Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endre
megy

Hunter of Deer
Probalnek felmenni de mar nemlatom gondolom mar nemmegy 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Endre
Sziasztok!
Indítok egy szervert, Kontinentális, Endre's Game, jelszó: 12345. 1646 hsz érvényes <#vigyor2>
Mod mentes!

Hunter of Deer
Mentem volna hozzad gamelni. 1 LSfarm nevi szervert talaltam, leszedtem a modokat amit belinkeltel de meg igy is hianyzik vagy 10 mod. most vagy nem az egesz mods mappat tetted fel vagy nemtudom.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

a szeró neve LSfarm
indítok egy szerót
International
jelszó nincs
modok itt http://www.multiupload.com/AECFV20OA0
Már eleve fel van petch-elve

Sziasztok!
Hogy tudom petchelni a magyarnyelvü játékomat?
Jelenleg az alap van ,most vetem meg.
Kösz a segítséget.
Endre
Sziasztok!
Indítok egy szervert, Kontinentális, Endre's Game, jelszó: 12345. 1646 hsz érvényes<#hamm>

Tescobetyár
Szép napot mindenkinek...A hó meg csak esik-esik-esik.....<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Én is mennék szívesen multizni egy jó csapattal csak félek hogy a netem kevés lenne hozzá.Egyedül már kicsit uncsi a játék,de azért ha valakinek van kedved összefogni írhat pm-t.

a fát azt hova kell hordani v azzal mit kell csinálni mert látom h mostanában elég sok az ilyen fahordó, rakó gép
Jó estét mindenkinek
nemakar valaki egy jót multizni????<#email>
Hunter of Deer
Nem csinal senki szervert? 😊 jo lenne egy olyan csapat akikkel neha lehetne normalisan jaccani. voltam fent par szerveren de vagy lagoltak mint allat vagy mentek normalisan csak idiotak voltak rajta.

Hunter of Deer
szivesen mennek valkivel multizni ha gondoljatok vegyetek fel msnre. nem tudok allandoan jaccani de azert igyekszem 😊

allock
ez is igaz, csak a nagy örömbe el ne felejtsék a vevõk vagy aki ajándékba veszi valakinek 😊 Farmer, farmer kész mehet a kosárba <#fogmosas>

#hhwnd

tamás98
De szerintem a farmer simulator mögé még azt is oda írják hogy 2011.
Szerintem onnan lehet megkülönböztetni a kettõt.

MAN TGA D20

allock
na igen, mert az elsõ rész Farmer Simulator néven fut simán, ezért jó megnézni a borítón a képet

#hhwnd

Hunter of Deer
Miskolci nagy Tesco.
benne volt az ujsagba is.

tamás98
Melyik Tescoban vetted meg?

MAN TGA D20

Hunter of Deer
Helloka! Most voltam megvenni a játékot! Majdnem megszivtam mert a Tescoban volt egy másik Farmer Simulator is ugyan annyiért aztán megláttam ezt Farmer Simulator 2011 😊 Ha egy kicsit nemfigyelek oda simán megveszem a másikat 😊

Tescobetyár
Sziasztok....Mindenkinek saját joga és felelõssége hogy kit enged be multizni de szerintem aki játszani szeretne valakivel az vegye fel a kapcsolatot a szerver indítóval.Saját érdeketekben csak olyan embereket vegyetek fel akit ismertek mert páran írták hogy néhányan csak azért lépnek be hogy szétdobálják a gépeket és nagy kupit csináljanak.

Vegyétek fel a kapcsolatot azokkal akikkel játszani szeretnétek és folyamatos kapcsolatban legyetek (msn,skype) mert én ott üzenek ha szerver start vagy valami változás van....Ez csak jó tanács volt részemrõl...Mindenkinek jó játékot..<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Köszi az infót!!!<#nevetes1>
WingBestnélis kapható 😊

Amúgy Erdodit nyafogása jogos, tényleg sokan meghökkentõen tehetségtelenek a multihoz: bejönnek, és anélkül, hogy kérdeznének bármit, felpattannak egy gépre, és elkezdenek valamit csinálni. Leginkább sajna külföldiekkel fordul elõ, a hazai munkaerõ eddig nekem nem okozott csalódást 😊 Valóban tisztelet a kivételnek.
Akinek még nincs meg!!

CD GALAXIS

Sziasztok
Hihetetlen egy jó csapatot nem tudok összeszedni.
Egyedül jobban haladok mintha be engedek valakit multizni.
Rettenetes ennyi idióta emberrel nem találkoztam mint most egy pár nap alatt.Ezek mindent csinálnak csak hogy hasznot nem az biztos.Tisztelet a kivételnek. További jó játékot mindenkinek.
Endre
A sample jelentése: bemutató, minta. Tippem sincs ez módra vonatkoztatva mit jelenthet.

Endre
Holnap éjszakás vagyok, de hétvégén inditok, itt megírom a jelzót meg ami kell, várlak bennetek meg persze minden éreklõdõt. Gép van dögivel, minden mûfajban, lehet próbálni aki még az elején tart. Ja és kisorsolok 5 millát a résztvevõk közz<#wave>

sziasztok !!!nekem lenne egy olyan gondom hogy ha én csinálok egy szerót, és rakok be mapot meg módot, akkor haveromnak ki van írva hogy egy sample mod hiányzik és nem tudom mi az pedig ua van bent neki mint nekem se több se kevesebb.valaki help
Csinálj jelszavas szervert, én partner lennék benne. Meg még a spanom is.
Endre
A szûrést hogy oldod meg? Aki hülye bannolod, többet nem engedi be a gép, de aki friss honnan tudod mit fog csinálni? Egy nick név nem mond semmit, kivéve ha innen fórumból jön valaki. Sok az északi srác (holland, finn, svéd stb)a nevük alapján nem vághatom ki látatlanba, akkor miért indítom a szervert.
Hát ez van, szerencse dolga.

nem kell mindenkit beengadni<#vigyor5>

Endre
Na most léptem ki a multiból, 10 játékosra inditottam, 1.5 órát élt, addigra volt az összes gépem a folyóban, 4 bant kiosztottam.
Az a baj, hogy multiról mentést nem érdemes csinálni, mert a hülyék nem fogynak<#nemtudom>

heló a T gombot lenyomod és már tudsz is válaszolni nekik

Sziasztok! Nekem is lenne 1 kérdésem. Neten játszva látom,hogy írnak üzeneteket a többiek. Én hogy tudok rá váalaszolni? Kösz a segítséget.
Sziasztok lehet hogy hülyeséget kérdezek de vonórúd van-e a játékhoz mert már párképet láttam máról. és ha van egy linket tudnátok adni köszönöm

Hunter of Deer
Ha minden jol megy holnap megyek es megveszem. Aztan ahogy idom engedi en is szivesen mennek majd multizni, addig is jo jatekot mindenkinek 😊

Tescobetyár
Szép napot mindenkinek....<#wave>

Éppen az ilyen esetek megelõzése érdekében próbálok még a játék indítása elõtt pár nappal normális embereket összeszedni...
A multi indítása meg ki tudja, mikor lesz, 576 is, meg a DHL is dumál össze-vissza. Nyomonkövetés szerint Pesten próbálták kézbesíteni, de nem voltam otthon. Persze, mert Zalaegerszegen lakok...

Attól függ mivel csináltad a bált. Mert egy Claas Quadrant 3400-as, vagy a játék alap kockabálázója elvileg jó. De ahhoz mondjuk felesleges berakni az Arcusin-t, mert a játékban alapból van kocka-bálafelszedõ.
Úgyhogy a bála nagysága lesz a gond...

sziasztok.

Ne is mond hozzám is feljött egy ilyen f...kalap és az összes kultivátort meg vetõgépet bálázót behajigált a folyóba és kilépett.Azt se tudtam megnézni kivolt mert 6-an voltunk fent.
Sziasztok
Tudna nekem segíteni valaki!
Beraktam ezt a modot Arcusin AutoStack a játékba egy bálafelszedõ de nem szedi fel a bálákat vagy a kisbála mérete is fontos?

Szia!
Sajnos ebben teljes mértékben igazat kell adnom, mert sokan verik a tamtamot, hogy multizni szeretnének, mert szar egyedül játszani, és mégis, ha valaki beveszi õket egy körre, akkor richtig nem azt csinálják, amit kéne. De ezen nem tudsz változtatni, csak úgy, ha még multi indítása elõtt összeszedsz 5-6 embert, elküldöd nekik a jelszót, és csak õk tudnak belépni.

Sziasztok
Nehéz jó társaságot összehozni.Van aki vagy béna vagy direkt hajónak nézi a gépeket.Szándékosan belép hozzád csak azért hogy a kárt csinálja.Ha idegen van a szerveremen 5 percenként csinálom a mentéseket.
További jó játékot mindenkinek.
Endre
Sziasztok!

Megnéztem a jelenlegi szerver állást és találtam benne nem egy magyar szervert, de....
Ahány szerver annyi mód, map. Nincs is tömeg némelyiken.
Aki játszani szeretne az épp aktuális szerverindító szája ize szerint váltogassa a módokat, mappokat? Miért nem az alapon szokik össze egy közösség, elvégre nem a termelés hatékonysága az elsõdleges cél, hanem az összeszokás.
Még én is hajlottam rá, hogy felteszek modot, de látva, hogy ami jó itt az nem jó ott, maradok az alapon és legfeljebb a hollandokkal tudom nyomni, õk nem annyira modosak.<#vigyor2>

Ja, és nem csapatot szeretnék indítani, hanem csak egy jó társaságot összehozni.

Sziasztok!

Ha minden jól megy, akkor holnap érkezik Nekem is a game. Sajna délután dolgozok, de péntek délelött indítanék egy szervert. Na, ide keresnék komolyabb emberkéket, akik nem ellinkeskedik ezt a játékot, hanem tényleg csapatjátékosok.
A szeró a következö konfigon futna:
Alaplap: Gigabyte P31-ES3G
Processzor: Intel Core2Duo 7400
Videókártya: Sapphire 4830 512 MB
Memória: Kingmax 2 GB
Tápegység: LC Power 420W 645B
Merevlemez: Samsung 500 GB Sata2
Hangkártya: Integrált
Internet: 25 / 12,5 Mbit/s T-Home optinet
Monitor: Samsung SyncMaster 943NW
Füles: Sharkoon Rush Gamer Headset
Egér: Logitech G500 Gaming Mouse
Billentyûzet: Genius K641
A netem fix, nem változó sebességü. (max. nö 😊 )

Nem kell mást tenned, mint ellátogatni a http://lszala.ucoz.co.uk -re, reggelni, és esetleg a fórumba jelezned. Módpack ott található. A mapot még egyeztetjük, de vagy mulitmap V7, vagy multimap V5.

üdv,
Sparrow

bocsánat multimapbeta7v3 elnézést
a www.lsportal.hu-n megtalálható a multimapv7 egy 60 hektárok földdel sztem érdemes letölteni
allock
nem hiszem

#hhwnd