Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a 10-20 vagy akár 200 forint plusz az nem számít és így még talán olcsóbban is tudom megvenni mintha megrendelem.
MAN TGA D20
csak érte kell menni, nincs postaköltésg, bár akinek még így is ingyen kéne csak sajnálni tudom
#hhwnd
Indul a Magyary farm.
Continental EU: MAGYARY Farm
Nincs jelszo.
Az UJ mod-packot innen lehet letolteni, ~600 mb.
Erdemes minel elobb elkezdeni.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Az egyik az, hogy nincs.
A masik az, hogy van, csak eppen nincs meg nekteg egy, vagy tobb mod.
Ilyenkor az a teendo, hogy filter/szurobe beirjatok a szerver nevet.
Ilyenkor kidobja es megnezed, hogy mi hianyzik.
Ha hianyzik egy mod akkor szepen felmesz az http://www.ls2011-mods.com/ -ra es letoltod, folosleges itt nyivakolni, mivel akik jatszanak nem frissitgetik a forumot.
Ha meg tobb mod hianyzik, akkor szivas.
Tesco es az en packombol is hianyzik par file, ezt most javitom es aki letolti az tud csatlakozni.
peace
Indítok egy szervert, garantáltan lagmentes<#hamm>#hamm>, alap pálya.
Kontinentális, Endre's Game, jelszó 12345.
Akit érdekel, várom.
!!!!nem tudom hogy itt vagy e vagy már tolod mennénk szívesen
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
hát most elkezdem tölteni a szerveretek cuccait, remélhetõleg(mivel karácsonyi ajándékba kaptam) játszhatok kicsit este :)
I met God. She's black
A gyûjtõböl meg majd magától elfogy
MAN TGA D20
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!
szurobe ird be valamelyik szot. az a gyanum, hogy veletlen beraktam egy +modot ami nincs a packban.
kiirja, ha ez a gond. mondd meg melyik a hianyzo mod, kiveszem es mehet.
Most inditom a Magyary Farmot.
Meg olyan idegesítõ hogy egymás után írtok vagy 4 hsz-t.
Mért nem lehet leírni egybe?
MAN TGA D20
Ottvan lsportál meg stb. ahonnan le lehet tölteni ilyen dolgokat...
MAN TGA D20
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Egy jó net mostanság 44 Mb\s le 26 Mb\s fel kb, speedtesten mérve. Érzed a nagyságrendi külömbséget?
A Diginet, jó áron kinál szélessávot, nekem mindig UPC volt, havi 13 ezret pengettem érte (kellett a hálózatom miatt a széles sáv) a Digi féláron kétszeres sebességet igért és kaptam is, ajánlom.
Egyre jobban megtetszik a foldek vilaga, ezert ugy gondoltam en is vasarolok egy farmot, meghozza Kansasban. Termeszetesen multirol van szo.
Szeretnek mindenkit invitalni, aki eleg elszantsagot erez a nagy, alfoldi foldteruletek muvelesere.
Farmomon a sokak altal kedvelt rend es fegyelem a jelszo. Mindenkeppen komoly, ugyanakkor a lehetosegekhez merten vidam, izgalmakban teli munkat varok el es probalok teremteni.
Ha kedvet erzel nalam, velem is jatszani egy uj palyan, akkor nincs mas dolgod, mint letolteni az alabbi modifikacis csomagot es keresni a szerveren.
Errol a linkrol toltheted le az altalam hasznalt jarmuveket, felszereleseket:
MAGYARY Farm - Mod Pack
A szerver neve MAGYARY Farm.
Continental Europe regioban keresendo. Minden alkalommal, mielott indul a szerver jelzem itt az SG-n is.
Vegyetek fel batran msn-re: akylleus [] msn . com
Udvozlettel,
Akos
Ma hála istennek megjön :)
I met God. She's black
2 véleményt kérek milyen az internetem és a gépem a multihoz
En meg nem talalkoztam ilyennel (o.O), sajnos.
Viszont a Claas Jaguarja ilyen, erdekes szerekeztu gep, bar en szivesen hasznalom.
Csak legyen ra eleg toked! :)
http://www.ls2011-mods.com/2010/12/09/claas-jaguar-900-fieldshuttle-pack/