Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok az miért van hogy ha berakok egy gépet akkor nagyon belassul a játék. A gép benne van és mûködik is de úgy belassul a játék mintha diavetítés lenne.

wanlo
Hy topik!
A járvaszecskázók feladata elméletben igen egyszerû, nem más, mint a kukorica és a szálastakarmány levágása és aprítása.

...DREAM TEAM...

Igen erre gondoltam. Köszi!

Ha a direct_disk-et rádobod, akkor a füvet szecskázza és ugyan úgy oda kell üríteni, ahová a szecskázott kukoricát. A legcélszerûbb ha saját maga mögé van csatolva egy pótkocsi és arra ürít, így egy kis idõt is nyer az ember...
Szia Péter nem jösz multizni?
Ha az alapjátékban lévõ Krone Big X-re gondolsz, akkor talán tudok segíteni: a Big X tudtommal a kukoricatörõ fejjel mûködik csak, és arra jó, hogy a kukoricát összetöri a tehénkéknek. Nincs tartálya, de automatikusan szórja a közelben lévõ utánfutóba a cuccot, vagy mögé is csatolhatsz egy utánfutót. Én úgy használom, hogy levágom vele a kukoricát, amit a tehenészetben a kukoricatározóba boritok.
Sziasztok végre megjött a game (köszi BravoFox) nos akk multizhatunk aki akar multizni velem az küldjön egy pm et és megbeszéljük.
Hello!
Itt az elsõ gép ez a BIG X 1000-es mire jó? Mert nem tudtam még rájönni. Lehet hogy nagyon hülye kérdés de komolyan nem sikerült még rájönnöm mire jó. Köszi!

Ha bankkártyával fizetek gondolom akkor is van postaköltség. Meg lehet venni valahogy személyesen is?

G.
Ha visszaolvasnál kb. 10-15 hsz -t akkor ott a válasz.

Üdv

G.
vadkamionos
Reggelt!

Nem tudja valaki h már lehet-e kapni az LS2011-et a boltokban?
Kösz elõre is a választ😉

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Hmm jó képek.<#eljen><#eljen>

Tescobetyár

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

ez ku**a jó hír <#taps><#worship>
MaxPayne
Hmm.... ez hihetetlen de a képek szerint még is igaz, sztem akkor én várok december elejéig és akkor megveszem.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

VERESS 96
😄

Még annyi: megvehetõ utánvéttel (postásnak fizetve) is az LS2011, tehát nem kell bankkártyáznia annak, aki nem akar vagy nem tud. És aki nem akar regisztrálni a webáruházba a rendelés miatt, az egy sima emailben is megrendelheti az [email protected] címre írva.

Remélem, segíthettem. Amúgy én is nagy LS-rajongó vagyok 😊

Üdv,
Péter
Hunter of Deer
nah ez nagyon jo hir akkor tuti megveszem 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

allock
fasza

#hhwnd

Márpedig ennyi az annyi 😊
A magyarországi ár speciális, olcsóbb, mint a külföldi. Ez most szerencsésen így alakult.
allock
1990?

a 2009-es Gold kerül annyiba, ez még túl új ahhoz,hogy ilyen olcsón be lehessen szerezni, valami sántít 😊

#hhwnd

Sziasztok!

Egy kis reklám, de remélhetõleg nagy örömöt fog okozni: végre megállapodtunk a magyarországi viszonteladásról, és a dobozos, magyar LS2011-et december elejétõl tudjuk szállítani. A termék máris elõrendelhetõ nálunk. A megrendelést a www.wingbest.hu címen található szimulátoros áruházban tudjátok leadni.

A legjobb hír pedig az ár, ami mindösszesen 1990 Ft!

Üdv,
Péter
Hunter of Deer
patch van fent? mert lehet az a gaz. bar nekem akkor nemlaccottak a tehenek amikor az alap map v2-t letoltottem es felulirtam vele az eredetit. most hogy csak a sima alap van bent igy laccanak. viszont nekem neha csinalt mar olyat hogy volt 20 tehenem, elmentettem a gamet es masnap mikor beleptem volt 200 tehenem xD vegulis nagyon nem zavart eladtam oket es lett sok money 😛

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

MaxPayne
Látom nem érted.... nekem az a bajom hogy 24 db tehén van és 1 darabot se látok mert mondtátok hogy akármennyi van mindig 7 db-ot fogok látni de nekem 24 van és 1 db tehenet se látok

MANos Viktor
De akár mit csinálok át megy rajta :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Tescobetyár

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Endre
Azt hiszem rájöttem a bálák hasznára. Ha sikerül bevarázsolni õket a pajtába (futószallaggal vagy nélküle) a tejtermelés ugrásszerüen megnõ és dõl a lé.<#circling>

Tescobetyár
Ez így igaz, csatlakozom hozzád....A bálák meg megérnek egy misét...<#email>

Endre
Én ezt a magyarítás mizériát nem értem. A 21. században élünk és fiatal srácoknak gondjuk van az angollal, holott számítógépeznek, multizni akarnak. A multiban ugyanis jönnek mindenhonnan, én ma egy négyes játékot egy norvéggal, hollandal és spanyollal nyomtam. Na itt a magyarítás nem segít.<#wave> A magyarítással nem tudod megmondani neki, hogy vazze, menj a bolthoz, ott áll elötte a most vett eke, hozd már a malomhoz.
A netes fizetéstõl való félelmet meg nem értem. Legalább 20 éve müxik, ha nem lenne biztonságos nem menne a bolt.
A bálákkal meg tele a tököm 😊, kurva nehéz pakolászni õket.

allock
billentsd meg kicsit

#hhwnd

allock
hát ha vennél 50 tehenet és mind az 50-et látnád igencsak megterhelé a gépedet

#hhwnd

MANos Viktor
Miért nem marad meg a trágya a kanálban? :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

MaxPayne
Milyen játék optimalizálás?

thx
allock
print screen vagy fraps

#hhwnd

különben hogyan fényképeztek a játékba?
(cég=áfa+minden)
(ismerõstöl)
ha valaki megakarja venni utánvétellel én toks egíteni 8490 már a tied is
allock
eredeti a játékékod + te használod egyedül a saját megvásárolt kódodat?

ha nem nem fog menni

#hhwnd

allock
játék optimalizálás gyanánt

#hhwnd

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni beállítani a multiplayert mert már sok mindent megnéztem és még mindig nem indul el.
MaxPayne
Van megoldás arra miért nem látok 1 tehenet sem? pedig van 24 db a pda szerint

nem az hogy tartok tõle muter nem bízik benne és az isten faszának se lehet rávenni hogy adja ide pedig csak a szám kell
de nekem jólenne úgy is ha utánvétellel megtudnám venni
Hát attól nemtom mit kell tartani 😄
Semmi bonyolult nincs benne. Pókerre mindig kártyán fizetek be és semmi gáz

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

allock
a többség nem azért vár a magyar verzióra mert le lesz fordítva 10mondat, hanem mert dobozos verziót akarnak mert tartanak a kártyás fizetéstõl, nincs kártyájuk stb

#hhwnd

Az oké de ha már megjelenik magyarul is akkor miért ne legyen magyar?

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

allock
de figyelj már
szinte lófasznyi szöveg van az egész játékban

#hhwnd

Gerypapa 95
<#eljen> én is hoztam 2 fotót a JD-rõl 😊

A k*rva életbe.
Akkor inkább megvárom a magyart. Pedig már majd be multizok 😄