Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Egyre jobban megtetszik a foldek vilaga, ezert ugy gondoltam en is vasarolok egy farmot, meghozza Kansasban. Termeszetesen multirol van szo.
Szeretnek mindenkit invitalni, aki eleg elszantsagot erez a nagy, alfoldi foldteruletek muvelesere.
Farmomon a sokak altal kedvelt rend es fegyelem a jelszo. Mindenkeppen komoly, ugyanakkor a lehetosegekhez merten vidam, izgalmakban teli munkat varok el es probalok teremteni.
Ha kedvet erzel nalam, velem is jatszani egy uj palyan, akkor nincs mas dolgod, mint letolteni az alabbi modifikacis csomagot es keresni a szerveren.
Errol a linkrol toltheted le az altalam hasznalt jarmuveket, felszereleseket:
MAGYARY Farm - Mod Pack
A szerver neve MAGYARY Farm.
Continental Europe regioban keresendo. Minden alkalommal, mielott indul a szerver jelzem itt az SG-n is.
Vegyetek fel batran msn-re: akylleus [] msn . com
Udvozlettel,
Akos
2 véleményt kérek milyen az internetem és a gépem a multihoz
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
En meg nem talalkoztam ilyennel (o.O), sajnos.
Viszont a Claas Jaguarja ilyen, erdekes szerekeztu gep, bar en szivesen hasznalom.
Csak legyen ra eleg toked! 😊
http://www.ls2011-mods.com/2010/12/09/claas-jaguar-900-fieldshuttle-pack/
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
traktorra kapcsolható rövid pót amire tudok nyerges pótot kapcsolni Magyarul olyan kis átalakító pótkocsi vagy minek nevezzem.
Mi is multiztunk egy kicsit ma.
A kis kedvenc:
Jöhet az aratás

Vonolunk haza
Nagy munkához, nagy gépek kellenek!
A csapat
Nagyon szépek a képek, gratulálok mindenkinek!
Jó éjt!
Totoo
xp prof 2002 szerviz cs 3 AMD athlon(tm)64x2 dual Core proci 3600+ 1.91GHz
1.00 GB ram
#hhwnd
Néha beletelik 1 órába is ha elszeretnék jutni egyikhelyrõl a másikra!Fõleg ha még messze is van!
MAN TGA D20
Vagy is szerintem remélem hogy lesz mert azért nem jó az összes gép pl szántani nem tud aki multizik még az alappal se csak a szervergépes mekkora lowwság..
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Sajna a felfogás az, hogy 20 fillérbõl (vagy méginkább ingyen<#circling>#circling>minden mûködjön, hát nem fog. Ezek a problémák mindig új játékoknál jönnek elõ és ilyenkor kell elgondolkodni, hogy most beruházok vagy késöbb, de mindenképp szükséges lesz valamikor. A P1-ek sem mennek már<#vigyor2>#vigyor2>
Én még nem akadtam senkivel, ha szerver voltam, ha játékos, tehát nem a játék rovására íronám a lagot, inkább ping probléma lehet a fentebb leírtak miatt.
A traktorokat ugy ertettem, hogy benne ul a ket jatekos es mozgatja. Ezer tereptargy es munkaeszkoz heverhet a mapon, az nem valtoztat semmit.
De akkor sem ertem miert lagol szinte minden esetben, fuggetlen a maptol vagy a jatekosok szamatol.
Ketto darab mozgasban levo alap traktort, alap palyan azert birnia kellene az altalanossagban 2%-ban terhelt szervereknek... 😞
megveszem a játékot, pont most rendeltem le. annyi lenne a kérdésem, hogy egyszerûen lehet benne a multy-t megcsinálni? mert eddig csak a warezos németet néztem de nem tok németül 😄 Ez meg ha minden igaz, akkor magyar. Ja meg nagyon zavaró a lag? valaki próbálta már a játékot hamachival?
Emiatt minden akadozik a multiban. Persze számit a net és a szervergép sebessége is, de a lag kódolva van ebben a multiplayeres technikában. Remélhetõleg ezt felismerve a programozók majd javítanak a kódon, és jobb lesz ez az egész, hiszen ennél már sokkal jobb megoldások is léteznek a multiplayerre, amikor legalább a saját mozgásod nem akadozik, csak a többieké, illetve nem kell ennyi adatot megutaztatni.
Mivel szivesen dolgozom veletek, igy felulkerekedek ezen a zavaro tenyezon, de jo lenne tudni, hogy van e megoldas.
ha lebutítanánk a mappot /a nap lejjebb vétele a növények mozgása kikapcs/
akkor is laggolna?
Vagy van valami lista ami megy?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Kellene egy kis Help!!
Megvan a magyar nyelvû játék.. a német viszont nem akar magyarosítani.. az aktiválo kod ablak nem mûkszik.. tudna valaki segíteni ? Naon megköszönném.. Tsztelettel
A Dokumentumok->My Games->Farming Simulator2011->Mods mappába kell betenni becsomagolva!
MAN TGA D20
ha meg nem jelennek meg a gépek lehet a 09-hez való modokat töltöttél le
#hhwnd
Moderátor hol van. Ezek szerint akik "gazdái" e fórumnak nem is értenek hozzá???
Se egy válasz, sem egy FAQ...
Mikor kapok választ?????