelé 5:40 felé beleakadnak két vadászba, amikből a rossz cél elosztás miatt csak egyet lőnek le (de arra ketten is indítanak), a másikat a szembejövő társaknak kell leszedni. Vagy 6:54-tól a nyugis légi utántöltésből lesz clusterfuck, amikor ellepik a vörösök a légteret :) Pillanatok alatt változhat bármi, és simán lehet egy laza kis bombázgatásból élethalál harc, csak mert a légteret nem figyeltük rendesen. Az F-16 kidolgozása mellett ez a másik ok, amiért számomra a BMS a legjobb csöves szimulátor.

(Ebben a videóban legalább két 4 gépes human package is szerepelt NATO oldalon (akikre a kamera fókuszál, azok human gépek). Az ACMI a Falconban működő fedélzeti adatrögzítő szimulálása, a valódinál azonban sokkal több dolgot rögzít, és TacView-el vissza lehet nézni repülés után, hogy mi történt).

A DCS qrva szép, az anyagok, 3d modellek kidolgozása, és a kabinbelsők részletessége abszolút perfect, de ezt a fajta háborúzást ilyen manuálisan összerakott küldetésekkel egyszerűen nem lehet megcsinálni. Olyan van, amit SnowFox is csinál, hogy iszonyatos munkával összerak egy-egy dinamikusan változó küldetést, amiben vannak változók, scriptek és meglepetések, de meg lehet kérdezni, hogy mennyi idő és tervezés kell ehhez.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.06.22. 15:01:31