23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#4886 semit nem csnál de azért köszi
-
#4885 Coursplay v2.3 HUN link tess! :) -
#4884 Köszönjük a videókat nagyon jól sikerültek, a course 2.3 magyarosítást ha megosztanád velünk megköszönnénk -
#4883 Az nem objekt, hanem a GE-ben növény; aszem 1-2-6-7 kipipálva, de nem biztos -
#4882 Nagy nehezen, de meglett!
-
#4881 Tud valaki linkelni egy nád objektet? -
kiscékus #4880 Akkor rád halgatok!!! -
mtz 82 zts #4879 zts
Van aki letudná ezt nekem modellezni ha szépen megkérem keréksújokkal egyenes cső kipufogóval az órrán a levegő szűrővel és hogy nyithatók legyenek az ajtajai meg a hátsó ablak ?
Aki megteszi annak előre is köszi.. -
#4878 Ha rám hallgatsz nem teszed, be mert ha egyszer leszórod, semmivel sem tudod többé eltüntetni... -
kiscékus #4877 Gondolom idegesitö vagyok de lenne 1 kérdésem!!
Valaki részletesen elmondaná hogy hogyan tudom betenni a manure v2 mod -ot hogy a trágya látszódjon a a földön!!!
Nagy kérés lene egy videó róla??
De elég ha elmagyarázod!!
Nagyon megköszönnéém annnak aki segitséget nyujt nekem!!köszönöm!!!!!
létszives!! -
#4876 Köszi! :) Mindjárt felteszem a következő kisfilmet is (aratás), ha már így belejöttem... :) -
#4875 olyan valakit kel keresni,aki ujra tudja csinálni az egész trakit -
kiscékus #4874 És mégis ez mit jelent talán mára meglehetne csinálni??? -
#4873 megtörtént:)
-
#4872 szia!az sajnos tegnap nem jött össze!.probáltam a dds-t átfestéssel,de erre se reagált.sztem ujra kel texturázni az egészet -
kiscékus #4871 Szia nem sürgetni akarlak de hogy álsz a mtz-vel ???Csak tudod engem is furdal hogy egyáltalán sikerül e??? -
#4870 sajnos a felbontást rontani kellett mert kül több giga lett volna a videó... :( -
#4869 gratulálok nagyon jól elmagyarásztad:Danyi a beleszolásom hogy azon a kis ablakon nem lehet anyira látni hogy meiken vagy de a formájából kivitelezhető:D szémunka:D -
#4868 Elkészült az első coursplay-es "oktató" videóm!
Bocs az előbbiért, kérem kimoderálni! -
#4866 Ien nincs hogy úgy menyen mint valóságba vagyis nemhallótam róla egyik haverom csinált iett csak nagyon szaggatott tőle a game szoval ien már nincs -
kiscékus #4865 Oke semmi baj!!
De volna még egy kérdésem hogy hogyan tudom azt megcsinálni hogy a traktor egyik kereke benne menjen a borozdába szántáskor tudom hogy valamit át kell irni de nem tudom pontosan mit!!
Esetleg ebben tudnál segiteni?? -
#4864 LIKE -
#4863 mára nem,de meg azse biztos sikerül.meg kel probálni ujra textezni,de piros szinben -
#4862 Szép képek elismerésem FIGYI mikkor szoktál lenni majd olyan 4körül gyere másr fel és vegyél fel léci sg.hu chatra :D -
kiscékus #4861 De meg tudod mára csinálni?? -
#4860 Hoztam pár képet a ProFarm munkákról:
További képek a tárhelyen! -
#4859 Hát bele néztem ebbe az MTZ52 trakiba!Átis szineztem amit kell,de a traki csak kék!.Pedig csak a dds it szineztem át.Sztem azlehet a baj,hogy netán 3ds maxban kel ujra szinezni és talán jo lesz. -
quaddani #4858 sziasztok!amikor az mtz be beszállok akor azt a ball felső sarokvan hogy gomb : motor be/ki de hogyan kell ketős pontot írni a sátékban ha kiveszem az öszes gépet és csak azt hagyom benne akoris azt írja ki és ma megnézem a súgóját akkor meg a 4-est írja hagy motor be/ki kérlek segítsetek!!!! -
#4857 az előfordul!! -
#4856 Elnézést de nem IH talajlazító..:)
Csak valamelyik tudatlak azt a nevet adta neki közbe meg nem is IH.. -
kiscékus #4855 Nagyon köszönöm szépen Ti, Te oszt asztán nagyon rendes fiuk vagytok!!
Nem sok mindent tudnék cserébe adni mivel nincs vip gépem megelégszem azzal ami van de kérhetsz bármit amiben tudok segiteni!!! -
#4854 IH talaj lazitó
Letöltése:IH.ZIP -
#4853 Hello!.Ma ha lesz idöm át Festem neked majd ezta MTZ52!:) -
#4852 Jelentem használata tökélettes szoval agyneki és irány a melló :D -
#4851 http://www.ls-uk.info/download/12680
-
#4850 Mert a máté nemtudom tovább elment az egy görényvolt tudomásom szerint ez az sg segítcségre van aki tud az segít másoknak mert lehet hogy egyszer ami nem tudsz pont ő tudja akinek segítedtél :D Nemsokára megjellenek az első képek a téleg a jánishalmáról vagyis a pályáról elmondok anyit hogy darabig vip-lesz csak majd a szerveren lehet elérni szoval kérni tilos lesz mert az nemkapja el csak 1-2 ember Meg ha majd megosztom az 1 oldalon lesz aki feltölti máshova az engedélyem nélkül feljelentésben részesül Ha majd átakarja akarod szrkeszteni akkor majd egy levelet kell írnod:D szép estét a többi fórumozónak :D -
kiscékus #4849 Nem a lényeg a fontos hanem a szándék!!!Emigy rendes vagy ahogy a többiek is!!! -
#4848 Én megcsinálnám neked ha időm volna meg ledvem jah ésha tudnámis :/ -
kiscékus #4847 Ok minden megvan de csak ijen kipufogót meg felnit fest át vagyis apróságokat nem pedig már mindenhogyan csináltam nem akarok szemtelen lenni de ha valamejikteknek van kedve ideje nem csinálná meg nekem!!!Nem olvasok a gondolataitokban de ha mégis kedvetek támad megcsinálni akkor itt amijnre kellene festeni az MTZ 52-est!!!
kép:
Elöre is megköszönöm ha esetleg ugyadódik!!! -
#4846 Kérdés tudd valaki mapot convertálni kissebbe? akkor válaszolj ha 100%-osan tudsz ha nem akkor neis írj ehez a posthoz csak akkor ha mappal kapcsolatban akarsz kérdezni