Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
de.

#hhwnd

Sziasztok!

Ha most megveszem az angolnyelvû verziót, és késõbb kijön a magyar azt ugye nem kell külön megvennem majd?

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

Tescobetyár
Szép estét mindenkinek....<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

oké papa 😊
allock
pedig jobb mint a gold

#hhwnd

Gerypapa 95
a válasz erre gombot használd már pls

jah etetni meg be kellõket terelni a fejõgépbe és lesz tej azért jön egy kamion és elviszi a tejgyárba onnanmge kapsz pinzt 😊
ha én lennék én csinálnám csak sajna nem értek hozzá pedig nagyon faxa kis oldal lenne
skate00
oks kösz a helpet,
akk valószínûleg nem szedem le, már vhogy nem tud annyira újat mutatni.
A trailerben láttam hogy vannak benne állatok(tehenek) azokkal lehet vmit kezdeni?

Gerypapa 95
A multiplayer játékmódhoz eredeti játék szükséges! FAQ nem hiszem hogy van valami normális fõleg itt , ha a HG törõdne a topikkal leehtne csinálni egy normálisat

törtel nem lehet multizni csak eredetivel faqra meg sztem keress rá googleba le van írva minden
skate00
<#zavart1><#idiota>csak most láttam meg a topicot, és csak végigszaladtam rajta, azért gondoltam régi LS09es videók voltak beszúrva.
Am vmi gyors FAQ t tudna nekem vki írni, hogy miben változott?
Törtel is lehet multizni? Kösz

allock
?

már megjelent

#hhwnd

skate00
a 2011 mikor jelenik meg?

Gerypapa 95
nagyon jók lettek a fotók 😊 már alig várom hogy a dobozos a kezembe legyen

allock
hiányzik valami mod
ha szürkék a szerverek, meg kell nézned a Details fület, hogy mik vannak a szerveren, és beszerezni egyesével

ha meg megvna minden és szimplán nem csatlakozik passzolok

#hhwnd

Endre
Tippet kérnék.
Ha én indítok multit simán csatlakoznak hozzám, viszon én még nem tudtam csatlakozni senkihez.

allock

#hhwnd

Endre
Köszi, és valami haszna is van? Eddig ezzel van a legtöbb meló.
Amúgy baromi nehéz felpakolni, igaz én kockával próbáltam.

Nem csak a játékban volt ennyi az idõ!😉

Trucker39
Szerintem a bálákkal most is azt kell csinálni, mint a 2009-s verzióban. Igaz, a mostaniban még nem próbáltam ki.

MaxPayne
Persze hogy lehet otp-s kártyával bármely Visa vagy master card-al lehet de egyébként egyszerûbb ha a Steam oldalon kiválasztod a magyar nyelvet és már magyarul lessznek feltüntetve a szövegek

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
P

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

De nekem nincs a felsoroltak közül egyetlen kártya se, csak OTP-s.
Az is jó? :-D

Endre
Na a netes fizetésrõl:

http://store.steampowered.com/app/90200/

ide menj, ez a cég kezeli a játékot a neten
iti add to cart
purhase for myselef (letöltöm), purhase as a gift (csomagként kérem, magyar adó nélkül, mert ajándékként küldik)
na most ha nem vagy még regisztrálva a Steamon, tedd meg, aztán kitölteni értelemszerüen a következõ oldlt és automatikusan letölti a gépedre.
Mivel már regisztrált Steam tag vagy, ha belépsz és nincs a gépeden letölti, mivel jogosult vagy rá és nem látja a Steam könyvtárban.
Ez a jövõ gyerekek, nem cd-t dvd-t gyüjtögetni, elektronikusan intézni és müxik.

allock
a linkekrõl csak annyit, én úgy vettem észre csak egy ideig él

viszont kapsz egy azonosítót, amit ha használsz küldenek új linket, persze a játék ugyanaz mint a warezos verzió egyedül az eredeti serailra van szükséged, és azt is elküldik neked ha netán eltûnt volna gép újrarakásnál, persze az azonosítód után

#hhwnd

allock
az azért van mert az egy külön silózós mod, azt külön kell beszerezdned hogy emelkedjen, úgy mint ahogy lehet bárhová terményt borítani

#hhwnd

allock
credit cardot válaasztottam, bekell írnod a kártya számod, a lejárat dátumát, meg ahol a név van a kártyán az utolsó 3 számjegyet

#hhwnd

ezzel ne ezt a topikot hányd már teli légyszíves, ide menj ezzel a problémával, semmi köze nincs ennek a ls11-hez

dávid 001
már 6 silage mapot kipróbáltam és semi

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
én arra gyanakszok hogy rosz hejre másoltam

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

ls11 el tölsd le netrõl vagy vedd meg euróért bankkártyával
dávid 001
akkor te meikel játszol és honnan szerezem meg.melesleg a 09 topik kihalt ez az egyetlen müködö amit találtam

nem tom mi a baj ls 09 én nem sokat játszottam
dávid 001
elvileg kéne mert a talaj alat kivan dolgozva de nekem nem jön fel a videón meg igen

dávid 001
én csak annyit akarok hogy miért nem telik a silótároló kiönteni kilehet de nem növekszik

lehet hogy megmarad a link nem tudom írd ki egy cdre és akkor enm lesz gond a forintot meg átváltja a bank euróra
én se rendeltem még szeritnem nem tom xD
Azt én tudom, neten szeretném nekik átutalni a pénzt, és letölteni,
viszont, nem tudom, hogy az a bank transfer-e (bár sejtem, hogy az).
Illetve még szeretném azt kérdezni, hogy ha megveszem, megkapom a letöltési linket, hogy az a link meddig él?
például ha mondjuk újra kell telepítenem x hónap múlva a gépet, nem írtam ki cd-re és a gépemen sincs fent, viszont a link amit kaptam megvan, akkor le tudom x hónap múlva tölteni?

+most nézem hogy ad egy bankszámlaszámot ahova küldhetem a pénzt, azt õk honnan tudják, hogy én utaltam át nekik?
meg a másik, hogy forintot is lehet küldeni nekik?

bocsi de elég láma vagyok ebben a témában sose rendeltem még így<#miaz>

de szerintem a Bank transfert kel választani
Azt kell választani, amit te akarsz, ahogy te fizetni szeretnél.

üdv: zsolti

nem tom én BravoFoxtól rendeltem nekem postán jön mert muterom nem bizik a kártyás modszerbe(pedig biztonságos)
Szia!
Énis meg szeretném rendelni, egyedül a játék unalmas már nekem.
Rendelésnél a Bank Transfert kell kiválasztani, mint fizetési lehetõség?

én nem tok benne segíteni
mi már enm játszunk az ls 09 el szoval nem tom hogy valaki írni fog e
mit írjak?
dávid 001
<#conf><#conf>

dávid 001
na mikor ír valaki?:S

Hunter of Deer
Aki a Modsource-os mapon tolja segitsen pls hogy hova kell onteni a silozott kukoricat az allatoknak.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
na ezaz a videó amirõl beszéltem neki müködik nekem nem segítcsetek