23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kitt2000 #4722 Hogy kell kikapcsolni az éjszakát?
Csak nappal legyen? -
zorba3333 #4721 Letöltöttem, és be is bemásoltam mindent a helyére a leírásod szerint, de nem ismeri fel a játék a térképet.
2.2 pach fent van, a játék is eredeti -
#4720 Dolgozok már a JD gépeden:). -
#4719 Köszi! -
#4718 parancsolj, megjavitottam neked :D
JD
amugy annyi volt a baj hoyg a link vegen ott volt meg1szer a http:/ -
scottryder #4717 Sziasztok!
Elkészültünk első, saját tervezésű, egyedi mapunkkal!
Letölthető itt: Ják map v1.0
1.kép
2.kép
3.kép
-
#4716 A második az jó! (get zip) -
#4715 ezt nem tudom leszedni,mert nem jó a link vagy nemtudom -
#4714 Másik.
John Deere -
#4713 Nagyon megköszönném ha tudnál csinálni vele valamit! Adok egy linket és nézd meg te hogy mi mennyire "lóg". Ha megcsinálod, isten vagy!
John Deere
-
#4712 Üdv a klubban és jó játékot :) -
dnbboyyy #4711 jól tedted h meg vetted én is meg vettem 2 napal ezelőtt -
zorba3333 #4710 Köszi. -
zorba3333 #4709 Teljes mértékben egyetértek veled!
Az enyém is eredeti, és hozzád hasonlóan én sem bántam meg, hogy megvettem.
-
#4708 Hú ezz nagy gond ha lesz időm megnézem -
#4707 tetszik a gondolkodásod -
#4706 Tisztelt Fórumtársak!
Vettem a fáradságot és végigolvastam a fórum mind az 59 oldalát.
Sok érdekes és értékes dolgot találtam.
De ami a legfontosabb: Mint sokan én is először letöltöttem a játékot és kipróbáltam. Nagyon megtetszett és úgy döntöttem, hogy megér 2000 Ft-ot az a sok kellemes óra amit ennek a játéknak szentelek. Elmentem és megvettem a boltban. Ezzel úgy gondolom, hogy elismerem azoknak a munkáját akik több száz (esetleg több ezer) munkaórát töltöttek el a játék létrehozásával. Mindamellett jó érzéssel tölt el az, hogy elmondhatom: ezt legalább nem loptam!
Csak biztatni tudok mindenkit, hogy kövesse a példámat!
-
zorba3333 #4705 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni kockabála rakodásával, illetve felszúrásával kapcsolatban.
Visszaolvastam a fórumon, és a körbálák felszúrására adott tipp jelen esetben sajnos nem segített.
"Beszereztem" egy Vicon LB 12200 típusú kockabálázót.
A gondom az, hogy az említett géppel készített kockabálákat nem tudom egyetlen eddig használt, vagy újonnan "vett" villával sem felszúrni, mert csak tolja maga előtt őket, de nem szúrja fel a villára akár milyen szögbe állítom a tüskéket.
Eddig a hagyományos kisméretű kockabálákkal soha nem volt ilyen gondom, simán tudtam rakodni / villázni őket.
Az automata rendszerű, hagyományos méretű kockabála rakodó pótkocsik felszedő rámpái keskenyek, a 120x130cm-es kockabálákhoz való fix villamagasságú Heath_SuperChaser automata kockabála felszedő villája pedig magasabban van,mint a bála teteje, vagyis a bálák kisebbek, mint az előbb említett méret, de nagyobbak mint a hagyományos bála.
Köztes méretű automata rendszerű rakodó pótot meg nem lehet találni, mert nincs.
Valószínű, hogy valami speckó villa kellene hozzá, de nem tudom melyik, vagy milyen típus.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy használta az említett gépet, és tudja mi a megoldás az kérem segítsen.
Próbáljam megnövelni a bála súlyát, vagy írjam át az xml-t hogy jó legyen?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Végül pihi a következő munkához
Útonhazafele de ez a fránya híd
Már a magok kicsigázása a teherkocsikra(ifa l60)
Túl közel merészketdtünk egymáshoz
-
#4703 egy hsz-be enyi kép fért
Aratunk is
Gépek gyors átvizsgálása
Allig fér el :D
A kivonulás
A tsz-csapat mai munkája -
elhagyatott TSZ telep de nembaj alkalomnak megfelelő -
#4701 Mond:D -
#4700 Szia!.Ha el tudod küldeni a masinát,és tudsz képeket mutatni,arrol hogy mennyire jog én megprobálnám azt meg igazitani neked! -
#4699 Ha felszólítás nélkül törli az ide nem való hozzászólásokat odafigyel rendesen a topikra akkor GABI LEGYEN ITT A HG -
#4698 a mods mappa a dokumentumok/neved/my games/farming simulator mappában van (és ide kell bemásolni a modokat.). gondolom exe kiterjesztésű modra gondoltál hogy azok mennek, mert azok automatikusan oda települnek. remélem így menni fog :) -
Balázs8605 #4697 Sziasztok
Lenne 1 kérdésem most szereztem meg a játékot és eddig elégé bejön.
A kérdés hogy a modokat ha nincs mods mappám akor csináljak 1 et és tegyem be mert úgy nem megy ha exeles modot találok az simán megy de ami zip ben van az valahogy nem tudna valaki ebben segíteni.
Előre is köszi -
#4696 Most ép azon dolgozom,hogy Saját magunk készitet objectumokat hogyan csinálhatunk AC3D vel,és azt majd a 3ds max al hogyan tudjuk ugy ki exportálni,hogy akár a Giant Editorral is meg tudjuk azt nyitni valamint a ls 2011 be a játékmapunkra is be tudjuk tenni azt!Köszönet egy nagyon kedves barátomnak a youtube ról 01BCrash nak ezért a segitségért!
Hamarosan meg osztok egy videot veletek itt,amin nyomon követhetitek ezta i3d dolgot!
egy képet teszek is fel erröl a most készült ajtóról amit giantal nyitottam meg -
#4695 Gabi legyen itt a HG. -
#4694 Kedves modellezők! Kezelésbe venné valaki a "modcontest John Deere 7930 v5"-öt? A legjobb gép amit mostanában láttam,de ha felveszek egy ekét,igen hülyén áll rajta. Nagyon lóg. Ha valaki kijavítaná ezt a hibát,nagyon megköszönném! -
mtz 82 zts #4693 Támogatom a segítőkészséggel is kapcsolatban:D -
#4692 Hy,részemről ok!
Gabi legyen itt a HG!
...Nem szoktam száj karate osztásban részt venni de a LS 2011 Fórumon szoktam követni az eseményeket.... -
zorba3333 #4691 Sziasztok!
Gabi legyen itt a HG.
Joggal merül föl a kérdés a törzstagokban, hogy mi a fenét akar a szavazatával egy olyan ember, aki ebben a topikban teljesen új.
Nos, kicsit részletesebben is visszaolvastam a fórumon, és azt látom, hogy a topik életében gyakorlatilag "gogabi79", "Márkó37", "dávid001" a legaktívabb tagok, ami a segítőkészséget illeti.
Tőlük érkezik a legtöbb hasznos infó, és tipp, továbbá a hozzáállásuk is megfelel egy fórumon elvárt
szintnek.
Mivel hármójuk közül csak "gogabi79" akar HG lenni, hát rajtam ne múljon.
-
#4690 Kedves Itt jelenlévő sg fórumozók!.Szeretném ha azzal támogatnátok engem hogy ezen a ls fórumounkon HG lehessek!Aki rám szavaz az irja ki azt hogy Gabi legyen itt a HG-t ! -
#4689 a dolgosfalva map nekem is lagolt valamiért. de pl vannak olyan modok is amik miatt akadhat. pl volt hogy betettem egy JD 7530-ast asszem amin volt működő visszapillantó és az is akadt. szelektálni kell a modokat.
legegyszerűbb erre a célra ha van fent Fraps, alap mapot betöltöd és egyesével veszed meg a modokat, és amelyik mellett nagyon lemegy az fps azt törlöd :D nekem volt olyan hogy üres mapon megvettem egy traktort és az fps lement 60rol 20ra :D egyből töröltem is azt a modot. remélem tudtam segíteni, ha nem akkor sok sikert a megoldásához :) -
kitt2000 #4688 Alföld map v.1 ha nem tévedek!
ÉN is eszt használom!
Lenne egy pár kérdésem! -
http://depositfiles.com/ru/files/ofad215l4
http://turbobit.net/qxksrvcsu2ss.html -
#4686 :S akkor nemtudni mi a baj pedig nézegedtem próbáld meg másik oldalon -
#4685 nem sok még több is elférne nyugodtan :D -
#4684 1gg cucc van a mod mappában... sok :D?? -
#4683 minden már több mapot próbáltam volt ami 300mb+ azzal is ugyan így laggolt, meg ami 150+ azzal is dettó, nincs mentésem a játékban..