23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5250 Jóreggelt minden kedves Fórumozónak!És szép napot! -
#5249 ugytudom at lehet nevezni, csak szokoz ne legyen benne. hanem inkabb _ . -
#5248 NEm tudom mert énse tudtam de szerintem nem olyan jó -
#5247 Hali!
Nem tudja valaki hogy ezt a Ladát hogy lehet beindítani? -
#5246 Ha letöltök és bemásolok a megfelelő mappába egy járművet, eszközt, stb.-t, átnevezhetem? Meg fogja ismerni a program? -
#5245 Köszönöm, de a modellekért a modellezőknek jár az elismerés, én csak az xml-eket és a scripteket igazgattam. -
#5244 oké látom már -
Zsolt7411 #5243 Hali
Ez nagyon állat modpack szerintem ez eddig a csúcs!!!A betyárját ügyesen megcsináltad GRAT! -
#5242 A linkre kattintva megjelenik! -
#5241 Ha nem nagy kérés leírnád melyik típusok vannak benne a pakkba? :)
köszi -
#5240 valaki tudja hogy a mtz belarus 1025v3 miért nem indul be? edig az volt a hiba hogy be se rakta most minden gépet kitöröltem belement de nem lehet beinditani a válaszokat köszönöm! -
Zsolt7411 #5239 Köszi akkor már szedem is! -
#5238 Köszönöm a jelzést, javítottam a hibát! Most már jó... :) -
Zsolt7411 #5237 Szia
Nekem azt irja hogy nincs letöltési szerver és nem tudom letölteni. -
#5236 Nice :) -
#5235 Sziasztok!
Megosztottam a VIP Claas kombájn packomat, így már bárki töltheti erről a linkről.
-
#5234 akkor az nem VIP hanem WIP vagyis készülő -
#5233 Sajnálatal közlöm felétek hogy a maps egy darabig vip-lesz a szerkesztések végett de sokkal jobb lesz.pl a földeken lesz sar meg lesz trágya domb ahova ki lehet önteni a tragyat -
#5232 Tudja-e valaki, hogy a Hortobágy mappon hova lehet leadni a bálákat?
Egyébként tele van hibákkal ez a pálya- A szélein rendszerint elakadnak a gépek és sokszor a föld alól nézegetem az eseményeket. :-( -
kiscékus #5231 Köszönöm!!
Emigy a saját map-om: Vajdasági map!!! -
#5230 jó képek.
ez amúgy melyik map? -
kiscékus #5229 Egy pár kép a silózásról!!
Bocsi a sok képért de nem sokan tesznek!! -
#5228 ehhez nem kell külön lua fájl mert elméletileg tudja a vehicle.lua, így gombot sem kell megadni hozzá -
#5227 Talán azért mert az xml-be nincs bele írva a gomb hogy melyikkel működjön vagy rossz a lau fájla scriptje. -
#5226 ez egy jó kérdés! mindenesetre a foldingParts részt megcsináltam a korábbiakat kivettem, de a gomb nem jelenik meg, GE-ben meg totál jó -
#5225 Ez éjjel nappal ezt csinálja! -
#5224 Ezt olvasd el ebbe írtam..
#5198 -
#5223 Én az előző kérdésedre is válaszoltam a lámpásra csak nem vetted észre ezek szerint..
Nah szóval nem nyílik ki?
Az xml-et jól megcsináltad? -
#5222 Persze hogy bekapcsolom, de bekapcsolom még vagy 10 másik kombájnnál meg mittom én hány trakinál, de mégsem csinálja ezt. -
#5221 Már megszoktam hogy senki nem reagál a kérdéseimre, de azért megpróbálom:
Lenne egy kombájnom aminek leanimáltam a magtartálytetejét, de az istenért sem akar a játékban működni. Valaki tud rá megoldást? -
bebebe #5220 atol hogy azf et es a masik pot vilagitast is bekapcsolod vagy ha ugy se jo akko torold le es telepisd ujra
-
bebebe #5219 hogy lehet ehez a jatkhozzz modot szerkezteni
ha tood akkor koszi
-
#5217 Valaki tudna linkelni külön 1 vagy 2 tengelyes forgózsámolyt?:)
Köszönöm szépen! -
#5216 Érdekes bár túl sok konkrétum nincs benne. Mondjuk én örülnék neki ha lenne már benne olyan, hogy meg kell venni a földeket és csak azt művelheted amit megvettél. Lehetnének a pályán más gazdák is SP módban is akik szintén dolgoznának és fejlődnének ahogy mi és mehetne akár rivalizálás alapon is.
Akkor lehetne többféle állat is, öntözés a földeken és jégkár vagy bármi ami mondjuk veszélyezteti a termést. Az évszakokat is jobban el lehetne különíteni egymástól mert nagyon egybe folyik az egész most. Hirtelen ennyi :) -
Ben66 #5215 mikor lehet már kapni a 2012-est?? -
#5214 szóval ugyanazt adják ki amik már megvannak a modderek által.. -
#5213 hello mindenkinek!
érdeklődni szeretnék hogy van e valakinek használható leírása a féklámpa irányjelző beépítéséhez, és a szükséges file-ok is a rendelkezésre állnak
ha tud ilyennel szolgálni valaki akkor tudna dobni pm-ben egy linket?
köszönöm -
#5212 Na végig is olvastam hát kíváncsian várom a 2012-est:D
Azon mit értenek hogy lesz-e dedikált szerver?:) -
#5211 Interjú a Giantssal
Kérdés 1: A közeljövőben lehetséges, hogy a játék több memóriát használjon, hogy a "Bad Allocation" ne jelentkezzen?
Válasz: A 2 GB-os probléma nem a játék saját baja, hanem az operációs rendszeré, amely alapesetben 2 GB-ot rendel a játékhoz.A jövőben optimalizálni fogjuk a játékot, hogy a 2 GB-ot ne érje el olyan könnyen. Például tudjuk, hogy az állatok nagyon kapacitásigényesek, ezt orvosolni fogjuk.
Kérdés 2: Mikor jelenik meg a következő LS? Tervben vannak további kiegészítők?
Válasz: A következő LS jövő évben fog megjelenni. Addig még szeptemberben érkezik a Platinum Edition és az új LS nagyon nagyon sok újítást fog tartalmazni.
Kérdés 3: Grafikusan változni fog az új LS? Új DX-verzió lehet?
Válasz: Mindenképpen javítani fogjuk a grafikát ismét, nagyon sok tervünk van ennek kapcsán. A DirectX támogatással is vannak terveink, bár a játék minősége független a DirectX-től. Párhuzamos verziókat nem fogunk készíteni, természetesen a Low, High és Very High beállítások javítva lesznek. Így még nagyobb különbségek érhetőek el képminőségben.
Kérdés 4: A jövőben tesznek valamit a modok eltéreő mérete ellen?
Válasz: Már LS08ban is probléma volt, hogy a modok méretezése ne mvolt pontos, amit sajnos meg kellett tartanunk, hogy az összes modot ne tegyük tönkre. Sajnos természetesen fennáll az a probléma is, hogy a modderek, akik a valóságos méretek szerint akarnak dolgozni, nem fogják tudni rendesen használni modjaikat. A jövőbeli verzióknál át fogjuk gondolni, hogy ésszerű-e az egész játékot normál méretre szabni.
Kérdés 5: A valósághűség ismét emelkedni fog?
Válasz: Nagyon nagyon sok tervünk van a jövőbeli verziókhoz a realitás növelésére több tettenérhető lesz. Pl ajtók nyitása, zárása, javított fénykezelés stb. olyan fejlesztések amilyek tervben vannak. De prioritásokat kell felállítanunk, ezért ezeket a fejlesztéseket észben tartjuk és amint lehet megvalósítjuk.
Kérdés 6: Flexibilisen alakítható játékfelület lesz?
Válasz: Már a DLC2-vel bevezettük a játékba a dinamikus objektum elhelyezést (WKA, napelem). DLC3-ban lesz méhkas és több üvegház, amelyek a játékban elhelyezhetőek lesznek. A következő LS-ben bővíteni akarjuk ezt a funkciót, azzal hogy játék közben elehessen átalakítani a telepet.
Kérdés 7: Jövőben könnyebb lesz plusz növények beépítése a mapba? Lesz hozzá esetleg patch?
Válasz: Terveztük, hogy több dolgot is megkönnyítünk a moddereknek. De a növények beépítésével az a probléma, hogy direktben a mapba kell beépíteni. Ezt a későbbi verziókban sem tudjuk megkerülni. Mindenesetre új növények beépítését tervezzük, hogy ezzel kevésbé legyen fontos a moddereknek új növények beépítése.
Kérdés 8: Lesz Open-Source verzió a moddolást megkönnyíteni?
Válasz: A probléma az open-source scripteléssel, hogy zárva van a játék. Aminek az az oka, hogy az összes játékos azonos verziót használjon és csak a modokban különbözzön, amiket aztán a játék ellenőriz, hogy multiplayerben is teljesen azonos verziót használjanak a játékosok. De a scriptjeink jelentős részét közzétettük a honlapunkon és a Community-n, hogy megkönnyítsük a moddolást. De az nem lehetséges, hogy direkt a játékban módosítsa, különben az új modok mind különbözőek lennének. És ezt az elvet a jövőben is megtartjuk.
Kérdés 9: A ProFarm az új LS-sel is működni fog? Vagy lesz egy új ProFarm verzió az új LS-hez?
Válasz: Mivel a ProFarm nem az Gianst terméke ezért nem tudjuk mi lesz vele.
Kérdés 10: Lesznek épületek amit cserélhetőek, mint a BGA?
Válasz: Tervezzük, hogy a DLC2-höz hasonlóan dinamikusan elhelyezhető épületek legyenek.
Kérdés 11: A közeljövőben lesz dedikált szerver?
Válasz: Természetesen ismerjük a problémát. Időhiány miatt nem került beépítésre az LS2011be, de mindenképpen tervezünk vele a jövőben.
Válaszok: Stefan Geiger
Forrás: djkid
Fordítás: regie
LsH forumról! -
#5210 Én úgy tudom hogy a DLC 2-ben lehet taposni.