23835
  • Chris von Bone
    videókarid kicsi... :)
  • Hunter of Deer
    multizni nem akarok :D ha az aláírásban szereplő gép elviszi akkor jöhet :D
    bár tény hogy szar a graf motorja a játéknak.
  • dávid 001
    végülis jah de olyant úgyse talál mert azok általában vip cuccok
  • Chris von Bone
    egy HD-s text mérete is nagyobb 8,2 MB-nél :)
  • dávid 001
    SZerintem a normális text amire ő gondolt az a talaaj kukorica stb..
  • Chris von Bone
    egy normális, jól textúrázott BGA mérte nagyobb mint a mezőgépmap mérete... Szóval nem kérsz te lehetetlent? :)
  • dávid 001
    AZ én mapsom tény az hogy nagy de a tsz map v3-tól kb 20-30 megával nagyobb de vann benne tej mod bga 2-is bábolna bála leadó tankoló álomások tágya híg szerves meg ienek
  • dávid 001
    Ien kicsi-ben nincs szoval:S
  • Hunter of Deer
    Én is keresek valami jó kis mapot. kb akkora legyen mint a Mezőgép map vagy egy picivel nagyobb, és ha lehet legyen rajta bga és báleadó meg az ilyen alap dolgok, jah és a lényeg hogy szép textúrák legyenek :P tudom sokat kérek de hátha tudtok valami jót.
  • Chris von Bone
    Amúgy léteznek VIP mapok (mint pl az enyém is), amiken ez megoldott, de nem fogják kiadni, mert gépigényesek, és nem hiányzik senkinek a siránkozás, hogy akad...
  • dávid 001
    Ott a pont!
  • Chris von Bone
    Hehe! Sok szerencsét hozzá! Mapkészítők előszeretettel dolgoznak gyatra modellekkel, "mert nem akarják, hogy túl nagy legyen a méret". Így ez van, a PDA mapokat meg rendszeresen vagy meg sem csinálják, vagy tiszta pixeles (még a fizetősökön is)
  • dávid 001
    bocs rikcsonak menne
  • dávid 001
    Tess
  • dávid 001
    Pl az én mapsom de még nincs kiadva pda majd a hight mapon lesz ha hozzá jutok olyan informácíóhoz. a demo-ban nem lesz működöd pda
  • talloli
    Tud valaki ajánlani egy olyan mappot ami nincs tele hibákkal és valahogy ki is néz?
    Mert amikhez hozzájutottam az utóbbi időkben (Hortobágy, Dolgosfalva, Alföld, stb., érdekes, csak nagyon gyenge kivitel. Arról nem is szólva, hogy a PDA nem jó egyiken sem.
  • Rikcsoo
    Valaki be linkelné nekem ezt a mapot köszönöm?!
    Kuban_spaces_map_V2
  • dávid 001
    Jánoson merre lax?
  • dávid 001
    Gratutlálok:D
  • dávid 001
    Akkor jó:D
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Nagyon szeretném felvenni olyan emberekkel a kapcsolatot,akik értenek a moddoláshoz. Bele kellene nyúlni egy gépbe. Szinte már majdnem tökéletes,csak egy piszkosul bosszantó hibája van. Eke,tárcsa,stb. ha rá van akasztva nem emeli fel teljesen. Én is megcsinálnám (nem lustaság miatt kérek segítséget)de sajnos nem értek hozzá. Ő lenne az:
    John Deere 7930 v5
    Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni nekem! Köszönöm!
  • talloli
    Köszönöm a segítséget még egyszer mindenkinek! Tegnap sikerült megoldani a memória túlcsordulás hibát, így folytatni tudom a fellendülőben lévő gazdálkodást.
  • Jakab66
    jánoshalmi vagyok, szóval kifejezetten várom :D
  • dávid 001
    Jolvan azért köszi
  • tamás98
    Úgy tudom hogy nincs.
  • dávid 001
    Értem és nincs olyan simerősöd?
  • tamás98
    New map by AdyBoys
    i3d:14.5mb
    1 bga telep,2 leadóhely
    MP kompatibilis

Letöltés/Download
  • tamás98
    Semmi ilyesmit nemtudok.Játékba berakom a kiadott modokat utána meg csak képeket csinálok,néha-néha,ha van kedvem.
  • dávid 001
    Aha figyi te tudsz moddelezni? vagy vidit szerkeszteni?
  • tamás98
    Tegnap óta nemvolt msn-en,szerintem mindneki ugyanazt tudja amit tegnap este leírt,hogy pár napig nemlesz,mert belázasodott.
  • dávid 001
    Gabiról tud valaki valamit?
  • bakter985
    hi.
    valakinek shader modell 2.o?
    please nem találok sehol használható verziót.
  • Chris von Bone
    Ez elő fordul. A játék készítői az Op-rendszert okolják, az Op rendszer a játékot. A lényeg, hogy ilynkor ha 2Gb memóriánál több van a gépedben, akkor a játék szeretne többet használni mint 2 Gb viszont az Op rendszer nem engedi, ennek az eredménye a hibaüzenet. Erről a linkről le tölthető a program, ha ez sem megy nem tudok mit tenni, rosszak a netbeállításaid, ha sikerül akkor modhoszteren keress rá a Bad Allocation-ra vagy holnap elmondom mit kell csinálni. Most viszont mentem dolgozni....
  • talloli
    Eddig minden probléma mentesen ment. Ha új játékot kezdek azzal sincs gondom. Pl.: Szombaton egész nap játszottam a játékkal. Másnap amikor be akartam tölteni a játékállást, jött a fekete képernyő.
  • dávid 001
    JAH na mostmár mind1 majd gabi kitörli :D
  • Chris von Bone
    csak azt tudnám, ha ezt nem bírod leszedni, akkor mást hogy töltesz le...
  • Chris von Bone
    csak egy cseppet!
  • dávid 001
    De leégedtem magam pff..-.-"
  • dávid 001
    De ciki :D
  • Chris von Bone