Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lehet hogy én is megveszem de csak akkor ha vannak olyan magyarok akik játszanak multiba és nem hülyéskedés megy (ki tudja jobban szétberhelni a teheneket a targonca villájával) hanem rendesen valóságszerûen játsaznak vele.
Vannak ien emberek?

Üdv.Totoo
jah
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy a multi csak eredetivel mûködik ugye?
szabii98
nekem bennvan mûködik is

I met God. She's black

R420
igen?én nem is látom a modsnál

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

szabii98
müxik az, csak várni kell míg tölt 😄

I met God. She's black

bumburnyakkk
csáó
mit tudok azzal csinálni ha a gameba bevan dugva a kormány forog össze vissza minden? légyszi segitsetek kösszi szépen

R420
Valakinél mûködik az IFA az Lshungarys?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Gerypapa 95
válasz erre gomb . köszi

jah kössz
allock
mi lenne a semmin kívül? 😄

#hhwnd

na nemtudja senki mivan ha megcsinálom az erfolge minden feladatát???
allock
még nincs neki 😊

#hhwnd

Hunter of Deer
#525re tud valaki vaszolni valamit? vagy ez a tragyazas is csak azert van hoyg legyen de semmi latszata nincs? 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

TOMSILENT
Pálya neve? 😮

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

VERESS 96
😄 Király

Gyerekek, baromi jó ez az LS2011! Tegnap én is multiztam egy nagyot, hárman bejöttek segíteni a farmomra, és hihetetlen jót melóztunk a földeken: kivonultunk két távoli mezõre alapcuccokkal (két traktor, két utánfutó, két kombájn, és ott mag nem maradt száron 😄 Sokkal jobb lett most a multi, talán mégis valami központi szerver is beleszól a dologba?
Tescobetyár
Igen..nekem nem kell még egy doboz a polcon...Pár perc és nyomhatod a játékot multiban is....<#vigyor2>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Gerypapa 95
jaja és akkor az ilyen közvetlen letöltésest rendelted , ugye ?

Tescobetyár
simMarket oldalon kb 10 perc...Csak legyen bankártyád meg pénzed rajta és már lehet is multizni...Tegnap Bandii-val nyomtuk a multit.

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Gerypapa 95
mindenki a saját kormányához ért , így elég nehéz megmondai neked mi lenne a jó
#549 : te hol vetted meg a játékot ? 😊

Tescobetyár
Sziasztok.
Vannak olyan traktorok vagy betakarítók amik mennek multi alatt is és nem alap gépek?
Köszi a válaszokat elõre is... <#email>

bumburnyakkk
helló
segitséget szeretnék kérni
nekem van 1 SPEEDLINK SL-6682 2in1 Silver kormányom hogy azt is belehet állítani a játékba?
mert a 09be forgott minden
légyszi segitesetek beállítani kösszi helló

VERESS 96
hát nálam igen xD

nálam nem is kér olyat csak letöltés és ennyi
VERESS 96
Sziasztok! Ti tudtok letölteni FreakShare-rõl? Már 6 szor próbáltam leszedni a dolgot amit akarok de nem dob ki kódot és úgy nem tudom leszedni :S

Még egy kérdés. Amikor beültetek egy területet és már lehetne aratni, de még akarom, akkor mennyi ideig lehet úgy hagyni? Függ-e a gabona mennyisége attól hogy mennyi ideig van a földön hagyva?
Bocsi a chat-ért!

Köszi!<#worship>

A video kártya gigabyte geforce 210 nvidia vezérlõvel
A növekedés rendes ütemben folyik tovább, csak az idõ áll...
Szép estét mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy a növények növekedési sebessége függ-e az idõ múlásának sebességétõl? Tehát ha "megállítom" az idõt a savegame fájl átírásával akkor a növények ugyanolyan tempóban nõnek mintha normál sebességnél játszok? Kicsit nehézkes a fogalmazásom de azért remélem valamennyire érthetõ a kérdésem.

Nem biztos hogy a géped kevés ,az is okoz ilyet ha nem teljesen jó a mod akkor attól is beszaggat.

na számomra senki nemtud válasszal szolgálni??
allock
kevés a ram, és a videókártya se lehet valami erõs

ha meg szaggat, állíts a beállításokon

#hhwnd

na hali nekem olyan problemám lenne hogyha valamilyen modot belerakok akkor belassul belépek a játékba és ha meglátok egy modot akkor még jobban belassul mé van ez?system spec:
2 mag 2.4 Ghz
512 videokártya
2x512 ram
de mivan ha megcsináltam az erfolge ot ????
mert készvan minden feladat és semmi 12/12
már megvan
nemlehetne azt megoldani valahogy hogy nekelljen lejárnom azt az 1000 kilómétert??
akkor ez azt jelenti hoogy 1000 km tert kell mennem
mert a 100 is nehezemre esett
Akkor vagy nem 2011-es a mod, vagy így látatlanban nem tudom...😉
Inkább hanyagold akkor azt a valamit..vagy semmi sem jelenik meg?
De ha a zip fájlt rakom be akkor se jó!:S

MANos Viktor
Beugrasz a kerítésen és az End billentyûvel fütyülgetsz neki és úgy betereled a fejõgépbe aztán becsukódik az ajtaja vársz egy kicsit, túl oldalon meg kijön😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

vadkamionos
Üdv!

A teheneket hogy lehet megfejni??: D
Köszi a választ elõre is...,

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Miért csomagolod ki? A zip fájl kell a mods mappába..
Sziasztok!
Egy problémám lenne, mégpedig az, hogy amikor letöltök egy traktort és kicsomagolom és a kicsomagolt fájlt berakom a mods mappába nem mûködik!
Nem tudom mi lehet a baj!
Ha valaki tudja a megoldást írjon! Köszi!

Hunter of Deer
nem azzal van a gond hogy annyi legyen amennyit vettem, hanem az a gaz hogy egyet sem latni, viszont tejet meg tragyat kapok toluk viszont fura hogy 1 db tehen nincs a karamban.

es ez a tragyas dolog meg mindig erdekelne, hogy ha tragyazva van a fold akkor telleg tobb termesnek kellene lennie? csak mert 1 foldteruleten 2 csikot bevetettem egyiket tragyaztam es mind2-t locsoltam (vagy permeteztem fene se tudja mi is az 😄) es mind2bol ugyanannyi termes jott :S

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Kinézetre nem lesz több, ha erre gondolsz...azért a grafikai elemeknek is van határa...engedd szabadjára a képzelõerõd...😉
MaxPayne
Ihre Fahrkilometer sind auf über 1000 angewachsen

A hajtó kilométereik 1000-nél többhöz nõttek

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Hunter of Deer
erre a kerdesemre tud valaki valaszt? (#496)
mert valaki azt irta ha tragyazok tobb lesz a termes.

VERESS 96
valaki bemásolná az eredeti timescale-t? pls 😊