23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20743 Ja akkor bocsesz.
Mellesleg milyenre (nap/szezon)van állítva 3-6-9-stb-stb?
Na igen most én is belefogtam egy új (nekem)nagyon jó mapba ami már most többet tud mint majd a 19,de tovább megyek ilyenek amik ebben vannak szerintem soha nem fognak bele kerülni a játékba .
Hof Bergmann – Reloaded v1.0.0.5
Azt nem tudom nem néztem utána hogy konzolon is megjelent é...
Úgy döntöttem hogy bele vágok a seasons-ba habár eddig soha nem toltam vele, de ezt a "mókuskereket" ami van, már én is kezdem unni
Igazából eddig is mindig olyan mapon toltam ahogy sok gyár üzem van ,nem csak vetés aratásról szól az egész így nem volt soha unalmas.
A javítás mod már rég benn van a játékban,majd ugyan így.
Na leírom miről is írnak: már mint a szilázsról.
A napsütéses órák számát is befolyásolja a seasons.Télen rövidebbek a nappalok(8óra),míg a nyári időszakban ez 17 óra.
Mind a silóbunkernek,mind a csomagolt bálának idő kell az erjedéshez.A teljes erjedés1/3-ad szezon alatt megy végbe.
A csomagolt széna bála nem fog megerjedni,de védve lesz az időjárástól.
Egy másik részben erről majd hogy pont az elentetjét írják vagyis a mérővel meg tudod állapítani mennyire van megérve a bála....
Az tuti ahogy eddig sem így csináltam szilázst most sem változik.
Az árakról azt írja hogy az előző éviek,a mostaniak állandóan változnak,így csak kalkuláltak lehetnek jóval kevesebbek is.
Ennyit tudtam segíteni,ez a mod még nekem is új ismerkedek vele ki kell tapasztalni.
Én 6 napos szezonokra tettem,mert ezen a mapon van más egyéb teendő is bőven szerencsére .
Főleg hogy a földek nagyon girbe-gurbák ,így a munkás bérlése alapból ki is esik ,nekem is elég lesz művelni őket.
Csak pár gondolatot a mapról kedvcsinálónak:
Kutyát lehet venni,tenyészteni,bolti takarmánnyal lehet etetni,plusz hússal a hentestől melléktermékként lehet hozni.
Van komoly tyúkfarm,keltetővel stb..de ezt meg kell venni,már mint a tyúk farmot,ahogy a pónit is.
Állatok tenyészthetők mint írtam: Kutya ,tyúk,liba,póni ló,zebu(ez igazából a dél amarikai mapból átvett tehén),bárány-birka,sertés-malac, kecske.
Élő mozgó szamarak is de egyenlőre csak "díszítő elemek" funkció nélkül.
Az állatokhoz kapcsolódó különböző termékek gyártása.
Egyéb gyárak üzemek.
De hogy ne unatkozzon a paraszt ,szabad idejében szemetet hordhat a faluból össze kell gyűjteni szemetes zsákokba ki van készítve a kapu elé.
El lehet vinni a szemét telepre eladni ,pénzért.
De ezzel még nincs vége.
A házaktól(nem mindegyiktől el kell szállítani a szennyvizet,szippantós kocsival.
Erre van külön szennyvíz telep ahol vizet kapsz érte.
No meg még egyéb finomságok találhatók a mapon nem írom le próbáljátok ki érdemes.....
Garantált a szórakozás egy jó darabig. -
tordi #20742 Endy, köszi a segítséget, de sajna nem tudom elolvasni. Szilázsnál pont az a gondom, hogy azt írja jó, amit kért érési időt azt teljesítettem. A seasons-ban kézi műszerrel is vizsgálhatod a növényeket, bálákat, az is azt mutatja, hogy szilázs van a bálában. Viszont eladáskor nem szilázsként fizet érte. Erre írták mások, hogy nem jelent semmit mit mutat a műszer, sokkal tovább kell érlelni. Viszont mivel a bálába nem látok bele, így fogalmam sincs mikor lesz jó. Igazad van, sokkal egyszerűbb ha nem így állítom elő a szilázst. A seasons pedig a legjobb mod ami készült a játékhoz. Sokkal jobb a tempója, nincs ez a idétlen vetek/aratok darálás.Tetszik a járművek karbantartása, a változó természet, az egész sokkal reálisabb, élvezetesebb. Mivel xbox-on játszom így magyar felirat itt nincs, igaz a hiányát még nem éreztem
-
endy papp #20741 Na meg is találtam.
Itt le van írva, lehet a képen nem olvasható de ez alapján megtalálod.
Érdemes végig olvasni az utasításokat ,ha már vannak és ráadásul még Magyarul is... -
endy papp #20740 Megnéztem ezt a seasons modot eléggé komplex nagyon jól össze van rakva.
Jó lenne egy ilyen alapból is a játékba.
Ahogy olvasgattam a leírásában valószínű a season mod miatt van az ami.
A fűnél és a szilázsnál is írja ha "nem megfelelő" akkor nem kapsz annyit érte...
Az hogy miért hogyan ,nyilván így van kikalkulálva.
Jobban bele kéne mélyedni tesztelni hogy miért hogy van összességében ez a szilázs kérdés ,de igazából bálákat nem nagyon szoktam így erjeszteni.
Inkább erjesztő silóba rakom a levágott füvet ha szilázst akarok.
Itt minden másképp működik már ami az időt illeti.
-
tordi #20739 Én úgy látom seasons mod csak egy van, a többi amit e mellé lehet letölteni azok csak egyedi éghajlatot adnak. Próbáltam a szilázsnak utána nézni. Többen azt írták sokkal hosszabb az érés. Nekem 48 órát írt, utána a műszer szilázst mutat, de ezek szerint mégsem az. De akkor meg honnan lehet tudni, hogy mikor lesz jó? Lehet én is hagyom a fenébe ezt a modot -
endy papp #20738 Én season modot nem használok,de ahogy látom ,elég sok és sokféle van belőle.
Próbálj meg első körben egy másikat.
Ha nem segít akkor nyilván valami nem okés vele ezért nem működik úgy ahogy szeretnéd,vagy kellene.
Pl: most amit ajánlottam mapot abból az egyiknél jó pár modot ki kellet hagynom mert gondokat okozott a játék elindításában és a működésében is.
Minden mindennel nem fér meg egy helyen ez már csak ilyen ha modokat használ az ember.
Én ,volt hogy órákat töltöttem azzal hogy megkeressem-találjam az adott modot ami nem csipázta a többit vagy ép a mapot.
Ez egy ilyen "szakma" -
tordi #20737 sziasztok, kis segítséget kérnék! Ezt a seasons modot próbálgatom, szilázs bálákat készítettem, ötszáz valamennyi 1000 liter eladási ára, viszont amikor eladok egy 4000 literes bálát mindössze 798 dollárt kapok. Megnéztem azzal a kézi műszerrel is a bálát és szilázs van benne. Mi lehet itt a gond?
Még annyi, hogy betöltöttem seasons mod nélkül is a mentést, akkor korrekt árat kapok
Utoljára szerkesztette: tordi, 2018.04.19. 20:34:09 -
endy papp #20736 Üdv mindenkinek.
Ajánlanék 2 mapot .
A maga nemében mindegyik egyedülálló érdekes.
Próbáljátok ki talán valakinek megtetszik.
A magam részéről mindegyiket megtartom....majd még eldöntöm melyik lesz a befutó később......
Mcs agrarian world Multifruit v1.0
Valley Crest old farm v1.4.0
-
Balázs 17 #20735 Outro rész rohadt jól néz ki :D -
endy papp #20734 Tíz éve kezdődött......
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.04.14. 12:42:34 -
#20733 szal a dinamikus talajnak most is lőttek :) -
#20732 FS17 and FS19 in direct comparison
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.03.15. 16:11:16 -
#20731 Sziasztok lenne egy kérdésem. Beraktam a sár módot egy map ba meg is jelenik de nem tudom hogy kell mélyíteni a sarat.
csak felületileg jelenik meg a talajon nincs mélysége.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
#20730 Egy kis off, ha valakit érdekel, és nem ismeri, olyasmi mint az FS, csak mókás formában, multira kihegyezve, még EA stádiumban: Farm Together -
kitt2000 #20729 Van hozzá üzem csak nagyon lassú a kitermelése!
Ezért kéne!
Csak nem találom meg ez a baj! -
endy papp #20728 Bocs hogy bele szólok de van elhelyezhető mod homok kavics ,asszem hozzá még valami üzem is.
Keresgélj a neten tuti hogy van mivel még régebben én is próbáltam, letöltöttem.
Így nem kell görcsölnöd a berakással átrakással. -
kitt2000 #20727 -Nem tudom berakni ez a nagy bajom!(GE)-szerkesztővel!!!!
-Valakit megkérnék hogy segítsen már Kihelyezhető tárgyaként ( Placeable Objects) átrakni?
-Elég lenne a markológép(homok,sóder helyel)a beton üzem nem kéne!
3:40-nél van ami kéne belőle! -
Daditsx #20726 Akkor rakd be! De még mindig nincs kérdés... -
kitt2000 #20725 Placeable Objects -ként szeretném berakni a térképre! -
Daditsx #20724 Mi a kérdés? -
kitt2000 #20723 Elszeretném helyení a térképen!
Hogy tudjam használni!
Vagy valamilyen hasonlót
(Sóder,homok) kitermelő ! -
kitt2000 #20722 Segítséget kérnék !
ls-2015-re
beton üzem!
valaki át tudná tenni a beton üzemet a hozzá tartozó elemekkel?
Nem síkerült bettenni így!
-
#20721 -
endy papp #20720 -
cyber #20719 Sziasztok!
FS 2017-hez keresnék igazán jó minőségű mapot mapokat!
Tisztelettel kérdezném hogy tud e valaki ajánlani valamit?
Sok van és mindet nem akarom letölteni.
Előre is köszönöm!
-
n0tr3adY #20718 AgroBear HD8400 cultivator
jó játékot ;)
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2018.03.02. 16:11:05 -
istvan1234 #20717 Farming Simulator 2018
Ez már elég élethű :) -
Rozsdika #20716 sziasztok farmerek! lenne egy kis problémám, az a helyzet hogy a gps funkciot szeretném belerakni a játékba de valamiért nem látja a játék. már több variáciot probáltam de egyiket sem tudom elöhozni a játékba légyszi segitsetek. elöre is köszi. üdv attila
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2018.02.28. 21:41:12 -
endy papp #20715 Üdv
Egy modot szeretnék ajánlani.
Most jött ki ez a mod nem rég, aki szereti könnyíteni a munkáját annak jól jöhet ,én leginkább a sok raklap pakolgatás miatt használom,de báláknál is jól jön néha ahogy a fadaraboknál is.
Igazából nem sokkal gyorsabb mindenhol .....
Tudom nem annyira életszerű de van hogy nincs kedvem 50-60 raklap leszedésére....a gyáraknál üzemeknél,pedig szeretem őket pakolgatni gépekkel is.
Nehezebb Tárgyak felemelésére szolgáló mod -
endy papp #20714 Erre én is gondoltam .
Hasonlóan én is egyedül tolom.
Nem mellesleg a Spintiresben akár 4 főt is tud szinkronizálni egyszerre multiban a dinamikus talaj.
Így csak kifogás a többi duma....
Vagy szimplán nem tudja a motor, amit szerintem maguk sem mernek bevallani(nem tudom nem vagyok programozó), így egy új motorral lenne mit tökölni mire működne ,(a régivel is) no meg nem kis befektetés,vagy nem tudják-akarják megcsinálni erre adnék simán 50-50 % esélyt.
Pedig már nagyon is illő lenne meglépniük ,azért az évek alatt nem kis bevételt produkáltak,közvetve a moddereknek köszönhetően,de ..arnak fejünkre.
Inkább telerakják felesleges hülyeségekkel(kosár-foci pálya labda,stb..) még sorolhatnám,értelmes üzemet gyárat még soha nem sikerült kipréselni magukból amire épül a termesztés akár növény akár állat.
Annyi a max, megtermeled leadod és kész azért ennyi jó módból már meríthettek volna ihletet ha akartak volna .
Így vissza kanyarodva a talajra ezt sem akarják tudják mert lusták majd a modderek.
Még arra is lusták hogy legalább azt a sarat amit már a 15-ben a modderek egész pofásan és jól megoldottak beletegyék. -
#20713 Akkor tegyék bele úgy, hogy ha be van kapcsolva a dinamikus talaj akkor ne tudj multiba játszani és akkor kiélheti magát singlebe az ember és mindenki nyer :D
Én pl 99%ban egyedül játszottam eddig majdnem minden FS-t, sajnos sosem jött össze egy jó társaság. -
Balázs 17 #20712 nem csak a tied:)
imádtam amikor már több száz tyúkom volt és volt hozzá ilyen chicken house mód, ami egy helyre gyűjtötte a tojásokat
nekem ez a szedegessem össze hülyeség nem kéne, nem túl valósághű... egy rendes tyúkól kéne, nem pedig szarni erre a részre -
endy papp #20711 Azért ez csak kifogás ,persze nem egyszerű, csak nem akarnak-tudnak vele foglalkozni,gondolom attól (kiszámolták) nem lesz több bevételük ,aki ezt igényelné.
Elég némi grafikai ficsör..... nekik.
Igazából a csilli-villi grafika jobban eladja, többet hoz a konyhára,nekünk "HC" farmozóknak meg marad a vakond túrás művelése......
Remélem azért ha már a kutyát-macskát bele teszik kell őket etetni-itatni,vagy ők is a tyúkok sorsára jutnak fény evők-ivók lesznek lassan már egy évtizede tudom hogy ez csak az én "heppem" de régebben még meg lehetett őket venni, már az sincs, csak össze szedheted a tojást,de minek....lehet azért vagyok erre ilyen érzékeny mert, anno régen nagyapámnak komoly tyúkfarmja volt ,keltetővel stb stb...és ott volt dolog velük rendesen ,nem csak tojás szedegetésből állt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.19. 18:20:45 -
#20710 írjanak újat,ideje lenne :D -
Daditsx #20709 magyarán alkalmatlan az engine... -
Gerileveri #20708 Nem lesz. Gondolkoztak ezen de a legnagyobb probléma nem az engine (tudja, meg lehetne csinálni) hanem a multiplayer-net kód.
Gondoljatok bele, egy multi sessionben, tök ugyanazokat a változásokat kéne legenerálni minden gépen, ami játszhatatlanná tenné az egészet.
-
Daditsx #20707 Biztos, hogy nem tudja a dinamikus talajt. fs19-be még nem lesz. -
endy papp #20706 Akkor most tudja vagy nem ,de szerintem az utóbbi ahogy én is sejteni véltem.... -
n0tr3adY #20705 [3:27 PM] Lisertan: Dynamic terrain .. who knows. It's not that our engine can't handle it (or that we can't add what's needed to the engine) it's about performance, playability and stuff like that
[3:28 PM] Lisertan: I've yet to see a feature where our devs turn around and go. Sorry, engine can't do that
-
endy papp #20704 Remélem ez vagy valami komolyabb hasonló az FS-be is bekerül az idén ,már illő lenne.....