23835
  • Skynet85
    szept 21 körül jön az új dlc, nem hinném hogy egyhamar lesz 2012, az kicsit a vevők hülyítése lenne, ráadásúl a dlckből is kell pénzt csinálni, és ugye aki a dlc-t megveszi az nagy fannak tekinthető, és mint olyan ha modjuk a szept 21.-én kiadott dlc után 1 hónnappal kinyomnák a 2012-t valszeg nem venné meg mert minek.

Egyébként én 2 dolog miatt vettem meg a 2-es dlc-t bio gas üzem(aktívan lehet szálítani a cucot és pakolni) és a többi megújuló energiaforrás miatt, sokat dobnak a hangulaton, az a pár gép meg csak ráadás:D
  • dávid 001
    Höszejön 6 ilyen akkor lesz ha nincski akkor bisztos hogy nem lesz elég egy hogy ne legyen ha több lesz akkor anyival több gép:)
  • dávid 001
    ??? figyelem! fontos kzérdemő kérdés!!! A Pályámhoz csatoljak modpackot? de nagyobb lesz a letötlés.Elötte megkérdezem az embereket hogy akarják e?( nem lenne sok ami szügséges a tsz-hez 4 mtz mtz 50.80.82(régi82)+2 Rába fortschrit kimbány.pótkocsi2 ih lazító meg néhány mod)
  • Cereke
    annyira nem lényeg majd megoldjuk.Köszi a tippeket
  • dávid 001
    (Y) Énis így vagyok vele Aigg gyakorlom én a pálya szerkesztést de lehet maradok ennél.ahogy olvastam pálya szerkestésre nincs lehetőség szoval nemtudom nekem meg lesz mind a 2.Megvettem az agrar simulatort el kell mondanom hogy köüni való egy játék de nem ócsárolom csak eszembe jutott
  • Hunter of Deer
    hát csak ezért biztos nem venném meg a DLC 2-t.

inkább szedjen le egy másik permetezőt, és ha nagyon kell akkor írja át a kapacitást, vagy pl vannak olyan permetezők amiket meg sem kell tölteni...

gondolkodtam rajta hoyg meg kellene venni a Pro Farmot (alap FS + Mezőgépek megvan), de sztem kihagyom, inkább megvárom az LS 2012-t, addig kibírom a tömérdek sok moddal.
  • Skynet85
    fogalmazás gátló rulezz, nah majd máskor jobb lesz a lényeg benne van. :D
  • Skynet85
    ha van kedved és zsozsettád vedd meg a dlc2-t abban van mobil permet hordó, aszem 9 dodo, nekem meg is van van benne még pár új ficsőr szerintem megéri
  • Cereke
    okok értem én de a permetelővel kellesz ingázni mint üszkös lábban a fájdalom.
  • Skynet85
    Azok nem mennek sehova :) de a vető gépbe épp elég fér nyugi :D
  • Cereke
    sziasztok

pls help hogy a .. tudom a vetőmagot és a vegyszert elvinni a telepről jó messzire? A deutz nem birja megemelni a másik gép elbírja vagy azok oda vannak betonozva?
  • Skynet85
    Szia ezt a másik sráccal kell megbeszélni gondlkozunk egy dedikált szerverben, de ez még a jövő zenéje
  • Hunter of Deer
    csak nem bálaégető?
  • dávid 001
    De lelehet pényképezni a Print scr syrq-gombot megnyomod az f12 után utána belemész a paintba és ctrl+v utána elmented és akkor van egy képed
  • kiscékus
    Énis nagyon kiváncsi vagyok!!
    DE ebben az esetben én most fejeztem be a mapomat de egy kérdésem lenne bárkihez hogy tudok vagy egyáltalán hogyan tudom lefényképeni a mapomat a GE-ben tudok e GE-vel fényképezni??köszönöm!!Létszivves segitsetek!!
  • dávid 001
    Gőzerővel halladok:)
  • FrezeR
    ok, kíváncsi vagyok mi lesz :)
  • dávid 001
    De lehet hogy kevesebb
  • dávid 001
    nemtudom ha szurkoltok 2 hét:)
  • Rikcsoo
    Vagy a mázsa vagy a műtrágyás izé bizé igaz?:D
    Am mikor várható a mapod?
  • dávid 001
    meglepi lesz:D csak mondom hogy tudjátok:D majd hozokképeket anyi a lényeg hogy aszt ti magatok be tudjátok rakni a játékba megveszed és oda rakod ahova akarod
  • FrezeR
    Titok vagy elárulod előre?:)
  • dávid 001
    Van egy olyan meglepetésem a Pályámhoz hogy eldobjátok magatokat:)
  • Rikcsoo
    Valaki lenne oly szíves és adna nekem egy e-mail címet hogy hova kel írni a Halycin médiának ha nem kaptak a profarmhoz kodot köszönöm!
    És még ha valaki lenne olyan rendes és segítene lefordítani németre mert gondolom németek..
    Köszönöm szépen!
  • Turé13
    cső valaki tudna hw60.11hez fa magasitót segitségeteket elöre is köszönom
  • Hunter of Deer
    lehet mennék én is, de az alap gépeket utálom :/
  • Cereke
    bocsi a késésért de lekelett szaladnom boltba.
    Internacional ba keresetek
  • Skynet85
    nah lesz vmi ?
  • Skynet85
    azért jelszó nem ártana mert, hogy ide kiírtad tuti lesz trlokodás, szóval prive jöhet a psw ha úgy gondolod.
  • Cereke
    ok akkor délután 4 kor inditom a mapot Gerely-map néven keresétek majd
    Előre is köszönöm a részvételt
  • Areyn
    hali minden kedves fórumozónak :) megnéznétek ezt a linket? csak engedélyezni kell. 5 másodperc az egész :) link
  • Ben66
    én akarok
  • Skynet85
    lusta vok privátot írni az még +2 katt, de szívesen beszállok a netem stabil sőt még én is. :D
  • Skynet85
    mek
  • Cereke
    Sziasztok

Szeretnék indítani 1 csapatot alap mapon modok nélküli a játékom.
    Aki szeretne csatlakozni dobjon 1 privet.
    3 ember max.
    elvárások : tudj rendesen(normálisan) játszani, stabil netkapcsolat.
    Ha megleszünk privben küldöm a térkép adatait.
    0 ról kezdjük.
    Üdv:Gergely
  • Hunter of Deer
    ha esetleg nem akarná felszedni a báládat akkor töltsd le innen a bálázót azzal tuti hogy működik!
  • kiscékus

Azt a traktor ameiken a rakodó van belinkelné nekem valaki csak rakodó nélkül??
    Köszönöm!!
  • gyurgyó 1975
    köszönöm szépen
  • gogabi79

Letöltése:
    Heath Super Chaser Mod für Landwirtschafts Simulator 2011
  • Hunter of Deer
    modhoster.de pl