Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
aki szervert keres, vagy játékosokat használja ezt a fórumot is

#hhwnd

allock
mert lehet duplán csomagoltak a fájlok

#hhwnd

allock
gyenge a videókártya, ram sosem jön rosszul

#hhwnd

Kovács Erix
Csakhogy nem jöhetsz!nem csak te hanem senkise!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

nekem nem szaggat
512-es a videokártya
ASUS AH 3650
figyu nekem némelyik mapnál szaggat a játék szerintetek az segít ha veszek bele még egy giga memoriát??
úgy lenne benne 2GB
vagyis gazdái
Na most már igazán nem bánnám, ha rendes FAQ-ot raknátok fel vagy válaszolnátok a kérdésemre. Vagy lehet, hogy a Topic dazdái nem is értenek a játékhoz annyir?
DE MIÉRT??
Hunter of Deer
Egy játékkal tuti nemfog menni.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

szabo15
Aki akar velem lanozni az irjon vagy vegyen fel msn-re
[email protected]

ti mikor fogjátok nyomni mert mennék énis ha van hely
Sziasztok. Megvan a játék, de az a kérdés,hogy használható-e két személy részére, mert a tesómmal játszanánk egy házon belül,és ne kelljen már mégy egy CDt venni,az tiszta kibaszás... Szóval...?? És a bannolás sztem kamu, mert ki bannolna?????
Segítsetek már, hogy miért nem jelenekk meg a behelyezett gépek a játékba, kivéve a vágóasztalok!
dávid 001
akkor senki sem válaszol?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Tescobetyár
Szép estét....<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

szabo15
nem a markot de itt az msn-cimem:[email protected] vegyél fel mert neked nincs ki irva az msn cimed

engem?
szabo15
felvetelek msn-re mert majd játszani akarok veled😄

valaki nem indít egy jó szerót??
marko37

elsõ játékom

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

szevasztok ti milyen modokrol beszéltek ezek mi tudnak? 😊

dávid 001
ez mi?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
helosztok van egy mapom amire snow-akarok rakni és nem találok akár mit csinálok csak az eredeti mapra engedi léci valaki segítcsen

hát ja ezzel én is így vagyok
wanlo
Hy topik!Szép Havas napot mindenkinek,ha már esik akkor legalább annyi hó essen,hogy a garázsból se tudjak kiállni.<#hawaii>

...DREAM TEAM...

Szia!

Lesz valami?
Tescobetyár
Szevasztok...<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

marko37
megvettem én is

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

szabo15
nekem is megjött a játék aki akar multizni az vegyen fel msn-re :[email protected]

ja ha valaki fel akar venni msn-n [email protected]
sziasztok akinek van kedve játszani multi módban az ezt szedje le!:http://www.multiupload.com/AECFV20OA0 az elsõt!!! a hellboy a jelszó 12345
Endre
persze, semmi gondod nem lesz

sznorbi2
Hello mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha beírom a kódot a játékba a telepítésnél és pl. a windows-t újra kell telepítenem akkor elfogadja újból a kódot? Természetesen magyar nyelvû eredeti lemezes verzió.
Köszönöm a választ.

Antivirus - To protect and to serve

gyakorlatilag ugyan úgy rakom be mint az LS2010 be
most úgy van hogy most raktam fel a játékot. Nem raktam de a mods mappába semit. Szóval nem is tudom kitörölni a modokt. Egyébként most bearktam egy másik vágóasztalt, hát az mûködik, de a traktor és silozó az nem
tamás98
1.Akkor a moddal lehet a gond!De próbáld meg úy hogy kiveszed az összes modot és csak a traktor van bent és szépen egyesével rakosgatod õket vissza és amelyiknél ilyen lesz azt kiveszed véglegesen a mod mappából és kész!
2.Szerintem a feltelepítése az olyan mint az összes többi játéké,és szerintem annak a gépét használod aki meghívott téged egy közös játékra.De az utolsó kérdésre a válasz az nem biztos

MAN TGA D20

1. Becsomagolva raktam be
2. Nekem is warez, de lehet megveszem. Csak kiváncsi vagyok, hogy hogy van a felépítése, kinek a gépeit használjuk, milyen páján stb
tamás98
1.kérdés:becsomagolva raktad be silózót meg a traktort a mods mappába?
2.kérdés:arra sajnos nem tudom a választ mert nekem nem eredeti a játék😞

MAN TGA D20

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

1, Bemásolom a mygames///mods mappába letöltött dolgokat, de csak 2 adapter jelenik meg, sem a silózó, sem traktor. Mit kell csinálni?

2, NAgyon érdekel MultiP. Írna nekem valaki néhány dolgot, hogy hogy mûködik?
szabii98
Nemsokára énis megrendelem, és akkor majd találkozunk néha (:

I met God. She's black

Sziasztok
Megjõtt a magyar változat
Telepítés után kér egy aktivációs kódot azt hol találom?
Segítsetek köszi
Én megvettem annó Steam-en, meg lehet csinálni, hogy az magyar legyen? Ergó ki lehet venni a magyarosítást a honosított változatból?
tamás98
Szevasz!
És vigyázz majd magadra,nem az elsõ árokban kikötni!

MAN TGA D20

Tescobetyár
Aki nem tudott csatlakozni azokkal holnap tudunk játszani, mert most hív a munka(Tesco).Egész éjjel kamiont fogok vezetni...Szevasztok..<#email>

wanlo
Mert amit melózol az pénzbe kerül,így legyél szorgalmas és keress sok pénzt.Mod mappába rakd be a Cheat Money módot majd játékon belül Ctrl+Alt+B és lám gazdag vagy.

...DREAM TEAM...

allock
passz ilyen jelenség nincs

a játék történetében még nem is hallottam ilyenrõl

#hhwnd

És még egy kérdésem lenne. Miért fogy magátol a pénzem??? (elég gyorsan kb másodpercenként 2$)És igy fogy "szép lassan" ... nem értem miért...
:S PLS ha vki tud válaszoljon erre... thx
szabo15
igen már ahol nálunk nyitva lesz minden én ugy tudom