23835
  • gogabi79
    Jóreggelt minden kedves Fórumozónak!És szép napot!
  • Hunter of Deer
    ugytudom at lehet nevezni, csak szokoz ne legyen benne. hanem inkabb _ .
  • dávid 001
    NEm tudom mert énse tudtam de szerintem nem olyan jó
  • scania topline
    Hali!
    Nem tudja valaki hogy ezt a Ladát hogy lehet beindítani?
  • talloli
    Ha letöltök és bemásolok a megfelelő mappába egy járművet, eszközt, stb.-t, átnevezhetem? Meg fogja ismerni a program?
  • Chris von Bone
    Köszönöm, de a modellekért a modellezőknek jár az elismerés, én csak az xml-eket és a scripteket igazgattam.
  • FrezeR
    oké látom már
  • Zsolt7411
    Hali

Ez nagyon állat modpack szerintem ez eddig a csúcs!!!A betyárját ügyesen megcsináltad GRAT!
  • Chris von Bone
    A linkre kattintva megjelenik!
  • FrezeR
    Ha nem nagy kérés leírnád melyik típusok vannak benne a pakkba? :)

köszi
  • dávid 001
    valaki tudja hogy a mtz belarus 1025v3 miért nem indul be? edig az volt a hiba hogy be se rakta most minden gépet kitöröltem belement de nem lehet beinditani a válaszokat köszönöm!
  • Zsolt7411
    Köszi akkor már szedem is!
  • Chris von Bone
    Köszönöm a jelzést, javítottam a hibát! Most már jó... :)
  • Zsolt7411
    Szia

Nekem azt irja hogy nincs letöltési szerver és nem tudom letölteni.
  • dávid 001
    Nice :)
  • Chris von Bone
    Sziasztok!

Megosztottam a VIP Claas kombájn packomat, így már bárki töltheti erről a linkről.

• padarmtz
    akkor az nem VIP hanem WIP vagyis készülő
  • dávid 001
    Sajnálatal közlöm felétek hogy a maps egy darabig vip-lesz a szerkesztések végett de sokkal jobb lesz.pl a földeken lesz sar meg lesz trágya domb ahova ki lehet önteni a tragyat
  • talloli
    Tudja-e valaki, hogy a Hortobágy mappon hova lehet leadni a bálákat?
    Egyébként tele van hibákkal ez a pálya- A szélein rendszerint elakadnak a gépek és sokszor a föld alól nézegetem az eseményeket. :-(
  • kiscékus
    Köszönöm!!
    Emigy a saját map-om: Vajdasági map!!!
  • Hunter of Deer
    jó képek.

ez amúgy melyik map?
  • kiscékus
    Egy pár kép a silózásról!!

Bocsi a sok képért de nem sokan tesznek!!
  • Chris von Bone
    ehhez nem kell külön lua fájl mert elméletileg tudja a vehicle.lua, így gombot sem kell megadni hozzá
  • Rikcsoo
    Talán azért mert az xml-be nincs bele írva a gomb hogy melyikkel működjön vagy rossz a lau fájla scriptje.
  • Chris von Bone
    ez egy jó kérdés! mindenesetre a foldingParts részt megcsináltam a korábbiakat kivettem, de a gomb nem jelenik meg, GE-ben meg totál jó
  • Chris von Bone
    Ez éjjel nappal ezt csinálja!
  • Rikcsoo
    Ezt olvasd el ebbe írtam..
  • Rikcsoo
    Én az előző kérdésedre is válaszoltam a lámpásra csak nem vetted észre ezek szerint..
    Nah szóval nem nyílik ki?
    Az xml-et jól megcsináltad?
  • Chris von Bone
    Persze hogy bekapcsolom, de bekapcsolom még vagy 10 másik kombájnnál meg mittom én hány trakinál, de mégsem csinálja ezt.
  • Chris von Bone
    Már megszoktam hogy senki nem reagál a kérdéseimre, de azért megpróbálom:

Lenne egy kombájnom aminek leanimáltam a magtartálytetejét, de az istenért sem akar a játékban működni. Valaki tud rá megoldást?
  • bebebe
    atol hogy azf et es a masik pot vilagitast is bekapcsolod vagy ha ugy se jo akko torold le es telepisd ujra
  • bebebe
    hogy lehet ehez a jatkhozzz modot szerkezteni
    ha tood akkor koszi
  • Rikcsoo
    Valaki tudna linkelni külön 1 vagy 2 tengelyes forgózsámolyt?:)
    Köszönöm szépen!
  • FrezeR
    Érdekes bár túl sok konkrétum nincs benne. Mondjuk én örülnék neki ha lenne már benne olyan, hogy meg kell venni a földeket és csak azt művelheted amit megvettél. Lehetnének a pályán más gazdák is SP módban is akik szintén dolgoznának és fejlődnének ahogy mi és mehetne akár rivalizálás alapon is.

Akkor lehetne többféle állat is, öntözés a földeken és jégkár vagy bármi ami mondjuk veszélyezteti a termést. Az évszakokat is jobban el lehetne különíteni egymástól mert nagyon egybe folyik az egész most. Hirtelen ennyi :)
  • Ben66
    mikor lehet már kapni a 2012-est??
  • allock #5214
    szóval ugyanazt adják ki amik már megvannak a modderek által..
  • boky84
    hello mindenkinek!
    érdeklődni szeretnék hogy van e valakinek használható leírása a féklámpa irányjelző beépítéséhez, és a szükséges file-ok is a rendelkezésre állnak
    ha tud ilyennel szolgálni valaki akkor tudna dobni pm-ben egy linket?
    köszönöm
  • Rikcsoo
    Na végig is olvastam hát kíváncsian várom a 2012-est:D
    Azon mit értenek hogy lesz-e dedikált szerver?:)
  • Hunter of Deer
    Interjú a Giantssal

Kérdés 1: A közeljövőben lehetséges, hogy a játék több memóriát használjon, hogy a "Bad Allocation" ne jelentkezzen?

Válasz: A 2 GB-os probléma nem a játék saját baja, hanem az operációs rendszeré, amely alapesetben 2 GB-ot rendel a játékhoz.A jövőben optimalizálni fogjuk a játékot, hogy a 2 GB-ot ne érje el olyan könnyen. Például tudjuk, hogy az állatok nagyon kapacitásigényesek, ezt orvosolni fogjuk.

Kérdés 2: Mikor jelenik meg a következő LS? Tervben vannak további kiegészítők?

Válasz: A következő LS jövő évben fog megjelenni. Addig még szeptemberben érkezik a Platinum Edition és az új LS nagyon nagyon sok újítást fog tartalmazni.

Kérdés 3: Grafikusan változni fog az új LS? Új DX-verzió lehet?

Válasz: Mindenképpen javítani fogjuk a grafikát ismét, nagyon sok tervünk van ennek kapcsán. A DirectX támogatással is vannak terveink, bár a játék minősége független a DirectX-től. Párhuzamos verziókat nem fogunk készíteni, természetesen a Low, High és Very High beállítások javítva lesznek. Így még nagyobb különbségek érhetőek el képminőségben.

Kérdés 4: A jövőben tesznek valamit a modok eltéreő mérete ellen?

Válasz: Már LS08ban is probléma volt, hogy a modok méretezése ne mvolt pontos, amit sajnos meg kellett tartanunk, hogy az összes modot ne tegyük tönkre. Sajnos természetesen fennáll az a probléma is, hogy a modderek, akik a valóságos méretek szerint akarnak dolgozni, nem fogják tudni rendesen használni modjaikat. A jövőbeli verzióknál át fogjuk gondolni, hogy ésszerű-e az egész játékot normál méretre szabni.

Kérdés 5: A valósághűség ismét emelkedni fog?

Válasz: Nagyon nagyon sok tervünk van a jövőbeli verziókhoz a realitás növelésére több tettenérhető lesz. Pl ajtók nyitása, zárása, javított fénykezelés stb. olyan fejlesztések amilyek tervben vannak. De prioritásokat kell felállítanunk, ezért ezeket a fejlesztéseket észben tartjuk és amint lehet megvalósítjuk.

Kérdés 6: Flexibilisen alakítható játékfelület lesz?

Válasz: Már a DLC2-vel bevezettük a játékba a dinamikus objektum elhelyezést (WKA, napelem). DLC3-ban lesz méhkas és több üvegház, amelyek a játékban elhelyezhetőek lesznek. A következő LS-ben bővíteni akarjuk ezt a funkciót, azzal hogy játék közben elehessen átalakítani a telepet.

Kérdés 7: Jövőben könnyebb lesz plusz növények beépítése a mapba? Lesz hozzá esetleg patch?

Válasz: Terveztük, hogy több dolgot is megkönnyítünk a moddereknek. De a növények beépítésével az a probléma, hogy direktben a mapba kell beépíteni. Ezt a későbbi verziókban sem tudjuk megkerülni. Mindenesetre új növények beépítését tervezzük, hogy ezzel kevésbé legyen fontos a moddereknek új növények beépítése.

Kérdés 8: Lesz Open-Source verzió a moddolást megkönnyíteni?

Válasz: A probléma az open-source scripteléssel, hogy zárva van a játék. Aminek az az oka, hogy az összes játékos azonos verziót használjon és csak a modokban különbözzön, amiket aztán a játék ellenőriz, hogy multiplayerben is teljesen azonos verziót használjanak a játékosok. De a scriptjeink jelentős részét közzétettük a honlapunkon és a Community-n, hogy megkönnyítsük a moddolást. De az nem lehetséges, hogy direkt a játékban módosítsa, különben az új modok mind különbözőek lennének. És ezt az elvet a jövőben is megtartjuk.

Kérdés 9: A ProFarm az új LS-sel is működni fog? Vagy lesz egy új ProFarm verzió az új LS-hez?

Válasz: Mivel a ProFarm nem az Gianst terméke ezért nem tudjuk mi lesz vele.

Kérdés 10: Lesznek épületek amit cserélhetőek, mint a BGA?

Válasz: Tervezzük, hogy a DLC2-höz hasonlóan dinamikusan elhelyezhető épületek legyenek.

Kérdés 11: A közeljövőben lesz dedikált szerver?

Válasz: Természetesen ismerjük a problémát. Időhiány miatt nem került beépítésre az LS2011be, de mindenképpen tervezünk vele a jövőben.

Válaszok: Stefan Geiger

Forrás: djkid
    Fordítás: regie
    LsH forumról!
  • Hunter of Deer
    Én úgy tudom hogy a DLC 2-ben lehet taposni.