23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
-
-
#5801 Pár kép vegyesen:):)
És egy kérdésem volna valaki esetleg tudna nekem ehhez hasonló silós ifát belinkelni (vagy esetleg átrakni a 2011-be?)
Ha valaki tudna nekem segíteni azt kérem jelezze és pm-be elküldöm neki a címem hogy feltudjuk venni egymással a kapcsolatot:):) -
#5800 Szevasztok!
Találtam egy decemberben kiadott Mercedes-track csomagot
kijavítottam a szélvédők bugosodását és kicsit módosítottam a világításokat:
xenon hatású fényszórók növelt fényerővel és bevilágított térrel
ami alap maradt:
fordulat szám szabályzó, üzemóra számláló, féklámpa, irányjelző, első hátsó munkalámpák
a csomagban szerepel 2db 1400 turbo 2db 1600 turbo 2db 1800 turbo intercooler (keskeny és szélesebb kerekek miatt dupla a darabszám)
az alap 40km/h-ról a max sebesség 60km/h-ra növelve szállításhoz
MB track pack letöltése
-
Ben66 #5799 Estét.
Hortobágy mapon hol lehet eladni a kukoricasilót?? -
xanderbor #5798 elfelejtettem a kep ala irni,hig es szervestragya MOD is van a mapban.az egyik kepen lathato -
xanderbor #5797 -
#5796 Nice akkor jó nagy lesz.kérhetnénk akkor részletes képet a ifáról ? -
xanderbor #5795 ABBOL ,csak az egyik platos,azaz domperes es az a mezogep pack egyik modellje,kaphato dvd vagy mar lehet fent van az egesz pack a neten is,a masik a kek pedig nem platos,azon tragyaszoro van. azt en csinaltam. a skin nem lathato messzirol,de szerintem eleg reszletes es jo,ha 3mega,csak a teherkocsi skinje :) majd egyszerre rakom fel a mappal es a mod okal egyutt,azaz inkabb ketszerre,450 megankent a freaksharera -
#5794 Inkább kistraktor :D a traktor az már fend-nél kezdődik átvitt értelemben
:D -
#5793 volvo traktor
-
#5792 Kephost.hu
-
#5791 Nagyon szépen köszönöm a potkocsikat,megnézem öket majd.Nem igazán van most huzalmam a idexrészt berakni,meg ilyenek,meg sose csináltam még énsem -
#5790 kérdés: melyik képfeltöltő oldalt támogatja az oldal? -
#5789 bocsi
nem néztem
én ls-uk-ról vettem a linket mert ott korlátlan a letöltés és nincs limit+várakozás -
#5788 tessék egy hw 80 as az eddigi egyik legjobban kidolgozott
letöltés katt ide -
#5787 Én is ezt linkeltem.. -
#5786 tesssék egy pack
kitömörítés után 6 pótod lesz
hilken 18000
hilken tandem + átrakós
hilken tridem + tandem -
#5785 Vagy pedig ez!Ez még jobb is! -
#5784 Ennek elvileg müxik az irányjelzője sőt még a féklámpálya is! -
#5783 Jáááj dicsak tényleg xD -
#5782 Ha nem tull nagy kérés,tudnátok e olyan potkocsikat ide feltenni amin mükszik az irányjelzöje?Persze ha nem vip gépek,és egyet meg osztana valaki:) -
#5781 XD a kék az szerves tágyaszóró :D nézd meg jobban:D -
#5780 Elől azt a 2platós ifát (kék és szürke) azokat feltudnád rakni netre gyorsan és linkelnéd?mert van hozzá skinem jobbak és ráraknám!
köszönöm! -
#5779 hát hidd el,nekemse megy,de én nem eröltetem.annyira nem vágom énse ezt a dolgot
-
#5778 hát én nem tudom hogy ti hogyan csináljátok de nekem sehogy sem akar sikerülni
mindent a leírás alapján csinálok + másolok de semmi -
#5777 sikerül megcsinálni a potot hogy müködjön az irányjelzöje? -
#5776 + magos proci de a bátyám gépe az szoval mind1:D Énis egy hasonló módon csinálom a pályámat olyan 55-60-as évekbeli pályát szeretnék mutatni amit így az évek folyamán picit fejlesztették -
xanderbor #5775 mi van neked 3? :) -
xanderbor #5774 kosz! amint kesz lessz meg osztom :) persze az E516 kivul meg hozza meretezem az 512 es a 514 is. meg meg par traktort is,mik az elozoleg emlitett kornak majd megfelelnek :) meg meg sok mindent,csak idom legyen :) -
#5773 NEkem 3 van :D de azért hajrá :D -
xanderbor #5772 meg annyit hozza fuznek,hogy a mezogep pack nagyol jol leoptimalizalt gep csomag,szepek a skinek stb,csupan par apro hiba volt benne,mi elenyeszo,a 280 as szecskazot kidobtam,helyette a packhoz mereteztem a KSK100 szecskazot,es optimalizaltam fps teren.a packban szereplo ifa a tornado fele ifa mega csomaghoz lett atcsinalva,ugyanis meretben realisabbnak talaltam az megapackban szereplo gepket,a zts16245,tul alacsony volt,plussz kapott hatso vilagittast is. az EB770 atrakoval most mar lehet feltolteni az ih vetogepet is.de tovabb mar nem sorolom :),de meg dolgozom rajta. a lenyeg amiert csinalom,hogy egy teljes 70-80as evekbeli gepparkot hozzak letre,bele ertve a terkepet is,meg itt meg jegyeznem,mit mar olvastam egy masik forumokon,hogy sokan kerdezik mennyi az i3d je a mapnak?lenyegtelen,ez ugyanis nem jarul hozza a jatek szaggatasahoz. ennek mapnak az i3d je jelenleg 208mega,minden elkepzelheto funkcio van benne mit eddig szerepelt,szerepelhetett az ls 2011ben.a milk mod tol a bga ig,az egesz map teljesen MP mukodokepes.persze nem art a 4 magos processor ennyi gep egyszerre valo uzemeltetesebnel :) -
#5771 Szép pack -
xanderbor #5770 javitott mezogep pack,es szinten javitott ifa pack es a tobbi szoci,gep,mik a mezogep packhoz vannak meretezve es optimalizalva,persze a teljes gep csomag a kepen nem lathato,es meg amugy is dolgozom rajta :) -
#5769 igen eljutott hozzám is
köszönöm mindkettőtöknek -
Látom hozzád is eljutott a leírásom! :)
Megoldás a következő: A GE-ben megnyitott modell scenegraph részére lesz szükség. A beimportált belechtung transformgroup-ot kell megkeresni. Föntről lefelé számolva nullától indulva kell kiszámolni, hogy hányadik. Tehát pl, ha a 19. transformgroup akkor 18-lesz, ha 23., akkor 22. A Lights, nál az yy-nal nem kell foglalkoznod, az meg van adva modellben. Így pl ha ott van egy szám akkor, akkor a GE-ben vissza tudod keresni, hányadik transformgroup a világítás.
Remélem érthető így, de itt egy kép hozzá segédletnek. (A 11-es könyvtárat keressük itt)
-
#5767 <lights count="1">
<light1 index="yy" />
</lights>
az yy helyére milyen számot v indexet kell írnom mert erre nemtalálok megoldást a leírásban
-
#5766 csáo vezérek
érdeklődnék hogy csak simán számoljak lefelé 0-1-2-3 stb
a beleuchtung v3 szerkesztésénél vagy hogy?
és még egy kérdéssel fordulnék hozzátok
GE/Attributes/Id után lévő szám az fontos lehet nekem?
mert mikor rákatt a villany cuccra scenegraph-ba akk Id 187 EZ mit jelent?
vagy ne foglalkozzak vele és csak számoljak lefelé? -
#5765 köszönöm
megkaptam a szükséges cuccokat
még most nekiállok ennek az agráripari merényletnek
hátha sikerül -
#5764 Jó8 fórumozók!