23835
  • dávid 001
    Szia én tudok neked megoldást Ezzel vagy a másikkal Ezzel a moddal a következőt felkasztod és már a daru is bírja mozgatni Iennel bírnád de nemtaláltam a linket bocsi:S De még keresem
  • talloli
    Segítséget kérek! (ismét)
    Valaki tud e működő módszert ajánlani a fel vagy elakadt járművek mentésére. Már több darut, vontatót is kipróbáltam, de kevesebb sikerrel. Többnyire csak az eladás és az újra megvétel hozott eredményt.
    Általában a daruk emelőhorgait nem lehet beleakasztani, csatlakoztatni a menteni kívánt eszközre. A csörlővel ugyan ez a helyzet. Kimegy a horog, de nem akad bele semmibe. Van valami megoldás?
  • dávid 001
    Jelentem a tej mod sikeressen működik:)
  • dávid 001
    Nem én választottam hanem gabi a Hg és nekem is tetszett mert olyan 3ds-lett NA mind1 majd gabi dönt a sorsáról
  • talloli
    Azért ne keseredj el! A frissítés nem annyira sikerült. Az előző (is) szebb volt! :-)
  • dávid 001
    Szia eddig én nem azért nem válaszoltam mert nem tudtam neked keresni olyat :S 2:D van persze rádió Agrár fm.csak még én nem tudtam beüzemeltetni De van rádió amit te átkonvertálsz és belemásolod a modsba és így bírsz is hallgatni :D
  • talloli
    Nagyon tetszett a GTA-ban és a Truck szimulátorokban, hogy vezetés közben lehetett saját MP3-at hallgatni.Volt benne rádió, még ha előtte át is kellett konvertálni a zenét. Ebben a játékban nincs ilyen mód?
  • talloli
    Hááát... Öreg! Mit mondjak? Király csávó vagy! Hozzád kellett volna fordulnom elsőre! :)
    Köszönöm szépen!
  • Chris von Bone
    Szedd le a claas packomat abban van 580-as is meg 600-as is, meg 770-is amihez hozzá lehet kötni bármelyik bálázót... :)
    Itt a link...
  • talloli
    Hááát... nem mindig és nem mindenki olyan! Tisztelet a kivételnek.
    Engem is küldtek már el a melegebb éghajlatra...
    De itt egy kérés:
    Valaki be tudná ezt nekem linkelni:
    Lexion 580 + Claas Quadrant 3200 (csatolva egymáshoz)
    Köszönöm!
  • massey
    a szegedi tescoban van e Fs 2011
  • dávid 001
    Majd ki lesz cserélve teszt volt enyi! Elég lett volna aszt is mondani hogy neked nem tetszik
  • CoD23
    jóóónagyszar a banner... grat a készítőnek !!
  • dávid 001
    Értem
  • joceruza
    Hirtelen nem esett le mire gondolsz.....
  • dávid 001
    Hát a tamás kiírása :D Ez a menő ez a trágár beszéd:D szánalmas-.-"
  • joceruza
  • joceruza
    Otthon is ilyen csúnyán beszélsz? Lassan indulás fürdeni mert holnap ISKOLA!
  • dávid 001
    képzedl el hogy valami fura írás bátya a szemem :D
  • dávid 001
    :D jó post
  • gogabi79
    Skacok!ne reagáljatok Tamás 98 ra.Majd én elintézem,hisz ez a dolgom!.Senki ne reagáljon rá,amit ö ir!Megfogja kapni méltó büntetését!
  • joceruza
    Ejnye,bejnye! Még jó hogy nem harapta le az ujjaidat a billentyűzet!
  • dávid 001
    És kérlek figyelj a szabályzatra :D nincs trágár beszéd!
  • dávid 001
    hát nem az vagy :D 1 kis 14 éves senkiházi kocka:D
  • joceruza
    Megesik....
  • dávid 001
    NEmis figyeltem mert ez a kölök felhúzott :D de ciki
  • joceruza
    "magályét"
  • dávid 001
    Lehet de megkapta a magályét
  • gogabi79
    Máté97 és Tamás98 nem ugyan az a személy véletlen?
  • gogabi79
    Tamás98!légyszives be fejezni!nem neked van eza sg fórum!Ha nem tudsz normálisan viselkedni,ne gyere be!
  • dávid 001
    HA nem tetszik meny el!-.-"
  • padarmtz
    a trágár beszédet kerüljük #5632 hsz
  • padarmtz
    és kíváncsi vagyok te mivel tudnál előállni!és amit te csinálsz az mi te még meg se próbálod de te nem tudod mire értettem a normális szót
  • dávid 001
    Valahogy jah de nem értem miért jöttél ide szekálni szoltam valamit? nem.Lényeg az hogy nekünk nemm kell egymással beszélni mert úgyis szarul jössz ki.Majd kérdezd meg a többi embert mit gondolnak rólam na csá!
  • padarmtz
    te normális vagy ember?
  • dávid 001
    kösz a szép post-ot csak annyit elárulok neked hogy nem ugyanúgy írok billentyűzettel mint símán mert elég fura gyorsan írni na mind1 kódos lesz a maps és annak adom a kódot akinek én akarom te ki vagy zárva végül-is igaz hogy vissza nézhetném hogy mit írok csak lusta vagyok mert közben fekszek! meglehet köszönni tamás98-nak a kódos mapot :D
  • dávid 001
    végülis igaz elfértek volna csak külön gondolatok:D és így jöttek:D Szerintem sokkan lesznek kíváncsoak a pályámra meg gabiéra is
  • Hunter of Deer
    ezek elfértek volna 1 hszben is :D ez nem chat :P
    amúgy kiváncsi leszek a mapodra meg gogabi-éra is ha megosztja. remélem jók lesznek.
  • dávid 001
    Remélem érthető voltam!
  • dávid 001
    Fórumozók ahogy láttátok vagy nem hogy xmenn lehet hogy viccelődés ként de trágárul beszélt.Ezért törlésre került a post bármilyen trágár beszéd ami más embert sért törlésre kerül! Figyelmesztetem az olyan embereket aki csak az sg szítására jön annak felesleges mert úgyis törlödik. utána örökk bann!!