Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
ASUS AH 3650
úgy lenne benne 2GB
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
[email protected]
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
elsõ játékom
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
...DREAM TEAM...
Lesz valami?
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha beírom a kódot a játékba a telepítésnél és pl. a windows-t újra kell telepítenem akkor elfogadja újból a kódot? Természetesen magyar nyelvû eredeti lemezes verzió.
Köszönöm a választ.
Antivirus - To protect and to serve
2.Szerintem a feltelepítése az olyan mint az összes többi játéké,és szerintem annak a gépét használod aki meghívott téged egy közös játékra.De az utolsó kérdésre a válasz az nem biztos
MAN TGA D20
2. Nekem is warez, de lehet megveszem. Csak kiváncsi vagyok, hogy hogy van a felépítése, kinek a gépeit használjuk, milyen páján stb
2.kérdés:arra sajnos nem tudom a választ mert nekem nem eredeti a játék😞
MAN TGA D20
Két kérdésem lenne:
1, Bemásolom a mygames///mods mappába letöltött dolgokat, de csak 2 adapter jelenik meg, sem a silózó, sem traktor. Mit kell csinálni?
2, NAgyon érdekel MultiP. Írna nekem valaki néhány dolgot, hogy hogy mûködik?
Megjõtt a magyar változat
Telepítés után kér egy aktivációs kódot azt hol találom?
Segítsetek köszi
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
...DREAM TEAM...
:S PLS ha vki tud válaszoljon erre... thx