23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5388 ez a skype címe, te....... :D :D :D :D -
#5386 mit nem tudtok? -
#5385 Nemtudom mit jelent némezes vagyok és én iennel nem találkozttam
-
#5383 :S nézd meg hogy nem vírusos e a géped vagy van e elég helyed mert ha ajátékot nem menti el akkor ez a hiba ennél is -
#5382 Szétverem a gépemet!!!! Letölteni nem tudom. Amit átküldtél, hibásnak írja!
-
#5381 Nincs mit ha bármi bajod van gyere és segítünk amibe tudunk -
#5380 Nagyon jó arcok Vagytok! Köszönöm a segítséget! -
#5379 elvan -
#5377 Hát akkor nics miről beszélni
-
#5376 Én meg tudom hogy jó, mert én toltam fel... -
#5375 Jelszót elírta szerintem mert nekkem lejött -
#5374 vegyél fel msn-re és átküldöm [email protected] -
#5373 Akkor nem tudom mit csináltál, de a freakshare letöltés tökéletesen működik..
http://freakshare.com/files/gtoy77zr/Bad_Allocation.zip.html -
#5372 Én töltöm le szoval? -
#5371 [IMG][/IMG]
Elkaptam a képet!
Sajnos a javasolt javításhoz a file-t nem tudom letölteni! A file hibás! Ha esetleg megvan valakinek.... -
#5370 Hülyeség! Alap gépekkel is csinálja, mert nem a mod-ok okozzák elsősorban, hanem az animációk száma... -
#5369 bocs félre olvastalak -
#5368 Akkor engeteg géped van és a gép túl van terhelve-próbálj meg törölni a gépről meg agy el gépekett -
#5367 Memória túlcsordulás! A játék tipikus hibája. Megoldás:itt. -
#5366 Jah jah elhiszem azért küld a képet és ha nemtudom szét terjesztem -
#5365 Meg fogom próbálni. Elkeserítő, hogy hiába kezdek új játékot, egyszer csak elérek ehhez a ponthoz. A gépem jó, a játék eredeti. Jó lenne valami megoldás! -
#5364 figyi mikkor kiírja a hiba üzenettett akkor egyből nyomd meg az f12-után lévő print scrn sysrq gombott utána másold be paintba és tedd fel sg-re és hátha megdugyuk oldani:D -
#5363 Mint írtam előzőleg: Elindítom a játékot, kiválasztom a legutóbbi mentést. Elkezd töltődni a játék majd egy idő után fekete képernyő és semmi. Ez kb akkor jön elő amikor a "kezdés" gombra kellene kattintani. Csak az Enter billentyűre reagál. Akkor kilép. Egy pillanatra látok egy hibaüzenetet, de olyan gyorsan bezáródik, hogy képtelen vagyok elolvasni. Talán:"Bad_Allocation..."? -
#5362 hmm.. pedig kéne mennie1 mond ell nekkem léci hogy pontossan mit is csinál? -
#5361 P6000, DualCore 2100; 4GB DDR3 memória; ART HD5470 512 Video
Eddig ment rendesen, csak most, hogy "fejlődik" a gazdaság szórakozik velem.
-
#5360 Képzeljétek el hogy egy mtz82-es bele csúszott este a sáncba és még mostis mentik rakodóval mert eltünt a vízben -
#5359 Mekkora a géped? -
#5358 Tapasztaltabb játékostársaimtól szeretnék segítséget kérni!
Miért van az, illetve mi a megoldás arra, hogy egy elmentett játék betöltése végén a gép fekete képernyővel kifagy. A hibaüzenetet nem látom, mert csak az Enter billentyűre reagál, amivel bezárja a játékot.
Bosszantó a dolog, mert így esélyem sincs elmenteni és folytatni a játékot. Mindíg meg nem tudok újat kezdeni.
A segítséget előre is köszönöm! -
#5357 HA úgyéreszted hogy bunko vagyok akkor bocs csak mondom hogy mire számíts mert engem is nagyon leoltottak ezmiadt -
#5356 Még azis zavarja őket-.-" na mind1 :D lényeg az nemtudom csak mondom ne álj eléjük ien kérdésel mert majd lebasznak csak figyelmesztetlek -
kitt2000 #5355 Nem kértem csak kérdeztem hogy áll!
Talán aszt szabad! -
#5354 Ne itt kérdezd és egy jó tancsá ne érdeklőgy mert megmonták ha sokan foglyák kéregetni ki se adják szoval várjál majd kilesz idővel -
kitt2000 #5353 Tiszalúc map mikorra várható! -
#5352 Értem, jobbulást -
#5351 semmi gond!Most pár napig ritkán leszek itt,mert be lázasodtam,és nagyon nincs hangulatom semmihez!.De azért ha lesz valami segitek,vagy bármi más -
#5350 jolvan én csak belinkeltem nekem pl megvan -
#5349 Ez csak annak kell akinek megvan a Mezőgépek kieg. -
Ben66 #5348 Köszi a segítséget:):D
-
#5347 Mezőgép skin pack -
#5346 Jánoshalma mapról Bocs gabi a 2 hsz-ért