23835
  • gyurka666
    hát igen van különbség a 2 között de itt egy picike hiányom van kevésnek tűnnek nekem az ide feltöltött képek:):)de amúgy tényleg rend van itt és ráadásul nincsenek erre felé nethuszárok:):)
  • boky84
    hehe
    én ott most bannamai nyaraláson vagyok

de jól látod a két fórum közti különbséget
    itt sokkal higgadtabb a hangulat

és értelmesebbek a fórumozók vagyis kultúráltabbak

csak így tovább
  • gyurka666
    nos megvan ugye a map amiben kiszeretnéd cserélni a skint(ez esetben a kukoricát) ugye le is töltöttél egy skint amire lefogod cserélni!!!
    nos megnyitod a mapot és bemész egy olyan mappába hogy textures->foliage és oda bemásolod a skint és már jó is:)
    Bocsika ha kicsit gyerekesen írtam le de a másik fórumon amin vagyok ott kb ez a szintű leírás kell és még akkor sem értik meg....
  • gyurka666
    tszmapv2
  • xanderbor
    jah nem is nekem szolt a kerdes :)
  • xanderbor
    valamikor a dolgosfalva map volt
  • belarus sándor
    ez melyik mapp?
  • xanderbor
    kicsit atalakitott raba skin,es razzor tarcsa skin,a zetort azert fotoztam ugy elolrol,mert akepen jol lathato,hogy az elso felfuggesztes valamivel keskenyebb,mint a hatso,ezeknel az ujabb verzioknal mar ugy volt
  • xanderbor
    megnyitod az adott mapot mi zip formatumban van ugyebar,es kicsomagolod winrar al,utanna keresd meg a textures mappat,abban pedig a foliage mappat, es itt tudod kicserelni
  • gogabi79
    A kukorica texturáját hol tudom ki cserélni?Amugy mindenkinek jóreggelt,és szép napot!
  • boky84
    felhomályosítanád sötét elmém hogy hogyan működik ez a homokbánya mód?
    ha véletlenül megvan kompletten a mod akkor belinkelnéd nekem?

csak úgy poén kedvéért betenném a mapomba

am kifogy vmikor a homok v végtelen?

már hallottam róla régebben de valahogy feledésbe merült
    köszönöm
  • boky84
    szeva
    telepítésre semmi szükség
    2 féle lehetőség van:
    1: ha a modok .zip formátumban vannak akkor csak tedd bele a játék mods könyvtárába és játék indításakor bent lesznek a boltban
    2: ha .exe formátumban van a mod akkor csak dupla klikk az exe-re és automatikusan bekerül a modok közé

a mods könyvtárat win xp esetén itt találod:
    C:\Documents and Settings\felhasználó név\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\

remélem sikerült segítenem

hajrá
  • boky84
  • gyurka666
    Beindult a kuki szezon:)

Bocsi a sok képért remélem nem baj
  • dávid 001
    húh ittmár gondok vannak ha telepíteni kell XD lényeg az hogy letöltöd a gépeket mundjuk mtz-t és egy rar csomagban vann akkor dokumentumok--->mygame->farmingsim vagy landw tökmind1-:mods és oda bemásolod:D de ha lapoztál volna pár oldalt akkor meglett volna:D
  • rokshow
    Sziasztok! Segítenétek abban hogy ha letöltöm innen a módokat, traktorokat, stb azt hogyan kell feltelepíteni???? Előre is köszönöm, hali!
  • dávid 001
    homokbánya lesz benne vagyis már van de nem lesz olyan mod hozzá hogy lehessen szálítani szoval :S
  • kitt2000
    lehet!
    Esetleg homokbányán nem gondolkozol?

Kitermelő homókkal (Forgó rakodó,homlokrakodó)domb kupaccal!
    Silóval-leborítóval!
    A kitermelt homokot pénzt kapni (ott helybe leborítani)majd elszállítani egy építési területre
  • boky84
    szerintem jó dolog az ha van
  • dávid 001
    Hogyan kell a trafick kocsikat kicserélni?
  • xanderbor
    persze a 17 meg a kipufogonal a 12 lehet csak nekem van igy,mert en mast is csinaltam meg,van apackban vagy 10ifa fajta,nem biztos hogy mindengyiknek ugyan ez a szam lessz a helyes,tehat a legbiztosabb ,ha mindenki kiszamolja az i3d ben
  • dávid 001
    Nincs mit:D csak nemtudtam hogy neked mi tetszik és így akkor küldtem párat:D
  • John Deere 6030
    Kössz dávid
  • xanderbor
    ha valaki letolti a tornado ifa packot az xml reszben at kell irni par dolgot,pl a vilagittast,meg kipufogofustot. meg nyitod az i3d es kiszamolod,elozo hsz ben mar olvastam itt valaki magyarazta a szamolasi elvet,tehat az szerint kell eljarni es ezt a reszt a vilagittasnal atirni a kiszamolt megfelelo resz sorrendbeli szamra: <lights count="1">
    <light1 index="17" />
    </lights> itt 17 lathato,ha mas szamjegy van ott akkor helytelen es nem fognak egni a villanyok,a kipufogo fustnel pedig ezt a reszt kell kiszamolni az i3d ben es az xml. fileban atirni: <exhaustParticleSystems count="1">
    <exhaustParticleSystem1 node="12" file="$data/vehicles/particleSystems/exhaustParticleSystem.i3d" />
    </exhaustParticleSystems> mint lathato dode12,ez mar helyes szam :)
  • xanderbor
    hat igen,sajnos ez van. a mezogep pack ban is voltak hibak,de csak 3 gepnel,a zts16245 kb. 20 centivel alacsonyabb volt,ami a jatekban 2 vagy 3 mm nek felelhet meg,az ifa is hasonlo kepp kisebb volt benne,a vacak regi 50 es mtz meg magasabb a ballonkerekes ifanal meg a zts traktornal hehe,de persze mar ezeket az elenyeszo hibakat mar orvosoltam,ami ehhez a packhoz amugy passzol meretben az tornado fele ifa mega pack,280mega,letoltheto a portalrol,de ebben a csomagban meg az a gond ,hogy hibas az xml,vagy esetleg mas bug talalhato benne,deha valaki egy kicsit is ert mar az LS hez akkor ezeket a hibakat konnyeden kijavitja
  • dávid 001
    ÉN azért csinálok magamnak saját packot ami illik a gépekhez és tetszik beleteszem
  • gogabi79
    Azt már énis furcsáltam,sokszor hogy egyik gép nagyobb mint a másik,de ha mezögépes,vagy nem még akkoris.egyszer birtam döcögök akis weimarral,de szegény olyan kis picike,a traktorhoz mégcsak el megy,de a másik weimar,meg nagy sajnos,hozzáképet.
  • gogabi79
  • dávid 001
    Legyen a pályán bálaleadó?
  • xanderbor
    max 3 meter a ballon kerekes ifa,attol fuggetlen,hogy L60 vagyL50,az utratervezett elsomeghajtas nelkuli meg 2,70m
  • gogabi79

letöltése:
    MAZ-6303_and_Trailer.rar File size:
  • xanderbor
    ismerem ezeket az ifakat,a kabin teteje fel er a mezogep pack E516 villogojaig :) pedig az 516 os,negy meter magas
  • dávid 001
    itt van rengeteg silózó válogass
  • John Deere 6030
    Valaki egy jó kukorica silozot tudna adni előre is köszönöm.
  • dávid 001
    john deere fanok figyelem! nagyon jó gép nincs olyanszinten akadálya és nagyon jó a fölmunkában John deere
  • kiscékus
    Szia nincs kedved valamikor velem multizni??
  • gogabi79

letöltése:
    IFAL60_SZF5_Packinls11.zip
  • gogabi79

letöltése:
    IFAL60+HWsilo_mods-ba.rar
  • Hunter of Deer
    nagy szép pack gz!!!
  • gyurka666
    Jd T670+9880i STS HILLMASTER II

Letöltés
    Ha valakit véletlen érdekelné