Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én nem értem miért bántják annyit. Mirage mellett még a Hornetben van legalább basic szinten modellezve a hatása (nem mondom, hogy a működése, mert kódot állítani stb. itt se kell), és egyedül ebben van valami élet szaga az egésznek. FC3-as gépekben ahogy sciptelten, 100% pontossággal, késlekedés nélkül megkülönbözteti már RWS-ben is a kontaktokat, de úgy, hogy a szűk kötelékben repülő barátot és ellenséget is különveszi a világ végéről is, szerintem az marha illúzióromboló. Hornetben STT-be rakod, és ha friendly, akkor a sarkán állóból talajjal párhuzamos élű négyzet lesz egy idő után ha minden jól megy (marha szerencsétlen szimbológia amúgy, bedöntésben marha könnyű benézni), vagy adott esetben nem. Észnél kell lenni, ahogy irl, itt se lehet ész nélkül indítani EIFF alapján. AWACS declare, RAYGUN stb. Persze FC3-as gépekkel vívott airquakeben hátrány, de attól még a valósághoz sokkal közelebb van valahol. Illetve az itt már meg van csinálva, hogy ha az enemyhez adott szögtartományon belülre kerül saját, akkor kapod is a saját jelzést, szóval a rendes működés modellezésének a szikrája már megvan.
Amúgy igen, az FC3 J-11A az egy elég hatékony bicikli, a datalink, kols, R27ET, R77, R73+sisakcélzó, jó tolóerő, világ összes üzemanyaga, FC3 egyszerűség stb., észnél kell lenni vele, az arccal neki nagylángon nem annyira működik. A Hornetből meg tényleg nagyon hiányzik a TWS legalább. Ugyanakkor azért az azimutban akár 140 fokban, 6 bar scanben folyamatosan dolgozó radar, az okos RWR a Darázsban is elég jó SA-t ad, és az akár 10 Aim-120+2 9X (jelenleg kicsit túl van tolva tolóerővel a vas, így annyira nem lesz terhes viziló ettől a kombótól) azért ad lehetőséget bőven. Legutóbbi Hunaf pvp-n végig Hornetben ültem, 5 killre jutott 2 meghalás légiharcban (meg egy sunyi Tunguska befigyelt amikor pont a feje felett fordultam meg, de az nem a Hornet hibája :) ), tegnap is átültem Hornetbe a végére, azért azzal is elfogyott 2 J-11, még ha a másodikkal szerencsém is volt, mert rosszkor volt rossz helyen. Aztán az ACMI-t visszanézve az is kiderült, hogy Sakkay kolléga lényegében lelőtt AMRAAM-el J-11-ben ülve egy alkalommal, csak megint nem működött el a közelségi gyújtó. Szóval szerintem egyáltalán nem szar a Hornet annyira. Meg hát aki FC3 Szu-27-ről meg F-15-ről ül át, azt is vegye figyelembe, hogy ez a vas egy Navy-s multitool, nem egy kihegyezett légifölényvadász. Ha nem olyan fasza A2A-re mint a 15, akkor azért az tulajdonképpen jó :D
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.01.14. 00:33:31