23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5209 Okés!:D
Az jóó:D -
#5208 persze de nem ma majd holnap:) olyan 4 k-5 körül lesznek képek :) Adig pihi De lesz és szerintem sok embernek elfogja nyerni tetszését -
#5207 Értem:D
Esetleg pár képet dobnál róla?:D -
#5206 De még lesz kisseb -
#5205 18.4 mega -
#5204 Várjuk!
Map i3d-je mekkora? -
#5203 Kedves fórumozók a Jánoshalma maps 70%.Valószínű szeptember 14.-én várható hogy megosztásra kerüll a map ha így haladok vele -
#5202 Sajna nem tudok linkelni mert énis kerestem de nem találtam szoval :S jah nekemis volt hogy eltűnik a domb már kivolt vele a f... :D na mind1 remélem sikerült neked -
#5201 Értelek
Nem fedtem le a BGA-t és mikor elmentettem visszaléptem eltűnt nemvolt kupac de ugyan annyit írt ki hogy annyi van benne most becsomagoltam azóta nem néztem hogy megint elveszet-e de remélem nem..lehet csak bekel csomagolni hogy ne vesszen el nem?
Amúgy olyan modot tudnál linkelni amibe kel taposni?:) -
#5200 Remélem segített:) -
#5199 na a bga siló azért jó mert mikkor megtellik akkor általába enterel birod csomagolni és felbontani semi értelme a silótaposásnak de tudtomal van olyan mod amihez kell én csal szorakozásból csinálom -
#5198 Szép jó napot emberek!
Valaki segítene abba hogy mi különbség van a BGA és a silo tároló közt?
Mert mikor öntöm a siló tárolóba a silot akkor számolja a PDA-n de mikor a BGA-hoz öntöm akkor nem akkor csak a BGA-nál van egy számolo és az számolja.
És még az lenne hogy a silótaposásnak van lényege?tehát egyenesebb lesz tőle a silótárolóba a siló vagy nem?
Köszönöm a segítségeteket!
Chris von Bone:
Nekem is volt ilyen régen azt hiszem a kombájn világításával van a gond!
De ha éjszaka kapcsolod fel akkor nem lesz ilyen fehér a textúra úgy tudom de nem biztos! -
Ben66 #5197 mésem csinálok -
#5196 Ez a DLC 3 elég karcsúnak tűnik -
#5195 kösz kiporbálom -
#5194 minek egy másik szero is ha mi már toljuk ketten ? Cerekével ? btw no offense csináld nyugottan csak kíváncsi vagyok :D -
Ben66 #5193 15:00-ig írjatok -
#5192 Én is onnan tudom, hogy visszaolvastam a topikokban:
Neki kell tolatni a futószalag melletti falnak (és még beljebb) majd oda lerakni. Így a bálákért már csörög is a mani és nem kell szórakozni a lepakolásával. A játéknak ezen kis hibája itt kifejezetten előnyös! -
Ben66 #5191 Helló.
4 olyan ember jelentkezzen játékra akik tudnak normálisan játszani,
privibe megadom a jelszót,csak egy ifa mod lesz 0-ról indulunk.14:20-ig írjatok. -
#5190 nem tudna vki egy normális kocka bála gyüjtőt amiből egyszerűen lehet leadnia bálát vmi ilyesmire gondolok:
-
Letöltése:
PACK VLEKÙ ROZBAL.zip -
Roli97 #5188
Sziasztok hoztam nektek egy videót remélem nem baj :/
Bocs az offér ;) -
#5187 Szép jó napot emberek!
Valaki segítene abba hogy mi különbség van a BGA és a silo tároló közt?
Mert mikor öntöm a siló tárolóba a silot akkor számolja a PDA-n de mikor a BGA-hoz öntöm akkor nem akkor csak a BGA-nál van egy számolo és az számolja.
És még az lenne hogy a silótaposásnak van lényege?tehát egyenesebb lesz tőle a silótárolóba a siló vagy nem?
Köszönöm a segítségeteket!
Chris von Bone:
Nekem is volt ilyen régen azt hiszem a kombájn világításával van a gond!
De ha éjszaka kapcsolod fel akkor nem lesz ilyen fehér a textúra úgy tudom de nem biztos! -
#5186 Sziasztok!
Tudna valaki hogy mitől lehet a képen látható fehér rész, ha bekapcsolom az első és a hátsó munkalámpát is? Ha csak az egyiket kapcsolom be akkor ez nem jelentkezik! Esetleg tud rá valaki megoldást? (a rendes "F" gombos világítás nincs bekapcsolva)
-
#5185 cukorrépát azt biztos krumplit is aszem -
#5184 Próbáld meg a kaksit. -
#5183 Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ez a Libeherr kanál mire való? Mit tudok vele rakodni?
-
#5182 foggad el a privit aszt elmondom -
#5181 Erre való a web kártya és paypal, webkártyára utalsz fő kártyáról, így a fő kártyához nem férhetnek hozzá, és ezen felül paypal-en keresztűl fizetsz így már elvásároltam vagy 100k-t, de soha semmi bajom nem volt még. -
kiscékus #5180 Szesztek!Segitslget szeretnék kérni a GE ben mit kell átálitani ATRIBUTES-ben mit kell kipipázni hogy Teljen (magaságra,szélességre)a siló??
Köszönöm a segitséget!!!
Fontos lenne!!! -
#5179 nincs valami mód arra hogy a játék kihasználja teljesen a 4 magot? mert kb 50%on járatja a procit a játék, de néha néha beszaggat és elég idegesítő. -
#5178 nem szeretek neten bakkártyával fizetni. -
#5177 Netes rendelést miért nem ? -
#5176 Valaki tudna nekem olyan kombájnt linkelni aminek lehet látni az egész vágóasztalát belső nézetbe olyan közepes vagy nagy vágóasztallal és mp képest nagyon szépen köszönöm! -
#5175 szept 22-től a Platinum editiont dobják piacra, amiben benne van az alap játék és a 3 DLC. És meglehet venni egyben a 3 DLC-t is. a DLC pakk 14,99 €, a platina meg 24,99 €.
#5174 DLC 3 info
amúgy ha nálunk is megjelenik a 3 DLC pakk dobozosan akkor lehet hogy megveszem, de netes rendelést nem csinálok. -
#5174 Mit lehet tudni erről az új dlc-ről? -
Ben66 #5173 elég lesz egy ifa,meg az alapgépek.
ifa a takrmány hordás miatt
-
#5172 nem kell, nem hardever kulcsos. De a privire válszolj pls :D -
Cereke #5171 sziasztok!
Ha veszek egy új gépet akkor mégegyszer meg kell vennem a ls 2011-et? -
#5170 Egyébként akik benne vannak a délutánonkénti össznépi földművelésben azok dobjanak már nekem vagy Cerekének egy pü-t és megkellene találni az egézséges összhangot, hogy estleg milyen más modokat használnánk ha erre van igény ahhoz hogy többen legyünk. Viszont szerintem és ezzel Cereke is egyettért szerintem, nem egy piece of cake szintű farmot akarunk ahol 2 nap után van jhon deeer kombány meg x+1 a való életben sose látott több 10 millás gép legyen én nem azt mdoom de keljen érte ,,melozni" számomra úgy van értelme.