Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarlak zaklatni titeket de nemtudja valaki pontosan hogy mikor jelenik meg magyaron???
Tököm kivan már ezze az egésszel 😞 most meg eltüntek a gépek mindenem eltünt..... a mentés megvan és semmi gépemse maradt. nagyon jó
allock
lsportal.hu

#hhwnd

allock
külön külön nem lesznek már meg szerintem mert mindegyik új patch tartalmazza a régit

1.4-ben benne van az 1.3, 1.3-ban az 1.2, 1.2ben az 1.1 és így tovább

all in one patch vagy mi a fene 😄

#hhwnd

Magnumrolcsi
Valahol fent vannak az updatek? Nem találom az 1.4 elõttieket.

tamás98
ezekrõl a pótokról meg az ifa-ról linket tudnál adni?
Elõre is kösz

MAN TGA D20

allock
csak sokáig tölt mert high poly model

várj türelmesen

#hhwnd

gigamen
Mi lehet a probléma amikor meg akarom venni az Ifa W 50-et a játék lefagy.Aki tudná a választ azt megköszönném.
a szalmát el kell adni? v mit kell vele csinálni?
van 24 kocka bálám benne az auto stock-ba és nem tudom hol kell eladni :S Tud valaki segíteni? 😄
KÖSSZ!!! 😄 mûködik fasza 😄
szép kép, jól tetted, hogy megosztottad

üdv: zsolti

A segítség nem feltétlen akarás kérdése.

Az LS2011-ben a beállításoknál külön be kell kapcsolni, hogy a játékvezérlõt akarsz használni. Csak ez után próbáld a különbözõ funkciókat a játékvezérlõ gombjaihoz rendelni.

Zsolti

Gerypapa 95
megtetszett ez a fotó , gondoltam bedobom nektek is

Laki89
sziasztok.Hogytudom átrakni a gépeket 09bõl a 11-be?

Lakos Péter

#390 Nem akar senki segíteni? 😛
regisztrálni kell
de ott h kell leszedni??
LSportal
Mert úgy kell berakni hogy ne bontsd ki!!! ne a sok fájlt rakdbe hanem úgy ahogy tömörítve van berakod és kész
kösz! és tudsz olyan honlapot ahol vannak jó gépek?
tamás98
Én beraktam a játékba az összes fált a mod mappába de nem jeleníti meg a játékban
Az miért lehet?

MAN TGA D20

Amit letöltöttél. Az egy tömörített fájl ugye és nyisd meg ha van benne pár mappa meg kép fájl meg .dll meg ilyenek akkor azt úgy ahogy van be kell rakni a mods mappába amit álltalában a c:/(Felhasználód)/dokumentumok/mygame/landwirtschaft simulator 2011/mods
Gerypapa 95
oké köszönöm

helló! vki elmondaná nekem h h lehet berakni gépeket? elõre is kösz
Ja és a kocka bálát hogy lehet eladni ha már az automata felszedõvel felszedtem? mindenképp abba a rossz szalagra kell ami a pajtába dobálja? :S
Joystick-al is szeretnék játszani! Van egy PS2-es joystick-om és van hozzá egy "To PS2 plug" nevezetû átalakítóm ami USB-ben végzõdik. Eddig minden játéknál jó volt, de most amikor át akarom állítani a vezérlést és a gamepad alatt kijelölöm és nyomdosom a joystick-on a gombokat de nem írja át... Mi lehet a baj? így kell egyálltalán át állítani az irányítást?
tamás98
1 HSZ-ben nem lehetne leírni?
Mért kell egymás után 2-3-4 HSZ-t is írni?

MAN TGA D20

jövök egyel 😄
köszz
kb 5500 FT
1.3 patchez van valakinek kódja?
tamás98
Nem fogják hamarabb megmondani ha 5 percenként írogatsz

MAN TGA D20

de azért el áruljátok menyibe kerül kb a játék??
MANos Viktor
Jajj, csak béna voltam mert nem volt megérve rendesen... xDDD Akkor bocsi a hülyeségemért 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

menyibe kerül?
jah bocs
látom
kösszi
szevasztok tudtok nekem segíteni hogy holtudom meg venni a játékot
most??
MANos Viktor
Srácok, melyik kombájnnal tudom learatni a repcét? Mert eddig amiket néztem az csak a búzát vágta. :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

allock
576,tesco,media markt és a többi de csak jövõ héttõl vagy azután

#hhwnd

és még azt hogy hol lehet megveni de nem interneten mert nincs kártyám
valaki pls 1.4 es patch hez kódot pm-be lécci elõre is kössz
allock
magától elfogy csak le kell borítani a 2 fal közé a gyüjtõhelyre, onnan meg bepapizzák

legalábbis nekem eltûnt a nagy domb amit odahordtam, egyedül a levágott füvet tudtam beönteni az etetõbe

#hhwnd

Gerypapa 95
silózott kukoricát mért nem tudom a teheneknek adni ? kannállal nem tudom felvenni , mivel kellene odapakolni nekik ?

allock
szerintem midnegyikkel lehet csak kukorica adapter kell hozzá

kérdés másik felét meg passzolom 😊

#hhwnd

Hello!
Az lenne a kérdésem hogy a melyik kombájnal lehet kukoricát aratni? Illetve hogy a 4. kombájn amit meg lehet venni az normál mert az elõtte lévõnél majd kétszer erõsebb és nagyon miközben alig drágább nála. Köszi!

allock
akinek warez verzó van, annak minden egyes patchez külön kód kell

akinek eredetije van annak csak a játék telepítése után kell megadni a kapott serialt és automatice felrak minden patchet

#hhwnd

Laki89
sziasztok.hogy tudom a gépeket átrakni ls 09bõl a 11be??

Lakos Péter

Brain00
Csá!

Lenne egy olyan gondom hogyha felteszem az 1.4-es patche-t akkor kér kódót másoknál meg nem (többnyire) ha mégis kér valaki tudna nekem PM-ben adni a cd kulcsot elõre is köszönöm.

megoldottam