Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ihre Fahrkilometer sind auf über 1000 angewachsen
léccives fordítást kérek kössz elõre is
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Az már más kérdés, hogy routerrel nem megy a hostolás, port forwardinggal és minden egyébbel kell szenvedni, hogy menjen.
Szóval ez a multiplayer elég gyerekcipõben jár még, de remélhetõleg kiforr...
A másik ötletem az, hogy esetleg az LS2011 saját szerverein át megy az adatforgalom (eleinte biztosan így indul, hiszen látjuk a szervereket). HA ez a helyzet, akkor az ottani szerverek nem alkalmasak a nemzetközi multiplayerre.
Kérdezgettem "odabenn" embereket, és mindenki panaszkodott valamilyen szinten a lag-re. Csakhogy ez nem lag, hanem rossz multiplayer, attól tartok.
LS2011 szépen fut a gépemen, de a multiplayerben folyamatosan akadozik a grafika, a saját mozgásom is akadozós. Kipróbáltam sok külföldi és egy magyar hostot is, de mindegyik esetben megvan az akadozás. Ez valami általános hiba a multiplayer részben, vagy csak nálam jelentkezik? Gyakorlatilag élvezhetetlenné teszi a multiplayert az LS2011-ben, pedig pont emiatt vettem meg a programot. Gondoltam, megkérdezlek titeket, mielõtt a fejlesztõket kezdem szapulni, bár nekem nagyon úgy tûnik ,hogy ez bizony fejlesztési hiba. Az internetem gyors (kábel, 10/2 Mbit).
es azt hogy miert nem latni a teheneket meg mindig nem vagom :S
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
#hhwnd
Mert learattam a földet csináltam körbálákat de nem bírom elszállítani onnan
Fel tudnád tölteni valamelyik oldalra?(lehetõleg data.hu-ra de amelyik neked tetszik oda töltsd)
Elõre is kösz
MAN TGA D20
egy neked tetszõt kell összeválogatni
#hhwnd
#hhwnd

#hhwnd
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
😄 én se foglalkozom velük
giants editorban raktam be
#hhwnd
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A rakodó villákkal már próbáltam de nem sikerült
Más eszköz esetleg nincs?
MAN TGA D20
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
És ha igen megmondanád a gép nevét meg hogy mennyibe kerül?
Vagy ha nincs benne az alap játékban akkor linket tudnál adni róla vagy fájlt?
Elõre is kösz
MAN TGA D20
MAN TGA 18.530
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#hhwnd
Azt, hogy a tejtermelés, hogy mûxik vagy a fejõgép csak dísz-e azt még nem tudom....
lényeg a lényeg nincsen még olyan pálya ami tetszene nekem, legalábbis még nem találtam 😊
#hhwnd
ZelenkaP koszi szepen megtalaltam a Big M-et.
a teheneknek csak sima fure van szukseguk ugye?
A rendsodróval tudod átforgatni a "füvet" és akkor olyan, halványabb, szárazabb zöld lesz a színe.
De érdemesebb leszedni azt a verdát ami egyszerre 3 rend szélességet nyír és tud olyat, hogy nem szétteríti a füvet, hanem maga mögé, csíkba rakja a 3 rendet, így ha összeszeded, harmad annyi idõ alatt lesz tele a rendelszedõkocsid. Big M-nek vagy minek hívják...már volt ilyen a 2009-esben is...