Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora egy szemétláda vagy, 90-es számra sms-t küldeti. Remélem hamar letakarodik a hozzászólásod az elsõ képernyõrõl és senki nem dõl be neki.
üdv: zsolti
Üdv topic!
Nem tudja valaki hogy mikortól lehet megvásárolni az LS2011 az árúházakban??
Nem tudja valaki hogy mikortól lehet megvásárolni az LS2011 az árúházakban??
Kedves Gazdatársak!
Mikor elég csak boronálni és mikor kell szántani is?
A tutoriálban van egy küldetés, a learatott földet kell boronálni szántás nélkül. Én eddig szántottam aratás után és aztán boronáltam is.
Mikor elég csak boronálni és mikor kell szántani is?
A tutoriálban van egy küldetés, a learatott földet kell boronálni szántás nélkül. Én eddig szántottam aratás után és aztán boronáltam is.
Igen lehet, de némi fenntartásaim vanak vele kapcsolatban.
Trágyát a tehenek termelnek, két félét, hígat és a lepényt. A híghoz a fehér tartálykocsi kell, azzal tudod szétszórni. A másik az bonyább, kell egy homlokrakodós traktor, egy kanál rá és egy szarszoró pótkocsi.
Én csak akkor láttam változást (sötétedést a földön) ha szántás után szórtam ki, ami nem logikus, mivel az éltben elöbb a szar aztán a szántás, hogy bekerüljön a földbe az anyag. A termésmennyiségben semmilyen változás- növekedés nem volt. Ha a sorrendem nem jó kérlek bennetek javítsatok ki, valami értelmének kell lennie csak én nem jól csinálom?
Trágyát a tehenek termelnek, két félét, hígat és a lepényt. A híghoz a fehér tartálykocsi kell, azzal tudod szétszórni. A másik az bonyább, kell egy homlokrakodós traktor, egy kanál rá és egy szarszoró pótkocsi.
Én csak akkor láttam változást (sötétedést a földön) ha szántás után szórtam ki, ami nem logikus, mivel az éltben elöbb a szar aztán a szántás, hogy bekerüljön a földbe az anyag. A termésmennyiségben semmilyen változás- növekedés nem volt. Ha a sorrendem nem jó kérlek bennetek javítsatok ki, valami értelmének kell lennie csak én nem jól csinálom?
Szasztok ismét!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehet-e trágyázni és ha lehet akkor is hogyan?
Köszi!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehet-e trágyázni és ha lehet akkor is hogyan?
Köszi!
ha minden igaz akkor 512/256kb/s nem hiszem hogy ez lenne a baja.
Nem 1 gép van rajta ilyen kis siemens modem ADSL
Van külön saját routered, mert pl két gép is rá van kötve a netre?
Router????? ADSL modemes netem van.Annyira nem értek hozzá.
Minden más kategóriára is?
Routered van, arra van csatlakoztatva a géped?
Routered van, arra van csatlakoztatva a géped?
Hát sajnos semmi, ugyan azt írja ki.
oké köszi
megpróbálom
megpróbálom
jobb volna sorban mindet
nem tudni, hogy a kiadott legfrissebb csomag teljes javítás-e, próbát megér
nem tudni, hogy a kiadott legfrissebb csomag teljes javítás-e, próbát megér
Csak az 1.4 est telepítettem föl
Nézz meg más szerver csoportot. Az Interc Eur néha nem elérhetõ. Ha eredeti, akkor biztos nem lesz gondod. Egyébként a javító csomagokat már feltelepítetted? Fontos volna.
Nah mindegy majd holnap újra próbálom. köszi a segítséget Bzsoli!!
Német országból van a game,de hát egyenlõre még el vagyok keseredve mert nem tudok multizni vele.
Bzsoli!
Ez full eredeti most csomagoltam ki a dobozból és mégis ezt írja ki lehet hogy csak átmeneti hiba lehet???
Ez full eredeti most csomagoltam ki a dobozból és mégis ezt írja ki lehet hogy csak átmeneti hiba lehet???
A bálákat nagyon könnyen lehet pakolni.
A körbálának a kör oldalába kell szúrni a villát, méghozzá a sötétebb négyszög közepébe (egy sötétebb árnyalatú négyszög, ami valamivel kisebb, mint a körbe rajzolható legnagyobb négyszög. A kocka bálákkal még nem nagyon próbálkoztam, de majd kikísérletezem.
A körbálákat a kétféle nagy kék pótkocsikra lehet pakolni. Ha szépen pakolod fel, és nem össze-vissza vannak felhányva, úgy nem nagyon mocorognak, és 1-es tempóval simán szállíthatóak.
Majd csinálok és megosztok egy videót, hogy pakolni és szállítani is lehet õket szépen.
Nekem pl a rakodókar vezérlése egy joystikra van beállítva, így majdnem egy igazi gép módjára tudom vezérelni jobb kézzel, miközben a bal kézzel a billentyûkkel a gépet vezetem.
A körbálának a kör oldalába kell szúrni a villát, méghozzá a sötétebb négyszög közepébe (egy sötétebb árnyalatú négyszög, ami valamivel kisebb, mint a körbe rajzolható legnagyobb négyszög. A kocka bálákkal még nem nagyon próbálkoztam, de majd kikísérletezem.
A körbálákat a kétféle nagy kék pótkocsikra lehet pakolni. Ha szépen pakolod fel, és nem össze-vissza vannak felhányva, úgy nem nagyon mocorognak, és 1-es tempóval simán szállíthatóak.
Majd csinálok és megosztok egy videót, hogy pakolni és szállítani is lehet õket szépen.
Nekem pl a rakodókar vezérlése egy joystikra van beállítva, így majdnem egy igazi gép módjára tudom vezérelni jobb kézzel, miközben a bal kézzel a billentyûkkel a gépet vezetem.
Egyszerû német szöveg: Ön elvesztette a kapcsolatot a játékkal. Magyarul megszakadt a kapcsolat. Ezt bizonyára akkor írta ki, amikor csatlakozni akartál a multiplayer szerverhez. Néha nekem is szokta, bár nekem eredeti a game, így csak valami átmeneti gond lehet. A tört játék minden esetben ezt írja, ha multival akarnak csatlakozni próbálni.
Azt legfeljebb csak arra értik, hogy a modnak nem minden funkciója (pl fény, vagy mozgás) látható a többi multiplayernek.
én csak azért nem vagyok biztos benne mert csak néhány modelnél van feltüntetve a multiplayer ready
#hhwnd
Sie haben die verbindung zum spiel verloren ezt írja ki amikor multizni akarok mi lehet a hiba nem tudja véletlenül valaki??? a Játék eredeti.
A többlet termés szempontjából mindegy, hogy szilárd vagy folyékony trágya( ezek vannak a teheneknél és pótkocsival teríthetõ) vagy mûtrágya( ez van a szép kék tartályban a bálarakodó mellett és permetezõvel nyomhatod) kerül ki. Elég akármelyik, nem növekszik tovább a termés mennyisége ha többet is csinálsz. A teheneiddel nem tudom mi lehet a baj mert nálam már 10 után is kóricált pár, sõt még el is futott az etetõtõl mikor vittem leborítani a füvet 😊
Szinte mind mûködik, csak multinál fontos, hogy mindenkinek meg legyen ugyan az a mod csomag.
köszi
különben multiplayerbe mûködnek a modok? látom pl a másik ember john deer traktorát?
Totoo
Totoo
A magyar nyelvû, dobozos (DVD) változat most készül. Nálunk hamarosan elõrendelhetõ lesz (www.wingbest.hu) Árat még nem tudok mondani, de amint rendelhetõ a cucc, és vannak konkrét infóim, megírom. Lehet majd természetesen utánvéttel meg mindenhogy fizetni, tehát nem kötelezõ a kártya.
2. A tehenek erõforrászabálók, ezért limitáltan mutatja õket a szimulátor, tehát ha 20 tehened van, akkor is csak párat fogtok látni a mezõn. Azt, hogy miért nem láttok egyet sem, nem tudom. (Esetleg tört szoftverre próbálkoztok, amin nincs fenn az azóta megjelent javítás?)
2. A tehenek erõforrászabálók, ezért limitáltan mutatja õket a szimulátor, tehát ha 20 tehened van, akkor is csak párat fogtok látni a mezõn. Azt, hogy miért nem láttok egyet sem, nem tudom. (Esetleg tört szoftverre próbálkoztok, amin nincs fenn az azóta megjelent javítás?)
hy! ha beteszek 1 új mapot ak eltünik mindenem v ck megváltozik a kinézete a tájnak?
Sziasztok valszeg megveszem majd itt magyarországon eredetibe (vagy mutert meggyõzöm) de addig is aki tud multizni és akar is velem (majd) az küldje már el nekem az msn jét ha majd meglezs a játék akkor fölveszem.
Üdv.Totoo
Üdv.Totoo
Lehet akkor ez volt a gond en vetes elott csinaltam 😊
amugy tragyazas utan kell locsolni/ permetezni ?(meg mindig nemtom hogy most mi is ez pontosan 😊).
jah es koszi a segitseget, meg annyi kerdesem lenne hogy miert van az ha van 20 tehenem hogy egyet sem latok? nem annyira zavar de azert jobb feelingje lenne amikor viszem nekik a kajat hoyg ott maszkalna legalabb par darab. 😄
thx! (mar varom a jatek megjeleneset itthon mert en is szivesen tolnam multiban 😊)
amugy tragyazas utan kell locsolni/ permetezni ?(meg mindig nemtom hogy most mi is ez pontosan 😊).
jah es koszi a segitseget, meg annyi kerdesem lenne hogy miert van az ha van 20 tehenem hogy egyet sem latok? nem annyira zavar de azert jobb feelingje lenne amikor viszem nekik a kajat hoyg ott maszkalna legalabb par darab. 😄
thx! (mar varom a jatek megjeleneset itthon mert en is szivesen tolnam multiban 😊)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Sziasztok!
Akinek meg van eredetibe azzal szeretném fel venni a kapcsolatot, hogy megtudjuk beszélni mikor jáccunk.
akinek meg van az esetleg dobhatna egy privátot köszi.
Akinek meg van eredetibe azzal szeretném fel venni a kapcsolatot, hogy megtudjuk beszélni mikor jáccunk.
akinek meg van az esetleg dobhatna egy privátot köszi.
Sziasztok. Lenne egy olyan(egyeseknek elég béna) kérdésem hogy a magyarországon megjelenõ játék is angolul lesz vagy magyarul? És még valami. Angol nyelvû az én simulator-om de nem enged Multi-ban. Mi lehet a baja?
császtok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy azt átlehetne irni hogy a hány tehenem van azt mindet lássam mert láttam képeket és ott nagyon sok volt ott ezt valamivel meglehet oldani elõre is kössz
Sziasztok már megint zavarok 😄 nem tud valaki egy szép mtz-t? csak ne kisfülkés legyen Mert találtam én de sok nem volt jó :S
hát aztmondják nov. 15 16 17körül
tescoban 576 ban media markban
tescoban 576 ban media markban
Mate950309 én is ugyan így vok vele muteromnak van bankkártyája de enm bizik a netes rendszerekbe. tehát nekem is sajnos várni kell vele kb nem tudjátok hogy mikor lesz magyarországon boltban is megvehetõ?/És hol lehet majd megvenni?
elvileg nem.
Szia!
Nálam a trágyázás/mûtrágyázás mûködik. Adott földön adott növény 7000 helyett 11500. A vetés után csináltad? Mert csak akkor jó.
Nálam a trágyázás/mûtrágyázás mûködik. Adott földön adott növény 7000 helyett 11500. A vetés után csináltad? Mert csak akkor jó.
én is szeretnék jáccani (XD) vele de nemtom hol megvenni eredetibe és apa a kártyás rendszerben nemnaon bízik úgyhogy várok addig még megjelenik magyarhonba
Én az lennék de nem tudom hol megvenni XD