Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tamás98
Én nekem CD kulcsot kér de a letöltéshez nem volt a patchhez kulcs
Mi a teendõ?

MAN TGA D20

Bocs, most látom, picit korábban már megjelent errõl egy egyoros. ELnézést az ismétlésért. Valaki esetleg próbálta már az új patch-csel a körbálákat pakolni platóra? Jobb lett valamivel?
Megjenelt egy új patch. Elsõ blikkre javítottak pár dolgot, pl. a szállítószalag környéke máshogy néz ki stb. Talán a körbálák viselkedése is javult, de még nem próbáltam.

Farming Simulator Patch 2.0
Na ez jó hír😄kicsit még messze van de leszarom ki tudja mindenki várni mire meg jön.kitartást"parasztok"
Fritz Von...
Hivatalos info:

Ebben a pillanatban kaptam meg a magyar mastert tesztelésre. Azért tartott egy kicsit tovább, mert ez a verzió már az 1.02-es, tehát tartalmazza most megjelent patch-et is. Még egyszer: a magyar verzió az 1.02-es lesz. Hétvégén tesztelem, nézem, és hétfõn megy a DVD gyárba, onnan számítvakb 10 nap, mire megjön csomagolva. Tehát az ütemtervet elõre láthatóan tudjuk tartani, és dec. 5. körül megjelenik. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Tescobetyár
Ment privát üzenet..<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Endre
Ha nem zavarnék csatlakoznék vagy jöhetnétek körülnézni nálam.

Endre
Hali!

Akinek még nincs, de lesz eredetije és megy multizni, készüljön fel, hogy az elsõ napokat az idióták figyelésével és bannolásával kell töltenie. Mint minden játékban itt is jönnek, beszántanak a megérett földbe, 10 méterenként mást vetnek a vetõgéppel és szanaszét hordják, kapcsolják a gépeket. Kb. egy hét alatt lehet megszabadulni a többségtõl, de utánpótlás mindig van<#wilting>

Tescobetyár
Szép estét...Nyomtunk egy kis munkát mi is...(Totoo,Wanlo,tescobetyar)...<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

linket hol találom vonohorogrol??kösz

2-es?? Nem 4 patch van már?

marko37
megjelent a 2 es patch +vonóhorog béta változat is

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

bravo fox itt is írhatsz ha multizol
Hunter of Deer
megoldva 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hogy saját kérdésemre válaszoljak: úgy néz ki, LS-ben nem lehet trágyázni kulti elõtt. Hmmm... Nyoma legalábbis nincs.

Most az a kérdésem, hogy meddig lehet permetezni? Addig, amíg ki nem nõ tejesen a cucc? vagy akár utána is, aratás elõtt bármikor?
Hunter of Deer
Valaki hozzáértõ esetleg le tudná nekem írni hogy hogyan lehetne az alap mapba beletenni azt a bálaledobót amik más mapokban is vannak? mert most már könnyû összeszedni a körbálákat viszont átdobálni a pajtába elég macerás fõleg hogy fektetve teszi le õket a bálafelszedõ. ha valakinek van kedve akkor itt vagy pmben help pls 😊
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
A virágbolti verzióhoz melyik patch használható? 😊 (esetleg valaki dobhat egy pmet ha itt nem lehet).

Lehetne már december eleje mert már várom a magyar dobozos változatot 😊

Úgy tudom, trágyázni szántás/kultiválás elõtt kell, és nem utána. Ez vajon az LS2011-ben is így van? Trágyázhatunk közvetlenül a bálabegyûjtés után és még a tárcsázás elõtt? Valaki tud errõl biztosat?
tamás98
kösz a gépet
egyébként jó gép <#eljen><#eljen>

MAN TGA D20

oké
köszi a választ
Endre
akárhány tehened van, mindig hetet fogsz látni (már ha ennél több van), többet nem enged a progi, kell az erõforrás a jármûvek mozgásához
én is 50 böl ennyit látok, lényeg a gps adat

sziasztok
kérdezném vettem 10 db tehenet megvan bõven minden kaja
a gps is irja a 10-et
akárhogy számolom csak 7 van a karámban
mi lehet az oka?
Abban a pillanatban elkezdjük a kézbesítést, amint a magyar, dobozos LS2011 megjelenik, ezt garantálom, tehát egy nappal sem kell tovább várnotok majd, mint bárhol máshol. A megjelenés hivatalosan december eleje, de talán már ebben a hónapban multizhattok majd 😊 Ha lesz pontosabb infóm, mindenképpen megosztom veletek.

Péter
WingBest.hu
valaki rendelte a gemt a wingbest oldalól?ha igen, akkor valaki tud valami információt hogy mikor jelenik meg, és szállítják?
marko37

Endre
Ezt a mod, jármû mizériát nem egészen értem.
Minden jármûvet és kiegészítõt megvettetek? Tudjátok is mire való és hogy kell használni? Találkoztam olyan játékossal akinek fogalma nem volt, ha a traktoron két eszköz van hogy kell váltani köztük, leengedni, beindítani. Minden föld meg van mûvelve? Van legalább 20-30 jármûvetek a legmodernebb kiegészítõkkel felszerelve? Emellet még 5-10 milla tartalékban, ha a multiban hirtelen kell valami? Össze tudtok hangolni ennyi jármûvet a termelésben? Errõl szól a játék. A traktorra két nehéz pótkocsit kapcsolva négyszer annyi cuccot tudsz elvinni, mint egy Ifa. Ja, hogy nehéz a két pótot összekapcsolni? Hát igen, de nem annyira.
A játék kb. három hetes, szinte még meleg, de már nem jó, kieg. kell hozzá. Elöbb az alapot kell megismerni, nyesni és a neten hamar megtudják, hogy veled érdemes játszani, nem egy kis pöcs vagy minuszba a pénzeddel.
Na, megvolt a mai dörgedelem<#nevetes1>

bocs még egy olyan fontos dolgo ha letöltök egy pályát és berakom ahova kell a mappsba bemásolom mit kell,és mért van az hogy a kocsik a szántóföldön mennek össze vissza valaki tudna nekem segíteni ebben!!!!meg hogy a tanyára rakja a dolgokat ha elkezdem
hali valaki tudna segíteni benne hogy a cuttert hogy lehet szélesíteni.mert beraktam egyet és az istennek se tudom megcsinálni.persze a total commabnderben.csinálom de nem megy
Endre
Egy kis segítséget adnék az idegen nyelvvel bajlódóknak.
Parasztunk PDA-án hasznos infók vannak.
1 szöveges képernyõ:
Wheat( Búza), jele, zárt kalászú
Barley (Árpa) jele, nyitott kakász
Canola (Repce) jele, virágszerü
Corn (Kukorica) felismerhetõ
Fenn: Kikötõ, Sörfõzde, Malom
Itt az árakat látjuk, mit, mennyiért vesz meg a három hely.

2. szöveges képernyõ
Az elõzõ 4 árúból mennyi van a farm silójában
Cows owned = hány tehened van
Liquid manure= folyékony trágya mennyisége(tartály pót szórja)
Manures =Szilárd trágya (spéci pót szórja)
Silage clamp =silózott kukorica mennyiség a tárolóban (teheneknél)
Feeding trought= Lucerna (száritott fû)az etetõben
Milk tank = Tej (éjjel kevesebb, nappal több termelõdik)
Ha a tehenek mindkét takarmányt kapják, jobban tejelnek.

Remélem hasznos némelyeknek.

tamás98
ok

MAN TGA D20

Endre
Lucerna vagy silózott kukorica kell neki akkor termel tejet, amúgy nem hal éhen.

tamás98
Valaki nem tudja hogy hogy lehet megfejni a tehenet?
Hiába bekergetem abba a gépvalamibe nem történik semmi

MAN TGA D20

A tejeskocsi általában:
7:00-18:00 kõrül indulnak el a tejüzem elöl!
Pályákon ez változó lehet!
Láttam már olyat hogy állandóan járt!

Fritz Von...
Most, hogy jobban belegondolok, annak sincs semmi akadálya, hogy mondjuk 3990,- legyen, ha ez tetszik a jónépnek. 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Még egy utolsó rémhíroszlatás: hivatalos, elsõ kézbõl származó információ, hogy az itthon hamarosan megjelenõ, dobozos, magyar LS2011, ami "gyanúsan olcsó", egy teljes értékû verzió multival és mindennel. Sõt, a nálunk megjelenõ változat már a legújabb javításokat is tartalmazni fogja, és az update-ek is automatikusan felmennek rá, illetve lesz majd külön magyar nyelvû update is.

Üdv,
Péter
WingBest.hu
xmen0710
jön érte a tejeskocsi!nekem se mindig jön!

a tejet hogy lehet elszállítani?

Endre
semmi, de csak kis földeken érdemes használni, nagyon hamar kifogy.
ajánlom a permetezõ kocsit 33 méteres távban szórja az áldást és 8000 lite fér bele

sziasztok
mi a külömbség a két trágya között?
trágyázás szempotjából
a siló kukorica mellett a kerítésnél a válóba
a lekaszált füvet hova lehet önteni?

xmen0710
köszi a cuccot ez már jó!de itt is az X-el kell?

xmen0710
kösz!remélaem ez már jó!

Sziasztok! Indítok egy hostot, dolgos legényeket szívesen látnék, új kombájnokra és traktorokra gyûjtök.

A host hamarosan indul a CONTINENTAL szerveren. A neve "JELSZO farm" vagy "SERIOUS WORKERS" lesz. Ha az elõbbi, akkor a jelszót máris tudjátok 😉

Üdv,
Péter
Köszi a segítséget
marko37
ez is az de ez nem fixál de jónak néz ki

marko37
tegnap este 7 kor szedtem le akkor még jó volt

xmen0710
sajnos hibás a fájl azt irja ki hogy az archívum sérült és nincs vége!

marko37
Ballentieflader

Ersteller:
Modell/Textur: Bigfarmer145
Script/Ingame: Geri-G

Features:

* AutoAttach – (Ballen sowie Geräte und Traktoren werden befestigt, sobald der Anhänger bewegt wird)
* Deichsel bleib in der Luft stehen
* 100% Multiplayer fähig
* Ein- und ausfahren einer Ladefläche (Taste”X”😉