23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5468 Tess:D a váltós mtz-nek a linkje használd nagy örrömel:D -
#5467 Sajnálom kerestem és nemtudom pedig hallotam már :S írtam is nekik szarospelus néven :D -
#5466 KEdves tamás540 kell egy mod hozzá hogy lehessen naprátt aratni vettni az én mapomban benne van kell egy mods hozzá amit majd d a mod-ba be kell másolnod és akkor sikerülni fog .ha mondjuk van a pályán napra de nincs az a mods akkor nem fogod tudni.És ha nincsen napra forgó benne akkor nem is fogsz tudni.MErt a pálya szerkesztőnek kell beletenni a naprát a pályára és majd hozzácsatolni a modot hogy tudhatnak a felhasználok aratni vetni -
#5465 Hogy értve az inditási feliratott? -
#5464 Tisztelt Fórumtársak!
Sok mappot kipróbáltam, teszteltem már (mint játékos) de ennél jobbat és szebbet még nem találtam.
Gondoltam megosztom Veletek. Hátha akadna egy hozzáértő aki a német feliratokat honosítani tudná!
West Erzgebirgs Map -
Tamás540 #5463 Hali valaki tudja hogyan lehet vetni napraforgót? Mert elvüleg el lehet adni a mapsban beállítom a vetőgépet és nem veti a napraforgót.
-
kiscékus #5462 Sziasztok az esö zene cimét valaki meg tudná adni köszönöm !!!
-
#5461 Áh ez nemigaz.... ez... Itt vann használd egésségel csak keresni kell -
Deszka #5460 KÖSZ
-
Deszka #5459 mere találom a T.SZ map V3.11 -
#5458 Miről? a tsz modpack mert csak olyan van ha aszt akarod akkor beírod a google-ba vagy az lsportal.hu-n keresel. Nekünk is ugyan olyan ídő mint neked te is tudsz keresni" -
Deszka #5457 valaki küldjön egy kinke a tsz mods rol!!kösz!
-
#5456 LS-2011 Számomra véget ért A jánsohalma mapot be fejezem de én abba hagyom
utána a fórumot is! -
#5455 a dukumentumok-mygames-farming sim...-mods enyi -
Deszka #5454 helo hogyan lehet beteni egy ruski tsz modot vagy mapot beteni??és honan tudom letölteni rendesen mer eddig minden honan megprobáltam de nem tudtam letölteni!!!!kösz -
Deszka #5453 helo létszi mondjátok már meg hogy holl a mods map mert én nem találom sehol!!!elöre is köszi!! -
kisvory #5452 és tudnál adni linket? köszi:D -
#5451 ezekkel a potokkal kivánok az itt jelenlevő sg forumozoknak további szép délutánt és estét!.Mostmár leszek folyamatosan! -
#5450 2X HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY
Letöltése:
HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY -
#5449 A jánoshalma maps késni fog! -
#5448 Nem a növekedés nem áll le a silózni is csak akkor tudsz ha beérik a kukorica -
#5447 Tudok -
kisvory #5446 Hello!!
Valaki tud váltós MTZ-t ?? köszi előre is :D -
#5445 Tökéletesen megcsináltad gratulálok cimbora:D szeetném veled fel venni a kapcsolatot [email protected] msn kérlek vegyél fel -
kiscékus #5444 Ime az uj gép
Oldaéról is lehet csodálni!!
Ime a munkában nekifogtam egy kicsit vágni a kukoricát de elég zöld de azért be fejeztük!!
-
#5443 És ilyenkor a termények növekedésével mi van? Azok is megállnak?
Apropó! Mikor lehet silónak betakarítani a kukoricát? Mi van azzal a terménnyel amit magár hagyok? Meddig aratható le? -
#5442 Én leállított idővel játszom napos időben kezdem a játékot 11 óra körül elmentem a játékot és leállítom az időt nincs eső nincs éjszaka -
Hogyan kapcsolható ki az eső?
-Ismételten látogass el ide: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009
Nyisd meg a savegames.xml-t, nyomj CTRL+F-et és írd be: timeUntilNextRain. Az itt található számot írd át mondjuk 99999999999999999-re. Ezt követően ugyancsak CTRL+F után írd be: timeUntilRainAfterNext. Ezt is írd át hasonlóan nagy számra. Ismételten CTRL+F-et nyomsz, beírod, hogy: nextRainDuration. Ezt az értéket átírod vmi kis számra, például 0.001.
Ezennel az eső" megszűnt" létezni a játékban.
Hogyan "állíthatom meg" az időt (A "hogyan kapcsolható ki az éjszaka" egyfajta alternatívája.)
-Ahhoz, hogy az időd megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az idő (1x [valós idő], 4x, 16x, 32x, 60x).
Tehát ahhoz, h megállítsuk az időt, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001" -
#5440 igen kilehet, mindent úgy kell csinálni ahogy a 09 be is csináltad de az eredeti map ot ne piszkáld /árnyék kikapcsolás/ -
#5439 Jolvan próba szerencse -
jozsy barat #5438 Értem, azért kösz! Majd akkor kísérletezgetek, hátha összejön valami! Üdv! -
#5437 Elvileg ki lehet kapcso,ni tudomásom szerint de nemtudom pontossan hol kel aktiválni sikerült hogy úgy kezdjek hogy vihar van de kikapcsolásra még nem jöttem rá -
jozsy barat #5436 Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy ki lehet-e kapcsolni az esőt? Giants Editorral meglehet-e azt csinálni mint a 2009-ben, hogy az árnyékot kikapcsolni hogy kevesebbet zabálja a memot? A segítséget előre is köszönöm aki tud, írhattok priviben is! Üdv! -
#5435 utóirat vigyázni majd a földeken:D -
#5434 A mapon lesz egy meglepi:) -
#5433 Czobor.u.102 -
Jakab66 #5432 Bálvány utca. És te? -
#5431 Jóét fórumozók! -
#5430 Nem neked szar az sg:S -
#5429 Készül a videó a JánoshalamByDávid001 demo mapsról