Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt most komolyan kérdezed?
Aki megveszi pénzért szerinted odaadja neked a saját kódját. gondolkozz már pls.
Vedd meg te is vagy szedd le valahonnan és ahhoz van kód is de bukod a multit.
Remélem nálunk lassan kapható lesz mert jó lenne már multizni 😊
Aki megveszi pénzért szerinted odaadja neked a saját kódját. gondolkozz már pls.
Vedd meg te is vagy szedd le valahonnan és ahhoz van kód is de bukod a multit.
Remélem nálunk lassan kapható lesz mert jó lenne már multizni 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
egyik ismerõsöm megvete a játékot kiírta nekem de a serialt nem agya meg valaki meg tudja adni?
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
haljátok valaki vegyen fel msn re volna egy nagy kérésem qwettt @citromail .hu
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Nincs, multihoz eredeti game kell. Kérdezd meg BravoFox -ot, hogy az Õ online boltján (wingbest.hu) keresztül meg tudod -e rendelni. Nekem belföldön utánvéttel, postán 3200 Ft.
Sziasztok. Mivel Romániában élek, nem tudom megvenni(normális áron) a játékot, de letööltöttem torrenten(tudom nem igazságos, törvényes de nincs mit tenni). Nagyon szeretnék multizni. Lehetséges valahogy megoldani: a torrent változattal is multizhassak? Van rá lehetõség? Köszönöm
A gyengébb fokozatban ujra kezdtem az egészet.
Egyszer velem is elõfordult de még az ls09-ben,ez akkor volt amikor betettem egy új modot.Sajna nem lehet vele mit kezdeni,meg kell venni mindent újra.
Sziasztok
Kérdezném.Nagyon sok gépeim voltak.Mindenem eltünt,csak a pénz nem változott.Mit csinálhattam rosszul?
És melyik fokozatban érdemes játszani? Gyenge,normál erõs?
Köszönöm.További jó játékot mindenkinek.
Kérdezném.Nagyon sok gépeim voltak.Mindenem eltünt,csak a pénz nem változott.Mit csinálhattam rosszul?
És melyik fokozatban érdemes játszani? Gyenge,normál erõs?
Köszönöm.További jó játékot mindenkinek.
szia ne haragudj ezt a pótot sehol nem találom egy linket tudnál lõni hogy hol lehet letölteni elrõe is köszi
igazad van akkor most elkezdem
ugyanannyi ideig tart neked is letölteni mint másnak
ha meg lusta vagy ne játsz
csodákat ne várj
ha meg lusta vagy ne játsz
csodákat ne várj
#hhwnd
bocs!annyit szeretnék kéredezni hogy van olyan ember akinek le van töltve sok minden a gmaehoz?és priv.-ben eltudná nekem küldeni azokat ha lehet ilyen kérésem [email protected] ha esetleg valaki tudna nekem segíteni.elõre is köszönöm szépen
heló én innen rendeltem meg.remélem megjön😄
multiban
Na ennek örülök azt hittem hogy decemberig kell vele várnom 😊
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
nekem nem forgott, csak a gázpedállal volt gond de az utóbb mint kiderült mert rossz helyre kalibráltam be játékon belül
#hhwnd
Én még a 09-ben próbáltam de ott nem volt ffb.
Amúgy én nem annyira szeretem kormánnyal mert akármit kötök rá (kormány, gamepad) elkezd szépen lassan elforogni a kamera és elég idegesítõ. Amúgy tényleg egész hangulatos volt kormánnyal nyomni.
Amúgy én nem annyira szeretem kormánnyal mert akármit kötök rá (kormány, gamepad) elkezd szépen lassan elforogni a kamera és elég idegesítõ. Amúgy tényleg egész hangulatos volt kormánnyal nyomni.
De megy is valakinek? Nekem meg sem rezdül. Logitech WingMan kormány...
Nálam a force feedback nem megy az LS-ben. Egyáltalán kezeli, használja a force feedbacket az LS?
Örömhírt súgnék meg azoknak, akik megrendelték a dobozos, magyar változatot a wingbest.hu áruházban: nem igazán hivatalos még, de most úgy néz ki, talán még 2 hetet sem kell várni, és megérkeznek a példányok.
<#awink>#awink>
<#awink>#awink>
legalább egy force feed backes
sok szerver van, mindegyikan másfajta pálya + modok (traktor,pót, kombájn stb) ezeket mindet neked kell bszerezni szóval jobb ha letöltöl mindent kb
sok szerver van, mindegyikan másfajta pálya + modok (traktor,pót, kombájn stb) ezeket mindet neked kell bszerezni szóval jobb ha letöltöl mindent kb
#hhwnd
Válasz erre gombot használd! És legközelebb egy hsz be!
Nem tudom lehet hogy neked is le kell szedned azt a mapot meg gépeket amit a többiek használnak multiban, ez valószínû de én nem értek hozzá 😄
Nem tudom lehet hogy neked is le kell szedned azt a mapot meg gépeket amit a többiek használnak multiban, ez valószínû de én nem értek hozzá 😄
multiban
multiban
mert olvastam hogy ilyen meg olyan mapot kell leszedni vagy is letölteni ha akar játszani az ember
és milyen kormány kell hozzá egy egyszerû vagy komolyabb?
HALI!
megrendeltem a gémet és ha meg jön akkor valaki tudna segíteni a multiban?hogy hogy ekll csinálni hogy menjen meg mit kell hozzá leszedni?elõre is köszi
megrendeltem a gémet és ha meg jön akkor valaki tudna segíteni a multiban?hogy hogy ekll csinálni hogy menjen meg mit kell hozzá leszedni?elõre is köszi
Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sõt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhetõ a rakodótraktor.
Kb. mint Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sõt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhetõ a rakodótraktor.
Kb. mint ebben a videóban. 😊
. 😊
Kb. mint Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sõt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhetõ a rakodótraktor.
Kb. mint ebben a videóban. 😊
. 😊
sziasztok
egy ismerösöm szeretne jätszani evvel a jätekkal, kiprobälta, a kerdese annyi, hogy erdemes kormänyt, vagy esetleg joy-t hasznälni a jätekhoz, ti hasznältok ?
köszönöm
egy ismerösöm szeretne jätszani evvel a jätekkal, kiprobälta, a kerdese annyi, hogy erdemes kormänyt, vagy esetleg joy-t hasznälni a jätekhoz, ti hasznältok ?
köszönöm
valaki nem akar multizni?
Miután learatom a gabonát a földrõl mindig fel kell szántani vagy elég csak a kultivátorral végigmenni rajta és csak néha felszántani? Ettõl függ-e a gabona mennyisége?
bár attól lehet meghülyül
nem tom hol lehet vegyétek ki a mappáiból a hangfájlokat
Szép estét mindenkinek!Azt szeretném kérdezni hogy a John Deere az alapból benne van a játékba vagy tölthetõ?Választ elõre is köszönöm!
Manchester United FC
istenem.... :S de most komolyan, közben zenét akarok hallgatni de nemtalálom hol kell levenni a hangot a game-ben
sztem a hangfalon
Nekem német verzió van... hol tudom levenni az összes hangot a játékról?
értem
nektek nem szokott az lenni hogy nem tud csatlakozni egy szeróra csatlakozik aztán kiírja hogy you have lost connect with the game
nem szokott ienetek lenni multisok?
nem szokott ienetek lenni multisok?