23835
  • dávid 001
    Külön dicséret amiért ilyen szépen el rendeszted a szövegett:D én nem szoktam erre figyelni:D
  • dávid 001
    Úgy értem a művelést hogy közte kaszálni kell a gazat meg ienek de azon dolgozok hogy majd növekegyen a fa vagyis előb egy csemete pár perc mulva már fa de az nem 100% hogy sikerülni fog de olvasok olyet hogy lehet salyát növényt csinálni lehet hogy csak a v2-ben lesz.A gyömölcs kert az egy kis othoni gazdának lesz aki ott él és kis gépekkell kell művelni pl kaszálás permetezés meg ilyenek de mondom a növekedő gyömölcsfa lehetősége a v2-ben igen kevés de felveszek emberekel a kapcsolatot aki tud olyat csinálni vagy nagyából érti.Az is lehet hogy külön mappába rakom a játékhoz hogy az emberek bebírják rakni mert lehet hogy szaggatni fog neki
  • dávid 001
    Barátomnak egy john deere 8345 link
  • zorba3333
    Ez igen!
    Tényleg összetett map lesz, ha elkészül.
    Ami meglepett, az a művelhető gyümölcsöskert.
    Ezt az aktív mod-ot te készítetted, vagyis saját ötlet, vagy létező mód, amit mindannyiunk örömére az élményfokozás miatt beépítettél? :)

Nem tegnap kezdtem az LS sorozattal a játékot, de "művelhető" gyümölcsöskerttel még nem találkoztam. :)
    Statikus elemként, mint látványelem igen, de dinamikus mod-ként még sehol nem láttam.
    Pontosan mit értesz művelhető gyümölcsöskert alatt?

(Sorry a tudatlanságomért, de tényleg nem találkoztam eddig ilyesmivel, és kíváncsivá tett.)

Csak így tovább! :)
    Gratula:)

• dávid 001
    jd link

Mára elég lesz enyi mod
  • dávid 001

Lazító link

audi link
    Bála pot Link
    Randazzo link
  • dávid 001

Tárcsa link

JCB+fl link

Claas pack link
  • dávid 001
    JánoshalmaBydavid001! infó: i3d:34,5 MB pálya mérete:268 MB
    Lesz benne gyümölcsös kert amit majd lehet művelni van benne a beef farmhoz hasonló dolgok a trágya 50% van a többi az már kész és működő képes a tsz-területén lévő tehén istálóban a teheneknek lehet 2 fajta silót adagolni meg majd dudvát is(Szalmát.aszt a földre lehet majd) lesz vonat állomás lesz benne sár közúti forgalom gyalogosság lesz több földön is silólerakó hely aszt majd a videóban látni fogjátok remélem ez egyelőre elég informácíó volt a számotokra
  • dávid 001
    Véleményeteket kérem a banner kéről.készítőlye Gogabi79!!

• gogabi79
    Az Ls 2011 sg Fóruma Megujjult külsövel,minden Ls tagot szeretettel várunk ,ujakat régieket egygyaránt
  • John Deere 6030
    Én is inditok szervert keresetek [email protected]
  • dávid 001
    Így igaz:D
  • gogabi79
    Szia!Itt ezen az oldalon mi egész mások vagyunk!google a te barátod meg hasonlók, itt ilyen irás nincs,mert percek alat belinkeljük ,azt amit az illető kér!És persze probálunk nagyon sokat segiteni a nap folyamán is amiben tudunk!.Mivel én dolgozom igy azért pár ora hossza ki esik nálam,de a Házigazda segitö,az az Dávid 001 öhozzá is lehet egész nyugodtan fordulni segitségért!.És persze vannak még itt segitőkész emberek mint Marko37 és még sorolhatnám!.
    Ez az Ls sg egészen más,mint a hasonlo,vagy más oldalak!Ide bármikor be lehet jönni,mindenkit szivesen s barátias hangulatban fogadunk!.
  • dávid 001
    Amúgy :D én a google-rol szedtem:D és ez a fórum nemjolyan hogy lebaszák az embert új hg-van és az olyanokatt b törli:D egyszerű lett volna beirod hogy giants edittor 4.1.7:D és download :D na midn1:D és nincs mit:D
  • jozsy barat
    Kösz szépen! Rendes vagy! :D Azt hittem majd azzal jönnek, google a te barátod meg hasonlók, amitől a falra mászok már, mert akk szted minek ír ide az ember, ha azért hogy segítséget kérjen, mert azon a ratyi google-n nem talált... Mégegyszer kösz! Üdv!
  • dávid 001
    1-link lemaradt:D
  • dávid 001
    Helló 2-link
    3-link itt tudsz is ismerkedni a ge-vel és amugy az sdk mappában benne van:D
  • jozsy barat
    Üdv mindenkinek! Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnám leszedni a legújabb Giants Editort vagy olyan verziót ami jó a F.S.2011-hez? Előre is köszönöm! Priviben is lehet válaszolni! Am sok helyről próbáltam már, de a google is minden xart bead, csak azt nem amit kellene... Üdv!
  • gyurgyó 1975
    helo csinálok egy szerot jopár mod benn elesz és szükségem lenn e3 före aki komolyan gondolja irjon
  • Chris von Bone
    :)

Nem kell taposni...

Tedd csak le oda ahova kell (alap map-on a trágya mellé) és semmi más dolgod nincs vele. Magától fog elfogyni szépen lassan, attól függ mennyi tehened van.

Ajánlom: a fórum kép alatti, Ls Multi, Ls Portál, Ls Hungary FAQ tanulmányozását
  • Tomikahh
    ÜDv..
    Uj vagyok nem rég kezdtem játszani és szeretném megkérdezni hogy kukorica sillot hogy lehet a tehenekkel megetetni mert én odáig eljutottam h megtapodtam egy egész napon át de nem tudom ugy se lapátra rakni és beadni a teheneknek..
    vki segitene?
  • dávid 001
    Jó8 fórumozók
  • dávid 001
    ez a mene nemtudom hogy került bele:D
  • kitt2000
    leboritás!

2011. szept. 09. 17:29 | Válasz | #288
    Napraforgó aratásnál lévő épületi ürítés és felszedésre gondolók!
  • dávid 001
    Akkor mind2 menne lesz:D
  • gogabi79
    ezek majd az enyémbeis meg lesznek majd
  • dávid 001
    én csak a trágya modot kérném mert a többi már benne van
  • dávid 001
    én ienre gondoltam
  • kitt2000

ilyenekre!
  • gogabi79
    bárhova öntö modra gondolsz?
  • dávid 001
    Szerintem majd gabi is csinál bele ha akar
    :D
  • dávid 001
    Az enyémben lesz
  • kitt2000
    Lesz benne olyan hogy leborítod a terményt(karám belül) és majd fel tudod szedni homlokrakodóval?
    Az s jó lenne!
  • gogabi79
    Hát énis mint Dávid 001 barátom,csinálgatom a mapom,és majd meg lesz osztva az enyém is!
  • dávid 001
    Köszönöm elég régóta csinálgatom az előző farmnak
    anyira nem volt játék élménye így csináltam eszt
  • zorba3333
    Szépen alakul a mapod, gratula :)
    A képek alapján igényes munkának látszik :)
    Elismerésem!
  • Hunter of Deer
    ez sajat mapod? vagy meg van osztva, estleg meg lesz? :)
  • dávid 001
    Eszt én csináltam!:D
  • belorusz
    oksa bocs
  • gogabi79
    szia,egyenlöre felfüggesztve a serverem