Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Farming Simulator Patch 2.0
Ebben a pillanatban kaptam meg a magyar mastert tesztelésre. Azért tartott egy kicsit tovább, mert ez a verzió már az 1.02-es, tehát tartalmazza most megjelent patch-et is. Még egyszer: a magyar verzió az 1.02-es lesz. Hétvégén tesztelem, nézem, és hétfõn megy a DVD gyárba, onnan számítvakb 10 nap, mire megjön csomagolva. Tehát az ütemtervet elõre láthatóan tudjuk tartani, és dec. 5. körül megjelenik. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Akinek még nincs, de lesz eredetije és megy multizni, készüljön fel, hogy az elsõ napokat az idióták figyelésével és bannolásával kell töltenie. Mint minden játékban itt is jönnek, beszántanak a megérett földbe, 10 méterenként mást vetnek a vetõgéppel és szanaszét hordják, kapcsolják a gépeket. Kb. egy hét alatt lehet megszabadulni a többségtõl, de utánpótlás mindig van<#wilting>#wilting>
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Most az a kérdésem, hogy meddig lehet permetezni? Addig, amíg ki nem nõ tejesen a cucc? vagy akár utána is, aratás elõtt bármikor?
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Lehetne már december eleje mert már várom a magyar dobozos változatot 😊
köszi a választ
én is 50 böl ennyit látok, lényeg a gps adat
kérdezném vettem 10 db tehenet megvan bõven minden kaja
a gps is irja a 10-et
akárhogy számolom csak 7 van a karámban
mi lehet az oka?
Péter
WingBest.hu
AZ LS 11 HEZ
Minden jármûvet és kiegészítõt megvettetek? Tudjátok is mire való és hogy kell használni? Találkoztam olyan játékossal akinek fogalma nem volt, ha a traktoron két eszköz van hogy kell váltani köztük, leengedni, beindítani. Minden föld meg van mûvelve? Van legalább 20-30 jármûvetek a legmodernebb kiegészítõkkel felszerelve? Emellet még 5-10 milla tartalékban, ha a multiban hirtelen kell valami? Össze tudtok hangolni ennyi jármûvet a termelésben? Errõl szól a játék. A traktorra két nehéz pótkocsit kapcsolva négyszer annyi cuccot tudsz elvinni, mint egy Ifa. Ja, hogy nehéz a két pótot összekapcsolni? Hát igen, de nem annyira.
A játék kb. három hetes, szinte még meleg, de már nem jó, kieg. kell hozzá. Elöbb az alapot kell megismerni, nyesni és a neten hamar megtudják, hogy veled érdemes játszani, nem egy kis pöcs vagy minuszba a pénzeddel.
Na, megvolt a mai dörgedelem<#nevetes1>#nevetes1>
Parasztunk PDA-án hasznos infók vannak.
1 szöveges képernyõ:
Wheat( Búza), jele, zárt kalászú
Barley (Árpa) jele, nyitott kakász
Canola (Repce) jele, virágszerü
Corn (Kukorica) felismerhetõ
Fenn: Kikötõ, Sörfõzde, Malom
Itt az árakat látjuk, mit, mennyiért vesz meg a három hely.
2. szöveges képernyõ
Az elõzõ 4 árúból mennyi van a farm silójában
Cows owned = hány tehened van
Liquid manure= folyékony trágya mennyisége(tartály pót szórja)
Manures =Szilárd trágya (spéci pót szórja)
Silage clamp =silózott kukorica mennyiség a tárolóban (teheneknél)
Feeding trought= Lucerna (száritott fû)az etetõben
Milk tank = Tej (éjjel kevesebb, nappal több termelõdik)
Ha a tehenek mindkét takarmányt kapják, jobban tejelnek.
Remélem hasznos némelyeknek.
Hiába bekergetem abba a gépvalamibe nem történik semmi
MAN TGA D20
7:00-18:00 kõrül indulnak el a tejüzem elöl!
Pályákon ez változó lehet!
Láttam már olyat hogy állandóan járt!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Üdv,
Péter
WingBest.hu
ajánlom a permetezõ kocsit 33 méteres távban szórja az áldást és 8000 lite fér bele
mi a külömbség a két trágya között?
trágyázás szempotjából
A host hamarosan indul a CONTINENTAL szerveren. A neve "JELSZO farm" vagy "SERIOUS WORKERS" lesz. Ha az elõbbi, akkor a jelszót máris tudjátok 😉
Üdv,
Péter
Ersteller:
Modell/Textur: Bigfarmer145
Script/Ingame: Geri-G
Features:
* AutoAttach – (Ballen sowie Geräte und Traktoren werden befestigt, sobald der Anhänger bewegt wird)
* Deichsel bleib in der Luft stehen
* 100% Multiplayer fähig
* Ein- und ausfahren einer Ladefläche (Taste”X”😉