23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5763 én ennek már délelöt ota nézek utána de nem találtam még rá a megoldására.demég keresem -
#5762 el küldöm neki azt persze! -
#5761 Én írok neked de nemtudom hogy lehet megcsinálni:S -
#5760 hidd el hogy magas ez nekem
anno volt egy mod amiben sven777b-nek az eredeti német v angol beépítési útmutatója pdf formátumban benne volt csak a szórakozott agyammal nem jegyeztem meg hogy melyik volt az a mod és nem találom azóta se
asszem hogy egy kombájn asztalszállító kocsijában láttam
am ez a beépítési mód megvan nekem is csak sose sikerül
remélem ls2012-ben már minden gépben alap lessz -
#5759 kérd el gogabitól azt a fájlt amit küldtem neki abban minden le van írva, és minden meg van hozzá
(amúgy nem jól adtad meg az elérési utakat, azért nem működik...) -
gyurgyó 1975 #5758 köszi
-
zorba3333 #5757 Bocs, véletlen kétszer adtam meg ugyanazt a linket.
Tehát a javított link.
Burgonya mod -
zorba3333 #5756 Itt egy pótkocsi, ami burgonya, cukorrépa szállítására egyaránt alkalmas, ráadásul mosható!
NEM próbáltam, csak rákerestem neked, így ha véletlen nem megy ne engem okolj.
Burgonyaszállító pótkocsi
Ha véletlen nem lenne jó, akkor itt egy komplett burgonya mod, amiben szintén vagy pótkocsi.
Burgonya mod
-
gyurgyó 1975 #5755 sziasztok tud nekem valaki olyan potot vagy konténeres szállitot amibe a krlumpliszedöt lehet üriteni ?
-
#5754 bemásoltam én mindent mindenhova
de eddig két fajta végeredményt kaptam:
1: meg se jelent a gép a boltban
2: állandóan világítottak a lámpák
egyszer sikerült eljutnom odáig hogy villogott mindkét féklámpa ha balra indexeltem
szóval ez nem nekem való ezekszerint
azért köszi
am szerintem ezeket a számokat rontom el állandóan amit utána kell írdi vagy valami hasonlót -
#5753 nem akartam célozgatni semmire, csak közöltem, hogy ott a kérdéseidre tutira tudnak választ adni a készítők, akik szintén segítőkészek -
#5752 Gondoltam, itt meg a segítőkész felhasználók, sok tapasztalattal.
De vettem a "lapot"! Köszi! -
#5751 a mappal kapcsolatos kérdéseidet tedd fel a LS Multi Team oldalon mivel ott vannak a map készítői... -
#5750 Az őrtermelő barátok mappal lesre futottam. segítség nélkül nem jövök rá dolgokra, és sok órai játék után a gép is kiakad. Sajnálom, mert nagyon jó kis pálya lenne.
Tud valaki ajánlani egy hasonlóan jó mappot? -
#5749 nem.. -
Ben66 #5748 Helló.
A Platina Ls2011 már kapható Magyarországon?? -
#5747 persze! Vedd meg boltba és már magyar is lesz! (vagy tölts le egy magyar verziót!) -
jeneci #5746 sziasztok! magyaritás van e már erre a játékra? -
#5745 megvan -
#5744 vegyél fel [email protected] és ott majd segitek abban -
#5743 Közlekedési utakban tudok segiteni neked. -
#5742 Ha elmondja valaki hogyan kell a mapon kölekedési utakat szerkeszteni, meg az i3d-t tömöríteni, akkor elmondom... (ha már mindenki így működik...) -
#5741 merthogy? -
kiscékus #5740 Segitene valaki létszives fontos lenne!!! -
#5739 Majdnem, de nem egészen! :) -
kiscékus #5738 Sziasztok mit kell micsálni hogy a kukoricának legyen sora hogy ne öszevisza legyen hanem szépen sorban köszönöm a segitséget!!! -
#5737 Nem arra mondtam :D hanem az eredeti vagyis a mezőgépest nemszabad nehogy valami felháborodás történyen szoval semmi gond nincs mert ezzek leggálisak szoval bocs ha férreértettél:D -
#5736 Nyugodj meg,semmi rosszat nem csináltál,és jol linkelted be a weimarokat is!. -
zorba3333 #5735 :)
Erről meg voltam győződve:)
Én is meglestem a gépeket mielőtt belinkeltem, egyrészt az esetleges szerzői jogsértések elkerülése, másrészt a tisztességes közzététel végett! -
#5734 szoval ha ezta lightaddon dolgot be teszed mondjuk a potkocsinak az anyagához,és a leirásban követed,hogy ezt pl gép/pót.xml-be ->
<lightsaddon lightsStayOn="false">
<light type="dirLeft" index="17" />
<light type="dirRight" index="18" />
<light type="brake" index="19" />
</lightsaddon>
--------------------------------------------------------------------
modDesc.xml-be ->
<l10n>
<text name="BEL3LEFT">
<de>Blinker links</de>
<en>left turnlights</en>
</text>
<text name="BEL3RIGHT">
<de>Blinker rechts</de>
<en>right turnlights</en>
</text>
<text name="BEL3WARN">
<de>Warnblinker</de>
<en>hazard lights</en>
</text>
</l10n>
<specializations>
<specialization name="beleuchtung" className="BEL3" filename="beleuchtungV3.lua"/>
</specializations>
<vehicleTypes>
<specialization name="beleuchtung" />
</type>
</vehicleTypes>
<inputBindings>
<input name="BEL3LEFT" key1="KEY_KP_1" button="" />
<input name="BEL3WARN" key1="KEY_KP_2" button="" />
<input name="BEL3RIGHT" key1="KEY_KP_3" button="" />
</inputBindings>
ezt pedig a másikba másolod,majd giants editorban,a fényeket a helyükre teszed,akkor jó.igen ám csak aza bibi,hogy igy az irányjelző texturája tök fehér lesz mentés után.mert még valahol át kellene irni,hogy jolegyen,de még énse tudtam megcsinálni -
#5733 Nyugalom!.Én azta sárga,és zöld wimart már elenöriztem,és semmi gond!. -
zorba3333 #5732 ENGEM?????
Miért jelentene fel engem bárki is??
Direkt leírtam, (#5723 hsz.)hogy nem az a gép van belinkelve, amit "mtz 82 zts" fórumozó társunk kért, vagyis nem a Mezőgép kiegészítőből való T174/2 gépről, hanem egy mindenki számára elérhető, teljes mértékben ingyenes fórumon megtalálható kiegészítőről van szó.
Katt a linkekre, és Te magad is láthatod :)
Gondolod, hogy belinkelek egy warez cuccot, majd utána kihangsúlyozom, hogy támogatom egy warezmentes oldal működését, ráadásul teszem ezt úgy, hogy közben egy olyan hsz-re is válaszolok, ami pont a legális működést favorizálja???? :)
Szerintem valamit félreérthettél, vagy nem úgy írtad le ahogy gondoltad, de kérlek gondold át az ilyen kijelentéseket, hogy feljelentenek valakit azért, mert segítségként belinkel egy teljesen legális, ráadásul ingyenes cuccot :) -
#5731 Na egyenlőre maradok nyugton
én akárhogy próbálkozom betenni a gépekbe nem sikerül
na mindegy ami nem megy azt nem szabad erőltetni
azért köszönöm -
#5730 Ez annak köszönhető aki trágár módon beszél vagy valakit piszkál töröljük -
#5729 Nem azért mondtam hogy valami baj legyen hanem nehogy a mezőpack készítő-e(-ei) Mert nehogy véletlenül feljelentsenek téged -
#5728 Sziasztok:D a pályámon lett 1 apró változtatás ami anyi hogy lesz benne sárcsapás amit gogabi vett ki nekemm és újra texturázta :D köszönöm neki:D -
#5727 Végre egy kultúrált fóum -
#5726 Tud-e valaki segíteni?
Az Őstermelő barátok v2 mappot használom. Nagyon jó kis pálya!
Azonban nem találom, hogy az egyéb termények (répa, kukorica, napraforgó, stb.) hol lehet leadni? A malom nem fogadja, csak a saját silóm. Hova vigyem?
A szerkesztőknek: A tejért miért én fizetek? Más pályákon szép suskát kapok érte! Itt meg.... -
Ben66 #5724 Szép reggelt mindenkinek,Hortobágy mapot most töltöm:D:D -
zorba3333 #5723 Bár, nem a képen látható Weimar (eredeti nevén Fortschtritt T174/2)amit kértél, de talán tudod majd ezek közül valamelyiket használni :)
Ezen a linken egy rozsdás / sárga festésű gépet találsz, ami a valós gép 700kg-os emelési kapacitásra van beállítva.
Weimar (sárga)
Itt pedig egy olajzöld gépet tudsz letölteni.
Weimar (olajzöld)
Mindkét gép közös jellemzője, hogy bármilyen forgókapcsos csatlakozóval szerelt eszközt (kanál, villa stb) tudsz használni velük, így nem csak a csipegetőkanalat, bálavillát, rakodókanalat hanem egyéb eszközöket is alkalmazhatsz :)
#5715:
Teljes mértékben egyetértek veled, és egyben maximálisan támogatom egy warezmentes oldal működtetését!