Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én a teljes PR csapatot rég elzavartam volna a picsába, több kárt okoznak, mint hasznot. Ez a "hard coded issues" bugok nem a tervezett kiadás előtt pár nappal derülnek ki, bár tényleg nem is egyszerű ezeket kijavítani, nekem az a megdöbbentő, hogy a PR-osok már nem először adnak ki olyan céldátumot, amiből teljesen nyilvánvalóan kiderül, hogy halvány fingjuk sincs arról, hogy mi folyik a cég többi részlegén. És nem csak apróságokban, hanem nagy vonalakban sem. Ott volt ugye múlt év végén a bejelentés, hogy Normandiát kiadják 2016 karácsonyára. Aztán idén februárban még arról beszéltek, hogy talán pre alpha hamarosan elkészül. Amiből lett most május vége. Hogy jutott bárkinek eszébe azzal kampányolni tavaly év végén, hogy "ha minden jól megy, karácsonyra kijön Normandia", amikor fél évvel később is csak pre alpha stádiumban van a cucc? Egyáltalán minek adnak meg bármilyen dátumot? Ha tudják tartani, azzal nincsenek sokkal beljebb, hiszen hozzák az "elvártat". Ha kicsúsznak belőle, akkor viszont rengetegen őket anyázza majd.