Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Evvel találkozom szemben ha egy új szervert szeretnék nyitni.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Azt hiszem némi félreértésben vagytok a játékkal kapcsolatban.
A Médiában is lehet kapni egy Farm Sim néven futó játékot, de annak köze sincs ehhez. Valóban 1990 FT, ott áll a polcon.
Mibõl gondoljátok, ha a hivatalos oldalon 20 euró (dobozos)(váltózó ár) akkor a magyar kereskedõ a magyar adóval, a hasznával a gyári árnál olcsóbban tudja adni?
Nekem végülis mindegy ki mit vesz csak ne csodálkozzon a végén.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Nem tudtok véletlenül valami jó textúrákat a földekhez? nem nagyon teccik ez a sima textúra. gondolok itt a felszántott illetve bevetett föld textúrájára.
és még annyi lenne a kérésem hogy akinek nvidia karija van (esetleg gtx 260) az legyen szives leirni nekem hogy hanyas drivert használ. nekem most a legújabb van win7 32bit-hez de pl mikor aratok és a kombájn hátuljábol jön kifele a porfelhõ akkor lazan lemegy 15-20 FPSre. szal valami nem az igazi és szerintem az aláírásomban levõ gépen simán mennie kellene. 1440*900 ban tolom 2x simitással.
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Az lenne a kérdésem, hogy a Regenschutz nevû küldetésnek mi a lényege, mert nem igazán jövök rá. Elõre is köszönöm.
Don\'t worry, be HOPI!
Tegnap éjjel egyébként Tammal és egy külföldi sráccal báláztunk. Két rakodóval két platót raktunk meg, aztán a tanyán lepokoltuk õket. Baromi klassz volt.
A játék fõkönyvtárában találtok angol és német nyelvü pdf. fájlt, ez voltaképp a játék kézikönyve, nem sok, de valami.
Ebben van egy térkép amit érdemes kinyomtatni, mert számokkal vannak jelölve a tájékozódási pontok és multiban elég erre hivatkozni oda fog találni a másik. Nagyon sok holland játsza és õk használják.
Elnézést, de egész pontosan hol lehet 8 euróért letölteni, mert a legolcsóbban 20 euróért láttam?
Elõre köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
A bálák nálam 1000 pénzt adnak darabonként, egy kis csengetést hallasz ha bent van a pajtában.
8 euróért MEGVESZED a neten, és letöltöd 5 perc alatt, nem vársz heteket meg futárt.
Srácok a körbállával mit kell csinálni? Amikor a futaószallagon beraktam az pajtába, egy centet se adott. Illetve még annyi lenne, hogy a trágyázásnak mi haszna van? Jobb lesz a hozam?
THX
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Holnap délután valakinek lenne kedve játszani multiba?
Privben megbeszélhetjük😊
Live rates at 2010.11.12 18:27:00 UTC
15.00 EUR = 4,152.45 HUF