23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5508 pl Lexion 580 + Claas Quadrant 3200
annnyi hogy vagy a balazonal vagy a kombajnnal at kell irni ezt a reszt hogy egyforma legyen: <attacherJoint index="6" jointType="trailer"/> -
Deszka #5507 oksa én bene vagyok!irj
-
Sponnyabob #5506 Hali!
Valaki tudna nekem linkelni egy olyan kambájnt és bálázót amit lehet együtt használni? Mert egyszerűen nem találok olyat amik össze illenének. Vagy túlságosan belóg a kombájn alá vagy egyáltalán nem is csatlakozik hozzá. Claas-ból vannak mert már láttam, de egyszerűen képtelen vagyok két egymáshoz illőt találni. Köszi! -
#5505 Jóhogy -
#5504 birnád mi?:) -
#5503 Pálya és a gépek már felvannak,majd a linket el küldöm mindazoknak akik jelenkeznek a multira!
amint a létszám meg lesz kapjátok a letöltö linket majd!és aztán indul a multi! -
#5502 lehetne itt is egyeztetni
engem részben érdekelne, főleg a pálya meg a gépek, hogy honnét kéne leszedni, mert egyesével leszedegetni nincs sok kedvem a várakozási idő miatt
-
#5501 Igazi pénzért megyek -
#5500 Jó8 fórumozók! -
#5499 Üdv!Kedvet kaptam a Multizáshoz!Embereket keresnék Class Lexion 550 gépekre,ifákra,és sokmás gépre!.
4-10 emberig lenne a csapat!.Aki akar jelezze PÜben!
Föld trágyázása,szántása,vetése stb.Pénzt kaptok minden termény leszálitásánál!.a többit megbeszéljük! -
#5498 Kérem terjeszétek a képeket -
#5497 JánoshalmaBYDavid001! Ezekből a képekből nem sok minden mutató meg majd a videón sokkal többet láttok a játék élményről REmélem a silót észre vedtétek meg a szőlő kertet a demo maps i3d-je 21,8 MB az ösz maps az 279 mg és olyan 80-90% között mozog ha így halladok kiadom a demo mapsot kedden egyelőre nemúgy néz ki mint a profi maps az egy hiba végedt amiért szaggatott a pályám és így kicsit vissza estem demár semi baja sincs.Remélem sok embernek el nyerte a tetszését.Ezzel a pályával egy régi falusi áletét szeretném bemutatni mikkor még a tsz üzemell NEM 100% jánoshalma de a főbb dolgokat megcsináltam a többi csak kitalácíó! További információ majd hétfőn várhato hogy kedden ki-e adom:bocs a sok képért
-
-
-
-
-
-
-
#5490 ehhez a maphoz kell leszedni + modokat hogy mukodjon rendesen?. -
Tamás540 #5489 Biztos szuper lesz!! -
#5488 Rendben:D -
kisvory #5487 Nah azt várom :D -
#5486 Értem az énmapom egy alföld szoval ottse lesz ehy de lesz nehezen járható helységek:D Figyelem sg lakók 7-óra körül töltök fel képeket a pályámról! -
kisvory #5485 A muddy mapot ismerem de nem nagyon fogott meg meg sajnos nincs bennt semmi hegység vagy vmi hogy pl.:mtz-vel nehezen lehessen felmenni a hegyre:D -
#5484 TUDOMAL a muddy mapban van sok sár meg az enyémben:) -
kisvory #5483 Tudnátok mondani olyan mapot amiben kellően van sár és meredek részek is ahol közlekedni kell? :D köszi előre is :D -
kisvory #5482 Köszi:D Dávid001 -
#5481 azoknál annyi az egész hogy át fested,s irod olyanra amire te akarod,és nem német lesz!.Meg kel nézni mindig,hogy az adott object milyen dds képeket tartalmaz.és azokkal dolgozni!
-
#5480 Jah értem én objektet nem tudom át moddelezni de az inditási írást aszt megtudom csinálni -
#5479 A játék nyilván német készítők műve. Az épületek és egyéb kiegészítők (siló, leadóhelyek, stb) feliratai német nyelven vannak. Ha le lehetne cserélni remek kis pálya lenne! -
#5478 Nincs mit -
Tamás540 #5477 Ok nagyon köszi! -
#5476 nincs mit -
Ben66 #5475 ok,köszi -
#5474 Igen! HA nem jeleniti meg akkor nézz bele a csomagba hogy a maps benne e van vagy van még azon bellül egy + csomag. ha amúgyse akkarja akkor a sajátgép-chelyi lemez-program files- ls2011-data-maps és oda belemásolod a fájlait és megkérdi ki e cserélje akkor igen.és elvileg úgy benne van.De az intutáskor kérni fog valamit akkor be kell tened a cd-t vagy mountolod és az első gombra rá kattintasz -
#5473 Rendben. ÉS köszi -
Ben66 #5472 Ha letöltök egy mapot,azt is a mods mappába kell tenni?? -
kiscékus #5471 OKe köszi szól ha meg lesz!!
NAgyon rendes vagy!! -
#5470 Ha kibírsz pár napot akkor tudom neked ajánlani az én mapomat ott van napraforgó és aszt lehet aratni vetni és eladni csak kell egy kis idő -
Tamás540 #5469 És tudnál belinkelni egy jó magyaros mapot amiben napraforgót tudnék aratni, vetni, és pénzért eladni?