37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #25361 Ezeknek az "extra" FOV értékeknek akkor lesz értelme, ha lesz már szemkövetés, mert akkor elég csak oldalra pillantani és ott is éles lesz a kép. Abban Tomnak igaza van szerintem, hogy ez a 200 fokos FOV növeli a tér érzetet, még jobban adja az ott vagyok érzést. Próbáld ki Rift-ben, hogy a fejedre nyomod a HMD-t... pár fokkal így nő a FOV, amit azért el tudnék képzelni nyomkodás nélkül is! :) -
wolfhgb #25360 Az igazi kokpit! :) -
a kabinbelső geometriája fix. Ugyanaz van a 3D térben is. ezt összeszinkronizálni még egy kesztyűs követésnél is egyszerűbb, lévén a kabin nem mozog. -
wolfhgb #25358 Teny, h fontos a periferia! De valoban szukseg van 200 fokos fov ra 4k s pixelsuruseggel? Eloszor is, egy pilota a sisakjaban sem lat szerintem 200 fokot! A masik, h a periferian max mozgast erzekel az ember, elesen semmikepp sem lat, max, ha odafordul, de akkor mar nem periferia. Tovabba, a lencsek adottsagabol, minnel szelebbre nezel, annal homalyosabb a kep, kozeptol 45 foknyira kb mar csak pacak lathatok, akkor minek szamolja ott is a gep a 4k pixelsuruseget? -
eladó minyó :) -
wolfhgb #25356 A dcs ben mar modelleztek a kezeket a touch kontrollerrel, tokeletes a mozgaserzekelesuk a terben, csak a kabinon meg atnyul vele az ember, ezert semmit nem lehet vele kapcsolgatni. Csak ezt kene megcsinalniuk, nomeg egy vr erzekelt kesztyut valakinek, mert a touch vezerlokkel egyutt baromi nehez ranyulni a joy ra es a hotasra. -
sakkay #25355
jaaaa
-
Solt #25354 Várj, mi most a valódi pilóták képzéséről beszélünk... :) -
sakkay #25353 Nekem bőven elég lenne. Szerintem az fontos, ha nincsen valódi műszerfal-márpedig nincsen-,hogy nagyon gyorsan és pontosan kezeljem a virtuális műszerfalat. Ennyi. Ja tekerő és nyomó
azt írtam, hogy kell. De aztán kész. Kb egy ujjra rakott izé is elég, amivel simán rá tudsz fogni a gázkarra is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.14. 14:25:12 -
Solt #25352 Egy katonai szimulátorban szerintem fontosabb, hogy a pilóta a valóságban is tapasztalható mozdulatokat végezze el. Tekerje amit tekerni kell, nyomja amit nyomni, stb. Egy ilyen mozgó fél gömb katonai szimulátornál annyival nem ad többet a VR, hogy az eredeti kezelőszerveket érdemes legyen virtuálisra cserélni. Szerintem... -
sakkay #25351 Ha pontos a kéz érzékelés-akármilyen eszközzel-egy gomb és egy tekerő kell rá, a szimen meg maradhat a dcs által megszokott kis kereszt, oszt jó napot. A pontos kéz érzékelés meg már megvan. Én nem is értem miért nem csinálnak már egy ilyen egyszerű kütyüt szimekhez. -
Solt #25350 Hogy oldhatták volna meg? -
Megoldhatták volna, a technológia adott, és ott a pénz sem számít. Nem ilyen kereskedelmi árakkal és darabszámokkal kell számolni. -
Solt #25348 Azt nem is fogják addig, amíg a "kapcsolgatás" nem megoldott. Katonai és a nagygépes szimekben is ott a komplett cockpit előtted, megy a kivetítő "körben" és helyben vagyunk. Ezt a VR gy darabig még nem fogja kiváltani...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.14. 13:49:26 -
Colos1357 #25347 Töröld ki azt, amit alapból létrehoz, és úgy másold be a mentést. -
A periféria nagyon fontos, ha a térérzet jön elő. Én ültem a Kecsói félgömb szimulátorban is, beszarás, hogy mennyire valóságszerű az, amikor úgy manőverezel a géppel, hogy a szemed sarkából is látod a tájat mozogni (repkedtem vitorlázón IRL, van összehasonlítási alapom). Nem véletlen, hogy ezek az úszószemüvegek nem szorították még ki a high end katonai szimulátoroknál a projectoros kivetítést. -
bootsector #25345 Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Újra kellett telepítenem a gépet, és a játékot is, előzőleg pedig csináltam mentést az input mappáról, a joy beállítások miatt.
Az a gond, hogy sehogy sem tudom rávenni, hogy az újretelepített game onnan olvassa be a profilokat. Nincs erre valami megoldás?
Ha újra be kéne konfigolni minden gépet, kardba dőlök, legalább fél nap.
Nagyon megköszönném, ha van valami ötlet. -
sakkay #25344 Jól van fiúk hamarosan megtudjuk. Mindenesetre nekem nagyon tetszik, hogy van egy csomó nagy, meg az ismeretlen kis titánok is, akik VERSENYEZNEK, és atomra nyomják a pedált. Nem az van pl. mint a modern szimeknél, hogy van egy aztán eszi-nem eszi. -
wolfhgb #25343 A számok nem hazudnak:
4k kijelző= cirka 8mill pixel, ezt lefelezi a hmd erőforrás takarékosság miatt. Előnye, kissebb hálosság a látott képen, ami ok is, nem hülyeség, követendő példa!!! Marad 4mill pixel 100 foknyi látótérre, amiből kb 30 foknyi éles a lencse miatt, akkor meg minek neki azon a részen, a sok sok számolandó pixel??? tehát fokonként cirka 40000 pixel.
kontra mai hmd k:
1080x1200=1300000pixel, ezt felskálázza 1,4 el, azzal 1,8mill pixelnél vagyunk, ezt osztjuk 55fokkal=32000 pixel fokonként.
Hát nem egy egetverő különbség na! -
wolfhgb #25342 Hát, ezt most igy meg nem mondom! :) Sosem látom a hmd től a monitort. Nagyobb a felbontás, amit nem használnak ki, lefele skáláz az eszköz, h bírja a gpu, ehhez kb 80% al nagyobb fow párosul, ami szintén sokat megzabál a plusz felbontásból azért, h a lencsék miatt ez a plusz látótér még a homályba is vesszen, sztem totál pazarlás mind pixel, ahogy erőforrás téren is, ráadásul szinte garantált miatta a rosszullét! Azért elgondolkodtató, h a htc, a pro nál 70% os pixelnövelés mellett vajon miért nem növelte az fov ot? Náluk legalább élesedik a látott kép, nem a homályos perifériára pocsékolják a pixeleket és a gépteljesítményt.
-
Solt #25341 Állítsd meg 52 másodpercnél... ilyen képe bőven a Riftnek is, sőt. -
itt egész jól olvashatónak tünnek a müszerek meg a hud is
-
Solt #25339 Szerintem Oculus esetén sem látod viszont a 110 fokot monitoron... -
-
wolfhgb #25337 Fura nekem ez a 200fokos fow a pimaxnal! Ha ez igy lenne, amikor a szarnyat nezi, kb latszodnia kene a kep szelen a muszerfalnak is. -
sakkay #25336 -
wolfhgb #25335 Ami az f15 hoz elerheto agm-54 phoenix mod, ott csak vizualis tulajdonsagaiban van jelen a gepen a phoenix raketa, vagy esetleg a muszaki tulajdonsagait is modelleztek a fegyvernek? Nagy robbanoero, nagy hatotav, egyebek? Probalta esetleg mar valaki bulibol?
Erre gondolok:
Mod -
A Windows 10 nekem több RAM-ot foglal, mint a 8.1 foglalt. Ha mindent kipucoltam és csak a Win ment, a 8.1-et le lehetett vinni olyan 2GB körül, a 10-es olyan 3.5GB. Másban szerintem nem éreznél változást. -
Nekem is leesett az állam mikor megláttam a Hornet árát, de mivel a kedvencem a sokoldalusága miatt ezért megvettem, még lessz pár gép amit várok, vagy inkább nem is várom mert ha megjelennek megveszem F-14, Mi-24 ezeket biztos.
Más, eddig Windows 7-est használtam, megvoltam vele elégedve de már gondolkozok a cserén, más programmal nem hinném hogy baj lenne, de a DCS miatt nem tudom hogy megéri vagy nem. Mi a véleményetek megy legalább ugy mint a 7es Windows-on, ramot nem használ többet? sajnos csak 8giga ram-om van, laptop ezért nem tudom böviteni, egyenlöre nem jöhet szoba a gépcsere, 7es win-en örömrepkedés vagy pár egységes gyakorlár közepes beállitásokkal türhetöen megy, másra nem is nagyon van idöm, de ez hiányozna nem cserélnék windows ha a 10esen gyegébben megy. -
wolfhgb #25332 Na de a hornet belsimtek es modul, nem ed s, a normandia, asset pack pedig edes holmik, talan bizzunk benne, h potoljak amit igertek belsimtekek. Kulsos leven csak nem veszi fel a stilust. Mondjuk mire akciosan veheto lesz majd, talan kesz is lesz, ha pedig nem, akciosan sem sok lofaszt fog erni! -
A Hornetnek elvileg minden fícsöre benne van a modulban, legalábbis leírják, hogy később mit fog megkapni. Arról nincs szó, hogy az későbbi DLC-ként lenne csak elérhető. -
garaib #25330 nagyon jó ez a videó :) a zene és a látvány nagyon komoly. :) -
garaib #25329 nem tudom volt-e már?
-
Egyvalamit nem vitatok most a DCS-tol, ha tényleg olyan lesz a 2,5 amilyen a képeken és videokon, meg még jobban is megy majd akkor tényleg toltak bele nem kis fejlesztést, de itt meg is áll egyenlöre a pozitivumok sora.
Mert azért ez az összeg amit egy félkész termékért elkérnek az elég huzós és ahogy elöttem leirták csak magadba tudsz repkedni mert semmi nincs hozzá. az meg megint elszomorit, ha tényleg plusz DLC-ként jön hozzá majd fejlesztés , hogy tényleg multirole gép legyen és prec fegyverzetet is használhasson, mondjuk majd 50 dollár lesz egy LAntirn pod hozzá, mert az kell a GBU-hoz? nincs komoly rádiózás se a gépek se a torony között, hogyan is lenne, mikor csak az van a levegöbe aki repül másnak minek rádiozna.
Ha megmaradtak volna egy féle éránál és minden tipust egy szintre fejlesztettek volna akkor most örülne mindenki, hogy egy ujabb elem amivel változatosabb csatákat lehet repülni, de jelenleg nincs mivel.
Még YT-on se látni kampány vagy multis repüléseket, amik vannak az mind egyedül repülések vagy tesztek. -
sakkay #25327 Ja az is igaz. -
Fürtös #25326 Gyerekek, őszintén: nem drága a 80 dodó egy ilyen szintű szoftverért.
A magyar fizetések alacsonyak ,és nem is erre a szintre van belőve az ára. -
Dinamikus hadjárat azért egy qrva bonyolult valami, a stratégiai tervezés, az Ai-k útkeresése, fegyverzet management, AI-nak behívott küldetésfajták... erre a DCS nem alkalmas, ha nincs olyan konzisztens térkép és időszak, amikre a gépek és földi alakulatok nagy részét rá tudnád ültetni. Hogy csinálsz dinamikus hadjáratot, ha olyan katyvasz gépparkod van, mint itt? Azt sem hiszem, hogy DCS ne szarná össze magát, ha olyan 2-3000 földi cuccot bedobnál a térképre, amiket még igazgatnia is kellene. Az meg, hogy a téképei kb fele akkorák mint BMS átlag, csak hab a tortán (ráadásul annak is az egyik fele tenger). -
Solt #25324 A DCS felhasználók kisebb része van Steam-n szerintem... a többség a letöltős verziót használja az oldalukról! :) -
sakkay #25323 Hát pl. a játékosok száma, meg az, hogy lehet sokan vesznek modulokat, de meglehetősen sokan le is álltak vele. Én pl igen. Az egyetlen amit veszek a 24. Ha jó lenne a dolog, megvettem volna az összes helit, mg vsz a harrier, ja és az f-18 at is. De nem veszem, ÉS szerintem nem csak itt vannak ezzel így jó páran, hanem a hiv. fórumon is. Sok régi játékos. Persze így is jön a pénz, de te is tudod, hogy kb 4x annyi lenne, ha nem 10x ha rendbe hoznák a lent írt dolgokat. -
Nekem az is eléggé fura, hogy amikor előrendeltem az A10C-t (ha jól emlékszem 50$-ért) , akkor emiatt ingyen megkaptam a Nevadát pluszban.. most azért rendelhetem elő hatvanért, hogy később ne húzzanak le nyolcvan dodóval. Szemét módon elszaladt velük a ló...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.01.12. 19:41:06