23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
belorusz #5588 © dávid 001 szia én már alig várom a mappodat,nekkem bejön.
üdv: belorusz -
belorusz #5587 szia házigazda mi a serod neve?
üdv :belorusz -
#5586 Gabi a pró:D ez kellet a fórumra:D -
#5585 Jó lett gabi gratulálok :D
-
#5584 Tudom:D csak olyan hangos :D meg olyan szelet generál mint egy vihar:D -
Tamás540 #5583 Nagyon király!!!! -
A kis buzi ne téveszen meg titeket a videót iditsátok el és a síma 2-est nyomjátok meg de ne numerikus billentyűzeten :D és élvezétek a bakit:D -
#5581 Ez nálunk készült a videó forgatásánál ott voltam bocs hogy mist linkelem be -
#5580 nem tudsz valakit aki gépeket csinál?vagy potokat? -
#5579 tudom és ebböl semmi baj nincs!Dávid,köszi! -
#5578 ő az én tisztelet beli jánoshalma tábla készítőm is elismerésem neki:D -
#5577 Értem!
Én csak megmondtam a véleményemet róla:) -
#5576 a kétsávos földutat azt én csináltam,de csak probaként,hogy mit mutat,és hogy nézne ki!szoktam objectumokat csinálgatni -
#5575 engem nem zavar én tennék közé bokrokat és már jóis:D elmegy nekem tetszik -
#5574 Egy tipp!
Nem országút az a földút hanem földút..:D
Ne 2sávos legyen szerintem mert így csak a map i3djét növeli és szerintem fölösleges..:)
De amúgy jó! -
#5573 Jó lett(Y) -
-
#5571 egy kis fünyirás,a bocsiknak kel a kaja
uton befelé a tsz be
Majd ifával indulás be a faluba
kapun kifelé át a bocikhoz
-
John Deere 6030 #5570 Nagyon jó a maps. -
#5569 JánoshalmaByDavid001 maps.van benne működő mázsa ami tonnában mér,síló ahogy lehetett látni a képek alapján.ez csak a tsz, a többi már nagyából ládtátok remélem tetszik. a falu még a képek alapjánis jobban fog hasonlítani.Ha valakinek nem tetszik a nagy tsz az várhat a v3-ra mert ott csak egy falusi ember életét mutatom be.A most látott képek a demó-bol származnak ezis elég jó pálya de a teljes jánoshalma maps vagyis a résszletesebben át dolgozott pálya a v2.Azért készül 3 részben ha valakinek nem indul el a v2, akkor a v1(demo) bőven bír játszani mert ennek is megvan az igazi mezőgazdasági élménye:D utána jön a v3 ami nagyobb falu lesz és kisebb földek de annál több kert amit az én tapasztalataim szerint mtz+kis traktoral lehet művelni.Viszatérve a v2-re az az igazi nagy tsz világ lesz. Ha valaki akar valamit kérdezni akkor nyugodtan.! véleményeket várok Gabi bocs a sokk képért!:S:D
-
-
-
-
#5565 Egy gyökér ember fel vett msn-re és elkezdte oltani a mapomat hogy még a szar is jobb ennél így dölt el hogy lehet hogy ki se adom a pályát 40% esély vann arra hogy kiadom! De azért hoztam pár képet róla hogy most hogy néz ki. komikat kérek
-
#5564 Köszönöm! -
John Deere 6030 #5563 Én hozám jöhetc játszani.
-
#5562 alcohol120%-al -
#5561 Üdv
Valaki tudna nekem abba segíteni hogy az ls 2011 fájljait hogyan tudom iso-ba átalakítani?..:D(Tehát mintha winrarba csomagolnám csak iso-ba kel nekem KÖSZÖNÖM! -
Deszka #5560 multizni szeretnék de én nem tudok csinálni!!játszanék másokal!!csak irjatok jelszot!!privibe!! -
John Deere 6030 #5559 két embert keresek multira! [email protected] -
#5558 szerintem nincs -
#5557 Az LS2011 mod Wiever program magyar vagy angol nyelvű verziója nincs meg valakinek? Sajnos csak németet találok mindenhol. -
#5556 (Y) -
#5555 HOGYAN TUDOK NAPRAFORGÓT (VAGY EGYÉB NEM ALAP NÖVÉNYEKET) ARATNI?
-A kombájn .xml fájljában keresd meg a következő sort:
grainTankFruitTypes fruitTypes="wheat...
Majd ide is illeszd be az aratni kívánt növény nevét (pl sunflower), utána mentsd el.
Vágóasztal xml-jében szintén keresd meg a következő sort:
fruitTypes fruitTypes="wheat...
Majd ide is illeszd be az aratni kívánt növény nevét (pl sunflower), utána mentsd el. -
#5554 Jó8 fórumozók -
#5553 Jah amúgy nice fórum kép csak túl szemcsés -
Deszka #5552 köszi már segitetek!!rosz hejen keresgéltem!
-
#5551 milyen mapot keresel a mods mappában? -
#5550 Ez nem az!
Ez egy kétszínű 82-es.. -
#5549 felvagy