Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.wingbest.hu itt nézzétek meg aki szeretné meg venni a gémet😄
R420
<#worship>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

allock
www.simmarket.com

#hhwnd

R420
allock meg tudnád adni azt az oldalt ahonnan te rendelted a játékot?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Endre
ja
majd 20 évig UPC volt, nem tudom mióta léteznek de kb ennyi ideje, jött a digi és többet kínált, kevesebbért

R420
ott a pont.<#eljen>

allock
digi? 😄

#hhwnd

Endre
amikor kötöttem, ennél gyorsabb nem volt és ez legalább adja is, nem csak a fele az igértnek, mint hallom a többieket<#vigyor4>

R420
40/20?<#nemtudom>

allock
ez nem a legszélesebb, de megteszi 😊

#hhwnd

Endre
8 Mb/mp a letöltésem.

Endre
A létezõ legszélesseb sáv

allock
és a neted milyen?

#hhwnd

Endre
Ha valakinek volna kedve multizni a Kontinentális szerveren sûrün megtalál Endre's game néven, 10 játékosra indítom, mivel ennél jóval több jármûvem van, jut mindenkinek<#hamm>

Endre
A termelésre érdemes figyelni, csak annyi földet ültessetek be amit le tudtok idõben aratni. Ha megérett a növény és nem aratjátok le, elkezd száradni és mire odaér a kombájn a fele se lesz termés.

Endre
A tehén tartása összetett dolog.
Alapból lucerna kell neki ezt a füves mezõn tudod lekaszálni.
Kell hozzá egy traktor, egy fûkasza, van elsõ és hátsó mindkettõt jó megvenni és nincs kiesett rés a kaszáláskor. Aztán kell még egy fûforgató-szárító ami lucernát csinál belõle. A végén van egy speckó pótkocsi, ami felszedi a földrõl.
A másik kajájuk a silózott kukorica. Ehhez a legutólsó kombájn kell egy pótkocsival és silót csinál a kukoricából.
Ha mindkét kaját kapják, több tejet adnak.
Tapasztalatom szerint, ha a bebálázott szalmát berakod a pajtába (emelõvillás cucc kell hozzá) ismét megnõ a termelésük. (Gondolom alomként értékeli a játék)
Nekem jelenleg 50 tehenem napi majd 1 milát termel ezekkel a feltételekkel.

allock

#hhwnd

gyerekek ne kérdezzetek már hülyeséget aki akar valamit kérdezni elsõnek olvasson vissza egy kicsit és akkor lehet választ kap a kérdésére
allock
visszaolvasnál?

#hhwnd

tamás98
Mikor jelenik meg a játék és melyik boltokban lesz kapható?

MAN TGA D20

Ma este pár dolgos legényt várok egy multiba a CONTINENTAL EUROPE szerveren. Várhatóan este 11 után indítom valamikor a hostot, és "JELSZO farm" lesz a neve. A jelszó - ahogy kitalálhattátok - "farm" lesz. Bálázni kéne, aratni, aztán trágyát pakolni és új földeket elõkészíteni. Csak az jöjjön, akinek nem büdös a munka <#ejnye1> 😄D
Fritz Von...
Mindenféle hitet és tévhitet szeretnék eloszlatni. 😊 A Landwirtschaft Simulator 2011 nemrég, ez év október közepén jelent meg. Itthon az EVM sorozaton belül lehet majd megvásárolni 1990,-Ft-ért. A kiadás azért lett kicsit eltolódva, mert a játék magyar nyelven fog megjelenni, ezzel tudjuk biztosítani a hazai nyomott árat, ugyanis EU-ban 29,99€, illetve 24,99 GBP, ami itthon a 7990-es árszintnek felel meg.

A várható megjelenése, ahogy azt a Wingbesten is lehetett látni, december eleje.

😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

allock
kell

#hhwnd

allock
SEMMILYEN CRACKKEL NEM LEHET MULTIZNI, EREDETI JÁTÉK SZÜKSÉGES MINDENFÉLEKÉPPEN HA MULTIZNI AKARSZ

szerintem meg nyugodtan maradhatna a 19,99€, legalább a nagyobb összegbõl lenne mit fejleszteni jövõre :c

#hhwnd

és valaki tudja azt akinek meg van eredetiben a game hogy ha fel rakom akkor kell e patcheket feltelepíteni?
csak eredetivel vegyétek meg olcsó kész
Hunter of Deer
Tört játékkal nincs multi.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ja és persze magyar nyelvû ha megrendeled a www.wingbest.hu-n
srácok ahhoz képest hogy mennyibe került mikor megjelent aszem 7000 ft volt most meg 2000 és ha meg veszed lehet vele multizni.szerintem naon is megéri én is gondolkodtam hogy mit csináljak de inkább aki multizni akar az vegye meg és ne kérdezzen olyat hogy a torrentes változattal lehet e multizni.ennyi a véleményem ez ajándék vagy is majd nem ingyen van
tamás98
De ha valahogy megcrackelem akkor úgy nem lesz jó a multi?
Mert én nem akarnék akkor pénzt kiadni rá

MAN TGA D20

1990 Ft-ért megkapod az eredetit. Azért lett ilyen nyomon áron kiadva itthon, hogy végre megvegye mindenki, és ne szenvedjen a torrenttel. Tényleg nem lehet az az ok, hogy túl drága 😊
Hunter of Deer
Manapság már szinte minden játék multijához kell az eredeti, és ennél is szükség van rá. Aki nagyon akar multizni vele az ne sajnálja már azt a 2ezer forintot.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

tamás98
És ha valahogy crack-elem a játékot akkor lehetséges hogy a torrentesen is multizzak?
Vagy mindenféleképpen meg kell venni az eredetit a multizáshoz?

MAN TGA D20

allock
egyenlõre 4 fõ rész van szervereknél

Internationak, Deutschland 1, Deutschland 2, Continental Europe
ezekhez lehet létrehozni szervert, nyelvtõl függetlenül

#hhwnd

és ezt kivel lehet?vagy külön van magyar német meg mittom én még milyen szeró.
allock
vannak de nem árt ha meg is beszéled

#hhwnd

hali szeretném megkérdezni hogy a multiban vannak szerók vagy még megbeszélés alapján lehet multizni?
allock
a driver nem segít rajtad
a videókártyád nem rendelkezik shader model 2.0-val, valami nagyon régi fajta lehet jól gondolom?

#hhwnd

Zan
szerintem a videókártyád nem megfelelõ ha ezt írja ki vagy videódrivert szedj le hozzá a legújabbat.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

szevasztok nekem kéne egy kis segítség feltelepítetem a játékot be írtam a kódot meg minden és ezt írja ki nekem mikor elíndítom a játékot (Error: Could not init 3D system.Shader Model 2.0 is required.Please install the latest video drivers.) ha tud valki segíteni azt nagyon meg köszöném
Tescobetyár

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Sziasztok
Érdeklõdnék.
Milyen ellátás kell a tehén tartásához?
Milyen felszerelés és mit kell csinálnom?
Elõre is köszi.Mindenkinek jó játékot.
LOL
már erre nemtok mit mondani<#nemtudom>
leho94
elég hülye vagy😄 2k-ér megkapod boltba

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

dávid 001
így is 3 ezret kért érte adot egy szar serialt ma azzal else indul

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

jan5650
Oda nyomtam be, de nem jó 😛
allock
legyen beipipálva

és ne a gyalogláshoz add be a pedálok tengelyét hanem a vezetéshez

én is ott basztam el 😊

Drive backward, Drive forwardhoz nyomd be a pedálokat és jó lesz.

#hhwnd

jan5650
Helló !

Lenne egy kérdésem:

Én is azok közzé tartozom, akiknek gondja van a pedállal.
Ugyanis vagy egyfolytában hátrafelé megy, vagy egyfolytában elõre.

Valaki már írta, hogy be kell pipálni, hogy kombinált tengelyû a pedál, de nem segített.

Azt vettem észre, hogy ha nincs bepipálva a kombinált tengely akkor egyfolytában hátrafelé megy, ha b van pipálva, akkor meg mindig elõre.

Valami ötlet esetleg ?
Sziasztok
Nem tudjátok lessz e magyarositás hozzá?
Kicsit nehezemre esik a német.Néha még a magyar is😊
leho94
gondolom a serialt a törött verzióhoz kérte

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"