37055

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Miben komolyabb a BMS féle modellezésnél?
Nem flame vagy péniszméregetés a cél. Eddig egy HARM videót láttam, de semmi extra nem volt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.16. 21:14:09 -
sakkay #30397 Nagyon komoly ez a HARM!! -
Nemtudom, nekem megy a peccs. Illetve nem megy, jön.. ;) -
Wampapa #30395 Ez mikor fog leszivárogni az én verziómba ?
Open Beta patch -
sakkay #30394 Át nem írom, véletlen volt
-
sakkay #30393 Nem ez teljesen ilyen. Nézd meg az árakat. Vsz. a ramok, és a nem túl jó kezdés miatt. pL PILLANTSÁL AZ ALZÁRA ÉS MEG IS LÁTOD. eGY AZ ÁR. -
gantus68 #30392 szvsz 1080ti, a ram miatt. Rtx on kb. felezi az fps-t, és mire dcs tudni fogja... -
Ja, akkor semmi extra. Azt hittem, hogy valami progival tesztelni, mint a RAM-ot. -
Solt #30390 Ez tiszta sor, csak fura nekem, hogy az 1 év garanciás 1080Ti ugyanannyiba kerül mint a közel 3 év garanciás 2080. Vagy az 1080Ti van túl árazva, vagy a 2080 gyanúsan olcsó... emiatt mondtam, hogy alaposan nézd meg, ha a 2080-t választod! -
EVGA 1080ti-t akartam venni, már meg is beszéltem az eladóval,de közbejött kis keverés az albival uh vissza kellett mondanom az üzletet. Most meg rendeződött a helyzet, kicsit utána olvasgattam a dolgoknak, és a gari miatt úgy döntöttem hogy a rtx változat lesz ha kapok jó áron.
Ez már Samsung memóriás, remélem nem lesz gond.
970-es meg már nagyon a végét járja erőben, főleg vr alatt.
Szivem szerint kihagynám ezt a gpu sorozatot de muszáj gépet fejlesztenem az idén a nulláról, és nem csak vr-re kell. Meg azok a játékok amik érdekelnek támogatják a raytracing-et is (BF V, Metro Exodus), és a sok gari is fontos.
Szóval meglátjuk hogyan fog teljesíteni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.16. 11:09:19 -
Solt #30388 Bármilyen olyan programmal ami maximumon tekeri... 3DMark, Superposition, vagy V-Sync nélkül többfajta játékkal, legalább 15-20 percen át. Nem lehetnek képi hibák, illetve nézni kell a hőfokokat. Továbbá nem árt a portokat sem leellenőrizni, DP és HDMI kábellel is kipróbálni.
Ezeken túl talán ami a legfontosabb, alaposan szemrevételezni, hogy nincsenek-e sérülések a VGA-n, hűtés nem volt-e megbontva, matricák (amelyiken van), csavarfejek sérülésmentesek-e, mert bármilyen külső behatás esetén érvénytelen a garancia. Ez alól kivétel pár gyártó, akik engedik a hűtés cseréjét, de ez elég ritka.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.01.16. 10:20:05 -
Hogyan lehet kitesztelni egy VGA-t? -
Solt #30385 Csak ezek után gyanús, hogy egyforma az ár... a 2xxx szériában sok a hibás kártya, alaposan teszteld ki mielőtt megveszed! -
Köszi a hsz-eket.
970-est váltok.
Használtak, ár ugyanaz, gyártó Inno (tudom nem a legjobb de most ez elérhető), 2080 majd 3 év gari, 1080 még jó egy év, Ipon mindkettő.
Valszeg 2080 lesz azt xarni rá, ha nem jön be el tudom adni úgyis.
Nvidia meg fosson sünt :) -
sakkay #30383
-
Meggy. Csakis -
sakkay #30381 Márka?
-
Solt #30380 Mindkettő használt? Hova szólnak a garanciák, mennyi van még belőlük hátra? Melyik gyártó termékei? -
-
a konkluzio akár azoknál is lehet ez mint itt. -
sakkay #30377 Nem tudok okosat mondani. Ha nagyon jó az ár-akkor talán 2080. De ha a 1080 ti jó áras akkor tuti, hogy inkább az. -
2080 vagy 1080ti? Ár ugyan az.
Érvek / ellenérvek?
Hajlok a 2080 felé de -3 gb vram :(
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.15. 15:32:51 -
sakkay #30375 -
Tudom, csak a tied volt az utolsó hozzászólás a témában, illetve megjegyeztem, hogy az említett vonást nagyjából hozza is, a Hornet egyedül.
@Colos: közelségi gyújtó nem csak az AIM-120-on esetleges, az összes többi raksival előfordul, és több éves bug (Hunaf csopiban videók között azt hiszem van is egy még 2006-ból amikor egy R-27R meg egy R-73 nem működik el rendesen egymás után). Illetve nekem most csipogott az RWR rendesen, egészen addig amíg át nem ugrott a slammer a vállam felett. ACMI-ban visszanézve konkrétan átment a gépen, bár az meg nem 100% pontos. Ettől függetlenül bármit is el tudok képzelni. -
Én nem repülök DCS-szel, pusztán megjegyeztem, hogy mi az alapvető vonása, amit modelleznie kéne. -
Colos1357 #30372 A közelségi gyújtós témával kapcsolatban van egy észrevételem. Csak nehéz észrevenni, mert spamraam, és mindig legalább 3 van a levegőben. Namost, nálam többször is azon igen ritka szituáció fordult elő, hogy csak az az 1 amraam volt a levegőben, ami nem robbant fel.
És amikor nem robbant fel akkor, az RWR nem fütyülte ki a rakétát!
Volt, hogy észleltem az indítást, elmentem defenzívbe, az RWR befejezte a sipákolást, befejeztem a defenzívet és visszavettem a gázt, majd pár pillanattal később elhúzott mellettem, sőt, talán rajtam keresztül(!) a rakéta.
Tehát olyan, mintha a rakéta és a cél nem lenne interakcióban egymással.
@TOM: Perzsa mapon van FOX3, csak a 120C tiltott, és pár OP csapásmérő cucc. Caucasuson nincs FOX3.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2019.01.14. 08:13:39 -
Oké, Blue Flagon nemtom mi az aktuális ROE, de eleve ki az aki Fox1 Fox2 környezetben akar orosz gépek ellen harcászkodni? Perverz az mind
-
Colos1357 #30370 Ezzel egyetértünk. Én is ezért írtam, hogy addig nem vagyok hajlandó PvP -be menni vele. És fel sem tudom fogni, hogy másoknál mi ez a perverzió, hogy pl. BlueFlag-on is tele van vele a NATO oldal.
-
Ezt nem vitatom, azt sem, hogy később biztos lesz ez jobb is, de az, hogy már most "mindenre jó, csak a pilótán múlik", meg hasonlók amiket mondanak rá (nem csak itt), az egyszerűen nem igaz. -
Én nem értem miért bántják annyit. Mirage mellett még a Hornetben van legalább basic szinten modellezve a hatása (nem mondom, hogy a működése, mert kódot állítani stb. itt se kell), és egyedül ebben van valami élet szaga az egésznek. FC3-as gépekben ahogy sciptelten, 100% pontossággal, késlekedés nélkül megkülönbözteti már RWS-ben is a kontaktokat, de úgy, hogy a szűk kötelékben repülő barátot és ellenséget is különveszi a világ végéről is, szerintem az marha illúzióromboló. Hornetben STT-be rakod, és ha friendly, akkor a sarkán állóból talajjal párhuzamos élű négyzet lesz egy idő után ha minden jól megy (marha szerencsétlen szimbológia amúgy, bedöntésben marha könnyű benézni), vagy adott esetben nem. Észnél kell lenni, ahogy irl, itt se lehet ész nélkül indítani EIFF alapján. AWACS declare, RAYGUN stb. Persze FC3-as gépekkel vívott airquakeben hátrány, de attól még a valósághoz sokkal közelebb van valahol. Illetve az itt már meg van csinálva, hogy ha az enemyhez adott szögtartományon belülre kerül saját, akkor kapod is a saját jelzést, szóval a rendes működés modellezésének a szikrája már megvan.
Amúgy igen, az FC3 J-11A az egy elég hatékony bicikli, a datalink, kols, R27ET, R77, R73+sisakcélzó, jó tolóerő, világ összes üzemanyaga, FC3 egyszerűség stb., észnél kell lenni vele, az arccal neki nagylángon nem annyira működik. A Hornetből meg tényleg nagyon hiányzik a TWS legalább. Ugyanakkor azért az azimutban akár 140 fokban, 6 bar scanben folyamatosan dolgozó radar, az okos RWR a Darázsban is elég jó SA-t ad, és az akár 10 Aim-120+2 9X (jelenleg kicsit túl van tolva tolóerővel a vas, így annyira nem lesz terhes viziló ettől a kombótól) azért ad lehetőséget bőven. Legutóbbi Hunaf pvp-n végig Hornetben ültem, 5 killre jutott 2 meghalás légiharcban (meg egy sunyi Tunguska befigyelt amikor pont a feje felett fordultam meg, de az nem a Hornet hibája :) ), tegnap is átültem Hornetbe a végére, azért azzal is elfogyott 2 J-11, még ha a másodikkal szerencsém is volt, mert rosszkor volt rossz helyen. Aztán az ACMI-t visszanézve az is kiderült, hogy Sakkay kolléga lényegében lelőtt AMRAAM-el J-11-ben ülve egy alkalommal, csak megint nem működött el a közelségi gyújtó. Szóval szerintem egyáltalán nem szar a Hornet annyira. Meg hát aki FC3 Szu-27-ről meg F-15-ről ül át, azt is vegye figyelembe, hogy ez a vas egy Navy-s multitool, nem egy kihegyezett légifölényvadász. Ha nem olyan fasza A2A-re mint a 15, akkor azért az tulajdonképpen jó :D
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.01.14. 00:33:31 -
THX! Ezt láttam és meg is csináltam, de néha nem használható nálam ez a bomba... -
-
Colos1357 #30365 Be kell állítani, hogy milyen magasan szórja szét a töltetet.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2019.01.13. 18:15:44 -
Hornet-en az MK-20 nektek jól működik? Valamit én csinálok rosszul? Mi a bomba beállításának megfelelő módja? Alaphelyzetben van valami hatása, de néha nem jól működik nálam. -
Annyira király a csávó :D Reggel, amikor néztem tök tetszett. Mármint az akcentus.. -
sakkay #30362
Haver van ám kiejtés öcséééém
-
Valódi IFF modellezés esetén kb. 25 fokos zónából kérdez le a rendszer. Ha azon belül több gép van, akkor EIFF lehetetlen. -
Colos1357 #30360 Három dolog van, amely miatt jelenleg nem veszi fel a Hornet a versenyt J11/Su-27/33-al.
1. Még nem működik az SA page. Ha az a datalinkkel rendesen menni fog, akkor teljesen más lesz.
2. IFF... Nevetséges... Sőt, szánalmas... Sőt, ha van a szánalmasnál lejjebb, akkor az...
3. OLS az orosz gépekben. Ezért azonban nem ED-t kell hibáztatni, hanem a Boeinget, hogy miért nem tett a Hornetbe ilyet.
Amíg ezek nincsenek készen, nem is megyek PvP-be Hornettel, mert teljesen alkalmatlan rá. -
Tényleg jó :) -
A jelenlegi felhozatalból nekem is ez tetszene a legjobban, de az, hogy már most ez lenne a leghasználhatóbb modul... hát nemtom... Hunafos házi digfight után olvasva az eredményeket, meg hogy mire mennek a Hornettel J-11 és Su-27 ellen, nekem valahogy nem ez jön át
.