23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5631 Külön dicséret amiért ilyen szépen el rendeszted a szövegett:D én nem szoktam erre figyelni:D
-
#5630 Úgy értem a művelést hogy közte kaszálni kell a gazat meg ienek de azon dolgozok hogy majd növekegyen a fa vagyis előb egy csemete pár perc mulva már fa de az nem 100% hogy sikerülni fog de olvasok olyet hogy lehet salyát növényt csinálni lehet hogy csak a v2-ben lesz.A gyömölcs kert az egy kis othoni gazdának lesz aki ott él és kis gépekkell kell művelni pl kaszálás permetezés meg ilyenek de mondom a növekedő gyömölcsfa lehetősége a v2-ben igen kevés de felveszek emberekel a kapcsolatot aki tud olyat csinálni vagy nagyából érti.Az is lehet hogy külön mappába rakom a játékhoz hogy az emberek bebírják rakni mert lehet hogy szaggatni fog neki -
#5628 Barátomnak egy john deere 8345 link -
zorba3333 #5627 Ez igen!
Tényleg összetett map lesz, ha elkészül.
Ami meglepett, az a művelhető gyümölcsöskert.
Ezt az aktív mod-ot te készítetted, vagyis saját ötlet, vagy létező mód, amit mindannyiunk örömére az élményfokozás miatt beépítettél? :)
Nem tegnap kezdtem az LS sorozattal a játékot, de "művelhető" gyümölcsöskerttel még nem találkoztam. :)
Statikus elemként, mint látványelem igen, de dinamikus mod-ként még sehol nem láttam.
Pontosan mit értesz művelhető gyümölcsöskert alatt?
(Sorry a tudatlanságomért, de tényleg nem találkoztam eddig ilyesmivel, és kíváncsivá tett.)
Csak így tovább! :)
Gratula:)
-
#5626 jd link
Mára elég lesz enyi mod -
Lazító link
audi link
Bála pot Link
Randazzo link -
Tárcsa link
JCB+fl link
Claas pack link -
#5623 JánoshalmaBydavid001! infó: i3d:34,5 MB pálya mérete:268 MB
Lesz benne gyümölcsös kert amit majd lehet művelni van benne a beef farmhoz hasonló dolgok a trágya 50% van a többi az már kész és működő képes a tsz-területén lévő tehén istálóban a teheneknek lehet 2 fajta silót adagolni meg majd dudvát is(Szalmát.aszt a földre lehet majd) lesz vonat állomás lesz benne sár közúti forgalom gyalogosság lesz több földön is silólerakó hely aszt majd a videóban látni fogjátok remélem ez egyelőre elég informácíó volt a számotokra -
#5622 Véleményeteket kérem a banner kéről.készítőlye Gogabi79!!
-
#5621 Az Ls 2011 sg Fóruma Megujjult külsövel,minden Ls tagot szeretettel várunk ,ujakat régieket egygyaránt -
John Deere 6030 #5620 Én is inditok szervert keresetek [email protected] -
#5619 Így igaz:D -
#5618 Szia!Itt ezen az oldalon mi egész mások vagyunk!google a te barátod meg hasonlók, itt ilyen irás nincs,mert percek alat belinkeljük ,azt amit az illető kér!És persze probálunk nagyon sokat segiteni a nap folyamán is amiben tudunk!.Mivel én dolgozom igy azért pár ora hossza ki esik nálam,de a Házigazda segitö,az az Dávid 001 öhozzá is lehet egész nyugodtan fordulni segitségért!.És persze vannak még itt segitőkész emberek mint Marko37 és még sorolhatnám!.
Ez az Ls sg egészen más,mint a hasonlo,vagy más oldalak!Ide bármikor be lehet jönni,mindenkit szivesen s barátias hangulatban fogadunk!. -
#5617 Amúgy :D én a google-rol szedtem:D és ez a fórum nemjolyan hogy lebaszák az embert új hg-van és az olyanokatt b törli:D egyszerű lett volna beirod hogy giants edittor 4.1.7:D és download :D na midn1:D és nincs mit:D -
jozsy barat #5616 Kösz szépen! Rendes vagy! :D Azt hittem majd azzal jönnek, google a te barátod meg hasonlók, amitől a falra mászok már, mert akk szted minek ír ide az ember, ha azért hogy segítséget kérjen, mert azon a ratyi google-n nem talált... Mégegyszer kösz! Üdv! -
#5615 1-link lemaradt:D -
#5614 Helló 2-link
3-link itt tudsz is ismerkedni a ge-vel és amugy az sdk mappában benne van:D -
jozsy barat #5613 Üdv mindenkinek! Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnám leszedni a legújabb Giants Editort vagy olyan verziót ami jó a F.S.2011-hez? Előre is köszönöm! Priviben is lehet válaszolni! Am sok helyről próbáltam már, de a google is minden xart bead, csak azt nem amit kellene... Üdv! -
gyurgyó 1975 #5612 helo csinálok egy szerot jopár mod benn elesz és szükségem lenn e3 före aki komolyan gondolja irjon -
#5611 :)
Nem kell taposni...
Tedd csak le oda ahova kell (alap map-on a trágya mellé) és semmi más dolgod nincs vele. Magától fog elfogyni szépen lassan, attól függ mennyi tehened van.
Ajánlom: a fórum kép alatti, Ls Multi, Ls Portál, Ls Hungary FAQ tanulmányozását -
#5610 ÜDv..
Uj vagyok nem rég kezdtem játszani és szeretném megkérdezni hogy kukorica sillot hogy lehet a tehenekkel megetetni mert én odáig eljutottam h megtapodtam egy egész napon át de nem tudom ugy se lapátra rakni és beadni a teheneknek..
vki segitene? -
#5609 Jó8 fórumozók -
#5608 ez a mene nemtudom hogy került bele:D -
kitt2000 #5607 leboritás!
2011. szept. 09. 17:29 | Válasz | #288
Napraforgó aratásnál lévő épületi ürítés és felszedésre gondolók! -
#5606 Akkor mind2 menne lesz:D -
#5605 ezek majd az enyémbeis meg lesznek majd
-
#5604 én csak a trágya modot kérném mert a többi már benne van -
#5603 én ienre gondoltam -
kitt2000 #5602
ilyenekre! -
#5601 bárhova öntö modra gondolsz? -
#5599 Szerintem majd gabi is csinál bele ha akar
:D -
#5598 Az enyémben lesz -
kitt2000 #5597 Lesz benne olyan hogy leborítod a terményt(karám belül) és majd fel tudod szedni homlokrakodóval?
Az s jó lenne! -
#5596 Hát énis mint Dávid 001 barátom,csinálgatom a mapom,és majd meg lesz osztva az enyém is! -
#5595 Köszönöm elég régóta csinálgatom az előző farmnak
anyira nem volt játék élménye így csináltam eszt -
zorba3333 #5594 Szépen alakul a mapod, gratula :)
A képek alapján igényes munkának látszik :)
Elismerésem! -
#5593 ez sajat mapod? vagy meg van osztva, estleg meg lesz? :) -
#5592 Eszt én csináltam!:D -
belorusz #5590 oksa bocs -
#5589 szia,egyenlöre felfüggesztve a serverem