Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boky84
a játékban "dolly" néven fut ez az "átalakító" ha jó helyen nézem

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

boky84
http://www.ls2009-mod.com/2010/11/24/scania-r580-kroeger-pack/ elvileg ez a link mutatja

boky84
piros scania duplapótos kamion a szóló nyerges + 1 pót + egy ilyen átalakító + nyergespót

Jo reggelt nepek!

Egyre jobban megtetszik a foldek vilaga, ezert ugy gondoltam en is vasarolok egy farmot, meghozza Kansasban. Termeszetesen multirol van szo.
Szeretnek mindenkit invitalni, aki eleg elszantsagot erez a nagy, alfoldi foldteruletek muvelesere.
Farmomon a sokak altal kedvelt rend es fegyelem a jelszo. Mindenkeppen komoly, ugyanakkor a lehetosegekhez merten vidam, izgalmakban teli munkat varok el es probalok teremteni.
Ha kedvet erzel nalam, velem is jatszani egy uj palyan, akkor nincs mas dolgod, mint letolteni az alabbi modifikacis csomagot es keresni a szerveren.

Errol a linkrol toltheted le az altalam hasznalt jarmuveket, felszereleseket:
MAGYARY Farm - Mod Pack

A szerver neve MAGYARY Farm.
Continental Europe regioban keresendo. Minden alkalommal, mielott indul a szerver jelzem itt az SG-n is.

Vegyetek fel batran msn-re: akylleus [] msn . com

Udvozlettel,
Akos
szabii98
Jaaajjj dee szeretnék már énis játszani 😛
Ma hála istennek megjön 😊

I met God. She's black

marko37
1:boky 84 nek ment az üzi
2 véleményt kérek milyen az internetem és a gépem a multihoz

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Szia!

En meg nem talalkoztam ilyennel (o.O), sajnos.
Viszont a Claas Jaguarja ilyen, erdekes szerekeztu gep, bar en szivesen hasznalom.
Csak legyen ra eleg toked! 😊

http://www.ls2011-mods.com/2010/12/09/claas-jaguar-900-fieldshuttle-pack/
marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

boky84
Hali mindenki Nem tudtok véletlenül egy linket a következõhöz:
traktorra kapcsolható rövid pót amire tudok nyerges pótot kapcsolni Magyarul olyan kis átalakító pótkocsi vagy minek nevezzem.

Sziasztok!
Mi is multiztunk egy kicsit ma.
A kis kedvenc:

Jöhet az aratás

Vonolunk haza

Nagy munkához, nagy gépek kellenek!

A csapat

Nagyon szépek a képek, gratulálok mindenkinek!
Jó éjt!
Totoo
allock
nem, hanem a mappáról ahova teszed meg amit teszel oda

#hhwnd

Nem értem pontosan. Mirõl készítsek képek, hogy nincs bent a játékba a gép 😊
marko37
ati radeon hd 4350 /512

marko37

xp prof 2002 szerviz cs 3 AMD athlon(tm)64x2 dual Core proci 3600+ 1.91GHz
1.00 GB ram

allock

#hhwnd

marko37
hol lehet megnézni hogy nekem milyen net em van?

a lényeg az emberek hogy haverommal olyat csináltunk hogy neki 15mbSnete van és egy jó gépe nekem 1 mbS netem van és egy atomreaktor.a lényeg hogy levette a grafot középre meg én is és hát mit ne mondjak sokkal jobban ment lag nélkül próbáljátok meg nyílvánvalóan ahogy olvastam, és tapasztaltam a szeró gépnek jó net kapcsolata kell legyen meg ne szaggasson a játék rajta enny próbálkozzatok!!!
tamás98
Ez engem is érdekelne!
Néha beletelik 1 órába is ha elszeretnék jutni egyikhelyrõl a másikra!Fõleg ha még messze is van!

MAN TGA D20

boky84
Sziasztok Magyar nyelvû a játékom eddíg nem is tudtam róla hogy ilyen részletes Nekem nagyon tetszik csak annyi baj van hogy a kombájn nagyon lassú mikor A-ból B-be szeretnék eljutni Nem lehetne valahogy sebességet növelni?

Kovács Erix
Ehhez valami pach kéne nem?
Vagy is szerintem remélem hogy lesz mert azért nem jó az összes gép pl szántani nem tud aki multizik még az alappal se csak a szervergépes mekkora lowwság..

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

szabii98
Ha minden jól megy, holnap hozza a futár.

I met God. She's black

Endre
Ne menjen el a kedvetek a multitól! Megfelelõ szervergép, széles sávú net kell és semmilyen probléma nincs. Sajnos haladni kell a korral, fejleszteni a gépet, autópálya netet bérelni és minden müxik. Tudom ez pénz, de ha a gépedben 4 GB ram van, legalább 3000-es proci (AMD-böl 6400) és egy jó netkapcsolat minden ok.
Sajna a felfogás az, hogy 20 fillérbõl (vagy méginkább ingyen<#circling>minden mûködjön, hát nem fog. Ezek a problémák mindig új játékoknál jönnek elõ és ilyenkor kell elgondolkodni, hogy most beruházok vagy késöbb, de mindenképp szükséges lesz valamikor. A P1-ek sem mennek már<#vigyor2>
Én még nem akadtam senkivel, ha szerver voltam, ha játékos, tehát nem a játék rovására íronám a lagot, inkább ping probléma lehet a fentebb leírtak miatt.

honnan lehet letölteni egy nagy rendsodrót
marko37
hát mit ne mondjak elment a kedvem a multitól ha szaggatást akarok akkor ott a 08 meg 1 kicsit a 09 is ha meg én vagyok a szerver gazda akkor másnál akadozik ,csöbörbõl vödörbe

Nyilvan nem akad, ha te vagy a host. Amugy ahogy irtam is, 10-bol 9-szer akad, ez nem 100%-os arany.
A traktorokat ugy ertettem, hogy benne ul a ket jatekos es mozgatja. Ezer tereptargy es munkaeszkoz heverhet a mapon, az nem valtoztat semmit.
Fiveteen, úgy tûnik, még sosem vásároltál szoftvert 😊 Valahol persze el kell kezdeni. Szóval az a lényeg, hogy ha megvettél a játékot, akkor a javítócsomagok hozzá ingyenesek. Remélhetõleg még lesznek javítócsomagok az LS2011-hez, ezek pedig ingyenesek mindenkinek, aki megvette a szoftvert. Ha megjelenik egy javítás, simán fel tudod majd telepíteni. Nyugi.
Kovács Erix
Már nem azért de nekem 3megás netem van xD a gépemse valami jó és ha 2-en játszunk a miltmapbetav5-ön és van vagy 10traktor bent meg egyéb munkaeszközök semennyire se akad és ha 3-an vagyunk akkor 1 kicsi de nem nagyon..és én vagyok a szervergép..xD

allock
miért ne mûködne?
egy jó szervergép kell hozzá megfelelõ net sebességgel

#hhwnd

nekem olyan érdekelne ha egyszer kijavítják a multit amit bravofox írt lentebb!aki megvette a játékot mint pl én, akkor mi baszhatjuk! nekünk már nem lesz majd jó, vagy ez hogy mûködik ha megoldják ezt a problémát a multiban!!!
Hat ez nem tul jo hir.
De akkor sem ertem miert lagol szinte minden esetben, fuggetlen a maptol vagy a jatekosok szamatol.
Ketto darab mozgasban levo alap traktort, alap palyan azert birnia kellene az altalanossagban 2%-ban terhelt szervereknek... 😞
helló!

megveszem a játékot, pont most rendeltem le. annyi lenne a kérdésem, hogy egyszerûen lehet benne a multy-t megcsinálni? mert eddig csak a warezos németet néztem de nem tok németül 😄 Ez meg ha minden igaz, akkor magyar. Ja meg nagyon zavaró a lag? valaki próbálta már a játékot hamachival?

A "lag", pontosabban az, hogy multiplayerben a jármûvetek és a mozgásotok akadozik, attól tartok, kivédhetetlen. Az LS2011-ben sajnos úgy oldották meg a multit, hogy a szerver mozgat mindenkit, vagyis ha csatlakozol egy játékhoz, és elindulsz a traktoroddal, akkor az infó, hogy elindult a traktorod, átmegy a szerverhez, az ottani gép pedig megmozdítja a te traktorodat, és csak ekkor indul el nálad a gép.

Emiatt minden akadozik a multiban. Persze számit a net és a szervergép sebessége is, de a lag kódolva van ebben a multiplayeres technikában. Remélhetõleg ezt felismerve a programozók majd javítanak a kódon, és jobb lesz ez az egész, hiszen ennél már sokkal jobb megoldások is léteznek a multiplayerre, amikor legalább a saját mozgásod nem akadozik, csak a többieké, illetve nem kell ennyi adatot megutaztatni.
Ez engem is erdekelne, mivel eddig 10-bol 9-szer nalam lagol a jatek.
Mivel szivesen dolgozom veletek, igy felulkerekedek ezen a zavaro tenyezon, de jo lenne tudni, hogy van e megoldas.
marko37
sziasztok biztos észrevettétek hogy multiba laggolunk 1 kicsit vagy nagyon
ha lebutítanánk a mappot /a nap lejjebb vétele a növények mozgása kikapcs/
akkor is laggolna?

allock
nem mindegyik, amelyik megy annál fel van tüntetve a leírásában vagy a letöltési linknél

#hhwnd

Martinez01
Mindeggyik gép megy multiba?
Vagy van valami lista ami megy?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

allock
screenshotot nyomj róla

#hhwnd

Pontosan úgy van berakva
allock
hi
minek keverni a 2 különbözõ nyelvû játékot?
csak 1 félét tegyél fel.

#hhwnd

Hali..
Kellene egy kis Help!!
Megvan a magyar nyelvû játék.. a német viszont nem akar magyarosítani.. az aktiválo kod ablak nem mûkszik.. tudna valaki segíteni ? Naon megköszönném.. Tsztelettel
xmen0710
nem soká meg lesz az eredeti játék!kb 1-2hét!majd mondjatok már szervereket és multizzunk együtt!

tamás98
Akkor valamit elb...tál!
A Dokumentumok->My Games->Farming Simulator2011->Mods mappába kell betenni becsomagolva!

MAN TGA D20

2011-es gépeket töltöttem le
Kovács Erix
Mi lelt már téged is? inkább aludjál!<#vigyor2>

xmen0710
akkor ne multizz!ennyi!

Kovács Erix
Idefigyelj öcskös én adom a gépeket neki meg az én csapatomba van tehát kúrvára sok közöm van hozzá..<#ejnye1>

allock
se gazdája se moderátora ennek a topiknak, csak lelkes játékosok

ha meg nem jelennek meg a gépek lehet a 09-hez való modokat töltöttél le

#hhwnd

nem csomagolt duplán!!!!!!!!!

Moderátor hol van. Ezek szerint akik "gazdái" e fórumnak nem is értenek hozzá???

Se egy válasz, sem egy FAQ...

Mikor kapok választ?????
szabo15
hozzád senki se szolt ........