23835
  • mtz 82 zts
    Nekem 320mb video karim van és azon nem szaggat és van bent egy jó pár mód és majdnem full grafikán nyomom...
  • Zsolt7411
    Azt a virtuális memóriát hol tudom állítani?
  • JocoHun
    Heló.Az Fps nem lehet állitani a tudtom szerint.Vegyél vissza a grafikai beállitásból vedd le médiumra.Amugy ha nagyon sok mod ot használsz azis fogja a játékot,meg elég sok virtuális memoriát használ azt nagyobbra kel venni. A kezdeti legyen 512mb a maksz 2048. Az FPS az mindig változik,és minél nagyobb anál job hisz 25FPS nél kezd akadni a játék.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Technikai segitségre lenne szükségem.Tudja valaki közülletek hogyan lehet az FPS-t 60-ról levinni mondjuk 35-re?Csak azért kéne mert nem túl izmos a gépem és ha ugrál az fps 30 és 60 között akkor szaggat nagyon a játék.Válaszokat előre is köszönöm.
  • mtz 82 zts
    http://www.youtube.com/watch?v=hZmKXRlfRac
    Azt nézzétek jó a hangja szerintem eléggé::::
  • JocoHun
    Sziasztok.Tud valaki segíteni? Letöltöttem a Valtra S352 modot és ebe rugozik az ülés ez nagyon király de sajna más traktoroknál nem találtam ilyet. Tud valaki segiteni hogy lehet más traktorokat is ilyen módon megcsinálni?Vagy letölteni?
  • scania topline
    Ja és a wartburgot küldöm privátba.
  • scania topline
    Szia nagyon szépen megkérlek, hogy csináld meg nekem azt hogy mit kapsz cserébe nem tudom, mit kérsz?
  • xeontoth
    XD
  • allock #4795
    kézzel
  • 5665
    Vki tudjah hogy tudom felvenni a szart??????
  • Ben66
    Jön valaki onlineba??
  • xeontoth
    az:)
  • leho94
    ez szopás
  • talloli
    Ha aratás / szántás közben dolgozóra bízom a munkát, pocsék eredményt kapok. Vagy abbahagyja, vagy kihagy területeket, de előfordul, hogy vízbe vezeti a szerelvényt.
    Van-e erre megoldás, vagy trükk?
  • talloli
    Ez jó kis oldal! Érdemes szétnézni rajta!
  • Chris von Bone
    Ha nem találsz senkit, és szépen megkérsz, akkor esetleg megcsinálom, ha lesz időm, de mit kapok cserébe? :)
  • Ben66
    Szép napot.
    Játszik most valaki online???
  • xeontoth
    1 seriallal csak 1gépen lehet jáccani
  • leho94
    ha megveszem a játékot akkor a seriallal több gépen is lehet multizni vagy egy seriallal egyszerre csak egy gépen tolhatom? mer akkor összedobok tesómnmal :D
  • scania topline
    #4766-ra valami válasz?
  • marko37
    öcsém válogass
  • mtz 82 zts
    És a 4740-es kérdésemre tudtok megoldást?
  • scania topline
    itt egy kép is:
  • scania topline
    Ezennyílnak ha jól emlékszem.
  • mtz 82 zts
    Akkor tudsz nekem linkelni olyat aminek nyílnak bocs hogy ilyenekkel zaklatlak:D?
  • gogabi79
    Mikor kerestem ép azt neked,csak rá kerestem.Sajnos nem tudom hogy nyilnak e egyeltalán az ajtok.
  • scania topline
    #4766-re valaki?
  • mtz 82 zts
    Mit linkeltél zts-t annak hogy lehet kinyitni az ajtajait? mert én nem tudom és a videoban lévőnek ki lehet nyitni...
  • gogabi79
    A Careersavegame ben nem tudom át irtad e a Manure értéket,nagyobra?.És persze ha nem csak egy manure szerepel ott,akkor ird át a többit is pl.
  • mtz 82 zts
    A 4767 -es kiírásomra nemtudsz valami megoldást?
  • mtz 82 zts
    Kössz HG
  • gogabi79
  • gogabi79

Letöltés:
    ZTS16245.zip
  • mtz 82 zts
    Ezt a ZTS-t be tudja valaki nekem linkelni?
    http://www.youtube.com/watch?v=4CgiMCJ3jOM
  • mtz 82 zts
    Az mért van hogy amikor kihordtam a trágyát a földem szélére és a markolóval raknám a trágyaszóróra nem telik meg a markoló kanala trágyával és nem tudom megrakni a szórót mi a gond?
  • scania topline
    Heló!
    Valaki megtudná oldani azt hogy erre a Wartburgra vonóhorgot rakjon?
    A segítséget előre is köszönöm!
  • Cereke
    A játék megjelenése óta játszom vele,De csk most sikerült rászánnom magam a multi részére.Keresnék 1 müködő állandó emberekkel kiépült gazdaságot ahol szívesen látnak.Vagy ha erre nincs lehetőség én szeretnék indítani 1-et(Max 4 ember).
    Gergely János vagyok 25 éves Miskolci lakos.
    Alap modok nélküli játékom van de ha kell megpróbálom összeszedni a modokat.
    Üdv:Cereke
  • Cereke
    Sziasztok
  • gogabi79
    Üdv!Én néztem de nem tudom át rakni:(esetleg másvalaki?