23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5722 Sziasztok!szépjóreggelt!Boky84 gondolom erre gondoltál?.
LightAddon.avi
LightAddon.zip
#5718 re vissza térve!Mezőgép pack lehet hogy fent van.és már sokan letöltötték,de azzal mi nem akarjuk az oldalunkat rontani,hogy engedjük,hogy ittis fent legyen!.Nem akarunk bajt belöle.Remélem meg érted
-
#5721 Azután érdeklődnék hogy nincs e véletlenül valakinek a birtokában leírás és szükséges fájlok a féklámpa és irányjelző beépítéséhez bármilyen gépbe munka eszközbe vagy pótkocsiba? -
#5720 létezik egy leírás ami alapján sikerülhet megoldani ezt a problémát
adok két linket ami sajnos egyik sem magyar de a google faordításban is a barátod
remélem hasznát tudod venni
link 1
link 2
ezeket töltsd le és elvileg elmagyarázza a probléma megoldását -
#5719 na utána néztem most
leszedték mindkét oldalról
akkor neked van igazad
elnézést -
#5718 Szép estét!
Kicsit javítanám hozzászólásod: mégpedig 2 külföldi oldalon is fennt van már a mezőgép pack valami főbalf...z által
Sőt a pro farm is megtalálható és letölthető(ehhez hála Istennek nincs termék aktivációs kulcs sehol a neten szóval meg kell venni) -
kitt2000 #5717 Van az a Bad allok hiba na azzal mit lehet kezdeni?
Van egy program csak mit kell tenni hogy működjön!
Hova kell tenni! -
#5716 Bocs:S
-
#5715 Mezőgépes és nem hiszem hogy be foglya mert ha igen azonal töröljük szoval nem -
mtz 82 zts #5714 Ezt a weimart be tudod nekem linkelni?
Ha igen előre is köszi -
kiscékus #5713 Sziasztok mit kellátirni,letölteni hogy a kukorica sorba legyen ne öszevisz hanem legyen sorrendbe ??köszönöm a segitséget!!! -
#5712 Keresd meg és töltsd le pl. ezt: Joskin30T Multiplane
Ez mindent visz: termény, trágya...
Joskin 30 -
letöltése:
Beton korlat -
gsxrniki #5710 Azt szeretném meg kérdezni hogy ez a két map ugyan az e?
Ezek lenének
muddymap 2011 by Raptor83
muddymap 2011 v 1 by Raptor83 [mp] -
#5709 -
#5708 Gondollom a pórkocsi nincs arra megcsinálva -
#5707 Szép -
béci00 #5706 Szevasztok!Még új vagyok itt.A Sahok Map und ModPack.rar-t töltöttem le.Nagyon tetszik mert szinte minden zöldséget lehet termelni és eladni is,pl:répa,burgonya,borsó stb.Már több kombájnt is próbáltam.Azt szeretném kérdezni,hogy miért nem üríti ki a pótkocsira,sem menet közben,sem mikor már tele van.Dolgozó felvételével sem.Több fajta pótkocsit is próbáltam már.Lehet nem a megfelelőt??Vagy valamit nem vettem figyelembe?? -
-
Ben66 #5704 Helló.
Silage grass map-1-el játszik valaki????? -
#5703 Sziasztok
-
#5702 Tud-e valaki segíteni?
Az Őstermelő barátok v2 mappot használom.
Azonban nem találom, hogy az egyéb termények (répa, kukorica, napraforgó, stb.) hol lehet leadni? A malom nem fogadja, csak a saját silóm. Hova vigyem?
A szerkesztőknek: A tejért miért én fizetek? Más pályákon szép suskát kapok érte! Itt meg.... -
#5701 pofon egyszerű
csak figyelj arra hova rakod be a gázt meg a féket, a GYALOGOShoz, vagy a TRAKTORhoz. -
#5700 kormánynál combined axis félét kell keresni, akkor lesz külön a gáz meg fék
saitek cyborg jostickom meg ígyvan belőve xpaderrel, hogy előre tolom akkor süllyeszt, hátra, emel. tetején a nézetváltóval meg a villát billenti föl-le
ez a másik kép alá ment volna,ezeket találtam egyenlöre -
#5699 -
#5698 Szántás textura
Szántás textura
Az acre_diffuse.dds másold ide:
Landwirtschafts-Simulator 20011\data\maps\textures\foliage mappába és írd felül a régit. -
#5697 Hogyan tudok az LS2008-ból az LS2009-be áttenni gépeket?
megoldása:
Azoknakk szól akik szeretnének gépeket átrakni a 08-ból a 09-be, legyen egy egyszerű dolog pl: egy traki első dolog Giants Editorban valamelyik gyári géptől átmásolod a farmer-t meg trafficCollisionTrigger-t a kiszelmet traktor fő mappájában legyen bent( Giants bal fele Scenegraph) szóval belemásolod azt a két fő dolgot utána az gép teljes xml-jének a tartalmát törlöd és belemásolod az egyik gyári trakiét mindegy melyiket szépen sorba tessék haladni átírod a nevet, a kereknél "repr="0"" a nulla a kerék helye késöbbi képen látod hogyan kell kiszámolni mi legyen a nulla helyén ha nem az első helyen van. majd minden egyes index számot a képen remélem érthető lesz hogyan kell átírni a hangoknál mivel moddesc-es lesz a gép. Egy mappába másolod bele és minden elérési útvonalat ami pl: így nézett ki:data/vehicles/steerable/fendt/fendt936vario.i3d ezután csak ennyi legyen(példe esetében de a szisztéma ugyan ez végig) fendt936vario.i3d hangoknál is ha a gépnek amit átraksz van hangja akkor értelem szerűen a hang neve és kiterjesztése és az elején is legeljén a modell elérési útvonala az i3d-is az aktuális modellre legyen írva pl: mtz82.i3d ezután ha minden megvan mented. Másolsz valahonnan egy sima trakira vonatkozó moddesc fájlt egy máppa a jelenlegi géppel átírod a neveket pl erről: Belarus 1025.3 erre de csak példa!:Mtz 82 mindegyik helyen ahol ez van utánaezt(csak pl): átírod amire neked tetszik ez a sor jelenik meg a gép képe melett az üzletben, szóval átírod ahogy tetszik pl: kétszer van minden ilyen dolog egymás után ha jól megnézed végén van egy hivatokázi sor pl ez:belarus1025.3.xml itt az aktuális gép xml-je hivatkozol rá átírod pl:mtz82.xml mented mész a shopba és játszol vele ja és a mods mappába bemásolod nem kell zipelni semmi csak egy mappába legyen bent!
------------------------------------------------------------------
-
#5696 Hogyan kapcsolhatom ki/növelhetem a forgalmat?
megoldása:
Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2009. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra.
-----------------------------------------------------------------
Hogyan kapcsolható ki az eső?
megoldása:
Ismételten látogass el ide: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009
Nyisd meg a savegames.xml-t, nyomj CTRL+F-et és írd be: timeUntilNextRain. Az itt található számot írd át mondjuk 99999999999999999-re. Ezt követően ugyancsak CTRL+F után írd be: timeUntilRainAfterNext. Ezt is írd át hasonlóan nagy számra. Ismételten CTRL+F-et nyomsz, beírod, hogy: nextRainDuration. Ezt az értéket átírod valami kis számra, például 0.001.
Ezennel az eső" megszűnt" létezni a játékban.
---------------------------------------------------------------------
Hogyan állíthatom meg az időt?
megoldása:
Ahhoz, hogy az időd megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pl: jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az idő (1x [valós idő], 4x, 16x, 32x, 60x).
Tehát ahhoz, h megállítsuk az időt, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001"
-
#5695 Hogyan változtathatom meg a pótkocsik kapacitását?
megoldása:
Először is meg kell keresned a módosítani kívánt pótkocsi .xml fájlját. Ezt a mods mappában találod. Megnyitod a .zip fájlt, majd azt az .xml fájlt nyitod meg, amelyik neve megegyezik a .zip fájléval. Nyomsz egy CTRL+F-et, beírod hogy "capacity" és átírod a számot. Értelemszerűen a nagyobb szám nagyobb kapacitást jelent.
------------------------------------------------------------------
Hogyan állíthatom a növények növekedését?
megoldása:
A /data/maps/map01.i3d fájlt nyisd meg jegyzettömbbel! (jobb egérgomb -> társítás)
Miután megnyitottad, nyomj egy CTRL + F kombinációt és keresd meg ezt:
growthStateTime
Az értékét írd át, mindegyik növénynél beállítható!
--------------------------------------------------------------------
Hogyan állíthatom be a növények magasságát?
megoldása:
Nyisd meg a /data/maps/map01.i3d fájlt szövegszerkesztővel!
Csináld így:
-------------------------------------------------------------------
Játék közben elmosódnak a textúrák, mit tegyek?
megoldása:
Cseréld le a videókártyád driverét, nem feltétlenül a legújabb a jobb! -
#5694 szia!.Utána néztem,de csak yosticrol találtam egy videot.
landwirtschafts simulator 2009 joystick tutorial -
nemeth456 #5693 Sziasztok!
A játékkal nem régóta játszom.Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy van egy logitech kormányom és nem tudom beállítani,ha valaki segítene azt nagyon megköszönném. -
#5692 Szia!Álltalában sajnos előfordul hogy ami mapot beteszünk,akkor az nem jeleniti meg a játék!.Valszeg lehet hogy netán 2009 hez jó!vagy nem tudom!Tanácsolni csak azt tudom hogy nézz másik mapot legföbb. -
Ben66 #5691 Helló.
Letöltöttem egy mapot,és beraktam a mods mappába,de nincs benne a játékba.
Ilyenkor mit lehet tenni????????
-
#5690 Hát az nemjó:/
Akkor esetleg tudnál linkelni jópár db mapot aminek az i3dje 10mega alatt van?:)Kösz!
Joccakát! -
#5689 nincs olyan :S -
kiscékus #5688 Kukorica hordás:
-
#5687 Valaki tudna olyan mapot linkelni amelyiken nagyon sok fű van vagy csak fű van de jó lenne ha lenne 1-2 gabona föld is,és vagy közepes nagyságú map legyen vagy kicsi.
Nagyon szépen Köszönöm! -
#5686 (Y) -
zorba3333 #5685 Köszönjük a linket :)
Nem tudom mikor adták ki, mindenesetre eddig én még nem találkoztam vele, ezért nekem teljesen új ez a map.
Nagyon szép, és részletes térkép, igazi játékélménnyel.
Gondosan válogatott géppark, gazdagon objektumozott telephely, új látványelemek, hangulatos táj, változatos talaj menti növényzet, eltérő méretű földek, és nem utolsó sorban akadásmentes futás jellemzi.
Gratula a készítőknek a kiváló munkájukért.
Tetszetős az új BGA elrendezés, a fényreklámok, valamint az új talajtextúrák.
Az élményt tovább fokozzák az új, eddig még nem, vagy csak bemutatókban látott objektumok.
Végül, de nem utolsó sorban ez egy olyan map, ahol kivételesen, tényleg jól működő digitális mázsaházi mérleg került beépítésre :)
Nem csak mutat valamit, hanem ténylegesen a jármű xml fájljában meghatározott értéket mutatja.
Régen készült ilyen volumenű, hazai készítésű térkép a játékhoz, de bízzunk benne, hogy a későbbiekben több ilyen kaliberű map is kiadásra kerül.
Bár a pálya megítélése minden esetben teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek mások az elvárásai, én mégis azt mondom érdemes kipróbálni. Nekem mindenesetre nagyon bejött.
Trollok! Mielőtt megjegyzéseket tennétek.....
Semmilyen érdekem nem fűződik a pálya népszerűsítéséhez, pusztán a véleményemet írtam le!
-
#5684 Itt van a rádíró -
#5683 Őstermelő barttok maps