24078

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zorba3333 #5685 Köszönjük a linket :)
Nem tudom mikor adták ki, mindenesetre eddig én még nem találkoztam vele, ezért nekem teljesen új ez a map.
Nagyon szép, és részletes térkép, igazi játékélménnyel.
Gondosan válogatott géppark, gazdagon objektumozott telephely, új látványelemek, hangulatos táj, változatos talaj menti növényzet, eltérő méretű földek, és nem utolsó sorban akadásmentes futás jellemzi.
Gratula a készítőknek a kiváló munkájukért.
Tetszetős az új BGA elrendezés, a fényreklámok, valamint az új talajtextúrák.
Az élményt tovább fokozzák az új, eddig még nem, vagy csak bemutatókban látott objektumok.
Végül, de nem utolsó sorban ez egy olyan map, ahol kivételesen, tényleg jól működő digitális mázsaházi mérleg került beépítésre :)
Nem csak mutat valamit, hanem ténylegesen a jármű xml fájljában meghatározott értéket mutatja.
Régen készült ilyen volumenű, hazai készítésű térkép a játékhoz, de bízzunk benne, hogy a későbbiekben több ilyen kaliberű map is kiadásra kerül.
Bár a pálya megítélése minden esetben teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek mások az elvárásai, én mégis azt mondom érdemes kipróbálni. Nekem mindenesetre nagyon bejött.
Trollok! Mielőtt megjegyzéseket tennétek.....
Semmilyen érdekem nem fűződik a pálya népszerűsítéséhez, pusztán a véleményemet írtam le!
-
Itt van a rádíró -
Őstermelő barttok maps -
Szia én tudok neked megoldást Ezzel vagy a másikkal Ezzel a moddal a következőt felkasztod és már a daru is bírja mozgatni Iennel bírnád de nemtaláltam a linket bocsi:S De még keresem -
Segítséget kérek! (ismét)
Valaki tud e működő módszert ajánlani a fel vagy elakadt járművek mentésére. Már több darut, vontatót is kipróbáltam, de kevesebb sikerrel. Többnyire csak az eladás és az újra megvétel hozott eredményt.
Általában a daruk emelőhorgait nem lehet beleakasztani, csatlakoztatni a menteni kívánt eszközre. A csörlővel ugyan ez a helyzet. Kimegy a horog, de nem akad bele semmibe. Van valami megoldás? -
Jelentem a tej mod sikeressen működik:) -
Nem én választottam hanem gabi a Hg és nekem is tetszett mert olyan 3ds-lett NA mind1 majd gabi dönt a sorsáról -
Azért ne keseredj el! A frissítés nem annyira sikerült. Az előző (is) szebb volt! :-) -
Szia eddig én nem azért nem válaszoltam mert nem tudtam neked keresni olyat :S 2:D van persze rádió Agrár fm.csak még én nem tudtam beüzemeltetni De van rádió amit te átkonvertálsz és belemásolod a modsba és így bírsz is hallgatni :D -
Nagyon tetszett a GTA-ban és a Truck szimulátorokban, hogy vezetés közben lehetett saját MP3-at hallgatni.Volt benne rádió, még ha előtte át is kellett konvertálni a zenét. Ebben a játékban nincs ilyen mód? -
Hááát... Öreg! Mit mondjak? Király csávó vagy! Hozzád kellett volna fordulnom elsőre! :)
Köszönöm szépen! -
Szedd le a claas packomat abban van 580-as is meg 600-as is, meg 770-is amihez hozzá lehet kötni bármelyik bálázót... :)
Itt a link... -
Hááát... nem mindig és nem mindenki olyan! Tisztelet a kivételnek.
Engem is küldtek már el a melegebb éghajlatra...
De itt egy kérés:
Valaki be tudná ezt nekem linkelni:
Lexion 580 + Claas Quadrant 3200 (csatolva egymáshoz)
Köszönöm! -
massey #5672 a szegedi tescoban van e Fs 2011 -
Majd ki lesz cserélve teszt volt enyi! Elég lett volna aszt is mondani hogy neked nem tetszik -
jóóónagyszar a banner... grat a készítőnek !! -
Értem
-
Hirtelen nem esett le mire gondolsz..... -
Hát a tamás kiírása :D Ez a menő ez a trágár beszéd:D szánalmas-.-" -
-
Otthon is ilyen csúnyán beszélsz? Lassan indulás fürdeni mert holnap ISKOLA! -
képzedl el hogy valami fura írás bátya a szemem :D -
:D jó post
-
Skacok!ne reagáljatok Tamás 98 ra.Majd én elintézem,hisz ez a dolgom!.Senki ne reagáljon rá,amit ö ir!Megfogja kapni méltó büntetését! -
Ejnye,bejnye! Még jó hogy nem harapta le az ujjaidat a billentyűzet! -
És kérlek figyelj a szabályzatra :D nincs trágár beszéd! -
hát nem az vagy :D 1 kis 14 éves senkiházi kocka:D -
Megesik....
-

NEmis figyeltem mert ez a kölök felhúzott :D de ciki
-
"magályét"
-
Lehet de megkapta a magályét -
Máté97 és Tamás98 nem ugyan az a személy véletlen? -
Tamás98!légyszives be fejezni!nem neked van eza sg fórum!Ha nem tudsz normálisan viselkedni,ne gyere be! -
HA nem tetszik meny el!-.-" -
a trágár beszédet kerüljük 

#5632 hsz
-
és kíváncsi vagyok te mivel tudnál előállni!és amit te csinálsz az mi te még meg se próbálod de te nem tudod mire értettem a normális szót -
Valahogy jah de nem értem miért jöttél ide szekálni szoltam valamit? nem.Lényeg az hogy nekünk nemm kell egymással beszélni mert úgyis szarul jössz ki.Majd kérdezd meg a többi embert mit gondolnak rólam na csá! -

te normális vagy ember?
-
kösz a szép post-ot csak annyit elárulok neked hogy nem ugyanúgy írok billentyűzettel mint símán mert elég fura gyorsan írni na mind1 kódos lesz a maps és annak adom a kódot akinek én akarom te ki vagy zárva 
végül-is igaz hogy vissza nézhetném hogy mit írok csak lusta vagyok mert közben fekszek! meglehet köszönni tamás98-nak a kódos mapot :D
-
végülis igaz elfértek volna csak külön gondolatok:D és így jöttek:D Szerintem sokkan lesznek kíváncsoak a pályámra meg gabiéra is