23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5682 Szia én tudok neked megoldást Ezzel vagy a másikkal Ezzel a moddal a következőt felkasztod és már a daru is bírja mozgatni Iennel bírnád de nemtaláltam a linket bocsi:S De még keresem -
#5681 Segítséget kérek! (ismét)
Valaki tud e működő módszert ajánlani a fel vagy elakadt járművek mentésére. Már több darut, vontatót is kipróbáltam, de kevesebb sikerrel. Többnyire csak az eladás és az újra megvétel hozott eredményt.
Általában a daruk emelőhorgait nem lehet beleakasztani, csatlakoztatni a menteni kívánt eszközre. A csörlővel ugyan ez a helyzet. Kimegy a horog, de nem akad bele semmibe. Van valami megoldás? -
#5680 Jelentem a tej mod sikeressen működik:) -
#5679 Nem én választottam hanem gabi a Hg és nekem is tetszett mert olyan 3ds-lett NA mind1 majd gabi dönt a sorsáról -
#5678 Azért ne keseredj el! A frissítés nem annyira sikerült. Az előző (is) szebb volt! :-) -
#5677 Szia eddig én nem azért nem válaszoltam mert nem tudtam neked keresni olyat :S 2:D van persze rádió Agrár fm.csak még én nem tudtam beüzemeltetni De van rádió amit te átkonvertálsz és belemásolod a modsba és így bírsz is hallgatni :D -
#5676 Nagyon tetszett a GTA-ban és a Truck szimulátorokban, hogy vezetés közben lehetett saját MP3-at hallgatni.Volt benne rádió, még ha előtte át is kellett konvertálni a zenét. Ebben a játékban nincs ilyen mód? -
#5675 Hááát... Öreg! Mit mondjak? Király csávó vagy! Hozzád kellett volna fordulnom elsőre! :)
Köszönöm szépen! -
#5674 Szedd le a claas packomat abban van 580-as is meg 600-as is, meg 770-is amihez hozzá lehet kötni bármelyik bálázót... :)
Itt a link... -
#5673 Hááát... nem mindig és nem mindenki olyan! Tisztelet a kivételnek.
Engem is küldtek már el a melegebb éghajlatra...
De itt egy kérés:
Valaki be tudná ezt nekem linkelni:
Lexion 580 + Claas Quadrant 3200 (csatolva egymáshoz)
Köszönöm! -
massey #5672 a szegedi tescoban van e Fs 2011 -
#5671 Majd ki lesz cserélve teszt volt enyi! Elég lett volna aszt is mondani hogy neked nem tetszik -
#5670 jóóónagyszar a banner... grat a készítőnek !! -
#5669 Értem -
#5668 Hirtelen nem esett le mire gondolsz..... -
#5667 Hát a tamás kiírása :D Ez a menő ez a trágár beszéd:D szánalmas-.-" -
#5666 -
#5665 Otthon is ilyen csúnyán beszélsz? Lassan indulás fürdeni mert holnap ISKOLA! -
#5664 képzedl el hogy valami fura írás bátya a szemem :D -
#5662 :D jó post -
#5660 Skacok!ne reagáljatok Tamás 98 ra.Majd én elintézem,hisz ez a dolgom!.Senki ne reagáljon rá,amit ö ir!Megfogja kapni méltó büntetését! -
#5658 Ejnye,bejnye! Még jó hogy nem harapta le az ujjaidat a billentyűzet! -
#5657 És kérlek figyelj a szabályzatra :D nincs trágár beszéd! -
#5656 hát nem az vagy :D 1 kis 14 éves senkiházi kocka:D -
#5654 Megesik.... -
#5653 NEmis figyeltem mert ez a kölök felhúzott :D de ciki -
#5652 "magályét" -
#5651 Lehet de megkapta a magályét -
#5649 Máté97 és Tamás98 nem ugyan az a személy véletlen? -
#5647 Tamás98!légyszives be fejezni!nem neked van eza sg fórum!Ha nem tudsz normálisan viselkedni,ne gyere be! -
#5646 HA nem tetszik meny el!-.-" -
#5645 a trágár beszédet kerüljük #5632 hsz -
#5643 és kíváncsi vagyok te mivel tudnál előállni!és amit te csinálsz az mi te még meg se próbálod de te nem tudod mire értettem a normális szót -
#5640 Valahogy jah de nem értem miért jöttél ide szekálni szoltam valamit? nem.Lényeg az hogy nekünk nemm kell egymással beszélni mert úgyis szarul jössz ki.Majd kérdezd meg a többi embert mit gondolnak rólam na csá! -
#5639 te normális vagy ember? -
#5637 kösz a szép post-ot csak annyit elárulok neked hogy nem ugyanúgy írok billentyűzettel mint símán mert elég fura gyorsan írni na mind1 kódos lesz a maps és annak adom a kódot akinek én akarom te ki vagy zárva végül-is igaz hogy vissza nézhetném hogy mit írok csak lusta vagyok mert közben fekszek! meglehet köszönni tamás98-nak a kódos mapot :D -
#5635 végülis igaz elfértek volna csak külön gondolatok:D és így jöttek:D Szerintem sokkan lesznek kíváncsoak a pályámra meg gabiéra is -
#5634 ezek elfértek volna 1 hszben is :D ez nem chat :P
amúgy kiváncsi leszek a mapodra meg gogabi-éra is ha megosztja. remélem jók lesznek. -
#5633 Remélem érthető voltam! -
#5632 Fórumozók ahogy láttátok vagy nem hogy xmenn lehet hogy viccelődés ként de trágárul beszélt.Ezért törlésre került a post bármilyen trágár beszéd ami más embert sért törlésre kerül! Figyelmesztetem az olyan embereket aki csak az sg szítására jön annak felesleges mert úgyis törlödik. utána örökk bann!!