23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5169 szept 21 körül jön az új dlc, nem hinném hogy egyhamar lesz 2012, az kicsit a vevők hülyítése lenne, ráadásúl a dlckből is kell pénzt csinálni, és ugye aki a dlc-t megveszi az nagy fannak tekinthető, és mint olyan ha modjuk a szept 21.-én kiadott dlc után 1 hónnappal kinyomnák a 2012-t valszeg nem venné meg mert minek.
Egyébként én 2 dolog miatt vettem meg a 2-es dlc-t bio gas üzem(aktívan lehet szálítani a cucot és pakolni) és a többi megújuló energiaforrás miatt, sokat dobnak a hangulaton, az a pár gép meg csak ráadás:D -
#5168 Höszejön 6 ilyen akkor lesz ha nincski akkor bisztos hogy nem lesz elég egy hogy ne legyen ha több lesz akkor anyival több gép:) -
#5167 ??? figyelem! fontos kzérdemő kérdés!!! A Pályámhoz csatoljak modpackot? de nagyobb lesz a letötlés.Elötte megkérdezem az embereket hogy akarják e?( nem lenne sok ami szügséges a tsz-hez 4 mtz mtz 50.80.82(régi82)+2 Rába fortschrit kimbány.pótkocsi2 ih lazító meg néhány mod) -
Cereke #5166 annyira nem lényeg majd megoldjuk.Köszi a tippeket -
#5165 (Y) Énis így vagyok vele Aigg gyakorlom én a pálya szerkesztést de lehet maradok ennél.ahogy olvastam pálya szerkestésre nincs lehetőség szoval nemtudom nekem meg lesz mind a 2.Megvettem az agrar simulatort el kell mondanom hogy köüni való egy játék de nem ócsárolom csak eszembe jutott
-
#5164 hát csak ezért biztos nem venném meg a DLC 2-t.
inkább szedjen le egy másik permetezőt, és ha nagyon kell akkor írja át a kapacitást, vagy pl vannak olyan permetezők amiket meg sem kell tölteni...
gondolkodtam rajta hoyg meg kellene venni a Pro Farmot (alap FS + Mezőgépek megvan), de sztem kihagyom, inkább megvárom az LS 2012-t, addig kibírom a tömérdek sok moddal. -
#5163 fogalmazás gátló rulezz, nah majd máskor jobb lesz a lényeg benne van. :D -
#5162 ha van kedved és zsozsettád vedd meg a dlc2-t abban van mobil permet hordó, aszem 9 dodo, nekem meg is van van benne még pár új ficsőr szerintem megéri -
Cereke #5161 okok értem én de a permetelővel kellesz ingázni mint üszkös lábban a fájdalom. -
#5160 Azok nem mennek sehova :) de a vető gépbe épp elég fér nyugi :D -
Cereke #5159 sziasztok
pls help hogy a .. tudom a vetőmagot és a vegyszert elvinni a telepről jó messzire? A deutz nem birja megemelni a másik gép elbírja vagy azok oda vannak betonozva? -
#5158 Szia ezt a másik sráccal kell megbeszélni gondlkozunk egy dedikált szerverben, de ez még a jövő zenéje -
#5157 csak nem bálaégető? -
#5156 De lelehet pényképezni a Print scr syrq-gombot megnyomod az f12 után utána belemész a paintba és ctrl+v utána elmented és akkor van egy képed -
kiscékus #5155 Énis nagyon kiváncsi vagyok!!
DE ebben az esetben én most fejeztem be a mapomat de egy kérdésem lenne bárkihez hogy tudok vagy egyáltalán hogyan tudom lefényképeni a mapomat a GE-ben tudok e GE-vel fényképezni??köszönöm!!Létszivves segitsetek!! -
#5154 Gőzerővel halladok:) -
#5153 ok, kíváncsi vagyok mi lesz :) -
#5152 De lehet hogy kevesebb -
#5151 nemtudom ha szurkoltok 2 hét:) -
#5150 Vagy a mázsa vagy a műtrágyás izé bizé igaz?:D
Am mikor várható a mapod? -
#5149 meglepi lesz:D csak mondom hogy tudjátok:D majd hozokképeket anyi a lényeg hogy aszt ti magatok be tudjátok rakni a játékba megveszed és oda rakod ahova akarod -
#5148 Titok vagy elárulod előre?:) -
#5147 Van egy olyan meglepetésem a Pályámhoz hogy eldobjátok magatokat:) -
#5146 Valaki lenne oly szíves és adna nekem egy e-mail címet hogy hova kel írni a Halycin médiának ha nem kaptak a profarmhoz kodot köszönöm!
És még ha valaki lenne olyan rendes és segítene lefordítani németre mert gondolom németek..
Köszönöm szépen! -
Turé13 #5145 cső valaki tudna hw60.11hez fa magasitót segitségeteket elöre is köszönom
-
#5144 lehet mennék én is, de az alap gépeket utálom :/ -
Cereke #5143 bocsi a késésért de lekelett szaladnom boltba.
Internacional ba keresetek -
#5142 nah lesz vmi ? -
#5141 azért jelszó nem ártana mert, hogy ide kiírtad tuti lesz trlokodás, szóval prive jöhet a psw ha úgy gondolod. -
Cereke #5140 ok akkor délután 4 kor inditom a mapot Gerely-map néven keresétek majd
Előre is köszönöm a részvételt -
Areyn #5139 hali minden kedves fórumozónak :) megnéznétek ezt a linket? csak engedélyezni kell. 5 másodperc az egész :) link -
Ben66 #5138 én akarok
-
#5137 lusta vok privátot írni az még +2 katt, de szívesen beszállok a netem stabil sőt még én is. :D -
#5136 mek -
Cereke #5135 Sziasztok
Szeretnék indítani 1 csapatot alap mapon modok nélküli a játékom.
Aki szeretne csatlakozni dobjon 1 privet.
3 ember max.
elvárások : tudj rendesen(normálisan) játszani, stabil netkapcsolat.
Ha megleszünk privben küldöm a térkép adatait.
0 ról kezdjük.
Üdv:Gergely -
#5134 ha esetleg nem akarná felszedni a báládat akkor töltsd le innen a bálázót azzal tuti hogy működik! -
kiscékus #5133
Azt a traktor ameiken a rakodó van belinkelné nekem valaki csak rakodó nélkül??
Köszönöm!! -
gyurgyó 1975 #5132 köszönöm szépen
-
Letöltése:
Heath Super Chaser Mod für Landwirtschafts Simulator 2011 -
#5130 modhoster.de pl