Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
majd 20 évig UPC volt, nem tudom mióta léteznek de kb ennyi ideje, jött a digi és többet kínált, kevesebbért
Alapból lucerna kell neki ezt a füves mezõn tudod lekaszálni.
Kell hozzá egy traktor, egy fûkasza, van elsõ és hátsó mindkettõt jó megvenni és nincs kiesett rés a kaszáláskor. Aztán kell még egy fûforgató-szárító ami lucernát csinál belõle. A végén van egy speckó pótkocsi, ami felszedi a földrõl.
A másik kajájuk a silózott kukorica. Ehhez a legutólsó kombájn kell egy pótkocsival és silót csinál a kukoricából.
Ha mindkét kaját kapják, több tejet adnak.
Tapasztalatom szerint, ha a bebálázott szalmát berakod a pajtába (emelõvillás cucc kell hozzá) ismét megnõ a termelésük. (Gondolom alomként értékeli a játék)
Nekem jelenleg 50 tehenem napi majd 1 milát termel ezekkel a feltételekkel.
A várható megjelenése, ahogy azt a Wingbesten is lehetett látni, december eleje.
😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
szerintem meg nyugodtan maradhatna a 19,99€, legalább a nagyobb összegbõl lenne mit fejleszteni jövõre :c
#hhwnd
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mert én nem akarnék akkor pénzt kiadni rá
MAN TGA D20
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Vagy mindenféleképpen meg kell venni az eredetit a multizáshoz?
MAN TGA D20
Internationak, Deutschland 1, Deutschland 2, Continental Europe
ezekhez lehet létrehozni szervert, nyelvtõl függetlenül
#hhwnd
a videókártyád nem rendelkezik shader model 2.0-val, valami nagyon régi fajta lehet jól gondolom?
#hhwnd
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Érdeklõdnék.
Milyen ellátás kell a tehén tartásához?
Milyen felszerelés és mit kell csinálnom?
Elõre is köszi.Mindenkinek jó játékot.
már erre nemtok mit mondani<#nemtudom>#nemtudom>
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
és ne a gyalogláshoz add be a pedálok tengelyét hanem a vezetéshez
én is ott basztam el 😊
Drive backward, Drive forwardhoz nyomd be a pedálokat és jó lesz.
#hhwnd
Lenne egy kérdésem:
Én is azok közzé tartozom, akiknek gondja van a pedállal.
Ugyanis vagy egyfolytában hátrafelé megy, vagy egyfolytában elõre.
Valaki már írta, hogy be kell pipálni, hogy kombinált tengelyû a pedál, de nem segített.
Azt vettem észre, hogy ha nincs bepipálva a kombinált tengely akkor egyfolytában hátrafelé megy, ha b van pipálva, akkor meg mindig elõre.
Valami ötlet esetleg ?
Nem tudjátok lessz e magyarositás hozzá?
Kicsit nehezemre esik a német.Néha még a magyar is😊