23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#4966 Köszi!!! -
#4965 heathsuperchaser
NHBB680_change_balescripfor_Heath_SuperChaser
első a felszedő(ami a képen is van nálam) a második a bálázó aminek a báláját tuti hogy felszedi. -
#4964 nekem megy mind2 csak mondom amikor veszem fel a bálát akkor össze vissza ugrál az egész :D
de ha már bálázás:
kb 80 hektárt arattam le :D és ez csak a kisebbik föld. kb 7-800 nagybála lett
a csapat:
bálázás (bár nemhiszem hogy lesz kedvem mindet összeszedni :D)
-
#4963 Másik bálafelszedőt nemtudsz linkelni ha van?:D
köszönöm! -
#4962 Hoztam egy pár képet megint:
További képek a tárhelyen! Nézd meg azokat is! :)
Amúgy multiban biztos jó lehet rajt játszani, de egyedüliben kész rémálom a silózás, és a kaszálás... -
#4961 Azt be se raktam..:D
Szerintem valami más mod is kel hozzá nem? -
#4960 Ez nálam se működik, valami hiányzik neki... -
#4959 A traki elején ottvan az a cucc amivel a bálát tudod lökdösni? mert ha igen akkor nyomj G-t amivel a lökdöső és a bálafelszedő funkciói között tudsz váltani. -
#4958 EZeket tudom de nem csinál velük semmit..:/
Pedig ez már másik mert volt ezelőt egy másik azse működöt meg ez se..:S
Esetleg más ilyen bálafelszedő nincs?:S -
#4957 V -vel nyilik ki oldalra M-N tudod nyitni / zarni a karokat hogy megfogja a bálát, B-vel tudod felhajtani a kart ha megfogtad a 2 bálát és akkor felteszi, J-K tudod billenteni az egészet ha már le akarod pakolni H-val pedig leteszi teljesen a bálákat
csak jelzem hogy ez nem automata felszedő neked kell nyomkodni a gombokat hogy éppen mit akarsz vele csinálni. jah és az se 100 hoyg felszedi neked, nálam pl ha megfogok egyet akkor mikor megyek előre össze vissza borul az egész felszedő nemtom miért. pedig ez a fajta nekem jobban teccik mint a másik ami autómata. -
bakter985 #4956 akkor onnan kiesek mert nekem attól gyengébb1.82/0.35 -
#4955 Valaki nem tudja hogy kel működésbe hozni akármit nyomok nem nyílik oldalra..:S
-
pista89 #4954 5mb minimum, viszont map meg a modpack is megváltozott (remélhetőleg véglegesen), vegyetek fel msnre és megbeszéljük a többit -
belorusz #4953 2009-esbe van de 2011-hez nem látok sehol!!!
-
belorusz #4952 sziasztok. Valaki nem tud egy olyan bálázot ami csomagoloval egybe van ?????? -
bakter985 #4951 miért van az hogy ha elő akarom hívni a térképet akkor egy idő nem birom,meg az óra is eltűnik,ahogy váltok járművet?
valakinek valami tipp légyszi!!!a map akadna?de mindnél?többnél is ez volt -
kiscékus #4950 Eszt nem tudom!! -
bakter985 #4949 milyen net kell?milyen gyors? -
kiscékus #4948 De mikor játszunk?? -
kiscékus #4947 Énis jelentkeznék!!! -
#4946 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Bár én egy olyan szerelvényre gondoltam ami "önjáró", tehát nem kell kísérgetni. De ha ennek ez a módja, így fogadom el. :-) -
#4945 Köszi!:D -
#4944 pfff.... rarban levo modokban altalaban tobb mod van benne (modpack). szal ki kell csomagolni a mod mappaba. (a rar fajlokon belul zip-be csomagolt modok vannak).
2011-ben mar illo hasznalni total commandert :D (azzal meg marha egyszeru a csomagolas) -
Ben66 #4943 Köszi a segítséget -
FortschrittTO88.zip -
UNIATYTAN10PLUS.zip -
ZDT_Mega_25.zip -
#4939 Claas Jaguar 850 speedstar pack
video a gépröl,és letöltés akukorica learatorol
ClaasJaguar850Speedstar PAC…rar -
#4938 Amikor le töltesz egy gépet,vagy modot, azt ki kel csomagolni!Kicsomagolás?ez alat mit érteni?pl total comander ha van.Bal oldalon meg keressük a myGames mappát,és azon belül a Farming simulator2011,és aztán még egy rákattintással már ottis van a Mods mappa!.A total kommander job oldalán pedig megkeressük azta gépet,amit letöltöttünk,majd addig kattintunk rá amik nem látjuk a zip leirást,Ha már látjuk akkor fogjuk és át másoljuk azt a mods mappába -
mtz 82 zts #4937 Egyszerüen csomagold ki a rar-t a mods mappába és kész -
#4936 Én lennék az egyik munkás! -
Ben66 #4935 Helló.
Tudna valaki egy olyan videót linkelni ide amin az van,hogy hogyan kell
a rar-ban lévő módokat betenni a mods mappába.?????
Előre is köszönöm:D:D -
#4934 Segítsetek egy kezdő játékosnak!
Mivel tudok egyszerűen kukoricát aratni, illetve silót vágni közvetlenül pótkocsira. Az eredeti gép (Krone) nagyon gyengén fordul az utánfutóval, a nagy kombájnhoz pedig nem tudok csatolni semmit.
Képet illetve linket csatoljatok! Köszönöm! -
#4933 Üdv!
Valaki linkelne egy 82-es MTZ után trágyaszórót és egy trágya rakodógépet ami jó is köszönöm szépen //sűrgős!//(Ja és multiképes legyen:) -
pista89 #4932 üdv!
3db !állandó! gépkezelőt keresek a gazdaságomba az alábbi gépekhez :
megkötés;
- tudj értelmesen játszani!
- legyen normális netkapcsolatod
(remélem nem teljesíthetetlen...:) )
Ezek kellenek a játékhoz :
Lsportal Public Map
Bethlen_modpack
msn : [email protected] -
mtz 82 zts #4931 Akkor megfogadom a tanácsod.. -
mtz 82 zts #4930 értem -
#4929 nem elég a mod a mapnak is tudnia kell a burgonyát. Pl az én mapomon lehet vetni, de egyszer próbáltam, és nagyon nem tetszett, mert akad tőle a játék, és távolról nem látható, hogy van e vmi a földön. Ja, és arról már ne is beszéljünk, hogy nagyon nehéz hozzá jó kocsit találni amivel el lehet szállítani. -
mtz 82 zts #4928 Vagy olyan mappot amin lehet burgonyát termelni?
Kivéve a micromappot. -
mtz 82 zts #4927 Tudtok ls 2011-hez borgonya vetőmag modot?