Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Tudom, csak a tied volt az utolsó hozzászólás a témában, illetve megjegyeztem, hogy az említett vonást nagyjából hozza is, a Hornet egyedül.

@Colos: közelségi gyújtó nem csak az AIM-120-on esetleges, az összes többi raksival előfordul, és több éves bug (Hunaf csopiban videók között azt hiszem van is egy még 2006-ból amikor egy R-27R meg egy R-73 nem működik el rendesen egymás után). Illetve nekem most csipogott az RWR rendesen, egészen addig amíg át nem ugrott a slammer a vállam felett. ACMI-ban visszanézve konkrétan átment a gépen, bár az meg nem 100% pontos. Ettől függetlenül bármit is el tudok képzelni.