23835
  • endy papp
  • endy papp
    Melyik mapon pörgetted az időt és hanyadik nap esett az eső,mennyi ideig esett?
    Amikor az ikon napsütést mutat és ragyogó napsütés van ,látsz olyan felhőket elsuhanni az égen mint ha köd vagy füst lenne ezt nem csak nappalra értem estére is?
    Nálam van ilyen....
    A 4.nap megjött az eső
    Amcsi map
    Nos az épületekbe valóban beesik,átesik az eső,ezzel együtt tudok élni amennyit én eddigi farmozásaim során bennük tartózkodtam.
    De ami a lényeg a gépekbe nem és megy rajtuk az ablak törlő igaz ez nem olyan eső hogy törölni kelljen ,de ennek is örülni kell.
    Mellesleg szerintem sokkal szebb eső effekt van mint a 17-ben, a felhőkről nem is beszélve.
    Itt is esti holdvilágnál felhők nélkül esett,a legelején mikor rákezdett , dörgött az ég is...
    Éjfélkor kezdett esni,de kellett neki 1 óra mire rendesen beborult,ami a 120-as pörgetés miatt nem is csoda,de ettől függetlenül lehet direkt ilyen ,ugyan ez és így történt a végén is 1 óra leforgása alatt eltűntek a felhők és kitisztul.
    12 órán keresztül esett,de teljesen nem sötétült be mivel nem voltak olyan sötétek a felhők és egybefüggőek.
    De valamelyik előzetes vidin láttam hogy totál sötét volt mikor eset.
    Itt nézd meg:
    1:10-től nézd meg
    FrezeR
    Szerintem ezen része teljesen rendbe van.
    Nyilván az nem jó hogy az épületekbe még mindig beesik,de a többivel nincs gondom.
    Hidd el azért én is finnyás vagyok.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 23:41:43
  • zolcsika080104
    nem tudom mit állítottam el,de megjavult a kockafelhőkből szép rétegfelhő lett még szürke részek vannak benne az a víz.Eddig lila volt nappal is ,most teljesen jó kössz a türelmeteket.
  • zolcsika080104
    én sem vitázni szeretnék ha az fs 17 -et monitoron tolom ezt meg tv -vel próbálom igazatok lenne,De a 17 et is ugyanígy játszottam ott minden tökéletes volt.Mellesleg mindig full grafon játszom a tv nek semmi köze hozzá ha egyszer a 17 jó volt .Remélem a patch javítás része lesz ez is .A lovacskázás kifejezetten aranyos meg a kutya is része kell hogy legyen nekem csak ez az egy bajom van vele a többi nagyonis tetszik.
  • endy papp
    Értelek én ,de mint írtam is korábban majd ezer órát farmoztam a 17-el talán 1x esett....
    Annyiszor itt is biztos bele futok.A vidiket amiket láttam ott volt olyan hogy elsötétült mikor esett.
    Az meg a való életben is van hogy esik és süt a nap...én már nem egyszer láttam olyat.
    Én úgy vagyok vele minél többet foglalkozom vele annál inkább tetszik.
    A Grafikát meg mint írtam is abban a felbontásban és TV-n amit írtál ne várj csodát.
    Valamikor toltam én is úgy és azon,tudom miről beszélek,egy jó fullos monitornak nincs párja ,pedig az enyémnél már 2-3x jobbak vannak.
    Szerinted azon milyen lehet....
    De most már ráeresztem az esőt ,kivárom, mert őszintén kíváncsivá tettél.
    Távol álljon tőlem hogy vitázzak veled,de nálam ,délelőtt 9-ig legalább mindig ködös,az idő,de inkább fátyolosnak nevezném....
    Nyilván nem full grafon nem jönnek ki ezek az effektek,ahogy nálam a felhők sem kockásak úgy mint nálad.
    A 17-et hagyjuk odafestett paca felhők,na az ehhez ultra gagyi volt,de mind ez saját vélemény ,én ezt látom.
    Kát hogy nem vagy közelebb hozzám,meglátnád nálam ,besírnál a gyönyörtől az tuti...minden elfogultság nélkül,pedig nem 4K,csak Full HD full grafon.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 22:16:21
  • zolcsika080104
    Még én sosem panaszkodtam az fs széria egyikére sem,egy kritikát hadd engedjek már meg én is egyszer,főleg ha olyan alap dologról van szó aminekfel sem lett volna szabad merülnie.Olyan mint egy kerékpár ülés nélkül.És igenis megjelent a meghirdetett időpont előtt.Polcra tették eszerint kész.Az fs szoftvereket én mindig csak dícsértem!
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.11.17. 22:06:24
  • Balázs 17
    Melyik FS volt tökéletes megjelenéskor? Ez pedig még meg sem jelent... jön megjelenéssel együtt egy patch, ami lehet xy gb is lesz és javít rengeteg dolgot. De a játék majd megint 3-4 hónap múlva lesz normális. Mivel két évre kell tervezni megint, nem is nagyon tervezem megvenni azonnal.

Ezért nem szeretem amikor megosszák a jatékot idő előtt és siránkoznak a játékosok, hogy ilyen-olyan baja van. Zárt bétát kelett volna csinálniuk, de erre valamiért nem gondolnak
  • komiki
    Üdv.Ne szomorítsatok már el.Én meg örültem mint majom a farkának hogy lesz új rész.Nekem csak huszadikától lesz alkalmam kipróbálni.De azért bizzunk benne hogy foltozgatják majd szépen.Jó játékot,annak aki már játsza.:)
  • zolcsika080104
    én nem azt írtam,hanem azt, hogy ez a szint a már elért szintet sem éri el,a 17 ben néhány nap alatt is volt köd ,vagy eső ,itt ez semmit sem tud ..A farmozást szeretem,és ettől a szimulátortól annyit elvárnék amennyit egyszer már elértek.Ráadásul épp az adja a farmozás ízét hogy süt a nap ,vagy éppen esik az eső,az időjáráson van a fő hangsúly különben értelmét veszti az egész.Ezért szimulátor.Ez egyértelműen sokkal rosszabb ez a része mint az előző rész.Nem a kamionos vagy egyéb más játék grafikálja érdekel hanem ez.Ez egy nemhogy minimális hanem jogos elvárás lenne egy olyan szint ami már egyszer megvolt.az eső alatti elsötétülést azazhogy beborul még a 2012 is tudta.Egy két nap után tuti esett vagy volt köd.Őszinte és cáfolhatatlan tény hogy ez nagyon gagyi lett.A többi része úgy ahogy elmegy tényleg a modderektől várom a csodát.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.11.17. 20:58:15
  • endy papp
    Engem nem ért váratlanul,mivel az előzetes vidikben már láttam,hogy milyen az eső,azért is mondtam próbáld ki a kamion szimeket.
    Azt is ígérték hogy az épületekbe nem esik be ,a vidik alapján a gépekbe nem esett be.
    A többit majd idővel megnézem,tesztelem,de ettől a részétől nem is vártam sokat,majd az FS21-23-ban lesz rendes eső...
    Mit akarsz egyszerre mindent....
    Amúgy is, a 17-be bele tetem több száz órát ,mégis talán 1x ha esett...
    Itt sem érdekel ,ha esik esik,úgy ahogy.
    Normálisan ezen részét a C@C-ban csinálták-ják meg.
    Most a lovaglással vagyok elfoglalva,ott is vannak érdekes dolgok ,de így elsőre jó lesz,velük szórakozni.
    Az ügető-akadály pályán is el lehet bohóckodni.
    Nem csak etetni és lovagolni kell őket hanem csutakolni is,nem könnyű mikor mozgásban vannak.
    Az épület elhelyezés eléggé érdekes....már ami az árát illeti,még tesztelem picit.
    Ha nagyon erőlteted felmennek a függőleges sziklákon is lefele meg simán lejönnek

A boltba 50 ezer a lóistálló ,de mikor el akartam helyezni ,ugrált az ára 500 és 700 ezer között

Most vettem egy másik földet ,ott kevesebb az elhelyezési ár ,valahogy függ hova rakom.
    Most teszteltem még ,én úgy vélem ,legalább is a tapasztalat ez,hogy ha sikerül egyenes talajra lerakni(legtöbbször nem is engedi) akkor minimális a plusz költség az árán felül ,ezért is alacsony az áruk és a talaj átalakítási költséget(ha tetszik építési költség) kell pluszba kifizetni,de ez tetszik is ,jól meg kell gondolni mit hova rak az ember,melyik területet veszi meg és oda el tud é helyezni dolgokat és mennyiért,határozottan tetszik.
    Plusz piros pont Giants
    Ha valaki rájött mi az a "rács összekapcsolása" szóljon,mi az értelme??.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 20:14:55
  • zolcsika080104
    de komolyan mondom

nem is ez a gond ,pörgettem az időn ,az eső katasztrófa Endy esik,közben felhő alig, átsüt rajta a nap ,sőt be sem borul mint az elődeinél legalább beborult ,itt rendesen esik,és közben süt a nap a fa árnyékot vet .A házba továbbra is beesik épületek alatt is.Az utak szárazak,méghogy pocsolya meg ilyenek itt rendesen visszafejlődött ez a rész
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.11.17. 19:17:43
  • endy papp
    Nincs.
  • hekus2014
    Sziasztok a Farming Simulator 19 nincs hivatalos demo ?
  • endy papp
    Úgy látom nem csak nekem böki a csőröm a yutuber videóbemutatók,arról írnak a kommentben alul.
    First Reaction and FS19 Gameplay - LS19 Early Accesses v1.0
  • endy papp
    Zolcsika ezt nem mondod komolyan.
    Európai és Amerikai Kamion szimulátor.
    Van mindegyikhez a steam-en hivatalos Demo,letöltöd kipróbálod és eldöntöd tetszik é.
  • zolcsika080104
    A fű textúra meg általánosságban az egész sokat javult,a felhő megh tényleg jó ahogy van nem kell nézegni gyorsítás alatt és ennyi.Ősszességében nem bántam meg hogy megvettem.

MI az az ETS2 ATS???
  • Tuvok #21248
    Elég lett volna annyit mondanod, hogy nem tudod.
  • Carl Davies
    Igen egy nagy tényleg jó lenne, nem egy ilyen kis talicska. Egy jó kis forgózsámolyos akár. :D Na majd 2 hét múlva valamelyik oldalon.
  • endy papp
    Ja ja azt próbáltam ,de ezek szerint elkerülte a figyelmem ,csak dühömbe megvettem és ezen részét nem néztem.
    De azért egy nagyobbat is rakhattak volna ami a kamion után van.
    Nagyon köszi az infót.
  • Carl Davies
    Az első pótkocsit (kis egytengelyes) tudod konfigurálni, lehet belőle sima platóst csinálni. 6 raklap ráfér plusz felfelé amennyit tudsz.
  • endy papp
    Akkor ne gyorsítsd az időt,biztos azért kockásodnak....
    Azon a felbontáson ne csodálkozz ,full HD grafika maxra tolva minden és máris kapsz egy gyönyörű játékot.
    Attól tartok ebben a játékban olyan felhők és eső, napszak változás,soha nem lesz mint az ETS2 ATS-ben
    De hozzá teszem a 17-hez ez már hatalmas előre lépés a realisztikusság felé.
    A grafikát állíthatod maxra ha bírja a géped ,nálam azon van,kivéve az élsimítást az4x-en van a max 8x,de semmit nem tesz hozzá szerintem ,legalább is nem szembe tűnő.
    Na végre megjöttek a felhők de ha 120-al pörgeted az időt valóban picit kockásak,de csak ha nagyon nézem akkor látom , ez betudható az idő gyorsításnak,meg különben is ez szerintem nem hiba ,amúgy felhőt amit eddig láttam,jók szépek,ráadásul több felhőréteg van egymás felett.
    De ezek még csak úgy mond bárány felhők voltak majd a esőre leszek kíváncsi.
    A közepét kell nézni mert a szélei az oldalsó monitorok miatt nem adja úgy vissza a képet.(ha tetszik torzít,1 monitoron nézve.)
    A játékban mint írtam picit látszottak ,de a képen nem ,ha megnézed nem látod.

Most per pill attól kapok agy@aszt,hogy ennyi idő alatt mióta vannak a raklapok FS13 nem sikerült egy olyan platós pótot össze dobniuk,amire felfér 3-4 de már 2-vel is kiegyeznék raklap,komolyan mondom ez szégyen.
    Értem én hogy homlokrakodóval egyesével elhordhatod a küldetésekben a raklapokat,de ez még el is ment,a 13-ban de mire kijön a következő már majd nem eltelik 10 év.....
    No meg nem csak a küldetések miatt kellene a pót ,azért egyesével elhordani a map másik felében,ezt gondolom a készítők sem gondolták komolyan.
    A raklapok még mindig ép oly @arok mit 13-ban,a mod raklapok fényévekkel rávertek erre ami még mindig most van.
    De hogy jót is írjak a küldiknél vehetsz fel munkást,akár ki is léphetsz az asztalra,akkor is dolgoznak menthető az adott küldi,habár az előbb volt kis anomália,de ez lehet csak én hülyeségem miatt.
    Most is dolgozik ép hogy közbe itt írogatok.
    De ami a lényeg közbe a játékban is csinálhatod a dolgot ,ami épp tetszik.
    Az AI munkás konkrétan még mindig sík hülye.
    Ezzel a helyzettel nem bírt megbirkózni,de így van ez már rég ,megszoktam,habár a leírásban leírták hogy az útjába ne elegyen semmi,de egyszer így fordul egyszer tolatva.
    Lényeg a környéken semmi nem legyen ami nem a maphoz tartozik....

A gépek között lépkedés is random történik nem sorba ahogy jönnek,ha vissza-vagy előre lépsz,nem biztos hogy az következik ami előtte volt mikor átváltottál,a menüben inaktív a gépek használata.....használhatatlan

• endy papp
    Van benn sok igazság...
    2 napja pörgetem az időt de még egy zsebkendőnyi felhőt nem láttam ,remélem azért egyszer csak be borul
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 15:48:19
  • Carl Davies
    Mivel itt nem egy kép az égbolt, ezért lehet, plusz a TV miatt. Abból kiindulva, hogy egyik ismerősöm is TV-t használt és rettenetesen pixeles volt, függetlenül attól hogy nagy a felbontás. Vegyél egy monitort.
  • zolcsika080104
    sziasztok!

Nekem a legnagyobb problémám a grafikával van leszűkítve 120 szoros időgyorsításnál a délutáni felhők teljesen kockásak mozaikosak nagyon rossz a 2017 komolyabb volt.Videokari ram minden elegendőnek kellene lenni beállítások is full maxon csak az nem amit Endy ajánlott hogy ne legyen maxra állítva.1366 x 768 ra állítottam a felbontást, a led tv ilyen méretű ,plussz van képernyőillesztő is .Mondom a 2017 full extra ehhez képest.A táj fű textúra ilyesmi az elfogadható csak az égbolt nem.Van sok negatív de ezek csak mod hiányosságok a modderek remélhetőleg ezt a részét megoldják
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.11.17. 13:54:28
  • endy papp
    Én nem aggódok szerintem mire hivatalosan megjelenik a játék addigra modként kinn lesz de legkésőbb a jövő hét végére.
    Mellesleg minden gépet ki tudsz próbálni , bérled azt vissza adod,vagy próba után eladod,de nehézségi szinttől függően lehet felvenni a banktól is,akár 1 misit.
  • dark night
    Valakinek megoldódott már a pénz csalás? Ez a szokásos carrer save game-en belül a money átírása,nem hoz eredményt...
  • endy papp
    Kezdenek szállingózni a modok....
    RealClock Mod v1.0.0.0
    Más :
    Nem tudom tudjátok é hogy már vonattal is szállíthatsz raklapos árut is,igazából járművet is ráraktam de kézifék hiányában leeset,de idő kérdése és a modderek remélem megoldják,egy rámpa kell, feljársz és simán viheted A-B-be
    Ez így már elég buli a vonatozás szempontjából,újabb színfolt a GIANTS-nak egy pacsi kijár újra.

Amúgy a vonat is kissé bugos vagy ilyenre akarták,nem igazán marad a helyén gondol egyet és huss már el is húzott,leállított motor mellett....
  • endy papp
    Mint írtam is reméljük a javítással megoldódnak ezek és hasonló anomáliák.
    Ezt még megpróbálhatod talán segít.

n0tr3adY
    Nálam az állítgatás folyamán többször is kifagyott a játék olyan szinten hogy ki kellet jelentkeznem a winből és vissza csak úgy tudtam kilépni,..
  • Tuningtrabi
    A gázpedál tengelyét tudom csak állítani a fékhez is meg a gázhoz is. Vagy tolat alapból és megáll ha nyomom vagy alapból megy előre és félúton megáll ha teljesen benyomom akkor meg tolat.
    A 17-nél a logitech Profilerben "report combined pedals" megoldotta ezt a problémát de itt nem. Itt akkor nem is érzékeli egyiket sem.
  • endy papp
    Ezt meg csak úgy....
  • endy papp
    Ja jaj nekem is volt ez előtt.
    Itt találsz pár vidit ,nézd meg őket talán valamelyik segít,a 19-nél is.
    G27 FS 17
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 10:54:05
  • Tuningtrabi
    Nekem G25.
    Amíg jó addig nem cserélem le.
  • endy papp
    Nekem is hasonló gondom volt anno a 17-nél ,de itt szerencsére ezzel nem kellett küzdenem,de a többi gombbal és tengellyel sajna igen ,most úgy ahogy jó,de remélem majd a javítás után jobb lesz.
    A 17-nél asszem valami netes vidi segített,próbáld ki nézz utána .
    Amúgy milyen kormid van? ,mert aszerint érdemes utána keresni.
    Nekem G27.
  • endy papp
    Bocsi az enyémben csak ablakos mód van.
    Viccet félre téve igazad van Bocsesz.
    Oké elismerem nem figyeltem,mivel az FS-ben soha nem kellett állítanom,talán ezért is kerülte el a figyelmem,alapból mindig kikapcsolva dobta be a játék,ezért soha nem kellet piszkálnom ezen részét.
    De akkor ha már oltás..
    Leginkább a legutolsó modra irányult.
    "A grafikai beállításoknál szokott lenni Full Screen, Windowed, és esetleg Borderless Windowed. Utóbbi eddig hiányzott a játékból. :( "
    Na akkor a többiről nem látom a képeket amiket írtál, még van kettő?????
    Vagy ha a te olvasatodban ez a 3 külön leírt módozat egyet jelent akkor megint csak én kérek elnézést,ahogy leírtad én 3 különbözőnek gondoltam,értettem,de tévedtem,bocsezs,ha ugyan azt jelenti számodra akkor miért írtad le 3x más szavakkal,én elhiszem hogy tudsz angolul e nélkül is.
    Mondom hogy nem vagy képbe,FS-ben,de azért hogy azt állítsd hogy hogy nincs igazam,erős kijelentés.
    Igen, a fentiben amit írtam is igazat adtam,nem figyeltem a 19-ben ahogy a TÖBBIBEN sem.....miért ? alább megkapod a válaszokat....

"Ezek szerint végre van..." - azért kérdeztem így, mert eddig nem volt benne, de 2019 környékén már elvárás lenne, hisz sok játék 10 éve is tudta már, és elég alap dolog...lenne..."

Mivel az FS17-ben is benne volt ez az opció,itt meg is bukott az állításod.
    Most akkor ki-kit olt le

Bocs hogy magyarul van a képen minden, de én mivel Magyar vagyok ha van honosítás úgy szeretem használni.
    Tiszteletben tartom hogy te perfekt angol vagy ,csak gratulálni szeretnék hozzá.
    De hogy tovább menjek az FS 13 is tudta kezelni a 3 monitoros felbontást,minden gond nélkül,igaz ott még nem volt a Windowed Mode ,de soha nem kellett ezt csinálnom,amit írtál,
    "Multimonitor támogatás, azaz nem kell alttabolgatni ha át akarsz menni másik képernyőre."

De hogy tovább menjek a FS15-ben már benne volt ez az opció.

Ez nem oltás az előbbit sem annak szántam,ha úgy vetted megint csak bocsánat miatta.
    Ezek a száraz tények
    "Ember, nem gondolsz te egy kicsit sokat magadról ?"
    Hogy kérdésere válaszoljak,nem gondolok sokat csak tájékozott vagyok az FS területén,ami felróható ,max figyelmetlen...
    Akik rég ide járnak biztosíthatnak ,ahol tudok segítek mindenkinek,hidd el téged sem szerettelek volna megbántai,ha picit nyersen fogalmaztam,SORRY.
    Összefoglalva, majd háromszoros öngólt rúgtál,azzal hogy állítasz valamit és fogalmad sincs arról mit tartalmaztak a korábbi FS szériák.
    További jó farmozást.
  • Tuningtrabi
    Köszi!
    Már csak azt nem tudom, hogy miért nem tudom beállítani a gázt és féket. Kormányzás megy rendesen /-1 és +1 tengely/ csak a gáznál és féknél /+2 és +2 tengely/ Nem engedi máshogy és így egyből tolat ha a gázt nyomom akkor áll meg.
    A 17-ben sikerült csak itt nem.
  • Tuvok #21229
    Ember, nem gondolsz te egy kicsit sokat magadról ?
    "Ezek szerint végre van..." - azért kérdeztem így, mert eddig nem volt benne, de 2019 környékén már elvárás lenne, hisz sok játék 10 éve is tudta már, és elég alap dolog...lenne...

Az, hogy értetlenkedsz egy sort még rendben van, de hogy még magas lóról leoltsál olyanért, amiben nincs igazad, abból köszönöm nem kérek.

Így néz ki jelenleg:
  • endy papp
    Még annyit ,hogy azért piros pont a Giants-nak hogy a játékon belül(az adott map betöltését követően) is be lehet állítani a vezérlőket,nem kell ki-be lépkedni a főmenübe,csak a megvalósítás ,hogy is fogalmazzak,egyenlőre egy katyvaszos bughalmaz...
    Egy azon időben controller,bill,és vezérlő,egyvelege keveredik.
    Azért ne mutassa már a G27 gombjait controller betűknek-gomboknak mint ha azok lennének...... stb stb...

Picit más:
    Szerintem azért is jött ez a mostani kiadás ilyen fele másan ki.
    Már 14-én nyilvánosan lehetett használni(megvenni) nem mindenhol de lehetett.
    Véleményem szerint érezték hogy jobb lesz ez így NEKIK IS, hogy rengetegen tesztelik, előjönnek azok a hibák amiket (szerintem csak a vakok nem láttak) nem hogy a készítők.
    Nyilván ennek én is örülök hogy így lett,de ezt azért lehetett volna valahogy másként is előadni,de így sem rossz.
    Nos ennél fogva a "hivatalos" megjelenés napján azaz 20-án ,már tolhatják is rá az első komolyabb(vagy nem) pach-et,mert hogy ez után több is lesz még az garantált.
    Nem tudom ott kik és hogyan tesztelik mennyi idejük van rá,de valami nem kerek nekem.
    Ha nekem küldenének egy tiszteletbeli példányt a megjelenés előtt 1-2 héttel írnék össze számukra annyi hibát hogy kb 3 pach kellene mire a végére érnének a listának.
    Pár órát használtam a játékot eddig mint írtam is csak a felszínt karcolgattam,de tele van buggal...
    Mi lesz ha jobban bele mélyedek....
    Ehhez kapcsolódva.
    Ez az egyik mod oldalon csíptem el.
    Azért az angolt linkelem ,hogy mindenki kedvére lefordíthassa ha már ennyire jól beszéli mindenki az angol nyelvet kis hazánkban(én nem vagyok köztük)

"Welcome to Farming Simulator 2019! Join me as we experience Farming Simulator 19 for the first time on the Felsbrunn Map
    I will be making a full let's play for FS19 very soon. This is my first look experience video for the game and not a review.
    This was sent to me by Giants Software in return for my let's plays ( I am not being paid by the company to produce them)
    Please note this is an early access copy and the game is likely to change/be patched prior to release."

Van hozzá vidi is ,de igazából 15-én került fel a netre.

Mint írja is nem felülvizsgálat.
    Könyörgöm minden lúzernak küldenek példányokat,csak hogy bemutassák milyen jó játékot dobtak össze ,a valóság meg teljesen más.
    Az utolsó bekezdés a legütősebb
    Bocs ha picit hosszúra nyúlt ,de remélem megbocsájtjátok nekem,a köz érdekében tolmácsolom észrevételeimet,tapasztalataimat,gondolataimat.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 08:46:00
  • endy papp
    Látom nem nagyon vagy képbe az Fs-el.
    Az általad felsoroltak soha nem voltak egyik FS szériában sem,legalább is amire emlékszem.
    A 17 még fenn van abban sem volt tuti,ezért is nem értettem már az első kérdésed sem?
    Attól hogy angolul leírod ide még a játékban mivel honosított nem úgy fogja senki olvasni.
    Persze ettől függetlenül azért tudom mik azok a beállítások.
    Teljes képernyős megjelenítés,Ablakos módú megjelenítés,az utolsó,ha jól tudom, Szegély nélküli ablakos mód,
    Ha rosszul fordítottam akkor bocs, No puedo hablar ingles
    Az utóbbit még soha nem láttam egyik szimben sem pedig elég sokfélét használok ami nincs honosítva vagyis énnél fogva az angolt használom,így feltűnt volna.
    De ettől függetlenül nem állítom hogy nincs ilyen csak én még nem láttam,pedig minden játéknál a graf beállításokkal kezdem,,mivel 3 monitora egyik sincs beállítva alapból.
  • endy papp
    Köszi az infót...
    Kíváncsi leszek hogy a menüt is javítják é mert nekem az eddigi részekből ez eddig csalódás ,mondanám inkább katasztrófa.
    Igazából annyira átdolgozták hogy katyvasz az egész.
    De azért majd hozzá szokok az alatt a pár száz óra alatt...valahogy
  • FrezeR
    SAD Games1 órája:
    Sziasztok! A hibákkal, és az esetleg hiányzó eszközökkel kapcsolatban azt tudjuk mondani, hogy a megjelenés napján lesz egy 0 DAY patch, amiben sok dolog javítva lesz.