23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kitt2000 #4762 Lenne egy nagy kérésem át kéne tenni 2011-be!
Itt a 2009 link!
letöltő linkje!
Ez egy nagyon jó pótkocsi lenne aki tud az segítsen már! -
#4761 Nem a realítás a legnagyobb erőssége a játéknak (Mtz+7-es eke) de ez már a baromság határát súrolja! Ha lusta valaki vetni, ott a helper vagy ne játszon a game-val..... (Ez az én véleményem) -
#4760 Köszi a segítséget! Most klafa! Király vagy! -
Ben66 #4759 értem,de ha nem lennének ezek a dolgok,akkor jó lenne.
nekem ekéből kéne ekkora -
#4758 NEkem volt de nagyo szaggatot töle a game XD de szar mert nemfért ki a kapun szoval töröltem is ki -
Ben66 #4757 Ilyen van valamelyikőtöknek?????:
http://www.youtube.com/watch?v=JkoE1MSYVjY&feature=related
-
zorba3333 #4756 Igen, láttam :)
Ismerem ezt az oldalt, és az az érdekes, hogy töltöttem már le innen több kiegészítőt, de ez az eszköz valamiért kimaradt:)
GE editorral történő i3d fájl szerkesztéssel kapcsolatban szeretnék egy kérdést feltenni.
Egy MTZ fülkéjében szeretném az ellentétes kameramozgást a helyes irányba visszaállítani.
Visszaolvastam, és meg is találtam a megoldást, de miután átírtam a megnyitott i3d fájl/indoor camera/Attributes mező/Rotate ablakban lévő változókat a helyes, X0 Y180 Z0 értékekre, nem engedi a GE sem menüből, sem a mentés ikonra kattintva az átszerkesztett i3d fájlt menteni, hanem hibaüzenettel kilép.
A játékom eredeti, Magyar nyelvű, dobozos.
Szerkesztés előtt természetesen az i3d fájlt kicsomagoltam, és úgy nyitottam meg az Editorral.
Hogyan tudom elmenteni az átszerkesztett i3d fájlt?
-
#4755 Nincs mit!
Gondolom láttad, hogy azon az oldalon több is van... -
#4754 Az alváz kicsit tükröződik, mert az anyagában van színezve, és nem skinelve van. Ahhoz pedig nem volt kedvem, hogy azt kibogarásszam. Nem osztom, meg inkább elmondom mit kell tenni, mert kb 2 perces meló:
Az i3d fájlt megnyitod notepaddal és a materiál résznél az összes "<Reflectionmap fileId="4" wrap="false" type="cube" resolution="256" refractiveIndex="1" bumpScale="0.1" objectMask="2147483647"/>
" ilyen és hasonlóbejegyzést kitörlöd. Kb 7-8 van belőle.
Ennyi az egész! -
#4753 Fordítva! Növelni kell az értéket, de ha sokkal van növelve, akkor a motoradatokat is módosítani kell, mert be fog lassulni. -
bakter985 #4752 hi.valakinek tipp hogy ha a notbook a játékot elindítja,a főmenü bejön,de a játékot nem tölti be.a felbontást nem ismeri fel. -
Turé13 #4751 hello ti mivel szeditek össze a kör bálát?
-
#4750 oks köszi -
#4749 ha minden igaz megnyitod a gépet 3id be és az attributesbe a densty értéket CSÖKKENTED!!!akkor nő a gép súlya asszem de nem biztos valamikor tudtam -
#4748 ÜDV valaki tudja hogy hogyan kell megnövelni az adott gép súlyát mert van egy oborám ésmikor húzum a futót hátsó kerékre áll :S -
zorba3333 #4747 Köszönöm a segítséget :)
Sok villát próbáltam / használtam már a játékban, de ez az általad ajánlott eszköz a figyelmetlenségemnek köszönhetően ezidáig kimaradt.
-
#4746 HA nem fénylik semmije akkor IGEN! Megosztanád velem ha megkérlek? -
#4745 Így megfelel?
-
#4744 Keress a neten egy Meijer Rambó bála"villát" pl ezt. ;) -
#4743 JÓ estét minden fórum lakónak ma 23.00 után menyetek ki az udvara vagy az erkélyre és nézzétek az eget hullócsilgakok vannak dügivel :D jah és aszt akartam mondani hogy alakul a jánoshalma maps -
#4742 Bocsánat! Erről! -
#4741 Szeretném a segítségeteket kérni! Akárhogy próbálom, nem tudom megcsinálni.Erről a traktorról kellene leszedni a csilli-villi textúrát (minden részéről). Legyetek szívesek segítsetek! Köszönöm! -
mtz 82 zts #4740 Tud nekem valaki linkelni egy forgózsámojos nagy szervestrágya hordó pótkocsit mert amit ls portalon találtam az nem jó...Google-ba meg nem találtam azért kérdem hátha ti tudtok mégis? -
Zsolt7411 #4739 Kár.köszi a válaszokat. -
kitt2000 #4738 A haladas Tsz mapon ha leborítod a terményt hol lehet újra felölteni a pótkocsikat? -
zorba3333 #4737 Sajnos nem!
A DLC = Downloadable content-nek pont az a lényege, hogy nem kerül fizikai adathordozón kiadásra, csak digitális formában érhető el.
Emiatt alacsonyabbak a kiadó költségei, és ezáltal nekünk felhasználóknak sem kerül annyiba, mintha dobozosként került volna kiadásra.
-
scottryder #4736 zorba3333!
Örülök hogy működik, és hogy tetszik a map! Nemsokára megalkotunk egy sokkal részletesebb mapot, amint lesz valami ötlet, hogy hogyan is nézzen ki! LS portálra is fel akarom rakatni, ha sikerül -
Zsolt7411 #4735 Köszi így már érthető az egész.Ezeket nem lehet megvenni lemezen itthon mondjuk az 576-ban? -
zorba3333 #4734 Hali!
A DLC egy külön megvásárolható kiegészítő csomag.
Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
Valószínű, hogy olyan módot töltöttél le, amely működéséhez kellenek az előbb említett kiegészítőben lévő eszközök, vagy gépek.
Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek működésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.
A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
DLC Pakk -
Zsolt7411 #4733 Sziasztok
Mi az a DLC 2 mod vagy mi?Kicsit le vagyok maradva meg nem is értek hozzá.Letöltöttem egy pár mapot de nem indul el a DLC 2 miatt,mivel nincs telepitve.Valaki világositson már fel ez ügyben.Köszi előre is.:) -
dnbboyyy #4732 a tsz mapon a bálát hol kell leadni eladni? -
zorba3333 #4731 Szép napot mindenkinek!
Sikerült megoldanom a térkép felismerésével kapcsolatos problémát. Most már látja az LS a pályát, és tökéletesen működik.
Mindössze annyit volt a gond, hogy a mapot újra kellett csomagolni, és máris megoldódott a "probléma".
Kíváncsiságból gyorsan végignéztem a pályát, és már így is látszik, hogy sok munka van benne.
Ahogy lesz egy kicsit több időm, belemélyedek részletesebben is, mert nagyon ígéretesnek tűnik.
Jók az arányok, az összhatás is kivált egyfajta sajátos hangulatot, és épp ez az a tényező, ami elengedhetetlen ahhoz, - legalábbis számomra - hogy játszható legyen egy map.
Minden elismerésem, és persze gratula a térképhez. -
Ben66 #4730 Jó reggelt:D -
#4729 Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek:) -
quaddani #4728 szasztok! a játékban hogyan kell ketős pontot írni? -
zorba3333 #4727 Akkor valószínű, hogy nálam kavar be valamelyik mód, és összeakadnak.
-
#4726 kössz megnézem! -
scottryder #4725 zorba3333!
Pedig nekünk mükszik a map tökéletesen, a játék is felismeri gond nélkül -
zorba3333 #4724 Teljes mértékben nem lehet kikapcsolni, csak nagyon lelassítani.
Nyisd meg a C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegame.xml fájlt, és abban keresd meg az alábbi sort: <settings timescale="ITT EGY HOSSZÚ SZÁM VAN"
Írd át az értéket erre:
<settings timescale="0.000001"
Az idő ott fog megállni, ahol előzőleg elmentetted a játékot, ezért figyelj arra, hogy napsütéses időben ments!
FONTOS ha egy teljesen új játékot kezdesz, akkor
6:45-kor áll meg az idő.
Az idő lelassítása nincs hatással a növények növekedésére, és a tejtermelésre. -
#4723 Mindenkinek nagyon szépen köszönömÉs nagyon hállás vagyok mindanyiotoknak ,hogy megválasztottatok HG nek,és már el is kezdtem a dolgomat,amit feleslegesnek látok,törlöm,persze ha valami esetleg meg maradna,ami nem fontos kérlek jelezzétek felém private üzenetben!