23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
gyurgyó 1975 #5129 szia honnan lehet ingyenesen letölteni ami a JD mögött van bála felszedö elöre is köszi
-
#5128 Erről nem nyilatkozom.de nemlesz túl nagy egy békés falulesz egy tsz után szoval nem lesz nagy mert átszerkesztetem a 40%-tól hogy nelegyen nagy mapp de a földek válzozak -
#5127 Fizetős ide vagy oda már mikor vásárolható volt már másnap fent is volt neten..:) -
kitt2000 #5126 markoló kanál trágya !
Egy ilyen kanalat valaki átrakná 2011-be!
Valaki feltöltené egy ilyen kanalat! -
#5125 hát nemtom hogy érdemes e megosztani, mivel az a kieg mapja ami ugye fizetős. -
#5124 Hamarosan meg osztom majd énis a mezőgép mapot amit át alakitgatok még.Már nem sok van hátra.Képek ismét lesznek majd fent
-
#5123 egyébként ezt a mapot egy teljesen üres mapra csinálod a 0ról vagy valamelyik map szolgál alapul és azt építed át?
én a Mezőgép mapot alakítottam át hogy jobban megfeleljen az ízlésemnek, én a túl nagy mapokat nem csípem sajna :/ -
#5122 #5121 a hungarian map nekemse jó másold be a modsba a zip csomagott és jó.A pályámon változtatás történ némeik személy miadt mert nagy de necsügegyetek ugyan az a pálya csak részleteseben megcsinálom így viszaugrott a maps 40%-ra -
Cereke #5121 Sziasztok
Letöltöttem 2 mapot is de nem tom elindítani bemásoltam és a régit mutatja csak. Valaki tudna adni tippet.
Előre is köszönöm.
Mapok: hungarian map,tsz map v1 -
#5120 Bocs téves írás:S -
#5119 Jah jah.Akkor te Jánoshalmi vagy? -
#5118 Mert vszeg az enginhez nem nyúlnak(,,- A rendszer ugyanaz marad."), csak kap pár új fícsört esetleg némi textura upgradedet, de kitudja. Viszot nem hinném, hogy milliokat fognak őlni egy ujabb enginbe mivel a piacon a agral simulatort leszámítva nincs vetélytárs, az meg egy fos, én már csak tom megvettem azt is... -
#5117 Jól meglesz csinálva akkor az 1-falu -
#5116 A 2.falu törlésre került a nagy map miatt de neagódjatok -
#5115 Miértis? -
#5114 kb mint a 11. -
#5113 Remélem ez eléh rendszerkövetelmény volt -
#5112 307-megánál nem lesz több.De ne higyétek aszt hú szar a maps csak nagy területen fekszik el nagyobb mint a tsz map v3 és ebben található 2 falu ahogy mondtam:D de ennél kissebre már nembirom-csinálni jelentem 60% a maps ien 56-okat nemondok szoval 60%körül van!+ információ Jobb talaj texturákk vannak, és a napraforgót sikeressen lehet szedni alap kombányal-is.és visszatérve a rendszerkövetelményekhez akinek szaggat az majd szoljon.de szerintem nemfog mert akinek hibátlanul megy a tsz-mapsorozatt akkor annak nemszabadna -
Ben66 #5111 A rendszerkövetelményeket lehet már tudni??
-
#5110 Z o val mükszik mikkor odaáls az mtz-vel vagy a john deerel-l
-
#5109 Tudom annyira hülye nem vok:D
De ennél nem müxik :/ -
#5108 beimportálod ás csinálsz alá egy kis gödröt aszt elmented. de ahogy letöltöd egy mappába teddd bele a mapsnak a tartalmaihoz és onnan inportálod be
és akkor majd birod mozgatni a nyillakkal. ha valamit nemértesz vegyél fel msn-re [email protected] -
mtz 82 zts #5107 és a bálaleadot hogy tudom belerakni? -
#5106 nincs-mit -
mtz 82 zts #5105 ok köszi -
#5104 úgy kell benne mozogni hgy alt bar egérgomb nyumva tartás az az fel le jobra balra nézés jobb egérgomb alt-al az előre halladás meg ienek majd látnifogod
-
mtz 82 zts #5103 akkor mappal kapcsolatban kérdezek a kamerát hogy tudom forgatni szerkeztés közben mert azt is akarom mojd egy kicsit alakítani? -
#5102 Hú bocsi de eszt nemtudom én aszthittem hogy maps-ban akarsz kétdezni de tudomásoim szerint nem lehet megcsinálni ge-ben de kérdez megg mást -
mtz 82 zts #5101 felveszlek sg chat re ha megen geded -
mtz 82 zts #5100 Segítesz először is azt akarom hogy
traktort akarok egy kicsit átalakítani és az ajtókat hogy tudom megcsinálni hogy nyithatók legyenek és hol lehet megadni hogy mejik gombal tudjam nyitni? Ja meg a kamerát a traktor körül amikor szerkeztem hogy lehet forgatni? -
#5099 én tudok -
#5098 menyá má ienenn -
mtz 82 zts #5097 Tud nekem valaki segíteni gaints editor ügyben?
-
#5095 elvileg a vetőgépeknél ugy kel hogy oda kel állni a vetömagraklapokhoz,és amikor az R betü megjelenik azzal annak megnyomásával töltödik meg -
#5094 Hú peddig tudtam:S úgyemlékszem hogy o de ha nem akkor passz -
#5093 Valaki megmondaná hogyan kel vetőmagot engedni ebbe a JD vetőgépbe?Köszönöm!
-
#5092 Igen:) csak még nincs kész de ha birok akkor gőzerővel csinálom:D -
zorba3333 #5091 Nézd meg ezeket:
Zselic map: Letöltés
Hortobágy map +(Videó): Letöltés
Westfalen map: Letöltés
Nekem bejöttek, bár nem a teljes fellelhető (14) növény termeszthető rajtuk, de mindenképp jól játszható térképek.
Ez igen :) Nagyobb projekten dolgozol, mint ami a képek alapján feltételezhető lenne :) Gratula.
-
#5090 Kistanya map? vagy falumap.vagy tszmapv2 vagy lshungary maps többet nemtudok ami közepes -
#5089 Valaki tudna ajánlani valami jó közepes nagyságú mapot, amin kb minden van ? :D