Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha kiszedtem a modokat és úgy próbáltam megoldotta.
Szerintem az adott mod map-al van a gubanc,hagyni kell ,nem hinném hogy megjavul.
De ettől függetlenül dobj egy letöltő linket, szívesen megpróbálom neked nálam műkszik é.....
Az üzemanyag arra vonatkozott, hogy ha egyik járművembe sem tankolok üzemanyagot, akkor miért jelenik meg mégis költségként a pénzügyeknél, hogy üzemanyag vásárlás? Igaz, hogy nem nagy összeg(9 és 20 $), csak bosszantó, hogy nem tudom mi az.
Azt viszont észrevettem, hogy ha túráztatom a motorfűrészt, akkor kb 5 másodpercenként levon 1 dollárt és meg is jelenik a pénzügyeknél, mint üzemeltetési költség. Merthogy a többi gépre üzemeltetési költséget egy összegben, éjfélkor számolja el.
Ja és azt hozzáteszem, hogy nehéz módban játszom.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.02.04. 01:14:56
a traktorista pálinkával müködik
A bariknál nem kell szalma ,nem is tudom neked hol írta,fű-széna, víz azt csókolom ,de ott is vissza kell lapátolnod a kiszórt kaját.
A biogázt felejtsd el ,sokat nem keresel vele csak az időd megy feleslegesen.
A silók a füvet elfogadják vagyis lerakhatod erjesztésre ,az üzemanyag kérdést nem értem....
A pajtában talán,de nem biztos ,soha nem adtam le ,mivel abból soha nincs elég vagy túl sok, mármint a fűből.
Valahova mindig kell.
Én a szilázs is abból készítem ezzel.
FERMENTER 5000 - (FERMENTING SILO) V1.3
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.02.03. 23:34:17
Pl. az állatok kiszórják a takarmányt, máris megjelennek a tisztító automaták. 😊
Én még csak a birkatartásig jutottam el. Ott azt írja, hogy kell alájuk szalma, de a szalma csík hiányzik, ami mérné a fogyást. Valószínű csak elírás.
Közben arra is rájöttem, hogy a 17-ben már a biogáz üzemnél nem fogadja el a füvet üzemanyagnak, csak a szecskát. Vannak új dolgok. 😄
Viszont nem találom a fűleadó helyeket, mert úgy látom a térképen nincs jelölve.
Ez is egyszerű mint a faék ,de sajna olyan is.....jó annyira nem, de ezt etetik velünk....már évek óta,ahogy a teheneknek is a kevert tápból kell a legtöbb és attól tejelnek legjobban,a többit csak azért van hogy na ..... ezen a részén is "fejlesztettek".....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Shortly after patch 1.4 the first #FS17 DLC will be released. Infos, screenshots and videos coming next week!
A küldetési rendszer sajnos eléggé el lett gányolva, jobban is meg lehetett volna ezt csinálni. Zavaró, hogy nem lehet közben menteni, ami egy másfél órás küldetésnél már nagy koppanás, ha mondjuk lefagy. Aztán az sem túl jó, hogy közben nem nő semmit a saját termény, a pénz mellett az elején az ember pont azért csinálná a küldetéseket, hogy teljen hasznosan az idő(ne kelljen gyorsítani), de az idő áll.
Valamint elég sokat levon a munka élvezetéből, hogy nem számolja reálisan a mennyiségeket, nem fogy a trágya, nem gyarapszik a mag a tartályban, stb.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.02.03. 21:28:00
FS17 Holme Krone pack
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.02.02. 22:52:10
Egyébként meg pastebin.com log.txt ha igy sem tölti be.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Valahol csak lennie kell ha jó a mod,stb stb....
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Tudna valaki esetleg segíteni?Tegnap letöltöttem a Holmer Trailert amit Krone Big után lehet kötni.Az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol találom?
Az évszakost már kivettem mert nem nagyon láttam hasznát értelmét ,de lehet én csináltam valamit rosszul azon kívül hogy betettem a mods mappába....<#nemtudom>#nemtudom>
Az idő-dátum modot innen töltsd le és neked is lesz,de ha jól láttam benne van a játékban a modok között is
RealTime v2.1.0
Ugyanakkor meg lehet figyelni, hogy a játék a hitványsága ellenére borzasztó népszerűségnek örvend, mert megbízhatóan működik és a modolással a lehetőségek tárházát rejti magában, a megunhatatlansága miatt nagyon addiktív.
Az eladások részről-részre rekordot döntenek,a készítők nyeregben érezhetik magukat. Ebből a biztos pozícióból pedig szinte élvezik, hogy játszanak a közönséggel, az orruknál fogva vezetik őket. Miközben a titkos kis üzeneteiket is elrejtik a pályákon, hiszen szerintük a virtuális paraszt olyan hülye, hogy úgysem veszi észre, vagy minek is érdekelné.
Na de most megyek egy kicsit kutatni jelképek után, mint Langdon professzor. Agronómiai ördögűzés. <#nyes>#nyes>
Amúgy Zolcsika, a Bjronholm mapon hol volt konkrétan az a pentagarmma? Ennyire nyíltan nem vettem észre benne utalásokat, bár a 2011-ben a két oszlop, boáz és jákin, a vízimalom mellet, na az nagyon nyílt üzenet volt. Utána úgy vettem észre, hogy visszavettek ebből a nagyarcúságból és óvatosabbak voltak.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.31. 15:26:22
az milyen mod ott neked hogy kiírja az évszakot és a dátumot fenn?
De van az a mondás "szegész ember vízzel főz" már ha van.....<#hehe>#hehe>
Sosnovka map,vagy hogy a tökömbe hívják,még arra sem méltattam hogy 1 órát eltöltsek rajt,hamar körbe szaladtam rajt és megállapítottam ha ezen kéne ebben a formában játszani,örökre felhagynék a farmozással......
Ennyi erővel a Bjrörnholm mapot is betehették volna annak több értelmét láttam .
Mellesleg ezt az utolsó utáni órában okádták bele, előtte szó nem volt hogy "2 map" lesz a játékban.
Én sem értem ezt a vonalat meddig akarják tovább vinni ,polírozni a nagy semmit 13 óta.....<#falbav>#falbav>
Sajnos s tényekkel nehéz vitatkozni ,veszik mint a cukrot,az eladások multi platform révén csúcsokat döntenek.
A sebesség váltás gondodra van már mod ami nagyon jól működik már már valóságos próbáld ki,ha kell link megkeresem neked......
Már tolják ezekre is.....
Farming Simulator 18 is coming to the Playstation® Vita and Nintendo 3DS™
Új hír: A hivatalos oldalról.
"We're just 'wrapping' up a few things and then you can expect patch and DLC (PC & Consoles) infos/assets in (very) early February!
19 hours ago "
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.31. 11:11:50
Endy igazad volt, a másik gyári map tényleg jól működik. Már ami az útjelzőtáblákat illeti. Ettől függetlenül megint csak nemtetszésemnek kell hangod adnom. Sehol de sehol nem utaltak az alkotók arra, hogy Sovenska map félkész, vagy nem optimalizált! Hát miért nem okádtak oda egy kis beta feliratot?! Ezt a játékot nem tesztelik? Most kárba ment egy csomó órám, ráadásul ettem az ideget egy hétig és uszítottalak Titeket is. Áh, egyre kiábrándítóbb ez az egész. Hülye szabadkőművesek!!! <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2017.01.31. 10:31:40
<#love11>#love11>
Majd olyan hosszú mint a vágóasztal.....<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.30. 21:45:22
Amiket traktorista ír mind igaz lehet!Alap map tele szabad kőműves pentagrammákkal.Sehol egy kereszt hisz ök pont ezt üldözik.Nem tudom miért pont ebben a játékban vannak
Nekem avatott szemem van az ilyesmihez, de sok olyan játék van, ahol mégsem találok. 😄 De pl. modolt mapokon van Mária szobor, meg templom, meg kereszt, satöbbi, mint ami a normális vidéket is jellemzi és nem mindenféle szimbolikus hülyeség és utalás.
Kicsit hiányolom, hogy készítőként nem tudnak semmiféle autentikus dolgot csinálni, pedig kotolnak rajta két évig. Aztán utána a modderek pár hónap alatt megcsináják. Notready-ék is milyen jó kis magyar mapot csináltak, hónapokig toltam rajta. Érdekes, nekik nem jutott eszükbe okkult hülyeségekkel megtölteni a mapot.
Az épületeknek egyfajta jellege itt is van, nagyon hajaz az amerikai könnyűszerkezetes építkezési stílusra, de mégis van bennük valami karikírozott. A viktoriánus kandeláberek viszont nem igazán illenek egy ilyen amerikai kisvároshoz Kicsit olyan hasfelmetszős hangulatot árasztanak. 😄
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.30. 19:21:24
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.30. 18:39:23
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.01.30. 18:00:20
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.30. 17:20:03