Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGEN,igy már világos... KÖSZ szépen... És még egy kérdésem lenne. Miért fogy magátol a pénzem??? (elég gyorsan kb másodpercenként 2$)És igy fogy "szép lassan" ... nem értem miért...
:S
:S
A teheneket úgy kell beterelni hogy az "End"-el fütyülsz nekik és úgy tereled!A lesilózott kukoricát a 2.beton rekeszbe kell hordani oda ahol vannak a tehenek ami van a trágya mellett lévõ beton rész ott már van egy kis kupac és oda kell üríteni!
Remélem a segítségedre lehettem!
Remélem a segítségedre lehettem!
MAN TGA D20
Visszaolvastam 6-7 oldalt,és valahol olvastam,h a tehenet be kell terelni a fejõgéphez,és aztán adja a tejet... DE HOGY KELL BETERELNI??? És hova kell mondjuk behordani a lesilozott kukoricát??? Kössz...
Toltom a modokat, meg fel ora.
Remelem nem lagol, mint mashol.
Remelem nem lagol, mint mashol.
Igen, mindenkinek úton van a csomagja tegnap óta, innentõl a posta sebessége dönt. Sokan megkapták már ma, de van, aki még nem. Legkésõbb hétfõn meg kell jönnie mindenkinek.
Szoljatok legyszives, ha mentek online gazdalkodni.
Koszonom!
Koszonom!
Hy topik!
Teheneknek csak zaba kell(Legyen az lucerna vagy egyéb más),legyen szalma betárolva és a tej meg csak jön.Hordja a Tejes kocsi magától 08:00-18:00 között általában naponta.
Teheneknek csak zaba kell(Legyen az lucerna vagy egyéb más),legyen szalma betárolva és a tej meg csak jön.Hordja a Tejes kocsi magától 08:00-18:00 között általában naponta.
...DREAM TEAM...
Figyu... mi kell ahhoz,h a tehenek adjanak tejet?? és az hol látszik,h van e tej??? Pls válaszoljatok,vagy dobjatok egy linket ahonnan megtudom az ilyeneket... kössz elõre is
Vagy ma vagy a jövõhét elején úgy ahogy monta tegnap BravoFox.
Meg még csak ma kezdték a postázást úgyhogy szerintem a nagyobb városokban elõbb megjön a kisebbekben meg csak késõbb,de ez nem biztos.
De ha a jövõhéten se jön meg akkor reklamálhatsz a Wingbest-nek.
Meg még csak ma kezdték a postázást úgyhogy szerintem a nagyobb városokban elõbb megjön a kisebbekben meg csak késõbb,de ez nem biztos.
De ha a jövõhéten se jön meg akkor reklamálhatsz a Wingbest-nek.
MAN TGA D20
Gondolom õ is a Wingbest-tõl rendelte mint szerintem mindenki a topikon csak valakinek elõbb hozza a postás másnak késõbb.
MAN TGA D20
Jelöld ki a kódot és akkor amikor kéri ott meg nyomj egy beillesztést és akkor biztos hogy jó lesz!
MAN TGA D20
na nekem olyan problémám van hogy berakom a cd-ét feltelepítem elindítom és kéri a kódot beírom és nem válik aktívvá az aktiváló gomb ez miért van???😮
MEGJÖTT A GAME na ma egész este multizni akarok😄 valakinek van kedve?
van valakinek kedve lanozni?
sikerult mindent beallitanom, ugyhogy felolem barmikor arathatunk, csak szoljatok!
csodak csodajara valahogy mukodesre birtam.
most mar csak a kep maszik fol-lefele viszonylag lassan, nem mondom, hogy orjito, de hosszu tavon eleg idegesito.
valakinek hasonlo gond?
most mar csak a kep maszik fol-lefele viszonylag lassan, nem mondom, hogy orjito, de hosszu tavon eleg idegesito.
valakinek hasonlo gond?
576 üzletbõl
hát igazság szerint én se tudok semmit ezekrõl hogy hol kell és hogy kell beállítani.
hello sracok.
en is bealltam a foldmuvelok soraba.
remelem mihamarabb talalkozunk az online foldek vilagan.
kinek, hogy sikerult jatekvezerloket beallitani a programban?
egyszeruen nem tudom mukodesre birni sem a joystickomat, sem a kormanyomat. probaltam kompatibilitasi modot, rendszergazda jogokat, patch is fent van, fajlokat is nezegettem, de semmi. nem is erzeleki a program az adott eszkozoket.
a segitsegeket elore is koszonom,
akylleus
en is bealltam a foldmuvelok soraba.
remelem mihamarabb talalkozunk az online foldek vilagan.
kinek, hogy sikerult jatekvezerloket beallitani a programban?
egyszeruen nem tudom mukodesre birni sem a joystickomat, sem a kormanyomat. probaltam kompatibilitasi modot, rendszergazda jogokat, patch is fent van, fajlokat is nezegettem, de semmi. nem is erzeleki a program az adott eszkozoket.
a segitsegeket elore is koszonom,
akylleus
na akk remélem megjön holnap
honnan lett meg a wingbest küldte?
Sziasztok.
Valaki indított már multit, mert szívesen csatlakoznék.
Meglett a játék.<#ravasz1>#ravasz1>
Valaki indított már multit, mert szívesen csatlakoznék.
Meglett a játék.<#ravasz1>#ravasz1>
Akik a WingBestnél rendelték a magyar, dobozos LS2011-et, holnaptól (péntektõl) várhatják a postást, minden csomag úton van. Ha pénteken nem érkezik meg, a jövõ hét legelején meg kell jönnie.
Üdv,
Péter
WingBest.Com
Üdv,
Péter
WingBest.Com
ez nekem is a bajom hogy nem értek hozzá pedig szivesen csinálnék magamnak egy mappot
emberek valaki tudja hogy kell mappot építeni én leszedtwem egy progit a gaint editort vagy mit de nem toom hogy kell használni ha valaki tudja akkor help
aha
De most minek csinálni videót hogyha vannak képek?Esetleg a mapokból 1-2 perces videó de a többi módból nem kell...
MAN TGA D20
Rettentõ jó, hogy ennyi Mod/Map létezik ehhez a viszonylag új játékhoz, de sajnos már egy kicsit túl sok is.
Ráadásul a Modokról és a Mapokról leggyakrabban csak képek vannak feltöltve, amirõl nem nagyon lehet eldönteni, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
Sajnos az így elég nagy meló, hogy darabonként az egészet letöltsék a kezdõk, ráadásul free megosztó site-okról, 40KB/s-mal.
Ezért lenne az a kérésem, hogy - aki érez magában affinitást erre - zippeljen már össze nagyobb MOD collection-öket. Ugyan vannak MOD Packok, de ezek általában csak 1-1 gép verzióira, és azok tartozékaira vonatkoznak.
Már korábban is kérte valaki, de nem érkezett érdemi válasz erre.
Azt hiszem a tapasztaltabbak eléggé megkönnyítenék kezdõk életét.
Ráadásul a Modokról és a Mapokról leggyakrabban csak képek vannak feltöltve, amirõl nem nagyon lehet eldönteni, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
Sajnos az így elég nagy meló, hogy darabonként az egészet letöltsék a kezdõk, ráadásul free megosztó site-okról, 40KB/s-mal.
Ezért lenne az a kérésem, hogy - aki érez magában affinitást erre - zippeljen már össze nagyobb MOD collection-öket. Ugyan vannak MOD Packok, de ezek általában csak 1-1 gép verzióira, és azok tartozékaira vonatkoznak.
Már korábban is kérte valaki, de nem érkezett érdemi válasz erre.
Azt hiszem a tapasztaltabbak eléggé megkönnyítenék kezdõk életét.
emberek a multiban ugye nincs traffic?!!!!
hát ez szerintem nem lehet megoldani csak két példányban kell megvenned szerintem én még nem próbáltam így ahogy írtad
helló!
az lenne a kérdésem, hogy ha pl megveszem a játékot 1 példányban, és feltelepítem mindkét gépemre, akkor vajon engedi majd 1 kulccsal ezt megtenni? faterral szeretnék játszani itthon LAN-ban, és ha nem muszáj, akkor nem venném meg 2 példányban a játékot. elõre is köszi a válaszokat, remélem mihamarabb, mert akkor holnapra meg is jönne.
az lenne a kérdésem, hogy ha pl megveszem a játékot 1 példányban, és feltelepítem mindkét gépemre, akkor vajon engedi majd 1 kulccsal ezt megtenni? faterral szeretnék játszani itthon LAN-ban, és ha nem muszáj, akkor nem venném meg 2 példányban a játékot. elõre is köszi a válaszokat, remélem mihamarabb, mert akkor holnapra meg is jönne.
Sziasztok
Nekem is megjön a héten remélem.
Mehetek valahová multizni? Vagy én le vagyok szarva?
Nekem is megjön a héten remélem.
Mehetek valahová multizni? Vagy én le vagyok szarva?