37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én a teljes PR csapatot rég elzavartam volna a picsába, több kárt okoznak, mint hasznot. Ez a "hard coded issues" bugok nem a tervezett kiadás előtt pár nappal derülnek ki, bár tényleg nem is egyszerű ezeket kijavítani, nekem az a megdöbbentő, hogy a PR-osok már nem először adnak ki olyan céldátumot, amiből teljesen nyilvánvalóan kiderül, hogy halvány fingjuk sincs arról, hogy mi folyik a cég többi részlegén. És nem csak apróságokban, hanem nagy vonalakban sem. Ott volt ugye múlt év végén a bejelentés, hogy Normandiát kiadják 2016 karácsonyára. Aztán idén februárban még arról beszéltek, hogy talán pre alpha hamarosan elkészül. Amiből lett most május vége. Hogy jutott bárkinek eszébe azzal kampányolni tavaly év végén, hogy "ha minden jól megy, karácsonyra kijön Normandia", amikor fél évvel később is csak pre alpha stádiumban van a cucc? Egyáltalán minek adnak meg bármilyen dátumot? Ha tudják tartani, azzal nincsenek sokkal beljebb, hiszen hozzák az "elvártat". Ha kicsúsznak belőle, akkor viszont rengetegen őket anyázza majd. -
Egyszerűbb és hihetőbb lenne, ha megírnák becsülettel: nyár van, nincs kedvünk dolgozni, a zsetonból, amit befizettetek mi most elrongyolunk nyaralni. Ennyi -
Solt #23437 "We are hard working / but we faced with some hard code issues that require more time then we expected earlier."
Kurva élet, hogy ezeket így tanítják a programfejlesztői képzésen!! Az összes tököm öccse fejlesztő ugyanezekkel a hülye dumákkal operál. Szívesen megnézném egyszer azt a hárd vörkinget, de tartok tőle nem ugyanazt értjük ezalatt a kifejezés alatt!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.14. 16:45:57 -
sakkay #23436 Most írták: We are hard working for DCS 2.1.1 update that should be contained many major bug fixes from initial 2.1.0 release, but we faced with some hard code issues that require more time then we expected earlier.
We are forced to postpone today's planned update due to its immaturity. We believe that it will be released at next week when the most of priority bugs will be fixed. -
Ja, hallgatnak mint a szar a fűben.. valami lehet nemfasza :D Mondjuk meg sem lepődnék. -
sakkay #23434 Én is néztem. Gyanúsan nagy a csönd. -
kiváncsi vagyok mikor lesz majd hivatalos jó minöségű video mind a botról mind a modulrol, mert eddig nem igen találtam ahhoz képest, hogy beharangozták , de semmi kontkétum nincs még róla,csak az amit Tom is linkelt.
Más: Nem tudja, valaki, hogy a Cougar vagy a FLCS markolat alatt lévő porvédő gumiharangot mire lehet kicserélni, mert elég merev és igy nem mozog könnyen a bot, kiszedett rugó nélkül se lehet könnyen mozgatni miatta. -
Egy próbát lehet megérne mindamellett is, hogy ez semmire nem "kötelezné" a gyártókat ugye.
Viszont aláírni nem kerül semmibe és az sem kötelez vásárlásra, szóval lehet többen is aláfirkantanák.
Ha valaki megfogalmazná, akkor fordítás után én simán elindítanám. -
Solt #23431 Jó ötlet, de sok reményt nem fűzök hozzá... eleve szűk réteg a szimulátoros hülye aki ennyi pénzt kiad ilyen kütyükre, plusz a nagy részük úgy van vele, hogy minek az FFB, az hülyeség! :) Aláírják mondjuk 1000-n (optimista voltam), pont szarra sem megyünk vele... -
sakkay #23430 Ja ez jó ötlet lehet. Mondjuk azt furcsállom ha lila fingjuk nincs róla. Hát kinek legyen ha nem nekik?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.14. 13:28:26 -
Kell(ene) indítani egy online petíciót, hogy a qrva lógitek (aki tudvalevő, hogy NEM TUD joyt csinálni....) készítsen ffb-s joy. Ezt a petíciót pedig a létező összes, szimeresrepcsis fórumon közzétenni... -
Solt #23428 Egy egyszerű piackutatás kéne a cégek részéről... szerintem halvány lila fingjuk nincs arról, hogy erre lenne igény! Egyébként arra van esély, hogy a Logitech kijön majd eggyel, főleg, hogy megvették a Saitek-t... benne van a pakliban, hogy a tapasztalatokat egyesítve kijönnek valami jósággal. -
sakkay #23427 Így van. Amúgy ha nyóc' éve sikerült a G940-el, nehogy má', hogy ma meg gond... -
Colos1357 #23426 Ezen már én is gondolkodtam, nekem is fura. Egyszer olvastam valamit, hogy nagyon túl kellene árazni, hogy megérje. Ez viszont azért baromság, mert egyrészt a HW gyártókat rohadtul nem szokta meghatni, ha valamit túl kell árazni, másrészt meg csak annyival drágább egy ffb -s a simától, hogy van benne két 50€ -s motor + 5€ vezérlés, aminek a költségét simán hozzá lehet adni a meglévő joy árához, és szerintem még így is vinnék, mint a cukrot. -
egy kicsit több infő a bomberes sorozatról -
sakkay #23424 Nem értem az ffb elhagyását. Az itteniek fele is már csak azért megvenné mert ffb. Erre senki nem csinálja meg, ha meg van valahol egy 5 éves G940-en 24 órán belül elviszik...ez nem tűnik fel senkinek? -
Igen, ezt a markolatot nem volt valami nagy vaszisztdasz megcsinálni. Nem akarom degradálni a munkájukat, de egy ügyesebb szaki (például Jack) simán fabrikálna egy ilyent. -
Nem tudom a mai világba mi olyan bonyolult a tervezésen, öleg, hogy csak egy másolatot kellett csinálni az eredetiről, tehát a mesterforma adott volt.
Ez sztem csak egy sima markolat a warhog alapra , nem hinném, hogy a mechanikát is modositották volna, meg még nem mutatták, de akkor ezekszerint nem lesz hozzá külön gázkar sem hanem az A10esét kell használni hozzá.
Ez igy elég gyenge , föleg ha még vastagon is fog a toll az árazásnál.
Az oroszok a VBK-val is kb ugyan ezt tették, ott is kompatibilis a warthoggal a markolatuk egyből 2 is a ww2es szimhez a 109es markolat és az MCR -
levy668 #23421 Szerintem bonyolultabb volt a tervezés, az tartott nekik évekig, hogy a markolat semmilyen irányban ne legyen kompatibilis a warthog-al :)
Az nekik nem lenne jó üzlet.
egyébként színre, szagra, méretre kb warthog, szóval nem valószínű az ffb. -
Hmm, ez a Thrusmaster nagy durranása? Ránézésre ugyan az a mechanika mint a Warthog, csak csináltak egy F18 replika markolatot hozzá. Ez tartott nekik évekig?
Ha raknak bele egy ffb cuccot akkor azt mondom megérheti, de így csak egy újabb rókabőrnek tűnik nekem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.14. 08:04:33 -
E3 stand
Csak facebook oldalt enged linkelni, videót közvetlenül nem.
-
Fogják közvetíteni online? -
sakkay #23417 45 perc elvileg.. -
sakkay #23416 Úgy tudom a 2.2 motor "demón" fog futni, de fax tudja. Mostanában lesz, mert ott más az idő. Mármint ezekben az órákban, a fórum szerint-és elvileg
-
Ahham, akkor még néhány év.... -
A bejelentésből én úgy értettem, hogy a Thrustmaster új F-18 replika HOTAST mutatják be a DCS F-18-al. Tehát a joy lesz a product, nem a szimulátor. -
Te srácok. Mit tudni arról, hogy ezen az E3 nevű rendezvényen csak bejelentik, hogy lesz f18 vagy már kész és ott dobják piacra? -
Ahogy olvastam az f18 nal cfm modellező rendszert is bevezetnek vagy legalábbis egy fejlettebbet. És azt nem tudom, hogy ez globális lesz e hogy minden géphez hatásos lesz e vagy csak a hornethez? Ha az utóbbi az elég gáz lenne, hogy újból több részre szakítja a játékot, lesz ami nem klikkelheto kabinos, lesz ami igen és lesz ami jobb aerodinamikai szimulációs rendszert használ.
Ez megint nem lenne fair egymás elleni repuleseknel.
Kellene már egyszer egy szintre hozni minden gépet.
Mert ha nem globális lesz akkor a 3rd party gépek biztos nem fogják használni. -
Ez szimplán modellezési hiba. Igen, "hiba" sokszor látom én is, amikor más területekről, műszaki tervezők vagy hobbi modellezők jönnek clod-ba dolgozni, hogy egyáltalán nincsenek tisztában azzal, miért olyan fontos a poligon limit, textúra méret és a kiegészítők részletessége. Mindenki olyan gépet kar csinálni, ami lenyűgözi a játékosokat a részletességével, amivel lehet villogni a saját portfoliojában, de arról már fogalma sincs, hogy jól fog-e futni abban a környezetben, amiben használni kell. Lehet, hogy a 3d modellező programban meg a teszt scene-ben faszán fut és jól is néz ki, de amikor a repülési modellel, hajtómű kezeléssel és fegyverzettel együtt kell a ciklusidőt szétosztani a grafika mellé, akkor akadni fog mint az állat.
Normandia pl, 10 GB memória használat, 17 GB-os swap file és 5-6 GB videokártya memória használat egy agyrém. Mi a picsának akkora textúra egy egyszerű parasztházon, hogy tankkal melléállva a vakolat repedései is élesen látszódnak? Egyáltalán minek ide tank szimulátor minőségű földi modellek, amikor a játéknak köztudottan rengeteg modellt és hatalmas térképeket kellene megjelenítenie? A LOD szintek ezt nem oldják meg teljesen, hiszen a gyors betöltés érdekében akkor is tárolni kell a memóriában, ha épp nem repülsz közel egyikhez sem. Nekem elég erős gépem lett most, 7700K proci 4.5-4.8GHz-en, 32GB RAM és GTX 1070-es kártya, de nevetséges, hogy még nekem is a grafikai beállításokon kell retkelni, mert különben játszhatatlan. Oldjam meg én azt, amit a grafikai tervezésnél, erőforrás managementnél elqrtak ők :/ Mostani patchban javítottak már sok dolgot, de erre meg így néz ki: Talaj. Épp Sakkay ellen gyakoroltunk múlt héten, akkor jött a patch. Egyből csináltam a screenshotot, hogy neki is ilyen-e, vagy csak az én gépemen állítottam el valamit? De nem, ez most ilyen. Nemtom, ki hogy van vele, de ez szerintem nagyon rusnya, valamivel több mint 2km magasról már ilyen régi il2 szerű városokat meg épületeket látsz csak, az elég gáz (tudom, tudom pre alpha, de akkor is)...
Szóval ja, tényleg faszán meg lehet modellezni bármit, hogy az fotoreal-nek tűnjön a beállított rendereken, csak nem lenne szabad elfelejteni, hogy ez még mindig egy játék, amit használni kellene több száz más objektummal együtt olyan átlag PC-n is, amiben esetleg 3-4 éves vas van belerakva. Ezért fázok én az F-14-től is meg az F-18-tól is, mert jelenleg a DCS grafikai engine rengeteg számolási igényt elvisz a CPU-GPU párostól, és ami marad, azzal vajon milyen mennyiségű és minőségű fedélzeti rendszert, fegyverrendszert lehet normálisan leprogramozni?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.13. 13:02:00 -
sakkay #23410 -
sakkay #23409 De ez a legjobb!! -
sakkay #23408 Ez csak' egy A-10, de a biciklimmel nem mennék így az utcára
Szóval azért nem olyan szép
közelről ez sem...fránya tankoláslevegőben.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.13. 12:15:21 -
Köszi :)
Én is elqrtam párszor, szerencsére a Spit pilótának nem volt sok órája benne, ezért nem tudta azokat kihasználni. A Spit hajtóművét nagyon könnyű tönkretenni, ha elkoptatják a sebességet akkor pillanatok alatt túlmelegedik (mesza is, de kicsit lassabban), és nem is olyan erős, így csak a vertikális manőverek működnek ellene. Egyszer mentem bele egy-két fordulóba, de úgy sem volt esélyem, hogy akkor épp fél gázon hűtötte a gépét. A kiemelkedésnél viszont könnyű lövés kapni, ha alám tud függeszkedni, mert ezek a fegyverek azért jó pár száz méterre ellőnek. A 2. menetet is emiatt vesztettem el, hűtőt eltalálta (nekem kabin nézetben eresztette a fehér füstöt rendesen), és végül az én hajtóművem adta meg magát előbb. -
sakkay #23406 Pár év múlva az akkori csúcsgépeken
-
JanáJ #23405 Szerintem is kicsit túltolták a "realizmust". Persze nem patikák a gépek, de nem is fog rozsdásodni az egyik kulcs rendszered borítása.
Nyugaton tényleg mindenki szuperszámítógépen DCS-ezik? Vagy min fog ez elfutni? -
Jól nyomtad a Messzerrel Tom, itt látszik hogy néha az apróságokon múlik a győzelem.
De mindenki jól repült, gratula! -
Köszi Tom! Pont sikerült lemaradnom róla. -
az a bajom vele, hogy egy muzeumi gépről vették az anyagot és ez elég erősen látszik is a kinézeten, egy aktiv gépnél nem mindenhol lenne ennyire kopott minden.
De majd az összhatás kiderül a végén.
Az E3on már a 2.2essel lesz talán demózás.
Bár azt hiszem megint át lettünk verve, mert régebben azt mondták, hogy az 1.5 és a 2.0 az a 2.5össel lesz egybe gyúrva, ha ez ilyen léptékkel megy akkor az még legalább 3 év mire oda jutunk és hogy a 2.5össel együt jön az F18-as is, azt meg már most jelentik majd be.Akkor hogy is van ez? -
sakkay #23401 Kb 10 évvel előzi a korát a grafika by pc pilot -
Tegnapi menetek itt nézhetők meg, első néhány menet alatt voltak akadások, aztán más twitch szerverre ment át a közvetítés, azzal már nem volt gond.
https://www.twitch.tv/kroc_squad/videos/all