Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A secondlife oldal töbszöri próbálkozás után sem fogadja el a beírt ellenõrzõ szöveget. Nem erõltetem, mivel nem tetszik, hogy személyes infókat csikar ki elötte. Másik ok. Mindenki más kommunikációs progit használ,na ez sem jó. Van aki Skype, a másik MSM a harmadik TS, a negyedik a fene tudja milyen progit szeretne használni. Azt hiszem ez egy kicsit sok a jóból.
Jó beszélgetést.
nektek honnan van ilyen tanya?
és hely ahová a bálákat berakjátok?
a 2011-be nem találok sehol.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Még munka elõtt😄

Bár nem ide tartozik de szeretném megkérdezni hogy a secondlife ingyenes vagy ez hogy mûködik és bocs hogy ide írtam .Köszönöm a választ.
Mi kelll hozáás és hobnan?
Az elõadás címe szándékosan picit figyelemfelketõ: "Szimulátor parasztoknak". Természetesen ódákat fogok zengeni a programról, mivel én is nagy híve vagyok 😄
Üdv,
Péter
WingBest.com
Üdv,
Péter
wingbest.com
fiveteen-nek is
az ls 11 hez
Az LS2011 magyar dobozos változata sajnos még a kohóban van, és - a legfrissebb infók szerint - december 7-én készül el. Mi elvileg 8-án már meg is kapjuk a példányokat, és azonnal elkezdjük a kézbesítést. Egyébként mindenhol máshol valószínûleg minimum jó pár nappal késõbb fog megjelenni, így akik nálunk (WingBest) rendelték, valószínûleg legelõször vagy biztosan az elsõk között kapják kézhez a szoftvert.
Ami a küldést illeti, mi postán küldjük, és mindig ajánlott küldeményként. 1-2 nap alatt kopogtat/csönget vele a postás 😉
Üdv,
Péter
www.wingbest.com
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nekem is van ilyen nagy boronám.
Mikor érdemes használni? Szántás után vagy aratás után is jó?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Azt az ekét vagy boronát fel tudnád tenni valamelyik tárhelyre?
pikcsörsz nektek

Köszönöm szépen allock!😄