Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
Ezt most komolyan kérdezed?
Aki megveszi pénzért szerinted odaadja neked a saját kódját. gondolkozz már pls.
Vedd meg te is vagy szedd le valahonnan és ahhoz van kód is de bukod a multit.

Remélem nálunk lassan kapható lesz mert jó lenne már multizni 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
egyik ismerõsöm megvete a játékot kiírta nekem de a serialt nem agya meg valaki meg tudja adni?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
haljátok valaki vegyen fel msn re volna egy nagy kérésem qwettt @citromail .hu

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Nincs, multihoz eredeti game kell. Kérdezd meg BravoFox -ot, hogy az Õ online boltján (wingbest.hu) keresztül meg tudod -e rendelni. Nekem belföldön utánvéttel, postán 3200 Ft.
Sziasztok. Mivel Romániában élek, nem tudom megvenni(normális áron) a játékot, de letööltöttem torrenten(tudom nem igazságos, törvényes de nincs mit tenni). Nagyon szeretnék multizni. Lehetséges valahogy megoldani: a torrent változattal is multizhassak? Van rá lehetõség? Köszönöm
A gyengébb fokozatban ujra kezdtem az egészet.
Egyszer velem is elõfordult de még az ls09-ben,ez akkor volt amikor betettem egy új modot.Sajna nem lehet vele mit kezdeni,meg kell venni mindent újra.

Sziasztok
Kérdezném.Nagyon sok gépeim voltak.Mindenem eltünt,csak a pénz nem változott.Mit csinálhattam rosszul?
És melyik fokozatban érdemes játszani? Gyenge,normál erõs?
Köszönöm.További jó játékot mindenkinek.
Hello

Innen le tudod szedni ezt a man pótot:
pót

szia ne haragudj ezt a pótot sehol nem találom egy linket tudnál lõni hogy hol lehet letölteni elrõe is köszi
igazad van akkor most elkezdem
allock
ugyanannyi ideig tart neked is letölteni mint másnak

ha meg lusta vagy ne játsz
csodákat ne várj

#hhwnd

bocs!annyit szeretnék kéredezni hogy van olyan ember akinek le van töltve sok minden a gmaehoz?és priv.-ben eltudná nekem küldeni azokat ha lehet ilyen kérésem [email protected] ha esetleg valaki tudna nekem segíteni.elõre is köszönöm szépen
heló én innen rendeltem meg.remélem megjön😄
multiban
MaxPayne
Na ennek örülök azt hittem hogy decemberig kell vele várnom 😊

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

allock
nekem nem forgott, csak a gázpedállal volt gond de az utóbb mint kiderült mert rossz helyre kalibráltam be játékon belül

#hhwnd

Én még a 09-ben próbáltam de ott nem volt ffb.

Amúgy én nem annyira szeretem kormánnyal mert akármit kötök rá (kormány, gamepad) elkezd szépen lassan elforogni a kamera és elég idegesítõ. Amúgy tényleg egész hangulatos volt kormánnyal nyomni.

De megy is valakinek? Nekem meg sem rezdül. Logitech WingMan kormány...
allock
game.xml-ben benne van a vibration

#hhwnd

Nálam a force feedback nem megy az LS-ben. Egyáltalán kezeli, használja a force feedbacket az LS?
Örömhírt súgnék meg azoknak, akik megrendelték a dobozos, magyar változatot a wingbest.hu áruházban: nem igazán hivatalos még, de most úgy néz ki, talán még 2 hetet sem kell várni, és megérkeznek a példányok.

<#awink>

allock
legalább egy force feed backes

sok szerver van, mindegyikan másfajta pálya + modok (traktor,pót, kombájn stb) ezeket mindet neked kell bszerezni szóval jobb ha letöltöl mindent kb

#hhwnd

VERESS 96
Válasz erre gombot használd! És legközelebb egy hsz be!
Nem tudom lehet hogy neked is le kell szedned azt a mapot meg gépeket amit a többiek használnak multiban, ez valószínû de én nem értek hozzá 😄

multiban
multiban
mert olvastam hogy ilyen meg olyan mapot kell leszedni vagy is letölteni ha akar játszani az ember
és milyen kormány kell hozzá egy egyszerû vagy komolyabb?
VERESS 96
tudtommal semmit sem ha eredeti a játék.

VERESS 96
Sziasztok! Felkészültem az aratásra 😄

HALI!

megrendeltem a gémet és ha meg jön akkor valaki tudna segíteni a multiban?hogy hogy ekll csinálni hogy menjen meg mit kell hozzá leszedni?elõre is köszi
allock
hát jobb az irányítás vele, videókészítésnél mutat igazán jól,de van egy "fíling" faktora

#hhwnd

Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sõt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhetõ a rakodótraktor.

Kb. mint Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sõt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhetõ a rakodótraktor.

Kb. mint ebben a videóban. 😊
. 😊
sziasztok

egy ismerösöm szeretne jätszani evvel a jätekkal, kiprobälta, a kerdese annyi, hogy erdemes kormänyt, vagy esetleg joy-t hasznälni a jätekhoz, ti hasznältok ?

köszönöm
Tescobetyár

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

wanlo
Hy topik!
Jó képek,gratula!

...DREAM TEAM...

allock

#hhwnd

valaki nem akar multizni?
allock
optionsban volume ha arra gondolsz
ha full süket játékot akarsz akkor passz

#hhwnd

Miután learatom a gabonát a földrõl mindig fel kell szántani vagy elég csak a kultivátorral végigmenni rajta és csak néha felszántani? Ettõl függ-e a gabona mennyisége?

bár attól lehet meghülyül
nem tom hol lehet vegyétek ki a mappáiból a hangfájlokat
kgb12
Szép estét mindenkinek!Azt szeretném kérdezni hogy a John Deere az alapból benne van a játékba vagy tölthetõ?Választ elõre is köszönöm!

Manchester United FC

leho94
az engem is érdekelne

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

MaxPayne
istenem.... :S de most komolyan, közben zenét akarok hallgatni de nemtalálom hol kell levenni a hangot a game-ben

sztem a hangfalon
MaxPayne
Nekem német verzió van... hol tudom levenni az összes hangot a játékról?

értem
allock
néha, ezért kell találni egy fix szervert ahol minden klappol

#hhwnd

nektek nem szokott az lenni hogy nem tud csatlakozni egy szeróra csatlakozik aztán kiírja hogy you have lost connect with the game
nem szokott ienetek lenni multisok?