Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha most megveszem az angolnyelvû verziót, és késõbb kijön a magyar azt ugye nem kell külön megvennem majd?
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
akk valószínûleg nem szedem le, már vhogy nem tud annyira újat mutatni.
A trailerben láttam hogy vannak benne állatok(tehenek) azokkal lehet vmit kezdeni?
Am vmi gyors FAQ t tudna nekem vki írni, hogy miben változott?
Törtel is lehet multizni? Kösz
ha szürkék a szerverek, meg kell nézned a Details fület, hogy mik vannak a szerveren, és beszerezni egyesével
ha meg megvna minden és szimplán nem csatlakozik passzolok
#hhwnd
Ha én indítok multit simán csatlakoznak hozzám, viszon én még nem tudtam csatlakozni senkihez.
Amúgy baromi nehéz felpakolni, igaz én kockával próbáltam.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Az is jó? :-D
http://store.steampowered.com/app/90200/
ide menj, ez a cég kezeli a játékot a neten
iti add to cart
purhase for myselef (letöltöm), purhase as a gift (csomagként kérem, magyar adó nélkül, mert ajándékként küldik)
na most ha nem vagy még regisztrálva a Steamon, tedd meg, aztán kitölteni értelemszerüen a következõ oldlt és automatikusan letölti a gépedre.
Mivel már regisztrált Steam tag vagy, ha belépsz és nincs a gépeden letölti, mivel jogosult vagy rá és nem látja a Steam könyvtárban.
Ez a jövõ gyerekek, nem cd-t dvd-t gyüjtögetni, elektronikusan intézni és müxik.
viszont kapsz egy azonosítót, amit ha használsz küldenek új linket, persze a játék ugyanaz mint a warezos verzió egyedül az eredeti serailra van szükséged, és azt is elküldik neked ha netán eltûnt volna gép újrarakásnál, persze az azonosítód után
#hhwnd
#hhwnd
#hhwnd
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
viszont, nem tudom, hogy az a bank transfer-e (bár sejtem, hogy az).
Illetve még szeretném azt kérdezni, hogy ha megveszem, megkapom a letöltési linket, hogy az a link meddig él?
például ha mondjuk újra kell telepítenem x hónap múlva a gépet, nem írtam ki cd-re és a gépemen sincs fent, viszont a link amit kaptam megvan, akkor le tudom x hónap múlva tölteni?
+most nézem hogy ad egy bankszámlaszámot ahova küldhetem a pénzt, azt õk honnan tudják, hogy én utaltam át nekik?
meg a másik, hogy forintot is lehet küldeni nekik?
bocsi de elég láma vagyok ebben a témában sose rendeltem még így<#miaz>#miaz>
üdv: zsolti
Énis meg szeretném rendelni, egyedül a játék unalmas már nekem.
Rendelésnél a Bank Transfert kell kiválasztani, mint fizetési lehetõség?
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k