23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5302 Szükséges intézkedést megtettem! Nos kedves Máté97,nemsoká ismét hüvösön leszel egy idöre! -
rokshow #5293 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni ha a belinkelt traktorokat, munkagépeket letöltöm, akkor egyedül karrier módban lehet-e őket használni???? Vagy csak multiban??? Köszi, hali! -
#5292 FIGYELEM!!!!! A JánoshalmabyDavid001-maps demója lehet hogy kiadásra kerül!csak ellőte a fórumozókat megkérdezem hogy nektek szükségetek van e a mapsra vagy a képeire hogy hogyan néz ki és utána döntötök. A demo premier videó ezen az odalon lesz Jánoshalma maps link -
#5291 őszintén megmondom ez a vidi nem sokat árul el hogy mirről is van szó vagyis nekkem nem sikerült rájönni de azért vegyél fel msn-re mert van egy pár kérdésem [email protected] -
parancsolj.
amúgy kimásolod a linket youtube-bol, es amikor ide irod a hsz-t akkor ottvan hogy video beszúrás, oda bemásolod és voálá! :D -
#5289 Jól van már na. Valahol el kell kezdeni. De ha annyira okos vagy akkor a rákattitos féle linkelést hogy kell? Ahogy a letöltéseket szokták! -
#5284 Agro-Zrt Team
<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/SoD8g8Uw0RA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
Munkások kiszálítása a telepre:P -
#5282 A JánoshalmabyDavid001 mapon lehet napraforgót szedni és fár szép textúrával van el látva -
#5281 lassan,de biztosan! -
#5280 jó munkát -
#5279 na én csinálgatom tovább a mapomat!.majd be nézek! -
#5278 Akkor jó:D -
#5277 Semmi gond!majd meg nézem énis:)
-
#5276 Gab bocsi a videóért :D de muszály berakni mert nekkem nagyon teszik és ebböl neyrtem ötleteket a maphoz remélem nekedis fog sikerülni:) -
Ben66 #5275 ok,az is kb 2000be kerül majd?? -
#5274 Ezt a mázsát hogyan kel aktiválni?
Mert berakom a modsba megveszem de nemtudom hova rakja..xD
Segíts köszi!
-
#5273 Jelenleg itt tartok a mapommal!.Neve még nincs,de majd a vége felé kitalálom a map nevit!.
-
#5272 bocs az egymáskövető képek miadt:S -
#5271 Jánoshalma maps rengeteg dolog készül remélem tetszik a képeim!
-
-
JánoshalmabyDavid mapon egy kis trágya hordás és szórás(wip) -
#5268 Üdv mindenkinek!Jelenleg el vagyok veszve,mert egy mapot csinálok ami teljesen uj lesz!egyenlöre kicsi map lesz csak még nagyon az elején vagyok kb 0% os a mapom!vagyis készülget!Képeket még nem tudok ép ezért feltenni:(És mivel dolgozom is,igy délutánonként tudom csinálgatni sajnos!. -
#5267 konkrét megjelenési dátum még nincs sztem, eddig még képeket sem mutattak be. jah és a hónapban jön ki a platina ls 2011,szal sztem még odébb van a 2012. -
Ben66 #5266 Helló.
tudja valaki h mikortól lehet kapni a 2012-et?? -
#5265 Köszi, nagyon penge vagy a témába :) -
#5264 Hoztam egy silózós viedót is! :)
-
rokshow #5263 Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni??? Szeretnék multiba játszani de régi a játék!! Letöltöttem a frissítéseket és kéri a regisztrációs kódot és így már játszani se tudok :(!! Valamint a pénzt hol tudom átírni hogy több legyen??? [email protected] az email címem!! Előre is köszönöm a segítséget, sziasztok! -
Zsolt7411 #5262 Nem modhosteres elnéztem de ennek is csak a kereke koszolódik. -
#5261 Egyébként én eddig egyetlen mosható Xerion 5000-sel találkoztam, a modhosteren, de annál várhatod, hogy koszolódjon, mert nem fog! :( (hibás) -
#5260 KÖszi -
#5259 Akkor az útvonallal van a baj. A beállításoknál állítsd át a nézetet minden pont mutatásra, és akkor látod merre fog menni. -
#5258 bocsi hogy így írtam be lett az álítva igen csak nem fordult át a másik sorra tovább ment a földön és megált
-
#5257 várj ez nem nagyon jött át! :) Permetezni akartál? Mert arra van külön üzemmód... -
#5256 szép :D kipróbáltam és sikerült csak az nem sikerült hogyan kell vegyszerezni a forgást nemúgy vsinálta de az útvonalat úgy raktam lée hogy pont elérje de csak elmegy villágá az első sor után -
Zsolt7411 #5255 oké köszi:) -
#5254 A "dirtInterval="0.5"" a 0.5 az óra -
#5253 -
#5252 Én úgytudom hogy az xml-ben lehet ártírni de várd meg akki még tudja is -
Zsolt7411 #5251 Sziasztok.
Egy kis segitség kellene ahoz hogy hogy tudom azt beállítani koszolódós modnál hogy gyorsabban koszolodjon.Mert letöltöttem egy xerion 5000(whasable)modot de nem nagyon akar koszolódni.Vagy sok idő kell neki vagy esetleg nem is koszolódós!?Modhoster oldalrol való.Válaszokat előre is köszönöm.