23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#20783 A táblázat szerint meg nincs aratási szezonja télen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A küldetések le vannak tiltva a mapon, ha jól értelmeztem a fórumban írtakat ?
Kellemes csalódás volt a farming tablet, jármű kiegészítője, szinte minden gépet, pótkocsit stb. lehet tuningolni, ez nekem új, és lelkendezek. -
tordi #20782 Eszembe se jutott ilyesmi, endy! Persze, csak mint jó tanácsot írtam, hogy füvet csak akkor kell adni amikor van fű. Én is mindenféle fű tárolási terveket szövögettem, teljesen fölöslegesen. -
endy papp #20781 Félre ne értsd ,nem okoskodásból írtam,egyenlőre csak találgatok ,tapogatózok a sötétben,majd ha odajutok akkor tudok érdemben nyilatkozni.
Gondolom te már tapasztalatból mondod ,ezért szívesen veszek minden információt -
#20780 Modern Classics Community DLC (Download Only)
-
tordi #20779 Ahogy gondolod, de télen a füves etető tök üresen maradhat, ezért nem kell takarítani sem. -
endy papp #20778 Nem lesz ilyen amit írsz ,csak nem fognak tejet adni,el nem kószálnak annyira azért nem okosak.....
Elpusztulni csak közepes és nehéz fokozaton pusztulnak könnyűn nem . -
endy papp #20777 Akkor ezek szerint nem láttad picit lentebb linkelt vidimet.....szerinted????
Nem rakom spoilerbe talán így szembetűnőbb.
Lehet valami rossz ,de kaszáltam a füvet gond nélkül télen szakadó hóesésben....
Fű meg lesz mivel a jó gazda szénaként vagy fűként (arra azt írták hogy tönkre megy nem lehet tárolni ,majd kiderül) előre gondoskodik a tél beállta előtt...
-
#20776 Ha nem veszek akkut a tehénkarámhoz,akkor mi lesz? elkószálnák aztán bukom mintha elpusztult volna ?
-
tordi #20775 Még annyi endy, hogy télen nem lesz fű, nem tudsz füvet adni a szarvasmarháknak. De ez semmi gondot nem fog okozni, sőt, télen a tej és trágya termelés megugrik. Ezt csak azért írtam mert én először teljesen kétségbe estem amikor nem volt fű. -
endy papp #20774 Kedvcsináló a télre a, 3. vidi "érdekes" télen is lehet füvet kaszálni.... a hóban..
A vidiken nem hallani mivel nem mászkáltam de az is tetszetős hogy ropog a hó a lábad alatt ha gyalogolsz....
Asszem még nem volt ez a csirke farmos.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.09. 14:12:07 -
endy papp #20773 Ne is mond az éjjel arra vetemedtem örömömben,hogy az évszakok nélküli játék állásom mentést átraktam , egy új évszakokra,különösebbet nem buktam sőt egy megvett földemet kell újra szántani vetni de nem sajnálom.
Eddig ott megszerzett gépparkommal és egyéb nyalánksággal,igaz első nap este van még,nagyon nem haladtam,de azért már elég szép alapokat teremtettem,igaz kölcsönből de azt itt már csak max 600 000 ezret ad ,azon bőven túl vagyok így az már nem játszik csak a kamat majd amit nem lesz egyszerű kinyögnöm...
Nehéz fokozat így nem is baj ha van némi induló "segítség".
Elpörgettem az időt nem volt galiba,eddig is amiket írtam hogy nem műkszik gondolom a modok miatt lehetett.
Arra viszont figyelni kell ha az éjszakát át akarod ugrani.
Na ott egyszer úgy begyorsult 12000-tolta ment mint állat... leállítani nem lehetett csak ha kiléptem az asztalra....
Valószínű érdemesebb éjfél után "ugrani" a reggelre,mert mikor a gond volt már előtte este indítottam,
De ez nem biztos...
Olyan szép a tél is hogy be---rás így nem kérdés csakis seasons moddal tolom 6 napos,az állatok is szaporodnak ,már ha el nem pusztulnak mert közepes nehézségi fokozattól felfelé simán ha nem látod el őket rendesen.
A 100-ból újbóli tavaszra 3 naposban mind beadta kulcsot....
Fél év után a gépek be sem indulnak csak ha megjavítod őket,akár a szerszámos ládát viszed oda úgy is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.09. 10:38:15 -
#20772 Én megszívattam magam, egy mod miatt újrakezdtem évszakok nélkül, de visszarakom mert hangulatosabb, hab a tortán, csúcs ez a map. A "farming tablet" modnak van egy MP kiegészítője, az nálam megkutyulta a rendszert, persze most egyedül játszok, de már ott tartottam, hogy újrarakom a játékot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az alaptérképen sem tudtam beszállni semelyik gépbe
endy, kedvenc videós leányzód is be van integrálva
A tűzoltóság is poénos (aki nem próbálta, középen van a kapcsoló )
Mögötte, víz bugyogás hang kíséretében egy csatlakozó, és egy b... hosszú szó, nem tudom mit lehet itt, eladni vagy venni, az élő szótáram nincs most velem, hogy lefordítsa.
Egy hely ahova be kell állni a szippantós Ifával, és máris lesz folyékony aranyunk
-
endy papp #20771 Mégis nektek lett igazatok.
Valami nagyon betett nálam eddig vagy mod vagy valami kavarta össze a dolgokat, az utóbb napokba rengeteget kiszedtem....vagy nem tudom,talán mert közepes nehézségen próbáltam??....
Most könnyűn megint kipróbáltam,3 napos seasons állítottam és láss csodát most nálam is szaporodnak,nyilván nyáron,tovább nem pörgettem az időt.....
SORRY mindenkitől.... -
endy papp #20770 Nincs
Csak Kalk van a jobb felső sarokban a mapon a bányában pénzért hozhatsz onnan.
Én raktam le elhelyezhető üzemet ami egyszerre több mindent is gyárt.
Én nem csak a vetőgépbe használom ,hanem a Platinum DLC-vel kapott nagy permetező gép tud műtrágyát is szórni így abba is kell.
Én is olyan vetőgépet használtam mindig... -
endy papp #20769 Ja ja olvastam én is a leírást,nyilván ez is benne van hogy nem születik tehén,de volt mikor végig pörgettem az időt 3 naposra állítva,a tesztem alatt , jött újból a tavasz a következő éven de nem sok minden változott így bizonytalanra nem szívesen ölök bele felesleges időt..
Nem is ezzel van a gond hanem a többivel amiről írtam is korában.
Ezt a seasons nem ilyen komplikált mapra találták ki ahogy több nem szabványos állat van és a születések szaporulatok sem szabványosak,hidd el amit lehet végig próbálgattam...
Érdekes hogy @dimrénél@ már az elején vagy nem tudom erről nem írt már születtek tehenek így akkor megdőlni látszik a képlet.
Ha a készítő is írja hogy gondokat okoz-hat akkor inkább nem fogok bele seasons-al ,jó nekem anélkül is. -
#20768 Btw szilárd műtrágya gyártásra van lehetőség hofbergmannon? a kedvenc vetőgépem azt használ és le is tudja a kultivátorozást is egyben :D -
#20767 múlt héten toltam sosnovka seasons mod,bárányokkal kezdve. a seasons kiirta hogy a barik ahogy az igaziak is tavasszal születnek
de le is van irva a seasons manualban,gondolom ezért nem számol vissza. Tehenek nyáron születnek
Even though in many farms today animals are artifically inseminated, we have chosen to follow a natural cycle where animals give birth in spring and summer. In the mod, sheep give birth to offspring in spring, while cows give birth in summer. Pigs are the exception which in gives birth both in spring and in autumn. -
endy papp #20766 Ezt tegnap maga Farmer_Andy írta a fórumon.
Ő készítette a mapot,gondolom tisztában van a dolgokkal.....
"Ich sags mal so Seasons wird zwar unterstützt und ging bis vor kurzem auch noch alles. Mit der letzten Hof Bergmann Version kamen dann neue Tiere hinzu die auf einem anderen Script laufen und seitdem macht der Seasons auf dem Dedi wieder Probleme. Weil man aber nicht alle Mods Supporten kann zumal das alles Fremdscripte sind wo man kein Einfluss drauf hat. Nehmen wir da bissel abstand davon. Der Seasons Mod greift einfach zuviel ins Game ein. Wo man als Mapper einfach nur frustriert ist. " -
endy papp #20765 Akkor nálad valami nagyon jól működik a seaons moddal.
Most tettem még egy próbát totál modok nélkül sajna nálam ugyan az az eredmény,egy kanyi tehén nem született, még 00 óra után sem de előbb kellett volna 150 tehénnél,igazából nem is ír semmit a statisztikában ahogy a lentebbi képen is látni.
Na mind egy, megvagyok nélküle is......
Úgy is rühellem a tök sötétet ,hogy éjjel nem látni semmit így dolgozni-közlekedni is nehézkesebb..... -
endy papp #20764 Nálam sajna így néz ki...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #20763 Akkor lehet nálad nem okoz valamiért galibát a seasons,nálam és még sokaknál ahogy olvastam gondot okozott,ezért is hanyagoltam ,pedig jó lett volna.
Majd azért próbáld ki az éjszaka átugrást is.
Lehet azt már nem tolerálja.
De most hogy írod nálad műkszik lehet megint csinálok egy tesztet kíváncsi vagyok rá ,most hogy én is log mentesítetem a mod mapát...már amennyire lehetett.
Az ajtó nyitás nálam meg pont arra a gombra van téve ami az aktiválás ha töltöm a tartályt meg hasonlók így nálam is nyitogatja az ajtókat ha ép közel vagyok......
Tehetném máshova is de az van legjobban kézre ,no meg a külön saitek vezérlőn más minden gomb foglalt pedig van 30 rajt.....
De már idegesít engem is így lehet átrakom máshová....
Még jó hogy az egeret nem kell használnom ennyi gomb mellett...pedig a kormin G27 is van pár.....
Jut eszembe a beragadt oda becsípődött gépekre jó alternatíva a teleport mod nálam benn van, a teszteknél elengedhetetlen és egyéb jó haszna is van ilyen és hasonló esetekre.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.08. 18:30:34 -
#20762 Tegnap én is ritkítottam a modokból, tiszta a log eltekintve az ajtónyitogatós scripttől, néha beragad valamelyik, és ha valamilyen rakodós géppel emelgetek akkor csiki-csukizik az kapu, mindegy milyen messze vagyok tőle, a help menüben lehet látni, és hallom a nyikorgást. Megpróbálom átírni a billentyűparancsnál, ez az egy ami idegesít, miért pont a bal egérgombra kellett rakni az aktívilást, az összes típusú rakodó is bal egérgombbal emelget, párszor odazártam a gépet, utána meg szenvedés kiszedni a falból, vagy kerítésből.
Viszont tegnap szaporodtak a tehenek, három boci született, úgyhogy most tanácstalan vagyok az évszak moddal, igaz még csak egy állatfajtám van, a többit nem tudom. -
endy papp #20761 Egy idézet a fórumról a seasons-al kapcsolatban:
"Seasons macht Probleme die nicht so einfach zu beheben sind. @Farmer_Andy hat hier ja schon einmal erwähnt das er Seasons nicht so toll findet. Ich werde die Tage auch nich was probieren, wenn das nicht klappt, spiele ich die Map halt ohne. Es ist und bleibt einfach die beste Map für den LS17. "
Egy másik.
"
Ist das eigentlich offiziell, dass Seasons nicht mehr unterstützt wird?
Das war schon mit V1.0.0.3 offiziell. Andy hat es bei Release schon gesagt. Die Snowmask ist zwar verbaut, aber offiziell unterstützt er es nicht. " -
endy papp #20760 Igen ezen részével nincs is gond,már mint a növényzettel,de a fórumukon végig olvastam azokat a hsz.-at amik a legutóbbi verzió óta kijött és a "szakik" mindenkinek javasolták,vagy írták hogy a állatok ezen részével nem tud mit kezdeni a játék a seasons moddal együtt....
Nos a seasons moddal az van hogy igaz hogy a tehenek és a disznók termelnek híg trágyát de a tehenek nem szaporodnak,a disznóknál nincs "piglet" szaporulat azaz pici malac amit majd a másik helyen tudsz felnevelni,ami a legjobban fizet már mint a "piglet" ha leadod.
Közbe az idő is begyorsul néha ha pörgeted ,vagy ha az éjszakát átugrottad,de lehet csak valamelyik modtól volt ,elég sokat kiszedtem ,mert sok volt ami a seasons nélkül is gondokat okozott,a log tele volt Error-al és Warning-al,így is van néhány mod de azokat nem szedem ki mert nem okoz problémát és kellenek.
Pedig én is szerettem volna a seasons moddal tolni de ilyen áron nem,plusz nálam 10-12 Fps esés volt ha azon toltam,az meg már sok mivel az én nagy felbontásomnál így is beesik néha 30 körülire helyenként.
A kukás autót próbáltam ,de sajna nem lehet bele dobni.....
Ha tudsz jót ami műkszik rendesen jöhet a link.
Van nekem egy man platós rövid amin lehet a platók oldalát magasítani,spanival le lehet fogatnia zsákokat és könnyű rá feldobálni a szemetet és elég sok rá is fér, hátra felé simán le lehet billenteni,én majd azzal viszem, a tesztemen jól vizsgázott...
Mint írtam is kb 1 hét ment el órát nem számoltam (rengeteg ) míg végig próbáltam mindent és megtaláltam mindent,mire való.....
De ennek ellenére imádtam szöszölni vele...így most már csak a ganajt kell lapátolnom és túrni a földet..... na azért nem ennyire egyszerű a paraszt élete.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.07. 19:30:14 -
#20759 Igen, köszi azt kihagytam, hogy azt hiszem szöszi lánykánál lehet italt venni.
Kipróbáltam a szemétszállítást, 40 zsákért kb. 3000 pénzt kaptam, a mini dodzsememmel + pót mentem egy kört, a kukásautót még nem néztem, de maradt még bőven, a magánházak is termelnek szemetet. Nagyon profin megvalósított ötletek, dolgok vannak, egyenlőre csaltam kicsit, hogy tesztelgessem a modokat is, és ha belemerül az ember, van mit szöszmötölni a térképen, észre se veszed, hogy már 5-6 órája játszol.
Tudom endy, hogy írtad a season mod állítólag nem működik, nekem bent van hat napos periódusra, most tavasz van, a fényviszonyok a növényzet eddig alkalmazkodik a módhoz, aztán majd meglátom, ha nem jó legfeljebb kiveszem. -
#20758 Azért lehet kérdezek még ha valami nem tiszta,ma este sztem biodízel gyártás lesz beüzemelve,akkor már magamnak gyártom az üzemanyagot,a permetszert ,meg az ületetőmagokat,majdnem önállátó is leszek :D
Akkor szippantózás is be lesz iktatva,és víz is lesz :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.07. 12:32:19 -
endy papp #20757 De ahhoz mint írtam is előbb a városban pénzért kell venned,hogy ott a farmodon legyen vized. -
endy papp #20756 Így van ez direkt kitalálva mindenből csak kis kapacitású van,de az elején elég.
Nyilván később kelleni fog nagyobb ha nem akarsz sokat folyadékot hordani.
A Kotte universal pack-ot érdemes használni mivel minden folyadékra jó, van benne konténer is ami nagyobb kapacitású.
Ami a vizet illeti az is direkt ilyen.
Lehet a városban venni 20000-ért adnak 100000litert amit a farmodon tudsz felvenni a mosó mellett.
De vannak mod elhelyezhető kutak is azoknál olcsóbban jutsz hozzá.
Sok víz fog kelleni mivel mindenhova kell......
Igen a víztisztítóba ha elviszed a híg trágyát akkor kapsz ingyen vizet.
Sajna egyenlőre a tehenek és a disznók nem termelnek,híg trágyát (a következő hotfixben lesz javítva ez is és a többi hiba,nem tudom mikor)
Így egyenlőre más alternatíva kell vagy fizetsz érte
Nekem van egy lerakható szélkerekes kutam(nem drága,már rég ezt használom ,hangulatos a nyikorgása és ahogy pumpál) ami nem kerül sokba és szépen termel is ,ha nem is sokat ,de mire több kell addigra lesz elég.
De tovább megyek, a házaknál gyűjthetsz híg trágyát (ahogy szemetet is ezért pénzt kapsz) és ha ezt elviszed akkor máris lesz vized.
Jól kivan ez találva...
Ez a map kimondottan arról szól hogy te magad manuálisan kell hogy végezd a melót,így hosszú időre biztosított a farmozás.
Mint az életben régen, jött a szipus kocsi és kiszippantotta pöcegödröt ....
Ha bármi kérdés van sikíts.....1 hét teszt után már eléggé képbe vagyok,izgalmas volt mindent magamnak felfedezni.... -
#20755 köszi -
#20754 Vizet a gépek mosóhelyén, a gőzborotva után a falon levő csapból tudsz szerezni, a térképen egy kék vízcsepp jelöli. Én beraktam egy víztornyot is, hogy ne kelljen annyit tolatni. -
#20753 Na annyit beszéltetek erről a mapról hogy estére felraktam én is :D tényleg faja,bár még sokáig nem jutottam,gyártottam egy kis folyékony permetszert meg magokat,és bepermeteltem a területeket amit kaptam. Estére vadászok valami tartályos modot is,mert alap joskin ide kevés lesz már látom :) Vizet egyelőre a tóból loptam,jó drága is volt,nagyjából körbementem a mapon,máshonnan nem lehet szerezni?Még a víztisztítót láttam,de ahhoz meg tisztítandó trágya vagy mi kell :D -
endy papp #20752 Na igen, szerintem is jobb minden téren mint a konkurensek,a 19-el meg ez még fokozódni fog....
Nyilván pár dolgot talán jobban megoldottak,de összességében az egész játékot kell nézni.
Mert hiába a dinamikus talaj és eső a C@C-ban ha a többi 0 tartalom semmire nem jó.
Nos nagyon jó a courseplay ezekre a dolgokra hogy ide-oda viszel dolgokat és hasonlók, de egy 7,6 vágószélességű kombival arattam a 2-es mezőt na ott akár hogy állítottam nem bírt a fordulókkal és a szélén levő fákkal,a végén meg körbe-körbe járt....
Pedig minden lehetőséget végig próbáltam.
Kb fél napom csak ezzel telt....
A 11-es földről nem is beszélve ,jó ott az aratást nem teszteltem eddig, mert azzal a kombival magam is pik-pak learatom, de a courseplay a kultiválásnál és a szántásnál már feladta a fordulóknál....
Pont emiatt ezekre szerintem jobb a AIVehicleExtension ,igaz a végén neked is kell dolgozni amit elhagy mert ilyen földeken anélkül nincs (az ilyen jellegű földekre tökéletes mod nincs) ,főleg hogy a széle tele van ültetve fákkal.....de ez hagy el legkevesebbet és mielőtt a végére ér nem kell beavatkozni a fordulóknál.
Igazából eddig soha nem használtam külső segítséget ,most is inkább magam viszem-mozgatom ide-oda a dolgokat de a földek görbesége miatt muszáj nekem is segítséget alkalmazni néha.
Még ha ott is vagyok vele mert ép ráérek ,nem kell beavatkoznom csak a végén azt a keveset amit elhagyott elvégeznem.
Kipróbáltam teszteltem,az AIVehicleExtension a 2 földön az említett kombi szépen tette a dolgát egy fordulóban nem akad el, a végén minimális munkám marad amit elhagyott.
Igazából ennél a földnél végig követtem hogy dolgozik mindegyik mód,hogy fordul ,hogy találja meg a jelet a következő "kurta" sorráfordulásoknál, így döntöttem e mellet,(nem véletlen tartott annyi ideig a teszt...)
Én egy ilyenre még beruháztam akciósan jó áron vettem nagyon jó így a kormival együtt,minden vezérelhetek róluk,van elég gomb.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ráadásul más játékokhoz is használható beállítható.
Na persze nem a PF. mert ott még a G27 támogatásra is várni kell ha egyáltalán lesz valamikor.....
Hogy még "sanyargassam" magam nehéz fokozatra tettem a játékot.így aztán lesz kihívás.....mire felfejlődik a gazdaság.
Igaz van egy hitel modom ami 5 millát enged felvenni,de itt már kemény kamatot számol fel a felvett pénz után minden napfordulókor ,5 millánál közel 300E,nem érzem "csalásnak" könnyítésnek mert ez csak kamat a tőke egy kanyival nem csökken míg te vissza nem fizeted.
Már a 15-nél is használtam.
A videóhoz csak annyit van egy csaj (SnookieSnu)akinek jó vidijei vannak, bemutat sok mindent ,volt egy-két dolog amit én is onnan lestem.
Mert nem hittem el hogy kézzel kell felszednem az összes piros káposztát a földről ,de a modderek ezt is találékonyan megoldották.
Bocs ha picit hosszú lett,de mostanában úgy is pangás volt erre felé..... -
#20751 Köszi megtaláltam, most próbálok tisztába lenni a dolgokkal, közel egy éve nem játszottam. Sok minden változott jó irányban, mármint a modokra értem, de a játék is még mindig jobb mint a konkurensek. Ez a térkép ad némi elfoglaltságot az biztos, ízelítő gameplay a mapról német játékstílusban, úgy látom nekik a courseplay a nyerő.
A videó alatt linkelt modlista, és a courseplay útvonalak is.
Leporolom a kormányomat én is, igaz nekem csak egy GT Force van, de ehhez a játékhoz bőven elég.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.05.06. 19:22:03 -
endy papp #20750
Hogy kerül a folyadék egyik tartályból a másikba ....
Egy kis kedv csináló ha valaki szereti manuálisan végezni a munkát.
Tudom hogy a moddereknek köszönhető hogy ilyenek vannak a játékban de legalább vannak....így jól el lehet tölteni az időt ,no meg azért így már inkább élethűbb mint megnyomni egy gombot és csókolom minden oda került ahova kell.
Persze ezen kívül is vannak még nyalánkságok ,de mostanában ez nálam nagyon adja.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.06. 15:42:31 -
endy papp #20749 Üdv: Itt mindenre választ kapsz,ha netán kellene valami.
Hof Bergmann Reloaded Version 1.0.0.5
Természetesen én is szívesen segítek ha netán kellene valami.
Most 1 hét teszt után már mindent tudok mi merre meddig.
Sajna a seasons mod nem működik vele erről a fórumban is írtak ,a sokféle állat miatt.
Én még ilyen komplex mapot ami tényleg a farmozásról szól,még nem láttam,a 19 megjelenéséig simán el leszek vele....
Most próbálgattam teszteltem,melyik mod lenne igazán jó hogy a földeket munkással tudjam művelni,mert itt aztán nincs egy derékszög,de még talán egy egyenes sem a földeken ,persze nem baj így még élethűbb.
Eddig a courseplay és az AIVehicleExtension, a befutó inkább az utóbbi lesz asszem,igazából teljesen egyik sem tudja learatni a terményt,de az utóbbi legalább nem akad el a széléhez nagyon közel ültetett fákban.
A földmunkákat most tesztelem velük. -
#20748 Hali! Olyan rég nem játszottam, el is felejtettem hogy kell :) Kérdésem, kell valami plusz mod a térképhez, vagy benne van minden? Egy-két kedvencemre még emlékszem, azokat levadászom a teljesség kedvéért.
Szerk: közben megtaláltam a cuccokat hozzá.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.05.04. 22:41:01 -
tordi #20747 Jó volt, köszi! Nekem egy kicsit olyan az FS az agrár játékok között, mint mondjuk a GT vagy a Forza az autós vonalon. A fő csapásirány a legújabb gépek, technológiák felvonultatása. Van egy olyan interaktív katalógus jellege. Ez mondjuk nem rossz, meg logikus is, hiszen valószínűleg ezért támogatják pénzzel a gyártók a fejlesztőket. Ráadásul az FS a legszebb, legstabilabb játék ebben a stílusban, legalábbis azok közül amelyekkel eddig játszottam. Mindenesetre én nagyon tudnék örülni egy olyan résznek is, ahol mondjuk a 100 évvel ezelőtti környezet és technológia van. Talán majd egyszer, egy dlc-ben
-
Gerileveri #20746 -
endy papp #20745 Aztán csak nagy vonalakban írtam róla.
Ilyen hogy a legelőre kirakott teheneket mobil fejőgéppel kell megfejni ami mutatja a tehenet is....
A kerítésben villanypásztor van aminek az akkuját kell cserélni....
No meg hosszú a sor...... ,egyenlőre ismerkedés van mi micsoda mi kell hozzá mire való.
Régóta 6-7 éve tolom de sokszor felhúzom a szemöldököm ,most akkor hogy is van???
Persze ezt imádom ,ettől közelít a valósághoz és a felfedezések teszik érdekessé.
Olyan funkciók vannak pl. a sajtkészítésnél,ami kecske és hagyományos,majd hogy nem a való életben ahogy a bárány és malac nevelés is összetett....
Kb 1 napja nézegetem mászkálok ide oda,de még érdemben egy föld hantot nem tettem arrébb....
A templom torony órája azt az időt mutatja ami a játékban valóban van, fecskék repkednek a farm körül,az istállónál,galamb ül a villany póznán és turbékol...stb...
Apróságok ezek de ettől élethű.
Itt alapból "dinamikus" az égbolt persze azért nem kell messze menő következtetéseket levonni de mozognak a felhők.
Így hogy a seasons mod benne van aztán meg tényleg az, olyan mint a valóság,ja és látni a napkorongot nem mint alapból azt ami játékban van,elmosott paca.
Ezért is írtam hogy már most túlmutat azon ami majd évek múlva bekerül talán a játékba.... -
tordi #20744 6 napos évszakokra állítottam. Először el se tudtam képzelni mi lehet ebben a jó, az a sok üresjárat, mit fogok csinálni. Aztán elkezdtem belakni a farmom, mindennek helye lett, új épületekkel egészítettem ki, folyamatosan teszek-veszek rendezgetek. Fakitermeléssel se nagyon foglalkoztam eddig, most arra is van időm. Bérmunkást seasonba én sem használok. Szántok, trágyázok, mindent csinálok. Az aratás itt már egy esemény, eladni sem sietek, kivárom a legjobb árat. Szóval ezzel a tempóval a játék minden részét élvezem, nincs kapkodás, nem indítom egymás után a bérmunkásokat. Az a térkép amiről írtál xboxon nem elérhető. Van sok térkép, de ilyen új ötletek, amikről írtál, tudomásom szerint egyiken sincs, sajnos.