23835
  • dávid 001
    Teis jánoshalmi vagy? ha igen vegyél fel sg chatra
  • dávid 001
    köszi
  • dávid 001
    Köszönöm szépen!:D Kaptok több infórmácíót a mappomról: növények.Kukorica.buza.repce.árpa.napraforgó.lehetőleg burgonya.
    földek mérete: rengeteg nagyságú föld van meg fórmályú egészen a kicsi kert nagyságtól a 20-30 hektárosig.
    Tej: lehet saját magunktól meg a tejszálító kocsi is viszi
    Leadóhelyek:othol a régi farmon egy rozsdás bábolna van közvetlenn mellete 5db siló.Nagy bga-siló a2.falu-n kívül lehet látni egy fóliátt arra lehet üríteni.vann benne bála-aprító( 2.falun kívűl) bálarakások közzött elehet adni a bálákat(farmon).Található a pályán ileggális szemétlerakó.tó és az csatlakozik egy nagy sáncba.Trágya az 3 falyta van az alap híg trágya az alap szerves az egyik épületen belül van a3. meg egy nagy trágyarakás aszt nemtudom még hova lesz.A farmhoz 2 bejárat vann meg 2 út közelíti meg egy köves megy egy földes.egyelőre enyi informácíót osztok megvelettek
  • Martinez01
    Jééé:)
    Egy jánoshalmi kolléga :P.
    Sok sikert, csak így tovább.
  • mtz 82 zts
    Nagy mélyszántó ekét tud nekem valaki linkelni?
  • zorba3333
    Egyre ígéretesebbnek tűnik, gratula :)
    Nekem nagyon bejön ez a békés falusi hangulat, a 80-as évekbeli gazdasági épületekkel, hazai kiszolgálóegységekkel (Magyar Posta, Coop Áruház, stb.)
    A hangulatot tovább fokozza a hazai "gépóriás" a RÁBA Steiger jelenléte. (Bár ez opcionális, hiszen mindenkinek más a kedvence.)

Visszaolvasva a fórumon láttam, hogy már korábban is írtál a térképedről, és közzétettél pár szép képet is kedvcsinálónak, de a részletekről (növények száma, tejmód, földek mérete, eladási lehetőségek, átvevő helyek száma stb.) eddig nem sok minden került nyilvánosságra.
    Nyilván ennek az az oka, hogy még készülőben van a térkép, de gondolom az elképzelés ezekkel kapcsolatban már rég megvan. :)
    Kaphatunk esetleg bővebb információt ezekről?

Olvastam egy korábbi hozzászólásodban, hogy egy meglepetéssel is szolgálni fogsz a felhasználóknak, ami külön öröm :)
    Kitartást, és jó munkát a pályádhoz :)
  • padarmtz
    ez nagyon jó lesz barátom
  • dávid 001
    2-hónapinagy munkám de még 50%
  • dávid 001
    Jánoshalma map remélem tetszik:D

• dávid 001

bocs a sok képért!
  • dávid 001

[img=http://www.kephost.com/images4/2011/8/28/ter5a0oiz959xlhychm0.png] Bocs egy hszba enyi fért
  • dávid 001

Hoztam pár képet a Jánoshalmáról!! Íme véleményekre kiváncsi vagyok
  • dávid 001
    Jah jah azért raktam ki mert lehet hogy valakinek nincs google fordító és így elbírja olvasni
  • Hunter of Deer
    google forditó rulez...
  • dávid 001
    Még egy kicsi infó!:D

Landwirtschafts Simulator 2012 bejelentette gamescom 2011:
    Horsch fúró 3m (Platinum Edition)
    egy újfajta gyümölcsök: paradicsom az üvegházban, üvegházak bárhol elhelyezhetők a térképen (Platinum Edition) is
    az üvegházhatást okozó a növekvő növények szükség lehet a víz és a víz tartály tele priva¾avius ​​River (Platinum Edition )
    "realisztikus" rámenős szilázs (az LS 12)
    eke és kapa tette a textúra függ az irányt (a LS 12)
    A kezdeti, kis udvar is bővíthető (csak a LS 12)
    a szárított gyümölcs fajtákat lehet öntözött vízzel ágyú (az LS
  • dávid 001
    LS-2012 információ:

Mezőgazdasági szimulátorok 2012 elérhető lesz még ebben az évben vagy jövő év elején.
    Íme egy hipotetikus (vagy feltételezett) listája:
    - Multiplayer mód (javított)
    - Állatok (tehén, sertés)
    - Deutz Fahr traktorok és más gyártók traktorok (más márkájú traktorok )
    - Vogel és Noot végre több
    - és több berendezések (nagy esztergályos, nagy széna gereblye, trágya tartály nagy, nagyobb rakodási kocsik, tartálykocsik>> Mindegyik most, és mi a DLC csomag)
    - növényfajták marad ugyanaz ( Talán egy vagy két fajta növekedés)
    - Régi berendezések indításakor egy új játék ugyanaz marad
    - egyéb mezőgazdasági termelők a kártyán (single-player mód)
    - Nem lesz több térképet, amely elérhető lesz az elején (mint például a biogáz-e vagy sem)
    - Lehet vásárolni olyan épület (pl. bála aprító a 80.000 €, ...)
    - vásárolhat dobozok
    - az eszközök tönkreteheti
    - nincs évszakok
    - természetesen lesz támogatása wi Eder
    tökéletesen ezzel a fogantyúval. Segített Google fordító - Védjegy berendezések LS12: Pottinger, Horsch, Vogel & Noot, Kotte, Bergmann, talán Fliegl.
    - traktor védjegye LS12: Deutz Fahr és (Massey Ferguson, Valtra, Massey Ferguson és a New Holland, valószínűleg az egyik új márka) .
    - napelemek és szélturbinák (lehet kapni majd építeni betkur)
    - egy biogáz üzem a második DLC csomag típusát.
    - A személyzet jobb, hogy így menjen be.
    - Minden létesítmények és berendezések a DLC pack 1 és 2 bővül !
    - A rendszer ugyanaz marad.
  • kiscékus

Ennek a videónak valakinek megtudná adni a zene cimét??
    Kérem!
  • Skynet85
    És igen láttam, hogy már kérdezték milyen a dlc, de én most kifejezetten tapasztalatra akarok rákérdezni, mivel neten x+1 helyen van róla leírás, tőbségben ugye marketing duma, hogy bizony vedd meg mert kell az neked :D
  • Skynet85
    Üdv. Az volna a kérdésem, hogy aki porbálta már bérmelyik dlc-t, de leginkább a másodikat, az mit gondol róla, érdemes érte adni 10 dodot ?

zetorkapitány:
    a. szerintem ez nem warez topik, de lehet tévedek.
    b. millió és még annál is több torrent oldalon van fent a tört
    c. 2k tescoban (én anno steamen vettem ott jóval több volt)
    d. miután megszerezted a törtet, rájöszs, jó volna multizni is, nah az törtel nem fog menni, konkluzió vedd meg, 2k az ha cigizel 3 doboz vagy ha bulizol max 1 hétévége
  • joceruza
    Azt is meg tudod mondani hogyan?
  • zetorkapitány
    Üdv. Landwirtschafts Simulatornak tudnátok olyan oldalt ahonnan le lehet szedni crackjét? Köszi!
  • gogabi79
    holnap még majd keresni fogok utána ez ügyben!
  • gogabi79
    ezt még Zorba3333 irta!

A DLC egy külön megvásárolható kiegészítő csomag.
    Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
    Valószínű, hogy olyan módot töltöttél le, amely működéséhez kellenek az előbb említett kiegészítőben lévő eszközök, vagy gépek.
    Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek működésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.

A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
    DLC pakk
  • gogabi79
    ép utána nézek
  • gogabi79
    azt hiszem fel,de hogy jolesz e az eredmény azt nemtudom
  • Binke1
    Hali! Akkor senki nem tud erről a DLC 2-ről semmit? Ez is csak pénzcsalás vagy akkor mi lehet?Megvettem telepítettem és semmi .Nincs meg senkinek?Mondjon már valaki valamit róla!
  • Cereke
    Sziasztok

1 kérésem lenne ha megoldható valaki betudna linkelni egy mapot amit lehet sokáig játszani mert az eredeti mappot már unom kissé jöhetnek moddok is hozzá ha van.

Előre is ezer köszönöt.
  • gogabi79
    Burgonya Mod
    potato.zip

ezen az oldalon találtam rá

http://www.ls-novinky.cz/Mody.html
  • mtz 82 zts
    Olyan pekket nem tudsz véletlen aminek a segítségéval olyan mappon is tudok majd burgonyát termelni amin egyébként nincs burgonya?
  • gogabi79
    ez amit mondtam csak egy tip,nem tudom annak mia célszolgálata
  • mtz 82 zts
    De ha burgonyát akarok termelni mert én farmland mappon játszom és ott nincs vetőmag hogy azt hogy lehet bele rakni?
  • gogabi79
    Megnéztem a giantsban amit kérdeztél a potkocsi alatti szerkentyü az valami felszedő masinak.lehet hogy burgonya szedő vagy más
  • mtz 82 zts
    http://www.youtube.com/watch?v=_gMV_pFH0Rw&feature=related
    Ez melyik map?
  • mtz 82 zts
    http://www.ls2011-mods.com/2011/03/30/polskie-wykopki-modpack/
    Azt szeretném megkérdezni hogy a képen az mtz mellett a pótkocsi alatt a traktor után felvan akasztva az mi?
  • gogabi79

Letöltése:
    HW60.11 bálás
  • joceruza
    Helló! Azt szeretném kéredzni hogy fel lehet.e nagyítani pl. egy traktort? Konkrétan a Kirovets K700 amivel gond van. Kisebb mint a legkisebb Fendt. Piszok zavaró.
  • Binke1
    Hali! Tuda nekem valaki segíteni, hogy mit csináljak a DLC 2-vel? Megvettem és azt írja telepítve van és csak nem akarja egyes térképeket kezelni, mert azt írja megkell vásárolni a DLC 2-őt. Esetleg talán kellene megvenni az 1-et vagy hova kell húzni, hogy menjen a játék. Előre is köszönöm.
  • Chris von Bone
    Mentsd el, lépj ki, lépj vissza és nem lesz ott! :)
  • rába245
    hali. megvettem az ls11-et feltelepítettem és a pc el sem indítja.mi lehet a baj???a segítséget előre is köszi!!!
  • dávid 001
    nekem egy időután eltűnt