23835
  • endy papp
    Ahogy olvasgatom miket ígérnek hogy benne lesz ,nyilván még bővül a lista.
    Megint a grafikai elemek viszik a pálmát,oké ezen részén is van bőven mit polírozni,de én ezzel a mostanival is kiegyeznék egy dinamikus talajért cserébe,csak ugye azt normális fizikai motornak kellene hajtani és nem kis programozás kellene hogy normálisan működjön is és ne csak grafikai elem legyen ,ahogy ezáltal a gépek fizikája is hasonlóan,ahogy ezt elkezdték megcsinálni a C@C-ban.
    De asszem ezen része egy örök álom marad majd a kezünk beleér a bilibe.....
    De ne legyen igazam és a következő nagy ugrás a grafika után az lesz ha nem is idén de 2-3 év múlva,igazából kénytelenek lesznek előbb utóbb valamivel ezen a téren is elő rukkolni,de ez is csak lehet az én álmom...
    Én már csak az októbert várom előbb tutit úgy sem fogunk látni komolyabbat mi és hogy lesz.
    Max augustusi gamescom után
    Most is azért kattantak rá ennyire mivel a "konkurenciák" kiadták-adják azt amijük van és meglebegtették hogy igen nem felejtettünk el benneteket rajongók, mi is készülünk valami ütőssel(szerintük ...) ne hogy elpártoljatok.
    Sok érv szól mellettük.
    1:Ennyi licencelt márkát senki nem fog tudni össze lapátolni egybe,amik hozzá teszem elég szépen és jól kidolgozottak(szerintem)
    2:Mivel elég rég vannak a piacon nagyon ismertek.
    3:Sajnos ezt ki is használják mert elég sok felesleges dolgot le is tuszkolnak a torkunkon.
    4:Mindig csak épp annyit tolnak előbbre a szekéren hogy fenntartsák az érdeklődést és megint megvedd a terméküket és újabbakat becsábítsanak
    5:hatalmas a modder közönség amiből profitálhatnak,persze mi is
    Folytathatnám még a sort aki évek óta tolja úgy is tudja mi az ami kellene bele ,nyilván ők is ,de már ez is valami hogy legalább a grafikában (talán ) lesz valami előbbre lépés vagy csak megint etetnek bennünket és valami felturbózott ficsőr lesz az egész.
    Ha vissza gondolok az elmúlt évekre ennyi órám "talán már az 1000 is meg van" egy játékban sem volt és ez így is marad, nagy valószínűséggel még egy darabig
  • zolcsika080104
    grafikailag elég lenne a gta 5 motorja is példának hoztam fel, mert az megvan nekem, és ismerem tudom véleményezni.Normálisan esik benne az eső,dörög villámlik ,és pocsolyák lesznek a tag ruhája vizes.Járműben épuletben nem esik.Az égboltnak nincsenek szélei mint farmingban,nincs az a gagyi kockaszerű égbolt.Szépen látszik a nap korongja is .Összehasonlítva azzal hogy a farming 19 lesz kb 5000 ft pussz a dlc ért fizetni kell. a gta 5 14000 ft volt de mióta megvettem minden tök ingyen van hozzá ,már kb 30 gigányi frissítést kaptam azóta.a farming is megerőltethetné magát legalább ennyivel.szinte semmi fejlődés grafikailag évek óta.Benn az épületekben is esik az eső.kimész az erdőbe ,se egy madár se egy rovar semmi.Pedig 2019 re ennek is alapnak kellene lenni.a dinamikus talajjal kellett volna kezdeni.
  • dimre
    Grafikailag szebb lesz, a gépek, növényzet, talaj újratextúrázva, esetleg egy-két új márka, és amit lenyúltak a moddiktól azt csókolom. Még így is ők maradnak e játék "királya", népszerűségük (ismertségük) miatt, és azért nekik van a legnagyobb tapasztalatuk, a többi fejlesztő eddig csak másolni próbált az FS szériáról.
  • FrezeR
    Bizony elég sokan elhiszi most is, hogy ilyen lesz a grafika. Ez volt a 17-nél is. De én biztos vagyok benne, hogy minden amit eddig kitaláltak a modderek benne lesz alapként, vagy legalábbis a nagy része tutira. Bíztam benne, hogy lesz majd aki megszorongatja őket a konkurens játékok közül, de eddig mindenki alulmaradni látszik. Aztán remélem csalódni fogunk az FS 19-ben, de pozitívan.
  • Caliph
    írtam is hogy cgi trailer ami nem összekeverendő a gameplay trailerrel
  • endy papp
    Ahogy mondod, ha olyanom van a Spintires MudRunner-el tolom....na az a talaj és fizika és végelgyengülésemben leesnék a székről....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.15. 17:35:48
  • dimre
    Vizuálisan látszik, szép göröngyös a talaj, ingame meg tükör lesz. Egyszer megélném, a talaj miatt, a kormányt kellene fognom erősen, hogy ne essek le az ülésről. A first person nézet követné a billegést, ami opcionálisan kikapcsolható, tudom van, de a sima felületen nem az igazi. Ha ezt megcsinálnák, utána felőlem a bolhától kezdve a dinoszauruszig minden jöhetne, ne mindig egy új macskát, vagy kutyát kreáljanak. Álmodozni jó .....
  • endy papp
    Épp most akartam valami hasonlót írni.
    Jó lenne ha a valóságot nem kevernék a játékkal.
    Ilyen soha nem lesz az FS.....
    Ne kutyát macskát rakjanak bele azt majd megoldják a modderek ahogy eddig is,hanem élethű földmunkát időjárást normális esőt stb stb...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.15. 14:31:11
  • FrezeR
    A 17 trailere is pofás volt aztán jött a hideg zuhany :)
  • Caliph
    na igen,cattle and crops a legigéretesebb jelen állás szerint,de mire az kész lesz , az még években mérhető...

kíváncsi lennék itt egy gameplayre,milyen új grafikát terveznek :)
  • Gerileveri
    Inkább a konkurencia próbálja megrázni magát mindig. Nem sok sikerrel.
  • Caliph
    na remélem jó lesz az új grafikai motor,végre talán látható lesz hogy a konkurencia miatt talán megrázzák magukat a fiúk

cgi trailer

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.15. 13:20:58
  • Gerileveri
    FARMING 19
  • Gerileveri
    https://www.facebook.com/SADJatekok/?hc_ref=ARSpRmUGGoEK7s5sPWPW3WMnn6_m7skpF8AfdNu-IXbdmIoHdbqQRx-NA7Wez7HVIYs&fref=nf
    Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2018.02.15. 12:54:03
  • endy papp

• endy papp
    Sajna, de teljesen egyet kell hogy értsek minden szóval amit írsz,de a remény hal meg utoljára,talán valami értelmes alap ki jön belőlük......
    A többit meg a modderek megoldják.
    Én speciel a Platinummal tolom nagyon élvezem,számomra van bizonyos más hangulata ami egyenlőre érdekesebb mint az eddigiek,persze tele raktam egy csomó mod üzemmel-gyárral,hogy az unalom meg ne öljön.....ja a cukornád már több napja beérett (idő általánosra van téve) de egyszerűen nincs időm learatni....lehet át kell raknom lassúra,pedig még csak fele föd az enyém.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.10. 06:52:50
  • Daditsx
    Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem lesz áttörés. Egész évet túlárazott dlc-kel baszták el. Sok fan meg is veszi. Ilyen rövid idő alatt meg nem hinném, hogy tudnak újat mutatni. Nem mintha kéne amíg le tudják húzni a pénzt a régi üres engine-nel.
    Megint bepakoljál a régi gépeket egy új map-ra amit kicsit feljavítanak grafikailag. Esetleg kap egy új menüt és funkciót, hogy érezd az "új/más" dolgot. A módderek megtöltik és megveheted harmadjára is 35 euro-ért. Persze tele lesz bug-gal ez is, mert még arra se veszik a fáradságot, hogy leteszteljék.
  • Caliph
    de most lovak,oké,farm kötelező kellékei,de mi a garancia arra hogy nem egy átskinezett malac lesz. eteted,szaporodik,eladod. mint a malac :D egyelőre kevés,meglátjuk mit nyújtanak még :D átskinezik,kap új ólat,beárazzák aztán hello,munka alig van vele
  • endy papp
    Már illő lenne valamit virítani....a pacik már a 13-ban is benne voltak ,no meg sok minden más is amit a modderek készítettek.....
    Szerintem bővebb infót csak úgyis az augusztusi gemescom után fogunk kapni-látni,addig meg minden csak találgatás.....
    Én most egyenlőre várom a Pure faming-ot
  • FrezeR
    Az egyik képen a tag egy lófigurával pózolt, szóval gyanús, hogy lesznek lovak is :)
  • endy papp
    Ezek szerint lesz folytatás....
    Láttam én is ezt a plakátot, de ez még annyira nem hír érték ,hogy nagyon kelljen vele foglalkozni...
  • Caliph
    twitterről

• FrezeR
    FS17: ROPA DLC and Official Expansion 2 coming soon

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.01.18. 18:04:04
  • endy papp
    Amilyen ütemben készül... ja ja talán egyszer elkészül de az még nagyon arrébb van ,pedig a talaj és a gépek fizikája már most ott van, de ez édes kevés.
    Most volt egy kis időm-kedvem hozzá azért foglalkoztam vele többet,a küldetéseket végig vittem ,már ha annak lehet nevezni oly egyszerű némelyik,mondjuk az egyik 3x-ra sikerült mert mindig eső áztatta volt a talaj és az AI tarkik nem bírtak kijönni teli póttal emelkedővel a sárból...
  • Balázs 17
    ugye tavasszal jön a Pure Farming, ha jó lesz, már pedig úgy néz ki, akkor őszre biztos összekapja magát az FS gárdája is és újítani, bővíteni fog, remélem pár dolgot ellopnak innen-onnan, instant belerakják a legjobb felhasználó modokat és egy jó kis FS19-et kapunk :D
    nah innentől már úgy se fog akkorát ütni ez a C&C, a fizika úgy se fogja eladni a játékot, megmarad rétegjátéknak, ahogy Spintires is...
  • Daditsx
    érdektelen kategória lesz. :)
  • Balázs 17
    valamiért azt érzem ez a játék soha nem lesz kész, vagy mire jön a végleges verzió már teljesen érdektelen lesz
  • mate23
    udv van valakinek kedve egyutt elkezdeni egy gmaet?
  • endy papp
    Cattle and Crops....Farm szim.
    A vidit mikor megnyitod kiírja....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.01.14. 21:10:11
  • zolcsika080104
    ez milyen játék?
  • endy papp
    Pici off bocs .
    Úgy is eléggé pangás van....
    Na valami ilyesmi kellene az FS-be, mind talajba mint fizikába ,verhetetlen lenne.....

A legújabb frissítés óta nem tudom megunni-letenni pedig elég fapados még....
  • Daditsx
    Én a téli leárazásba vett jóságokkal tolom. :)
  • FrezeR
    Mindenki szorgosan szánt, vet, arat :)
  • zolcsika080104
    mi ez a nagy csend ?
  • Papa51
    BUÉK!
  • FrezeR
    Boldog Új Évet srácok! :)
  • zolcsika080104

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.12.31. 09:43:43
  • endy papp
    Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zolcsika080104
    Üdv farmerek!

Valaki tudja hogy kell átkonvertálni zipet 2013 ből 17 be?
  • zolcsika080104
    hát modok nélkül elég unalmas sőt összehasonlíthatatlan a játékélmény .Igazság szerin 2011 et toltam 1 két hónapig modok nélkül,aztán ,modokkal dobtam fel ,aztán jött a 13 15 szóval 17 ben alig volt változás 15 höz képest .a porta westfalica valamint a Maverick mutifruit mappal elvagyok .Minden mod ami nekem benn van kb 7 giga.ezek nélkül annak aki már évek óta tolja kicsit unalmas .