Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
kifagy vagy tölt? nem mindegy

#hhwnd

én a helyedben újra felraknám és megpróbálnám úgy
Passz nem toom de ha megjön nekem is akkor talán took segíteni majd.te honnan rendelted meg?
itamragy
helló.
az miértvan hogyha rákkantitok a multyplayernél a spiel beitreten-re akkor lefagy a játék?
a játék eredeti tegnap jõtt meg es ki szeretném probálni.

segitséget elõre is kõszõnõm

Egyszer fenn, Egyszer lent.

marko37
küldtem 1 privát üzenetet is

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
innen leszeded a patch ot és telepíted a játékra és márt tudod is tankolni a gépet az hogy nekünk mi van a játékba az attól függ milyen gépeket és térképeket rakunk a mód mappába van több oldal is ami a játékkal foglalkozik és ami a legfontosabb az itt lent van úgy kezdödik hogy 3 rom dolgot.....

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

a rendes módolatlan verzió van fent neked?mert ha nem akkor szedd le a módokat magyarul rakd újra és akkor nézd meg hogy tudod e tölteni.ha meg a rendes van fent akkor talán a patcheket rakd fel ha nincs felrakva ha az is meg van akkor nem toom mi a baja

Nektek milyen gépek vannak raktárak stb?
Én ilyet nem láttam az én játékomban sehol.
Nem mondanátok el egy pár titkot?
Kezdek berágni nektek minden fasza,én meg nem haladok sehová.
Nekem nem segít senki.
A nagy permetezõt sem tudom megtankolni hiába állok a kúthoz.
Ez beszarás nincs is kedvem játszani.
Fritz Von...
Nincs mit. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

tutika, fritz von...kösziszepen<#eljen>
marko37

itt meg az ellenség nagyágyúi

JD 8530.
Még frissen a Gyárból! 😄

sziasztok
Nem tudom megtankolni a 33 méteres permetezõt
mi lehet az oka?
Én is rendeltem eredeti játékot,és szeretnék veletek játszani ha lehet.
oksa benne vok.elvileg majd 2 hét múlva szállítják ahonnan én rendeltem.
tamás98
én ha megveszem a játékot szólok és akk mehetük multizni ha alkarsz

MAN TGA D20

kihalt mint a sivatag😄mindenki arat fogadjunk meg a valóvilágot hesszeli😄nem baj ha meg jön az eredeti game csak multi lesz számomra aki akar majd azt szívesen látom😄
tamás98
Kihalt a topik.

MAN TGA D20

marko37
a sárgarépát kihagytam de most nem dob ki exe hibával reggel 2x is kidobott<#nemtudom>

marko37
zab retek krumpli cukorrépa rizs káposzta szója napraforgó +alap növények úgy nézem ki is kelnek .A sample ls2011 mód az mire jó miért is kell?

marko37
köszönöm jelentkezni fogok emailben

marko37
reggel kipróbáltam de 1 helyen exe hibával kidob

vki próbálta már a Sahok Mapot? ha igen légyszi irjátok le h mit lehet termelni elõre is kösz
hali szeretném megkérdezni hogy nekem van egy logitech chilstreamom (gamepad)és azt be lehet e állítani hogy azon irányítsam a dolgokat!
Valaki próbálta a körbálázást a Patch 2-vel? Javítottak valamit a körbálákon? Felpakolhatók a platóra a körbálák? Korábban ugyebár ugráltak, amint összeértek...

nekem a ps2-es kart támogatta 😄
Fritz Von...
Az eredeti kézikönyvben láttam Microsoft gamepad kiosztást (Xbox kontroller design). Szóval sztem támogatja.

sräcok, tämogatja a jätek a gamepadet-t?...egy eleg regi paddel probälkoztam, azt nem ismeri fel...: Thrustmaster Firestorm dual power..ezzel lehet a gond vagy egyältalän nem tämogatja ?

köszi elöre is
Utánvétellel is kérhetõ/fizethetõ az LS2011, vagyis jön a postás, és neki fizetsz, nem kell bankkártyázni meg ilyesmi. Ennek összesen 500 Ft a költsége. Ha valaki a bolti regiszrációval sem akar veszõdni a Wingbest.Com-nál, akkor elég egy sima emailt küldeni az [email protected] címre. Írjátok le, hány példányt kértek és adjátok meg a nevet és postacímet. Ennyi az egész. Amint kisültek a példányok, máris megkapjátok a rendelt példányokat.

Ha a rendeléssel, itthoni megjelenéssel kapcsolatos kérdésetek van, szívesen segítek.

Üdv,
Péter
WingBest.Com
Fritz Von...
Info update: minden fasza, hibátlanul megy a játék, úgyhogy elindítottam a gyártást. Várom még a Sonytól a pontos szállítási idõpontot, ami elõzetesen jövõ hét péntek, de megsürgettem õket, hátha keddre itt lesz. 😊

Fritz Von...
Igen, megvan. A Wingbestnél 1990,-Ft ellenében átveheted.

Hy!!! Valakinek meg van a Ls2011-be Patch 2.0 Kód valakinek????
Hunter of Deer
Ez jo hir mar alig varom 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Fritz Von...
De nagy itt az élet. 😊

marko37
hogy tudok utánvételre rendelni

Megvan a magyar CD változat a legújabb patch-csel. Most sokszorosítják. Amint kisülnek a példányok, meg fogjuk kapni õket, és azonnal postázzuk azoknak, akik megrendelték. Talán már dec. 3-án elindulhat a kézbesítés, de legkésõbb dec. 6-tól tutira.

Vagyis már csak két hét 😊

Üdv,
Péter
WingBest.com
marko37
heh elsõ átrakásom

marko37

srácok le cvan írva kicsit lentebb hogy a hétvégén tesztelik a játékot és hétfõn az az holnap viszik a DVD gyárba ami kb 10 és utána tudják kézbesíteni és az is le van írva hogy szólnak idõben a ha elkezdik kézbesíteni.
BravoFox nemtod még pontosan mikor kezditek a kézbesítést?????
marko37
ki tud 1 jó képfeltöltö oldalt?

marko37
a map ot is be rakni a mód mappába és a második mentés helyén új játékot kezdeni

tamás98
A mapot is ugyanúgy kell mint pl a traktort,kombájnt

MAN TGA D20

xmen0710
C meghajtó/Felhasználóneved/Dokumentumok/My Games/Farming Simulator 2011/mods így lehet a traktort,pótkocsit,kombájnt stb csak a mapot nem!ha valami probléma van akkor kérdezz nyugodtan!

marko37
majdcsak dec 5 után<#rinya>

Hunter of Deer
letoltod a traktort/ egyeb cuccot (ugyanigy a mapot is). a letoltott becsomagolt (.zip) fajlt bemasolod a C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods mappaba.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Aki multizni szeretne, és keményen tud melózni (trágyázás, bálázás, fuvarozás...), azt szívesen látjuk:

CONTINENTAL SZERVER
Host neve: "JELSZÓ farm"
zsolt515
Igen amit letöltök traktor stb hogy tudom berakni a játékba?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Hunter of Deer
Kansas mapon van napraforgo.

elvileg van de én még nem találkoztam vele.
van olyan map amiben kukoricán, búzán, árpán és repcén kívül mást is lehet ültetni?